Sürekli hakaret eden küfreden eşiniz var mı?

Ooo etmez mi anneme kufrediyo annen niye gelmiyo bize yalnız kalmasın diyo bu nasıl bişey

siz nasıl katlanıyorsunuz yaa
buna göbek bağınız mı var
altı üstü bir imza atmışsınız
hala bu kadar hakareti yiyip nasıl yüz yüze bakıyorsunuz
baba da sanki müthiş baba da babasız büyümesin diyorsunuz
ne hayrı olur böyle babanın

Hasbünallah ve nî’mel vekîl bu duayı her küfür ettiğinde 7 kere yüzüne bakarak oku aynı soruyu bır bayan sormustu hoca bunu önermişti.. inşallah düzelir

Bana diyo kendine çeki düzen ver kendisini görmüyo aynı pencereden bakmıyoruz dünyaya istyo ki hep ailesiyle Takılayim kalkar kahvaltısı ni yapar gider kahveye geliyo yemek yiyo kuşları var üretiyor onlarla ilgileniyo bu evlilik değil ki beni suçluyor hep konuşmuyoruz senle diye çok acele ettik sevdik ama sevmek yetmiyor insanın ne istediğini bilmesi lazım gözünü açması lazım hata üstüne hata sessiz kalmak çok yanlış ben saflık yaptım bilemedim nasıl davranmam gerektiğini ailesi de beş para etmez hrp iç içe olmak istediler doğumumu bile İzmir deyim gittim erzincanda yaptım onlar yüzünden kendi ailem burda onun ailesi erzincanda gidiyorlar yazın benide götürdüler abimin düğünune iki gün kala geldim bir aylık ogljmla eşimde yanımda değildi bunalım artık eskileri unutmak istyorum unutamiyorum soğuduk iyice eşimle ben hala evliliğim yürüsun oğlum babasız buyumesin istiyorum. Abime yollamiyo susuyorum ailesiyle hergün görüşüyoruz bıktım artik

ee bir de bu adam işssiz mi
ben hep anlamaya çalışıyorum gercekten neden boşanmadığınızı
ama doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor
ben bu milletteki boşanma fobisini çözemedim gitti
daha güzel bir hayat imkanı varken neden daha kötüsüyle yetineyim ki
gelecek de ne olur bilemezsiniz şu an değişti mi hayır hala aynı mı evet gelecekte düzeleceği ne malum kesin mi hayır
ee boşanın o zaman

çocuğunu böyle kötü örnek biriyle büyütmek daha mı güzel
o çocuk o adamla büyürse ileride o da aynı olacak
Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskun

Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskun

Oğluna düşkün olan baba, oğlunun annesine kraliçeymiş gibi davranır...

Nokta diyorum ve bu konudan çekiliyorum.
Konu sahibi, bana burada bu saygısız ve seviyesiz ilişkiye devam etmekte kendine yandaş arıyor gibi geliyorsun.

Yok çalışıyo maaşı da güzel ama borç var çok bense çalışmak istyorum o yüzden yardimci olm için ona çocuğumu düşünüyorum anasız babasız büyüsün istemiyorum gittiği yere kadar gidecek sevgim ümidim tamamen biterse o zaman biter heralde hakkımızda hayırlısı

eee yuhh ama artık
bunun neresi düşkün yaa
siz evlenince gözünüze perde mi indi
hala daha evliyseniz siz de bu durumdan hoşnutsunuz herhalde

Haklısın diyorum yandaş aramak değil boşanmak kolay ama sonrasını bilemiyorum ne olur iyi mi kötü mü ne yapsam düzelir diye düşünüyorum böyle giderse zaten bitince biliyorum böyle hayat gecmez

bu hayvana olan sevginizi çocuğunuzun geleceği önüne koyabiliyorsanız
daha da bir şey demiyorum
size şiddetli mutluluklar

17 aylık çocuğa mı vurdu?
siz nasıl insalarsınız nasıl anasıznı ya keşke babasız büyütecek cesaretin olsada babasız büyütsen bir de yazmışsın 17 aylık çocuğuma vurdu.ya ben ne diyeyim okudum okudum size üzüldüm şunu okuyana kadar şu an gözümde çocuğuna işkence yapan üvey anneden çokta bir farkınız yok inanın.

eee yuhh ama artık
bunun neresi düşkün yaa
siz evlenince gözünüze perde mi indi
hala daha evliyseniz siz de bu durumdan hoşnutsunuz herhalde
Hoşnut değilim tabiki yapıyo sonra pişman oluyo öfke kontrolü yok İşte sabrediyorum. Sadece oğlum için

17 aylık bebeye vuran bir manyakla evlisiniz ve o adama iyi baba diyebilyiorsanız anneliğinizden de aklınızdan da şüphe ederim...
yediğiniz dayaklar sanırım beyninizi zedelemiş siizn...

Sürekli hakaret eden adam eşim olmazdı. Hadi es kaza evlendik çoktan ex eşim olmuştu zaten. Yani yok.
Siz neden çekiyorsunuz peki? Hem şikayet edip hem de neden kölelik yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…