- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.861
Rica ederim ne demek, inşallah sonucu pozitif olurAllah razı ola senden kuzum
Evet çift transferdi.Çift transfer ni oldunuz
7+1 oldum canım. Çoktan geldiGebe kalan arkadaşlar nasılsınız? Hiç ses çıkmıyor geldi mi hamilelik belirtileri? Kimler kaçıncı hafta oldurabbim herkese kolaylık versin..
3.gun iyi embriyo 5 e de gidiyor. Benim hep öyle oldu için rahat olsun.3.gün embryosu ıyımı acaba
Ama yarın transferım war 3.gün embryosu3.gun iyi embriyo 5 e de gidiyor. Benim hep öyle oldu için rahat olsun.
Amin ınsalahRica ederim ne demek, inşallah sonucu pozitif olur
Anne karnında mı 5 .güne gıdıyor3.gun iyi embriyo 5 e de gidiyor. Benim hep öyle oldu için rahat olsun.
Yaaa transfer öncesi iğne filan oluyor muKızlar merhaba birsey soracagım insallah bu ay transfer hazırlıgına baslıycaz da kafam karıstı lucrin 3.75 depot kullanicam göbekten sc üzerinde 1 aylik hazir enjektör diyor recetede 1×1 yaziyor ben ne kadat yapicam fiyati 500 tl gunde 1 tane mi alicam kullanan oldu mu
Yok yani 3. Gün olmasının önemi yok demek istiyorum canım. Bekletseler 5 e de gidebilirdi. İyi embriyo demek istedim. Anne karnı daha iyi bebek için.Ama yarın transferım war 3.gün embryosu
Yok laboratuvarda gidiyor. Anne karnında tabiki daha iyi büyür. Laboratuvar embriyo için çöl ortamı demişti bı doktor.Anne karnında mı 5 .güne gıdıyor
Daha önce de olmustu ama bu biraz farklı benimde kafam karıstı adetin 21.günü lucrin yapilacak dedi hemsire o tarih gelsin tekrar ariycam ben bunu günlük mü yapıcam tek kullanimlik mi yoksa 1 aylik bir igne mi var icinde hic bisey anlamadmYaaa transfer öncesi iğne filan oluyor muben rahim kalınlığı uygun olduğu zaman yapıyorlar zannediyordum bir ay çok uzun değil mi
Canım bence bekleme sor nasıl olacağınıDaha önce de olmustu ama bu biraz farklı benimde kafam karıstı adetin 21.günü lucrin yapilacak dedi hemsire o tarih gelsin tekrar ariycam ben bunu günlük mü yapıcam tek kullanimlik mi yoksa 1 aylik bir igne mi var icinde hic bisey anlamadm
Canım bana ya embriyo da sorun vardı tutunamadı ya da rahim duvarında sorun vardı tutunamadı dedi embriyolog benim 3.gün embriyosu birinci kaliteydi kimyasal gebelik oldu malesefBenimde 2tane konuldu 5a tutmadi size sebebini söylediler mi neden tutmamis falan diye
Benim kimyasal bile olmadi rahim duvari iyiydi neden olmadı acaba yaCanım bana ya embriyo da sorun vardı tutunamadı ya da rahim duvarında sorun vardı tutunamadı dedi embriyolog benim 3.gün embriyosu birinci kaliteydi kimyasal gebelik oldu malesef
Ne zaman dr çağırdı. ben tam günümü hesaplayamıyorum. Yumurta gününe göre 5+4 ( 22 Şubat) embriyo transferine göre 5+1 (27şubat) hangisini baz almalıyım bilemedimBenim bugün tam 5 haftalık oldu ama tabi dr muaynesinde tam belli olacak 10 gün kaldı gün sayıyorum.
Bende iyiyim çok şükür. 27 martta dr çağırdı beni ama yarın herhangi özel hastanede kese görmeye gideceğim inşllah.. 5+1 ( yumurta toplama) yada 5+4 (embriyo transferi) tam bilemiyorum hangisi :))7+1 oldum canım. Çoktan geldiHayatım uyumakla geçiyor Mide ağrıma çare bulamıyorum.Ağzımın tadı yok. Kadın doğum için 10 gün sonraya randevu al dedi doktorum. 10 gün sonra tekrar kontrol olacak. Aminn sen nasılsın
Birde uyku problemim var pek uyuyamıyorum. Miğde açıması bende de var. Tüp bebek dr son muayene olacak 27 şubatta sonra bi kdd bulmak lazım.7+1 oldum canım. Çoktan geldiHayatım uyumakla geçiyor Mide ağrıma çare bulamıyorum.Ağzımın tadı yok. Kadın doğum için 10 gün sonraya randevu al dedi doktorum. 10 gün sonra tekrar kontrol olacak. Aminn sen nasılsın
Hadi hayırlısı. Birde ultrasonda da farklı çıkıyor. Ben anlamadım hangi doğru.Bende iyiyim çok şükür. 27 martta dr çağırdı beni ama yarın herhangi özel hastanede kese görmeye gideceğim inşllah.. 5+1 ( yumurta toplama) yada 5+4 (embriyo transferi) tam bilemiyorum hangisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?