- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Ahhh ahhh bendede var bu dertten. Sürekli kızıma birşeyler alıyorum internetten.Bende kendim için değil ama çocuklara devamli bişeyler almak istiyorum
ılk 2 sene alırsın en pahalılarından en cicililerinden ben de öyleydim.ondan sonra başlarsın ko..ton lcw hm en fazla ya .ındırım takıp edersın bır de yazın kışlık kışın yazlık.hemen buyuyorlar cunku hepsi yepyeni kalıyor .kendine al giy marka daha iyiBende de var o hastalık.
Önceden aynı botun 3 farklı rengini alırdım,şimdi bebeciğime her ay için farklı farklı kıyafetler alıyorum. Tek çözüm yolu batmak sanırım :)
Yurtdışından kıyafet alıcam gidince hem bebeğime hem Buddy'me :) doymuyorum ki,aldıkça alasım geliyor. Nasipse kullanmadıkları ikinciye kalır :)ılk 2 sene alırsın en pahalılarından en cicililerinden ben de öyleydim.ondan sonra başlarsın ko..ton lcw hm en fazla ya .ındırım takıp edersın bır de yazın kışlık kışın yazlık.hemen buyuyorlar cunku hepsi yepyeni kalıyor .kendine al giy marka daha iyi
ben amerikadan bile getirtmıştım neler neler.hepsi elimde kaldı bazılarını sakladım bazılarını verdım tanıdıklara artık akıllandım sadece kendime pahalı kıyafet ayakkabı alıyorum.kıza ındırımlerdenYurtdışından kıyafet alıcam gidince hem bebeğime hem Buddy'me :) doymuyorum ki,aldıkça alasım geliyor. Nasipse kullanmadıkları ikinciye kalır :)
Benimkinin daha belli olmadı cinsiyeti,inşallah bende böyle bebeğim için takip ederim indirimleri,sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil.ben amerikadan bile getirtmıştım neler neler.hepsi elimde kaldı bazılarını sakladım bazılarını verdım tanıdıklara artık akıllandım sadece kendime pahalı kıyafet ayakkabı alıyorum.kıza ındırımlerden
cınsıyetı belli olunca ben sana yardımcı olurum sıtelerı soylerım hafta hafta hergun takıp edıyorum çunküBenimkinin daha belli olmadı cinsiyeti,inşallah bende böyle bebeğim için takip ederim indirimleri,sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil.
Bakalım bir yurtdışına çıkacağız nasipse ordan alacağım hepsini.carters ınternette var kalıtelı bır markadır.netten yarı fiyatına ayakkabı gıyım bolca bulabılırsın bebeğe.pediped chicco tavsiye ederım ama netten al
Olur canım çok teşekkür ederim. :)cınsıyetı belli olunca ben sana yardımcı olurum sıtelerı soylerım hafta hafta hergun takıp edıyorum çunkü
Kesinlikle katılıyorum size. Bende öyleydim hatta öyleyim diyebilirim tam kurtulamadım.Hayatındaki boşluğu bazı insanlar yemekle bazısı alışverişle kapatır...Dolduramadığın boşluğu bul.Sevgi?Mutluluk?Huzur?Kanaat??
Maaşın 5 bin ve üzeriyse alışverişine sağlık tatlım
%50 indirimlerden yararlandı hep derler en azındanYok beee nerdeeeeeeeeeeeeeYinede alışverişime sağlık aman ölmicez mi nasılsa alamadan öldü demezler
%50 indirimlerden yararlandı hep derler en azından
Bide "kortomo ovdo onottom cep nomoromo soylosom olor moo" diyip sırayı kitleyenlere çözüm pleaseeeeeİndirim kuyruklarında ölürsem vasiyetimdir indirim günleri kasa kuyruklarına çözüm bulsunlar
Bide "kortomo ovdo onottom cep nomoromo soylosom olor moo" diyip sırayı kitleyenlere çözüm pleaseeeee
Ona da şükürO zeka ile numarasını unutmuyor sen ona dua et bacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?