Ooo etmez mi anneme kufrediyo annen niye gelmiyo bize yalnız kalmasın diyo bu nasıl bişey
Senin çocuğun var mı annem ve abim var abim evli o da evlendikten sonra değişti baya annemle yaşarim eğer ayrılıram istyorum ki oğlum anası babasız buyumesin
Artik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Dayak da attı zaten bilmiyorum niye susuyorum bi daha gidersem dönüşü de yok pişman olur muyum diye düşünüyorum
Bana diyo kendine çeki düzen ver kendisini görmüyo aynı pencereden bakmıyoruz dünyaya istyo ki hep ailesiyle Takılayim kalkar kahvaltısı ni yapar gider kahveye geliyo yemek yiyo kuşları var üretiyor onlarla ilgileniyo bu evlilik değil ki beni suçluyor hep konuşmuyoruz senle diye çok acele ettik sevdik ama sevmek yetmiyor insanın ne istediğini bilmesi lazım gözünü açması lazım hata üstüne hata sessiz kalmak çok yanlış ben saflık yaptım bilemedim nasıl davranmam gerektiğini ailesi de beş para etmez hrp iç içe olmak istediler doğumumu bile İzmir deyim gittim erzincanda yaptım onlar yüzünden kendi ailem burda onun ailesi erzincanda gidiyorlar yazın benide götürdüler abimin düğünune iki gün kala geldim bir aylık ogljmla eşimde yanımda değildi bunalım artık eskileri unutmak istyorum unutamiyorum soğuduk iyice eşimle ben hala evliliğim yürüsun oğlum babasız buyumesin istiyorum. Abime yollamiyo susuyorum ailesiyle hergün görüşüyoruz bıktım artiksiz nasıl katlanıyorsunuz yaa
buna göbek bağınız mı var
altı üstü bir imza atmışsınız
hala bu kadar hakareti yiyip nasıl yüz yüze bakıyorsunuz
baba da sanki müthiş baba da babasız büyümesin diyorsunuz
ne hayrı olur böyle babanın
Belki aklı başına gelir diye Allah ıslah etsin diyorum her zamn amaNe için pişman olacaksın ?
Dayaksız, hakaretsiz yaşadığın için mi ?
İnşaallah Allah razı olsun kardesimHasbünallah ve nî’mel vekîl bu duayı her küfür ettiğinde 7 kere yüzüne bakarak oku aynı soruyu bır bayan sormustu hoca bunu önermişti.. inşallah düzelir
Bana diyo kendine çeki düzen ver kendisini görmüyo aynı pencereden bakmıyoruz dünyaya istyo ki hep ailesiyle Takılayim kalkar kahvaltısı ni yapar gider kahveye geliyo yemek yiyo kuşları var üretiyor onlarla ilgileniyo bu evlilik değil ki beni suçluyor hep konuşmuyoruz senle diye çok acele ettik sevdik ama sevmek yetmiyor insanın ne istediğini bilmesi lazım gözünü açması lazım hata üstüne hata sessiz kalmak çok yanlış ben saflık yaptım bilemedim nasıl davranmam gerektiğini ailesi de beş para etmez hrp iç içe olmak istediler doğumumu bile İzmir deyim gittim erzincanda yaptım onlar yüzünden kendi ailem burda onun ailesi erzincanda gidiyorlar yazın benide götürdüler abimin düğünune iki gün kala geldim bir aylık ogljmla eşimde yanımda değildi bunalım artık eskileri unutmak istyorum unutamiyorum soğuduk iyice eşimle ben hala evliliğim yürüsun oğlum babasız buyumesin istiyorum. Abime yollamiyo susuyorum ailesiyle hergün görüşüyoruz bıktım artik
Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskunçocuğunu böyle kötü örnek biriyle büyütmek daha mı güzel
o çocuk o adamla büyürse ileride o da aynı olacak
Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskun
Yok çalışıyo maaşı da güzel ama borç var çok bense çalışmak istyorum o yüzden yardimci olm için ona çocuğumu düşünüyorum anasız babasız büyüsün istemiyorum gittiği yere kadar gidecek sevgim ümidim tamamen biterse o zaman biter heralde hakkımızda hayırlısıee bir de bu adam işssiz mi
ben hep anlamaya çalışıyorum gercekten neden boşanmadığınızı
ama doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor
ben bu milletteki boşanma fobisini çözemedim gitti
daha güzel bir hayat imkanı varken neden daha kötüsüyle yetineyim ki
gelecek de ne olur bilemezsiniz şu an değişti mi hayır hala aynı mı evet gelecekte düzeleceği ne malum kesin mi hayır
ee boşanın o zaman
Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskun
Haklısın diyorum yandaş aramak değil boşanmak kolay ama sonrasını bilemiyorum ne olur iyi mi kötü mü ne yapsam düzelir diye düşünüyorum böyle giderse zaten bitince biliyorum böyle hayat gecmezOğluna düşkün olan baba, oğlunun annesine kraliçeymiş gibi davranır...
Nokta diyorum ve bu konudan çekiliyorum.
Konu sahibi, bana burada bu saygısız ve seviyesiz ilişkiye devam etmekte kendine yandaş arıyor gibi geliyorsun.
Yok çalışıyo maaşı da güzel ama borç var çok bense çalışmak istyorum o yüzden yardimci olm için ona çocuğumu düşünüyorum anasız babasız büyüsün istemiyorum gittiği yere kadar gidecek sevgim ümidim tamamen biterse o zaman biter heralde hakkımızda hayırlısı
Hoşnut değilim tabiki yapıyo sonra pişman oluyo öfke kontrolü yok İşte sabrediyorum. Sadece oğlum içineee yuhh ama artık
bunun neresi düşkün yaa
siz evlenince gözünüze perde mi indi
hala daha evliyseniz siz de bu durumdan hoşnutsunuz herhalde
17 aylık bebeye vuran bir manyakla evlisiniz ve o adama iyi baba diyebilyiorsanız anneliğinizden de aklınızdan da şüphe ederim...Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskun
Vurmak dediğim öyle dövmek değil ona zaten müsade etmemÇocuğuna neden vurmasına izin veriyosun , yok artık oooooooha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?