şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Gebe kalan arkadaşlar nasılsınız? Hiç ses çıkmıyor geldi mi hamilelik belirtileri? Kimler kaçıncı hafta oldu rabbim herkese kolaylık versin..
7+1 oldum canım. Çoktan geldi Hayatım uyumakla geçiyor Mide ağrıma çare bulamıyorum.Ağzımın tadı yok. Kadın doğum için 10 gün sonraya randevu al dedi doktorum. 10 gün sonra tekrar kontrol olacak. Aminn sen nasılsın

Yaaa transfer öncesi iğne filan oluyor mu ben rahim kalınlığı uygun olduğu zaman yapıyorlar zannediyordum bir ay çok uzun değil mi

Yaaa transfer öncesi iğne filan oluyor mu ben rahim kalınlığı uygun olduğu zaman yapıyorlar zannediyordum bir ay çok uzun değil mi
Daha önce de olmustu ama bu biraz farklı benimde kafam karıstı adetin 21.günü lucrin yapilacak dedi hemsire o tarih gelsin tekrar ariycam ben bunu günlük mü yapıcam tek kullanimlik mi yoksa 1 aylik bir igne mi var icinde hic bisey anlamadm

Canım bence bekleme sor nasıl olacağını

Benimde 2tane konuldu 5a tutmadi size sebebini söylediler mi neden tutmamis falan diye
Canım bana ya embriyo da sorun vardı tutunamadı ya da rahim duvarında sorun vardı tutunamadı dedi embriyolog benim 3.gün embriyosu birinci kaliteydi kimyasal gebelik oldu malesef

Bende iyiyim çok şükür. 27 martta dr çağırdı beni ama yarın herhangi özel hastanede kese görmeye gideceğim inşllah.. 5+1 ( yumurta toplama) yada 5+4 (embriyo transferi) tam bilemiyorum hangisi :))

Birde uyku problemim var pek uyuyamıyorum. Miğde açıması bende de var. Tüp bebek dr son muayene olacak 27 şubatta sonra bi kdd bulmak lazım.

Kızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum

Embriyo ile alakalı bir sorun olmuş olabilir o zaman kuzum kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı deneme kaç yaşındasın başka sağlık problemi var mı sende veya eşinde sperm morfolojisi de etkili çok

Bende iyiyim çok şükür. 27 martta dr çağırdı beni ama yarın herhangi özel hastanede kese görmeye gideceğim inşllah.. 5+1 ( yumurta toplama) yada 5+4 (embriyo transferi) tam bilemiyorum hangisi :))
Hadi hayırlısı. Birde ultrasonda da farklı çıkıyor. Ben anlamadım hangi doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…