şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bende öyle kullanıyım o zaman başlayınca ne asamadasin şuan sen kuzum en son sarılık durumu vardı
Daha rahat oluyor canım. Cuma günü yeniden test vereceğim beklemedeyim. Regl de az kaldı sanırım bu ay yetişmez artık sanki bende biraz dinlenmek istiyor gibiyim. Bilmiyorum

Ben de öyle okudum canım, şimdi çok hafifledi umarım yarına geçmiş olur
İnşallah canım. Ben bol su almıştım belki iyi gelir. Zaten bu dönem çok WC ye çıkılıyor su içince sanki günün yarısı orada geçiyor gibi de baş ağrısına ilaçların vücuttan atılmasına iyi geliyor

Daha rahat oluyor canım. Cuma günü yeniden test vereceğim beklemedeyim. Regl de az kaldı sanırım bu ay yetişmez artık sanki bende biraz dinlenmek istiyor gibiyim. Bilmiyorum
Kendini nasıl rahat edeceksen o şekilde yap canım, dinlenmende önemli çünkü hem bedenen hemde kafamızın rahat olması lazım biraz

Baya sıvı tüketmeye özen gösteriyorum canım doktorum da söylemişti. Bu sabah güzel uyandım ama biraz adet ağrısı gibi ağrım oldu. Allah sonunu hayır etsin inşallah

Gebe kalan arkadaşlar nasılsınız? Hiç ses çıkmıyor geldi mi hamilelik belirtileri? Kimler kaçıncı hafta oldu rabbim herkese kolaylık versin..

İlaçlarla ilgili yazmıştı biri doktor bana ilk kontrolde kalp atışında bıraktırırım demişti kalp atışını duyduğumuz gün rahim kasılmalarından bahsedince kesmek istemedi sadece iğneden çok sıkıldığım için eşim iki günde bir vuralım dedi onu kabul etti :) 2 hafta sonra çağırdı tekrar şimdi umudum o gün ya da 12. Haftada kesmesi... ama doğuma kadar kullandırdığı hastaları varmış...

Kendini nasıl rahat edeceksen o şekilde yap canım, dinlenmende önemli çünkü hem bedenen hemde kafamızın rahat olması lazım biraz
Hani kutular üzerinde kırılacak eşya yazıyor ya. Kendimi öyle hissediyorum her an ve psikolojik olarak çok yıpratıyor. Transferden korktuğumu fark ettim

Kızlar lütfen yardım edın salı opu yapıldı yarın transferım var kacıncı gün olyo devlette yaptryom soramadım salı ilk gun mu sayılıyor

Hani kutular üzerinde kırılacak eşya yazıyor ya. Kendimi öyle hissediyorum her an ve psikolojik olarak çok yıpratıyor. Transferden korktuğumu fark ettim
Hiç korkma canım, çok kolay ve acısız. Hele ki sana en son embriyoyu gösteriyorlar ya ultrasonda o an paha biçilemez. Ben çok duygulanmıştım

Hiç korkma canım, çok kolay ve acısız. Hele ki sana en son embriyoyu gösteriyorlar ya ultrasonda o an paha biçilemez. Ben çok duygulanmıştım
Canım transfer sonrasından korkuyorum biraz. Yürürken bile tedirgin olmak yatarken kalkarken sanki çok narin bir şeyi taşıyorsun gibi baskı hissediyorum. Tabii transfer anı da korkutuyor özellikle sıkışık olup bekleme o şekilde filan

Kızlar üç gündür ovu testi yapıyorum bugün biraz daha koyulaştı ama tam değil galiba takvime göre bugün yumurtlama günüm dü aslında üzerinde tarih yazmayanı bugün yaptım hepsi genelde yakın saatlerde sıvı alımı kesilerek yapıldı teste devam etmelimiyim sizce ilişkiye de dikkat ettim dün ara vermiştim bundan sonra ara vererek mi ilişki olmalı yoksa hergünü değerlendirmelimiyim bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210318_142915.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210317_190038.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…