- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Modacruz high end markalar icin orijinallik kodunu onaylatmadan siteye urun ekletmiyor o yuzden gonul rahat
Diger markalar icin de orjinallik kodunu kesinlikle istemek lazim, satici orjinal dedi ama urun orjinal cikmadiysa iade de var. Ayni gun para hesaba geri yatiyor
İçimizde olan boşlukları alisveris ile dolduramayiz. Sebeblerini bulmanız lazim.bir de minimaliz kitaplara bir göz atın. Onlar böyle konuları işliyor
İade sartlari magazalar gibi degil. Begenmedim iade ediyorum durumu yok, iade icin urunun kusurlu, anlatildigindan farkli falan gelmesi lazimBende satmak istiyorum ama aldı o gün kullandı sonra beğenmedim deyip iade etti mesela onun önüne nasıl geçiyorlar. Birde çanta Başka nereden satılır?
AliExpressten gelinlik bile alan var :)Aaa nereye dönmüş konu :/
Kızlar Çin'den ne alınır?
Aslında yakın zamanda bir Çin yolcumuz var. Gezmek için 1 günü var sadece.AliExpressten gelinlik bile alan var :)
Ben de ne aldiysam hep kaliteli ve güzel sarılmış halde geldi.
Amaaa dolar bu haldeyken alma birşey :)
Bir de onların bedeni bizim bedenden az daha farklıymis,sipariş vermeden önce orada olan beden tablosundan iyice ölç,biç kendini öyle ver :))
Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Seni online alışverişin kraliçesi ilan ediyorum :) sayende kaç tane yeni site öğrendim:)İade sartlari magazalar gibi degil. Begenmedim iade ediyorum durumu yok, iade icin urunun kusurlu, anlatildigindan farkli falan gelmesi lazim
Zebrano, dolap, letgo, gardrops, modacruz hepsine koyun
Gardropsta daha cok satis oluyo gibi geliyo bana
Uygun fiyatli seyler gardropsta guzel satiliyor
Pahali bi seyse modacruz
AyySeni online alışverişin kraliçesi ilan ediyorum :) sayende kaç tane yeni site öğrendim:)
Ayyumarim isine yararr
modacruz dan elmas pırlanta bile aldım ben 3 tane hemde yarı fiyatından çok çok ucuzaSeni online alışverişin kraliçesi ilan ediyorum :) sayende kaç tane yeni site öğrendim:)
çantaları yeni etiketli seçeneğinden alın.temız dedıkleri urunlerde az da olsa çizik yırtık oluyor deneyımledım bir kere.ama 0 urunler ya da almış ama kullanmamış uye öyle urunler çok avantajlıYaramaz mı çantaya göz diktim bir tanesinde hemen :)
çantaları yeni etiketli seçeneğinden alın.temız dedıkleri urunlerde az da olsa çizik yırtık oluyor deneyımledım bir kere.ama 0 urunler ya da almış ama kullanmamış uye öyle urunler çok avantajlı
çok urun aldım ben ama 2. el olarak sadece altın pırlanta urunlerınden aldım hiç sorun çıkmadı sertıfıkalarıyla kargoladılar.çanta 0 aldım 2 tane pıyasadan çok ucuza kıyafet denemedim alamam sanırım başkasının giydığı kıyafetiGarddrops dan beğendim bir tane. Fossil güzel bir çanta gördüm epey ucuz. Diğer siteye henüz bakmadım oraya da bakayım bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?