şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum
Canım belirtiyle ilgisi olmuyor inan. Hastanede öğrenmek zor gelecekse test yapabilirsin. Ben ilkinde evde test yapmadım. Hastanede öğrenmek hiç hoş olmamıştı. Hazırlıkli gitmek daha iyi oluyor. İns pozitifi görürsün

Canım bence bekleme sor nasıl olacağını
Sordum adetin 21 .günü tek doz yapacakmısım sonra adet olmayı bekleyecekmisim estrofeme gecilevekmis ben sandım ki günlük yapıcam öyle degilmis ama hala kafama yatmadıbenim gibi böyle hazirlanan var mı donmus transfere

Kızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum
Canım bende 9.günde erken gebelik testi ile çok silik çizgi gördüm beta da 20 çıkmıştı aynı gün belirtiler bende de kaybolmuştu son günlerde

canım bende kullandım tek sefer kullanıyorsun bir kerelik transfer sürecine başlarken dedikleri gün vuruyorsun başka vurmuyorsun

benimde dondurulmuş olacak ama henüz beklemedeyim bende merak ediyorum o süreci canım. Bir bilgim yok. Bugün gidip tekrar tahlil verdim onu bekliyorum

İkimiz aynı doktora gittiğimiz için tedavi yöntemleri aynı kafana takılan her şeyi hemşirene sorabilirsin

Valla canım işteyim zaten test yapmaya da elim gitmiyor. Bekleyip göreyim bati

Belirti aramayın belirti yaşayanlarda ilaçların yan etkisini yaşıyor ama hamilelik belirtisi sanıyor. Bu dönemlerde belirti için çok çok erken
Haklısın canım aramamak lazım. Ben de güya belirti aramayacaktım kendimde

Olumlu düşünün pozitif olun bu bebeğinize de olumlu yansır bence kan testi verirseniz çıkabilir bu dönemde.
Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah olacak Kanı yarın veya pazar günü vereceğim hayırlısıyla.

İkimiz aynı doktora gittiğimiz için tedavi yöntemleri aynı kafana takılan her şeyi hemşirene sorabilirsin
Ay valla cok sagolun icim rahatladi simdi ama benim hemsirem pek bi suratsız kısa kısa cevap veriyor sürecte vitamin felan kullandınız mı hic biseye gerek yok dedileer tahlillerim normaldi

Ay valla cok sagolun icim rahatladi simdi ama benim hemsirem pek bi suratsız kısa kısa cevap veriyor sürecte vitamin felan kullandınız mı hic biseye gerek yok dedileer tahlillerim normaldi
Benim Hemşirem Dilek Hanım bende ona pek ısınamadım çok daha tatlı hemşireler var ama yinede sorduğum şeylere cevap veriyor. Bende transfer öncesi vitamin kullanmıycakmıyım diye sürekli soruyordum gerek yok dediler transferden sonra kullanacaksınız dediler ve transfer günü gevitamax diye bir vitamin hapı da yazdılar diğer ilaçlarla birlikte kullanıyorum. Sadece transfer öncesi d vitaminim çok düşüktü onun için devit 3 ampul alıp kullanın dediler onu kullandım.

Benim ki de dilek hanım hic ısınamadmkusura bakmayın valla size de sürekli soruyorum heyecan var ne bileyim biseyleri eksik bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…