- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.881
Canım belirtiyle ilgisi olmuyor inan. Hastanede öğrenmek zor gelecekse test yapabilirsin. Ben ilkinde evde test yapmadım. Hastanede öğrenmek hiç hoş olmamıştı. Hazırlıkli gitmek daha iyi oluyor. İns pozitifi görürsünKızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum
Sordum adetin 21 .günü tek doz yapacakmısım sonra adet olmayı bekleyecekmisim estrofeme gecilevekmis ben sandım ki günlük yapıcam öyle degilmis ama hala kafama yatmadıCanım bence bekleme sor nasıl olacağını
Canım erken gebelik testi yap varsa çıkar zatenKızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum
Canım bende 9.günde erken gebelik testi ile çok silik çizgi gördüm beta da 20 çıkmıştı aynı gün belirtiler bende de kaybolmuştu son günlerdeKızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu siteden hesaplayabilirsiniz 22 Şubat 5. gün embriyo transferi için için 6+2 gösteriyor yani 7. haftanın içindesiniz.Ne zaman dr çağırdı. ben tam günümü hesaplayamıyorum. Yumurta gününe göre 5+4 ( 22 Şubat) embriyo transferine göre 5+1 (27şubat) hangisini baz almalıyım bilemedim
canım bende kullandım tek sefer kullanıyorsun bir kerelik transfer sürecine başlarken dedikleri gün vuruyorsun başka vurmuyorsunKızlar merhaba birsey soracagım insallah bu ay transfer hazırlıgına baslıycaz da kafam karıstı lucrin 3.75 depot kullanicam göbekten sc üzerinde 1 aylik hazir enjektör diyor recetede 1×1 yaziyor ben ne kadat yapicam fiyati 500 tl gunde 1 tane mi alicam kullanan oldu mu
Sordum adetin 21 .günü tek doz yapacakmısım sonra adet olmayı bekleyecekmisim estrofeme gecilevekmis ben sandım ki günlük yapıcam öyle degilmis ama hala kafama yatmadıbenim gibi böyle hazirlanan var mı donmus transfere
Belirti aramayın belirti yaşayanlarda ilaçların yan etkisini yaşıyor ama hamilelik belirtisi sanıyor. Bu dönemlerde belirti için çok çok erkenKızlar transfer günümü de sayarsam 9. günümdeyim ama resmen belirti kalmadı. Test yapmaya da korkuyorum
İkimiz aynı doktora gittiğimiz için tedavi yöntemleri aynı kafana takılan her şeyi hemşirene sorabilirsinSordum adetin 21 .günü tek doz yapacakmısım sonra adet olmayı bekleyecekmisim estrofeme gecilevekmis ben sandım ki günlük yapıcam öyle degilmis ama hala kafama yatmadıbenim gibi böyle hazirlanan var mı donmus transfere
Valla canım işteyim zaten test yapmaya da elim gitmiyor. Bekleyip göreyim batiCanım belirtiyle ilgisi olmuyor inan. Hastanede öğrenmek zor gelecekse test yapabilirsin. Ben ilkinde evde test yapmadım. Hastanede öğrenmek hiç hoş olmamıştı. Hazırlıkli gitmek daha iyi oluyor. İns pozitifi görürsün
Test yapmaya elim gitmiyor, bekleyip görecepim artık of yaCanım bende 9.günde erken gebelik testi ile çok silik çizgi gördüm beta da 20 çıkmıştı aynı gün belirtiler bende de kaybolmuştu son günlerde
Haklısın canım aramamak lazım. Ben de güya belirti aramayacaktım kendimdeBelirti aramayın belirti yaşayanlarda ilaçların yan etkisini yaşıyor ama hamilelik belirtisi sanıyor. Bu dönemlerde belirti için çok çok erken
Olumlu düşünün pozitif olun bu bebeğinize de olumlu yansır bence kan testi verirseniz çıkabilir bu dönemde.Haklısın canım aramamak lazım. Ben de güya belirti aramayacaktım kendimde
Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah olacakOlumlu düşünün pozitif olun bu bebeğinize de olumlu yansır bence kan testi verirseniz çıkabilir bu dönemde.
canım bende kullandım tek sefer kullanıyorsun bir kerelik transfer sürecine başlarken dedikleri gün vuruyorsun başka vurmuyorsunk
Ay valla cok sagolun icim rahatladi simdi ama benim hemsirem pek bi suratsız kısa kısa cevap veriyor sürecte vitamin felan kullandınız mı hic biseye gerek yok dedileer tahlillerim normaldiİkimiz aynı doktora gittiğimiz için tedavi yöntemleri aynı kafana takılan her şeyi hemşirene sorabilirsin
İnsallah hayırlısıyla güzel sonuclar alırız bende bugün tahlil verdim bakalmbenimde dondurulmuş olacak ama henüz beklemedeyim bende merak ediyorum o süreci canım. Bir bilgim yok. Bugün gidip tekrar tahlil verdim onu bekliyorum
27 Şubat embriyo transfer, 22 Şubat yumurta toplamaTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu siteden hesaplayabilirsiniz 22 Şubat 5. gün embriyo transferi için için 6+2 gösteriyor yani 7. haftanın içindesiniz.
Benim Hemşirem Dilek Hanım bende ona pek ısınamadım çok daha tatlı hemşireler var ama yinede sorduğum şeylere cevap veriyor. Bende transfer öncesi vitamin kullanmıycakmıyım diye sürekli soruyordum gerek yok dediler transferden sonra kullanacaksınız dediler ve transfer günü gevitamax diye bir vitamin hapı da yazdılar diğer ilaçlarla birlikte kullanıyorum. Sadece transfer öncesi d vitaminim çok düşüktü onun için devit 3 ampul alıp kullanın dediler onu kullandım.Ay valla cok sagolun icim rahatladi simdi ama benim hemsirem pek bi suratsız kısa kısa cevap veriyor sürecte vitamin felan kullandınız mı hic biseye gerek yok dedileer tahlillerim normaldi
Benim ki de dilek hanım hic ısınamadmBenim Hemşirem Dilek Hanım bende ona pek ısınamadım çok daha tatlı hemşireler var ama yinede sorduğum şeylere cevap veriyor. Bende transfer öncesi vitamin kullanmıycakmıyım diye sürekli soruyordum gerek yok dediler transferden sonra kullanacaksınız dediler ve transfer günü gevitamax diye bir vitamin hapı da yazdılar diğer ilaçlarla birlikte kullanıyorum. Sadece transfer öncesi d vitaminim çok düşüktü onun için devit 3 ampul alıp kullanın dediler onu kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?