- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.821
Daha rahat oluyor canım. Cuma günü yeniden test vereceğim beklemedeyim. Regl de az kaldı sanırım bu ay yetişmez artık sanki bende biraz dinlenmek istiyor gibiyim. BilmiyorumBende öyle kullanıyım o zaman başlayıncane asamadasin şuan sen kuzum en son sarılık durumu vardı
İnşallah canım. Ben bol su almıştım belki iyi gelir. Zaten bu dönem çok WC ye çıkılıyor su içince sanki günün yarısı orada geçiyor gibi de baş ağrısına ilaçların vücuttan atılmasına iyi geliyorBen de öyle okudum canım, şimdi çok hafifledi umarım yarına geçmiş olur
Daha rahat oluyor canım. Cuma günü yeniden test vereceğim beklemedeyim. Regl de az kaldı sanırım bu ay yetişmez artık sanki bende biraz dinlenmek istiyor gibiyim. Bilmiyorum
Kendini nasıl rahat edeceksen o şekilde yap canım, dinlenmende önemli çünkü hem bedenen hemde kafamızın rahat olması lazım birazDaha rahat oluyor canım. Cuma günü yeniden test vereceğim beklemedeyim. Regl de az kaldı sanırım bu ay yetişmez artık sanki bende biraz dinlenmek istiyor gibiyim. Bilmiyorum
Baya sıvı tüketmeye özen gösteriyorum canım doktorum da söylemişti. Bu sabah güzel uyandım ama biraz adet ağrısı gibi ağrım oldu. Allah sonunu hayır etsin inşallahİnşallah canım. Ben bol su almıştım belki iyi gelir. Zaten bu dönem çok WC ye çıkılıyor su içince sanki günün yarısı orada geçiyor gibi de baş ağrısına ilaçların vücuttan atılmasına iyi geliyor
Aynısı bende de var zorla uyuyorum resmen yorgun olsam da. Bir de sabahın köründe uyanıyorum ve uyuyamıyorumKIzlar bende uyku problemi var gece uyuyamıyorum. Olan var mı?
Başlarda bende de vardı ohss ve kaygı kaynaklı idi :) şimdi yok şükür yarın 8. Hafta bitiyorKIzlar bende uyku problemi var gece uyuyamıyorum. Olan var mı?
Amiin canım Allah hayırlara vesile kılsınBaya sıvı tüketmeye özen gösteriyorum canım doktorum da söylemişti. Bu sabah güzel uyandım ama biraz adet ağrısı gibi ağrım oldu. Allah sonunu hayır etsin inşallah
Hani kutular üzerinde kırılacak eşya yazıyor ya. Kendimi öyle hissediyorum her an ve psikolojik olarak çok yıpratıyor. Transferden korktuğumu fark ettimKendini nasıl rahat edeceksen o şekilde yap canım, dinlenmende önemli çünkü hem bedenen hemde kafamızın rahat olması lazım biraz
Hiç korkma canım, çok kolay ve acısız. Hele ki sana en son embriyoyu gösteriyorlar ya ultrasonda o an paha biçilemez. Ben çok duygulanmıştımHani kutular üzerinde kırılacak eşya yazıyor ya. Kendimi öyle hissediyorum her an ve psikolojik olarak çok yıpratıyor. Transferden korktuğumu fark ettim
Muhtemelen 3. gün embriyosu olacak senin transferin.Kızlar lütfen yardım edın salı opu yapıldı yarın transferım var kacıncı gün olyo devlette yaptryom soramadım salı ilk gun mu sayılıyor
Allah razı ola senden kuzumMuhtemelen 3. gün embriyosu olacak senin transferin.
Benim yaşım 33, 2 embriyo transfer oldum edildi. Ama beta değerim çift embriyo katogorisinde değil. Bakalım haftaya göreceğiz inşallahBaşlarda bende de vardı ohss ve kaygı kaynaklı idi :) şimdi yok şükür yarın 8. Hafta bitiyorsizin yaş kaç 2 embriyo transfer edildi sanırım
Canım transfer sonrasından korkuyorum biraz. Yürürken bile tedirgin olmak yatarken kalkarken sanki çok narin bir şeyi taşıyorsun gibi baskı hissediyorum. Tabii transfer anı da korkutuyorHiç korkma canım, çok kolay ve acısız. Hele ki sana en son embriyoyu gösteriyorlar ya ultrasonda o an paha biçilemez. Ben çok duygulanmıştım
Rica ederim canımAllah razı ola senden kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?