Surekli alisveris yapma istegi

Bende satmak istiyorum ama aldı o gün kullandı sonra beğenmedim deyip iade etti mesela onun önüne nasıl geçiyorlar. Birde çanta Başka nereden satılır?

İçimizde olan boşlukları alisveris ile dolduramayiz. Sebeblerini bulmanız lazim.bir de minimaliz kitaplara bir göz atın. Onlar böyle konuları işliyor

aynen böyle düşünüyorum. bende boşluktan alışverişe veriyorum kendimi. Bilincine vardığımda da bi ara veriyorum.

İnsanlar mutsuzluktan harcıyo, harcadıkça mutsuzlaşıyo. Mutluluğu da yanlış yerlerde arıyoruz :) Keşke aramasakta elimizde olanla mutlu olsak.

Bende satmak istiyorum ama aldı o gün kullandı sonra beğenmedim deyip iade etti mesela onun önüne nasıl geçiyorlar. Birde çanta Başka nereden satılır?
İade sartlari magazalar gibi degil. Begenmedim iade ediyorum durumu yok, iade icin urunun kusurlu, anlatildigindan farkli falan gelmesi lazim

Zebrano, dolap, letgo, gardrops, modacruz hepsine koyun
Gardropsta daha cok satis oluyo gibi geliyo bana
Uygun fiyatli seyler gardropsta guzel satiliyor
Pahali bi seyse modacruz

Aaa nereye dönmüş konu :/
Kızlar Çin'den ne alınır?
AliExpressten gelinlik bile alan var :)
Ben de ne aldiysam hep kaliteli ve güzel sarılmış halde geldi.
Amaaa dolar bu haldeyken alma birşey :)
Bir de onların bedeni bizim bedenden az daha farklıymis,sipariş vermeden önce orada olan beden tablosundan iyice ölç,biç kendini öyle ver :))

Aslında yakın zamanda bir Çin yolcumuz var. Gezmek için 1 günü var sadece.
Çoğu markanın zaten üretim yeri orası.
Spor ayakkabı mı stoklasam

bacım paran var ki yapıyorsun alışverişini. afiyet olsun güle güle kullan aldıklarını.
çok bağımlılık olduğunu düşünüyorsan psikolojik yardım al..

Seni online alışverişin kraliçesi ilan ediyorum :) sayende kaç tane yeni site öğrendim:)

benim param pek kiymetlidir, harcamaya kiyamam,
bir cok konuda cimriyimdir hatta baya baya,
sadece kaliteye onem veririm, o konuda cimrilik yapmiyorum, bir sey alacaksam iyisi guzeli olsun isterim, ama alana kadar da cok dusunurum.

siz de belki kaliteye yogunlassaniz en azindan alisveris oraninizi azaltirsiniz.

ihtiyacım dışında gidip saçmasapan şeyleri sırf moda ya da çok begendim diye almam

aldığım zaman kaliteli üst markaları tercih ederim

az alırım öz alırım.

içinde oldugunuz durum çok üzücü bence

böyle bir zamanda paranıza yazık ediyorsunuz.

ben dünya kadar para biriktirdim

şimdi 2015 model arabamı yenileyeceğim mesela o para ile.

Yaramaz mı çantaya göz diktim bir tanesinde hemen :)
çantaları yeni etiketli seçeneğinden alın.temız dedıkleri urunlerde az da olsa çizik yırtık oluyor deneyımledım bir kere.ama 0 urunler ya da almış ama kullanmamış uye öyle urunler çok avantajlı

çantaları yeni etiketli seçeneğinden alın.temız dedıkleri urunlerde az da olsa çizik yırtık oluyor deneyımledım bir kere.ama 0 urunler ya da almış ama kullanmamış uye öyle urunler çok avantajlı

Garddrops dan beğendim bir tane. Fossil güzel bir çanta gördüm epey ucuz. Diğer siteye henüz bakmadım oraya da bakayım bir.

Garddrops dan beğendim bir tane. Fossil güzel bir çanta gördüm epey ucuz. Diğer siteye henüz bakmadım oraya da bakayım bir.
çok urun aldım ben ama 2. el olarak sadece altın pırlanta urunlerınden aldım hiç sorun çıkmadı sertıfıkalarıyla kargoladılar.çanta 0 aldım 2 tane pıyasadan çok ucuza kıyafet denemedim alamam sanırım başkasının giydığı kıyafeti

O bir ara bende de vardı ama giyim ayakkabı falan değil sadece kozmetik ürünlerine karşı. Cilt bakım ürünleri kremler şampuanlar makyaj malzemeleri... İşin kötüsü ucuz şeyler de almıyodum ve hepsini kullanmıyordum da.

Bi süre sonra baktım ki alacak yeni bişey kalmamış öyle öyle bıkkınlık geldi ve bıraktım.

Bir de bu sanırım o anki bi psikolojik durumla ilgili. O boşluğu doldurmak için alışverişe saldırıyor insan.
Güne girin, borca girin, paranızı bir yere bağlayın. Sonra üzülüyor insan ne kadar boşa harcamışım diye

şu meşhur markete her perşembe uğrarım ne gelmiş diye vee sonuçç:gerekli gereksiz bir çok urun almışımmm.hediye almayı da sevıyorum etrafıma o yüzden tam bir alışverişkolik oldum.ama kozmetik te detokstayım çokk şukur.sadece saç bakım urunleri alıyorum bu ara makyaj malzamesi aslaaaa.parfumumu de zara dan alıyorum 1 yıldır.kıyamıyorum parfüme 300 500 vermeye bu pahalılılıkta eskisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…