Surekli alisveris yapma istegi

Bende de var o hastalık.
Önceden aynı botun 3 farklı rengini alırdım,şimdi bebeciğime her ay için farklı farklı kıyafetler alıyorum. Tek çözüm yolu batmak sanırım :)
ılk 2 sene alırsın en pahalılarından en cicililerinden ben de öyleydim.ondan sonra başlarsın ko..ton lcw hm en fazla ya .ındırım takıp edersın bır de yazın kışlık kışın yazlık.hemen buyuyorlar cunku hepsi yepyeni kalıyor .kendine al giy marka daha iyi

Yurtdışından kıyafet alıcam gidince hem bebeğime hem Buddy'me :) doymuyorum ki,aldıkça alasım geliyor. Nasipse kullanmadıkları ikinciye kalır :)

Yurtdışından kıyafet alıcam gidince hem bebeğime hem Buddy'me :) doymuyorum ki,aldıkça alasım geliyor. Nasipse kullanmadıkları ikinciye kalır :)
ben amerikadan bile getirtmıştım neler neler.hepsi elimde kaldı bazılarını sakladım bazılarını verdım tanıdıklara artık akıllandım sadece kendime pahalı kıyafet ayakkabı alıyorum.kıza ındırımlerden

Benimkinin daha belli olmadı cinsiyeti,inşallah bende böyle bebeğim için takip ederim indirimleri,sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil.

carters ınternette var kalıtelı bır markadır.netten yarı fiyatına ayakkabı gıyım bolca bulabılırsın bebeğe.pediped chicco tavsiye ederım ama netten al

Benimkinin daha belli olmadı cinsiyeti,inşallah bende böyle bebeğim için takip ederim indirimleri,sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil.
cınsıyetı belli olunca ben sana yardımcı olurum sıtelerı soylerım hafta hafta hergun takıp edıyorum çunkü

Hayatındaki boşluğu bazı insanlar yemekle bazısı alışverişle kapatır...Dolduramadığın boşluğu bul.Sevgi?Mutluluk?Huzur?Kanaat??
Kesinlikle katılıyorum size. Bende öyleydim hatta öyleyim diyebilirim tam kurtulamadım.

Kendimi tatmin etme, mutlu ve güçlü hissetmek için yapıyorum sanırım.

Gereksiz yere sürekli harcıyor, tüketiyordum. Yakın bir arkadaşım şöyle dedi. Aldığın 1 parça yerine dolabından 2 parça çıkarıp birine vermelisin. Veremiyorsan bir şey. Yenisine de ihtiyacın yoktu.

Kendimi kontrol altına almaya çalışıyorum. Kasımda elime güzel bir para geçecek 800-1000 tl gibi kısmını harcamak için ayarıp geri kalanı ortadan kaldırıcam sanki hiç yokmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…