Surekli alisveris yapma istegi

Bir süre sonra bıkarsınız çünkü artık doyuyor insan, çok çok değişik olmadıkça almamaya başlıyorsunuz. Kendinizi de tanıyıp yakışanları biliyorsunuz. Dediğiniz çikolata şeklindeki paleti biliyorum, o markanın tüm ambalajları çok güzel ben de bir kaç ürün dayanamayıp aldım ama ölsem bitiremem herhalde:)

Babaaannemin lafı aman kızım gençken ye iç gez toz süslen der hep:) Abartmadıkça bence gençken tadını almalı insan bunların, kendine de bakmalı.

Panpa buu modacruz neymis boyle Furla canta, Karen Millen elbise falan satiliyorMillet bunlara nasil 1.el para verip almis sayi da az degil yani Fendiler, Furlalar ucusuyor herbiir en az 1000Eurodan basliyor

Ben buraya bir bakayim en iyisi

Cherry ben geçen o siteden iki tane alışveriş yaptım, biri sorunsuzdu ama diğer satıcı ürünü sattıktan sonra ne ürünü gönderdi ne bana dönüş yaptı site biz de ulaşamadık deyince iptal ettirdim ve çok uğraştım, velhasıl bir daha almam sanırım.

4te bir fiyatına sıfır etiketi üzerinde tissot aldım, hatun almış ve kullanmayı unutmuş böyle bir zenginlik

Satıcı yorumlarına bakarak almak lazım, modacruz dolap gardrops çok güzel platformlar epey kar ettiriyor, arada meraktan demet akalının dolabına bakıp taştan payetten gözüm kamaşmış halde çıkıyorum

İlginç olan ben satıcıyla konuştum siparişten önce, ama sonrasında ortadan kayboldu...Ben biraz titizim bir de, mağazadan bile başkaları deniyor giyiyor vs diye almıyorum internetten sipariş veriyorum :)

Panpa buu modacruz neymis boyle Furla canta, Karen Millen elbise falan satiliyorMillet bunlara nasil 1.el para verip almis sayi da az degil yani Fendiler, Furlalar ucusuyor herbiir en az 1000Eurodan basliyor

Ben buraya bir bakayim en iyisi
Ben o yuzden modacruza cok ugramiyorum, ugrayamiyorum moralim bozuluyo
Ulkede herkes zengin, jakusizinde viskisini yudumluyormuş da bi ben pijamanin icine corabimi sokup oturuyomuşum gibi geliyo

kız herşeye atlama dikkatli ol. çakma çok orada.
Modacruz high end markalar icin orijinallik kodunu onaylatmadan siteye urun ekletmiyor o yuzden gonul rahat
Diger markalar icin de orjinallik kodunu kesinlikle istemek lazim, satici orjinal dedi ama urun orjinal cikmadiysa iade de var. Ayni gun para hesaba geri yatiyor

Ya benim derdim dışarı çıkınca bişey almadan edemiyorum daha bu gün evde duş jeli varken yeniden aldim tutamıyorum kendimi ama kokusu guzeldi napim

Çok fenasınız sayenizde alışveriş sitesi öğrendim. Amerika'da goodwill internetten satış da yapıyordu, dadanmıştım epey,
. 100-159 dolarlık saati 5 dolara 10 dolara kapattığım az olmadı ev saat dolu o yüzden :) internetten alışveriş çok çok fena bence.Hem para hem zaman kaybı yaratıyor.

Ev krem, allık ve far paleti kaynıyor. Peki ben makyaj yapıyor muyum , hayır özellikle minimum göz makyajı yaparım ama niye aldım bunları bilmiyorum.

Ya makyaj malzemeleri deme bana eşimin kanayan yarası

iade var elbette ne gerek var uğraşmaya. aynı günde değil satıcı ürünü geri alacakta aldım diyecekte.
fotodan orjinal mi değil mi diye bakıyorlar güya ona göre yüklüyorlar.

dolap ta var. hem komisyon daha düşük.

ben her ay yenı kıyafet alırım ve bır kere gıyıyorum sanırım kıyafetlerımı..artık ne kadar hatırlamıyolarsa onceden gıydiğim kıyafeti yeni mi dıye soruyolar.çok düşkünüm kıyafete.aynı gıyınınce kendımı kötü hıssederım.her dısşarı çıkışımda ıllakı farklı gıyınmem şart.aynı kombın ve kıyafetle çıkamıyorum dışarıyakendıme dur demem lazım kozmetik alışverişim yok.krem vs almam,kullanmıyorum zaten.kayısı yağını nemlendırıcı olarak kullanıyorum kozmetiğim oüniden(6 senelik)makyaj melzemelerini ayda yılda evde surerım.parfum de stokçuyum.bırı bıttıği zaman bırı elımın hemen altında olmalı.bırden fazla alırım herseyı.gıda temızlık kıyafet herşeyde.

peki giymeyince artık ne yapıyorsunuz o kıyafetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…