- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.841
İlk gün tabi insan biraz tedirgin oluyor ama alışıyorsun. Sadece ilk bir iki gün dinlen fazla yorulma sonra günlük hayatına devam et dedi doktor. Sıkışıklığa gelince ben de hiç tutamam ama o anda insan çok hissetmiyor onu sanırım heyecandanCanım transfer sonrasından korkuyorum biraz. Yürürken bile tedirgin olmak yatarken kalkarken sanki çok narin bir şeyi taşıyorsun gibi baskı hissediyorum. Tabii transfer anı da korkutuyorözellikle sıkışık olup bekleme o şekilde filan
3.gün embryosu ıyımı acabaRica ederim canım
Canım hiç belli olmuyor varya bazen 3.gün embriyosu çok güzel tutunuyor bazen 5.gün embriyosu inan eğer bebeğin bu dünyaya gelme vakti geldiyse gerisi bahane bir şekilde tutunur zaten sen ilaçlarını düzenli olarak kullan ağır bir şey yapma gerisi Allah a kalmış bide dua et mutlaka meryem suresini okumak iyiymiş diye duydum3.gün embryosu ıyımı acaba
Wllahamı neden 5 gün olmadı acaba hayat suCanım hiç belli olmuyor varya bazen 3.gün embriyosu çok güzel tutunuyor bazen 5.gün embriyosu inan eğer bebeğin bu dünyaya gelme vakti geldiyse gerisi bahane bir şekilde tutunur zaten sen ilaçlarını düzenli olarak kullan ağır bir şey yapma gerisi Allah a kalmış bide dua et mutlaka meryem suresini okumak iyiymiş diye duydum
Okuduk kuzum aılem 41 meryem saolsunlarCanım hiç belli olmuyor varya bazen 3.gün embriyosu çok güzel tutunuyor bazen 5.gün embriyosu inan eğer bebeğin bu dünyaya gelme vakti geldiyse gerisi bahane bir şekilde tutunur zaten sen ilaçlarını düzenli olarak kullan ağır bir şey yapma gerisi Allah a kalmış bide dua et mutlaka meryem suresini okumak iyiymiş diye duydum
Benim birinci kalite 3.gün embriyosu iki tane biri 10 biri 12 hücreli embriyo transfer oldu bir sürü ilaç iğne kullandım yinede kimyasal oldu bende pko var tek sorunumuz bu şimdilik daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım aşılama bile yapmadım daha önce senden inşallah güzel sonuçlar alırız kuzumWllahamı neden 5 gün olmadı acaba hayat su
Amin insallah kuzum rabbım nasıp etsın bızedeBenim birinci kalite 3.gün embriyosu iki tane biri 10 biri 12 hücreli embriyo transfer oldu bir sürü ilaç iğne kullandım yinede kimyasal oldu bende pko var tek sorunumuz bu şimdilik daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım aşılama bile yapmadım daha önce senden inşallah güzel sonuçlar alırız kuzum
Hücre sayısını bıle blmym devlette hast tedavı grym pek bılgı veren yokBenim birinci kalite 3.gün embriyosu iki tane biri 10 biri 12 hücreli embriyo transfer oldu bir sürü ilaç iğne kullandım yinede kimyasal oldu bende pko var tek sorunumuz bu şimdilik daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım aşılama bile yapmadım daha önce senden inşallah güzel sonuçlar alırız kuzum
Benim bugün tam 5 haftalık oldu ama tabi dr muaynesinde tam belli olacak 10 gün kaldı gün sayıyorum.Gebe kalan arkadaşlar nasılsınız? Hiç ses çıkmıyor geldi mi hamilelik belirtileri? Kimler kaçıncı hafta oldurabbim herkese kolaylık versin..
3. gün embriyosu olutor canım seninki Transfer gününü saymıyorsun transferden sonraki gün başlıyorsun canım saymaya test yapmak içinKızlar lütfen yardım edın salı opu yapıldı yarın transferım var kacıncı gün olyo devlette yaptryom soramadım salı ilk gun mu sayılıyor
Insallah tutunur annesıne3. gün embriyosu olutor canım seninki Transfer gününü saymıyorsun transferden sonraki gün başlıyorsun canım saymaya test yapmak için
Oy yaa bende öyleyim gerçekten ama yapmamamız lazımsa elde değil isteHani kutular üzerinde kırılacak eşya yazıyor ya. Kendimi öyle hissediyorum her an ve psikolojik olarak çok yıpratıyor. Transferden korktuğumu fark ettim
Öyle canım doğal gebe kalanlar ne güzel farkında bile olmuyor bu dönemlerin fark edene kadar ikinci aya geçiyor zaten ilk üçü tamamladın mı da risk daha az zaten biz hep stres hep stresOy yaa bende öyleyim gerçekten ama yapmamamız lazımsa elde değil iste
Canım koy ve ittir . Once koyulcak oraya sonra baş parmakla ittir.İslatinca da erime yapmıyor dimi elde çünkü bende baktım fotosuna fasulye gibi birşey nasıl tutacağız da ittirecegiz biraz zor gibi
Opuda embriyo oluşacak mi? Sonra kaç tanesi yaşayacak, sonra kaçıncı 5. Güne gidecek sonra transfer oldu mu olduysa tuttu mu ilk üç ay risk bitti mi Allah'ım bizlere cidden sabır ve rahatlık versin canımÖyle canım doğal gebe kalanlar ne güzel farkında bile olmuyor bu dönemlerin fark edene kadar ikinci aya geçiyor zaten ilk üçü tamamladın mı da risk daha az zaten biz hep stres hep stresAllah sağlıkla nasip etsinde yapacağız mecburen dediğin gibi kuzum
Benimde 2tane konuldu 5a tutmadi size sebebini söylediler mi neden tutmamis falan diyeBen 1 dış gebelik ve 2 aşılamadan sonra Ağustosta tüp bebek transferi oldum tutmadı. Ocakta 2.tedaviye başladım 5.gün 4 embriyo ulaştı. 2 tane transfer edildi. 2'si donduruldu yine tutmadı. Dondurulmuşlarla şubatta deneyecektik doktorum marta erteledi. Öğretmen olduğum için malum okullar açılacak aşı olmam gerekiyor hamile kalırsam aşı olamam deyip yaza erteledik transferi. Fakat adetim 5 gün gecikti. Umutlanmak da istemiyorum. Sizce ocakta olduğum tüp bebek tedavisi adetimi geciktirmiş olabilir mi? Test yapmaya da korkuyorum negatifi görmemek için.
Öyle canım Allah kolaylaştırsın. Hedeflerimize ulaştırsınOpuda embriyo oluşacak mi? Sonra kaç tanesi yaşayacak, sonra kaçıncı 5. Güne gidecek sonra transfer oldu mu olduysa tuttu mu ilk üç ay risk bitti mi Allah'ım bizlere cidden sabır ve rahatlık versin canım
Çift transfer ni oldunuzKizlarr ikizDoktorum bi tanede sürpriz var biri diğerinden daha küçük ama ondada kalp atımı var. Onun için devamda edebilir kendi kendine kayboladabilir dedi. Heyecanlı oldugumdan nefesimi tutmam gerekti sonra daha net duyuldu sesleri. İkiz diye tahmin edenler haklıymış Biri 5 biri 6 haftalik falan dedi tam anlamadım orasını... Allah isteyen herkese versin ins. Hamile olduğuma sonunda inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?