- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Inanir misin su an evde 13 tane fondöten var ve dibini gordugum sadece clinique cc, teyzemlere kuzenlere veriyorum yoksa bozulacak.
Far cidden oyle omurluk yeter bana elimdekiler o derece ama almayinca aklimdan cikmiyor annem bile al nolacak bu kadar sevdiysen diyor
Watsons da cikolata şeklinde far paleti gordum sadece o ambalajı icin aldim bakip bakip seviniyorum :)
Panpa buu modacruz neymis boyleFurla canta, Karen Millen elbise falan satiliyor Millet bunlara nasil 1.el para verip almis sayi da az degil yani Fendiler, Furlalar ucusuyor herbiir en az 1000Eurodan basliyor
Ben buraya bir bakayim en iyisi
Eurozone hatunları aynen devam cherry sıkıntı yokValla aynen ablacim, buraya ben de alisveris bagimliligimdan yakinmaya geldim sonra baktim far paleti soruyorum hem de millete de kotu ornek oluyorum
4te bir fiyatına sıfır etiketi üzerinde tissot aldım, hatun almış ve kullanmayı unutmuş böyle bir zenginlikYa bu arada ben bi de ikinci el alisverise taktim
Gardrops modacruz gibi sitelere kesinlikle uye olun
200 liralik botu 60 liraya aldim iki gun once, kiz internetten almiş ayagina olmamis iade suresi de gecmis etiketi ustunde botu kaptim 60 tlye
Macin bi aydinlaticisinin vurgunuydum 150 lira veremezdim 70 liraya hic kullanilmamisini buldum aldim
Cogu seyin etiketi ustunde oluyor ya da cok az kullanilmis oluyor artik magazadan gidip almak enayilikmis gibi geliyor
Hele luks canta takintiniz varsa modacruza kesinlikle bakin, şikir şikir tertemiz cantalar yari fiyatina satiliyor
Satıcı yorumlarına bakarak almak lazım, modacruz dolap gardrops çok güzel platformlar epey kar ettiriyor, arada meraktan demet akalının dolabına bakıp taştan payetten gözüm kamaşmış halde çıkıyorumCherry ben geçen o siteden iki tane alışveriş yaptım, biri sorunsuzdu ama diğer satıcı ürünü sattıktan sonra ne ürünü gönderdi ne bana dönüş yaptı site biz de ulaşamadık deyince iptal ettirdim ve çok uğraştım, velhasıl bir daha almam sanırım.
Panpa buu modacruz neymis boyleFurla canta, Karen Millen elbise falan satiliyor Millet bunlara nasil 1.el para verip almis sayi da az degil yani Fendiler, Furlalar ucusuyor herbiir en az 1000Eurodan basliyor
Satıcı yorumlarına bakarak almak lazım, modacruz dolap gardrops çok güzel platformlar epey kar ettiriyor, arada meraktan demet akalının dolabına bakıp taştan payetten gözüm kamaşmış halde çıkıyorum
Ben o yuzden modacruza cok ugramiyorum, ugrayamiyorum moralim bozuluyoPanpa buu modacruz neymis boyleFurla canta, Karen Millen elbise falan satiliyor Millet bunlara nasil 1.el para verip almis sayi da az degil yani Fendiler, Furlalar ucusuyor herbiir en az 1000Eurodan basliyor
Hepsinin sacini basini yolmak istiyorum ya4te bir fiyatına sıfır etiketi üzerinde tissot aldım, hatun almış ve kullanmayı unutmuş böyle bir zenginlik
Kesinlikle oyleBabaaannemin lafı aman kızım gençken ye iç gez toz süslen der hep:) Abartmadıkça bence gençken tadını almalı insan bunların, kendine de bakmalı.
Modacruz high end markalar icin orijinallik kodunu onaylatmadan siteye urun ekletmiyor o yuzden gonul rahatkız herşeye atlama dikkatli ol. çakma çok orada.
Ya makyaj malzemeleri deme bana eşimin kanayan yarasıÇok fenasınız sayenizde alışveriş sitesi öğrendim. Amerika'da goodwill internetten satış da yapıyordu, dadanmıştım epey,
. 100-159 dolarlık saati 5 dolara 10 dolara kapattığım az olmadı ev saat dolu o yüzden :) internetten alışveriş çok çok fena bence.Hem para hem zaman kaybı yaratıyor.
Ev krem, allık ve far paleti kaynıyor. Peki ben makyaj yapıyor muyum , hayır özellikle minimum göz makyajı yaparım ama niye aldım bunları bilmiyorum.
Modacruz high end markalar icin orijinallik kodunu onaylatmadan siteye urun ekletmiyor o yuzden gonul rahat
Diger markalar icin de orjinallik kodunu kesinlikle istemek lazim, satici orjinal dedi ama urun orjinal cikmadiysa iade de var. Ayni gun para hesaba geri yatiyor
Çok fenasınız sayenizde alışveriş sitesi öğrendim. Amerika'da goodwill internetten satış da yapıyordu, dadanmıştım epey,
. 100-159 dolarlık saati 5 dolara 10 dolara kapattığım az olmadı ev saat dolu o yüzden :) internetten alışveriş çok çok fena bence.Hem para hem zaman kaybı yaratıyor.
Ev krem, allık ve far paleti kaynıyor. Peki ben makyaj yapıyor muyum , hayır özellikle minimum göz makyajı yaparım ama niye aldım bunları bilmiyorum.
peki giymeyince artık ne yapıyorsunuz o kıyafetleriben her ay yenı kıyafet alırım ve bır kere gıyıyorum sanırım kıyafetlerımı..artık ne kadar hatırlamıyolarsa onceden gıydiğim kıyafeti yeni mi dıye soruyolar.çok düşkünüm kıyafete.aynı gıyınınce kendımı kötü hıssederım.her dısşarı çıkışımda ıllakı farklı gıyınmem şart.aynı kombın ve kıyafetle çıkamıyorum dışarıyakendıme dur demem lazım kozmetik alışverişim yok.krem vs almam,kullanmıyorum zaten.kayısı yağını nemlendırıcı olarak kullanıyorum kozmetiğim o üniden(6 senelik)makyaj melzemelerini ayda yılda evde surerım. parfum de stokçuyum.bırı bıttıği zaman bırı elımın hemen altında olmalı.bırden fazla alırım herseyı.gıda temızlık kıyafet herşeyde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?