şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İlk gün tabi insan biraz tedirgin oluyor ama alışıyorsun. Sadece ilk bir iki gün dinlen fazla yorulma sonra günlük hayatına devam et dedi doktor. Sıkışıklığa gelince ben de hiç tutamam ama o anda insan çok hissetmiyor onu sanırım heyecandan zaten odaya gelince hemşire sürgü veriyor ona yap mutlaka çok rahatlatıcı oluyor

3.gün embryosu ıyımı acaba
Canım hiç belli olmuyor varya bazen 3.gün embriyosu çok güzel tutunuyor bazen 5.gün embriyosu inan eğer bebeğin bu dünyaya gelme vakti geldiyse gerisi bahane bir şekilde tutunur zaten sen ilaçlarını düzenli olarak kullan ağır bir şey yapma gerisi Allah a kalmış bide dua et mutlaka meryem suresini okumak iyiymiş diye duydum

Wllahamı neden 5 gün olmadı acaba hayat su

Okuduk kuzum aılem 41 meryem saolsunlar

Wllahamı neden 5 gün olmadı acaba hayat su
Benim birinci kalite 3.gün embriyosu iki tane biri 10 biri 12 hücreli embriyo transfer oldu bir sürü ilaç iğne kullandım yinede kimyasal oldu bende pko var tek sorunumuz bu şimdilik daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım aşılama bile yapmadım daha önce senden inşallah güzel sonuçlar alırız kuzum

Amin insallah kuzum rabbım nasıp etsın bızede

Hücre sayısını bıle blmym devlette hast tedavı grym pek bılgı veren yok

Oy yaa bende öyleyim gerçekten ama yapmamamız lazımsa elde değil iste
Öyle canım doğal gebe kalanlar ne güzel farkında bile olmuyor bu dönemlerin fark edene kadar ikinci aya geçiyor zaten ilk üçü tamamladın mı da risk daha az zaten biz hep stres hep stres Allah sağlıkla nasip etsinde yapacağız mecburen dediğin gibi kuzum

Opuda embriyo oluşacak mi? Sonra kaç tanesi yaşayacak, sonra kaçıncı 5. Güne gidecek sonra transfer oldu mu olduysa tuttu mu ilk üç ay risk bitti mi Allah'ım bizlere cidden sabır ve rahatlık versin canım

Benimde 2tane konuldu 5a tutmadi size sebebini söylediler mi neden tutmamis falan diye

Opuda embriyo oluşacak mi? Sonra kaç tanesi yaşayacak, sonra kaçıncı 5. Güne gidecek sonra transfer oldu mu olduysa tuttu mu ilk üç ay risk bitti mi Allah'ım bizlere cidden sabır ve rahatlık versin canım
Öyle canım Allah kolaylaştırsın. Hedeflerimize ulaştırsın

Kızlar merhaba birsey soracagım insallah bu ay transfer hazırlıgına baslıycaz da kafam karıstı lucrin 3.75 depot kullanicam göbekten sc üzerinde 1 aylik hazir enjektör diyor recetede 1×1 yaziyor ben ne kadat yapicam fiyati 500 tl gunde 1 tane mi alicam kullanan oldu mu

Çift transfer ni oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…