hayat çok kısa nilüfercim boşver gelip geçici bunlarda takma kafana ya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın dua et bundan sonraki evliiğin düzgün bi adamla olsun ayrıca sen netin başındamısın anında cevap veriyorsun
Odamdan çıkmayınca tek uğraşım net oluyor, dün 5 saat kalkmamışıım başından bugün de tesadüf öyle oldu senle hemen yorumuna cvp verme konusunda.
Öfkem sebebiyle 2 gündür geçmeyen bir baş ağrım var, bizimkilerin lafları dik dik geliyor bir de işin kötüsü hergün zikir, dua, kuran okurdum, öfkemden beri besmele çekesim bile yok, yapmıyorum yani, o kdr kötü durumdayım yani
Evlenip eve geri dönünce birde üstüne çalışmayınca her laf batar insana yerinde olsam sekreterlikde olsa girer biryerde çalışırdım insan içine karışman evde bu lafları dinlemenden daha iyi birde 2 ay çok kısa değilmi? eşinle neden ayrılıyorsun? onada çok üzüldüm. Nafaka ne kadar? çok az olsa gerek.
Evlenip eve geri dönünce birde üstüne çalışmayınca her laf batar insana yerinde olsam sekreterlikde olsa girer biryerde çalışırdım insan içine karışman evde bu lafları dinlemenden daha iyi birde 2 ay çok kısa değilmi? eşinle neden ayrılıyorsun? onada çok üzüldüm. Nafaka ne kadar? çok az olsa gerek.
canım konularımı okursan neden boşandığımı anlarsın , 2 ay evli kalmama bile kızdılar, ilk gece çıkıp gelseydin keşke bile dediler bizimkiler, evlilik değildi, kabustu.
Amin canım, insanda kader olacak zaten, kaderin olmazsa hep hayal kırıklığı hep üzüntü, bundan sonra iyi olur inş.
Altınları vermemek mi, vermedim ki zaten onlar zorla beni ağlatarak aldılar, birde ailesi ve kendi zorla alırken tek başıma
ne kdr mücadele etsende eşin bi tarafını morartarak alıyor zaten, aman yaa hatırlamayım tekrar, kabustu dediğim gibi. geçti bitti.
Tatlım yalnız senin psikolojik destek alman lazım Esra Erol'un danışmanları var mesela ücretsiz hem avukatlık hemde psikolog desteği veriyorlar yerinde olsam onu araştırır giderdim.
Tatlım yalnız senin psikolojik destek alman lazım Esra Erol'un danışmanları var mesela ücretsiz hem avukatlık hemde psikolog desteği veriyorlar yerinde olsam onu araştırır giderdim.
Çünkü sana basit geliyor ama 2 ayda çok şey yaşamışsın özellikle ıyy hatırlamak bile istemiyorum dediğin zaman anladım her aklına geldiğinde sinirlerin bozulacak ve 10 sene sonrada hatırlayacaksın yıllar önce yaşanan ve önemsiz gelen şeylerin 10 sene sonrada hatırladığında ancak benim terapi almam gerekirmiş diyor insan ayrıca ailenle olan dialoğunu düzene sokman içinde geçerli yoksa hayattan bıkacaksın.
Odamdan çıkmayınca tek uğraşım net oluyor, dün 5 saat kalkmamışıım başından bugün de tesadüf öyle oldu senle hemen yorumuna cvp verme konusunda.
Öfkem sebebiyle 2 gündür geçmeyen bir baş ağrım var, bizimkilerin lafları dik dik geliyor bir de işin kötüsü hergün zikir, dua, kuran okurdum, öfkemden beri besmele çekesim bile yok, yapmıyorum yani, o kdr kötü durumdayım yani
Yaşadıklarım tabiki kolay değil, ama şunu kaçırmışsınız ben " kesinlikle çalışmak istemiyorum" ve bana bazı cümlelerle ailemin kısmi olarak dayatmalarda bulunması
beni ciddi üzüyor, şu dünyada yaşıyorsan psikolojisi normal olanı da nadir görürsün, çünkü herkeste bir strestir sorundur gidiyor, günümüzün hastalığı depresyon diye
bas bas bağırıyorlar, bu konuda tabiki destek alıyorum merak etmeyin. Ben kendime çuvaldızı batıralı çok oldu fakat ailede cahiller olunca ne kdr anlatmaya çalışırsan çalış karşı taraf anlamak istediği kdr anlıyor.