Vurdu Belime yalan değil çocuğunu dövmez diyorum sadeceE senin de belini kırmış nerdeyse , yoksa yalan mı söylüyosun , bidediğin bidediğini tutmuyo , kusura bakma
Nasıl yaniAdında kabak gibi ortada bu arada
Asla çocuğumun önüne geçemez sırf oğlum için duruyorum zaten oğlunu çok Seviyo gerçekten bana kızdıgi zamn oda agliyo bazen onada kiziyo sonra pişman oluyo vurmak derken yanlış anlaşılmasın hafif bi vurma haklı çıkamıyorum asla onu ama dövmek yok
Aldatma olabilirArtik alıştım mi desem hakaretlerine kafayı yicem artik sayesinde kime guveneceksin bu hayatta bi oğlum var onun sayesinde ayaktayim artık şaşırdım ne yapacağımı ne yapsam batıyor benimde vardır kusurlarım mutlaka hatasız olsak melek olurduk ama hakaret niye her istediğini yapıyorum köle gibi ve o kadar yasattilar bana ama niye böyle..
Bazen kizdiginda çocuğa vurduğu oldu 17 aylık oğlum şimdi çocuk korkuyo babasından çok ama seviyo da babasını o da oğluna çok duskun
hangisi doğru????Vurdu Belime yalan değil çocuğunu dövmez diyorum sadece
Karıştı biraz heralde bana vurduğunu söylüyorum bebek olduktan sonra başladı vurmaya oğluma bi kere vurdu agliyo diye bana Sinirliydi ama hafif bi vurma kesinlikle yanlış zaten biliyorum belini sakatladiktan sonrada bi kere vurdu iki aydir bi sidddet yok yani böyle bi durumun içinde olduğum için utanıyorum kendimden sanki çok normal bişey gibi bana dayağı normal oldugunu empoze ettiler sanırım doğal karşılıyorum kaynanami da kayinbabam çok dövMuş bana diyo du ki annesi beyaz gelinliğine girdin beyaz kefeninle çıkarsın burdanvallahi sizin dengeniz bozulmuş..
vurmasına izin vermem diyorsunuz,sonra vurdu belim kaydı 10 gün yattım diyorsunuz.
yemin etti bir daha yapmıcam diye,yine yaptı diyor bir alttaki yazıda da uzun zamandır şiddet yok diyorsunuz.
bana kızıp oğluma vurdu diyorsunuz,oğlunuz hem korkuyor hem de çok düşkün babasına ama..
bir de ağır vurmazioğluna hiç vurmaz demişsiniz..
kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz bizi mi?????????
hangisi doğru????
çocuğa vurdu diyosunuz,sonra da dövmez diyorsun...
yazık el kadar bebe az vicdanlı olun,koca delisi olmayın bu kadar..eşim çok iyi bir baba olmsına rağmen,oğluma kzdığında içim gidiyor,siz nasıl dayanırsınız 17 aylık süt bebesine el kaldırılmasına...........
Buda bir teselli dıyorsun.Vurdu Belime yalan değil çocuğunu dövmez diyorum sadece
sittirsinler onlar...Karıştı biraz heralde bana vurduğunu söylüyorum bebek olduktan sonra başladı vurmaya oğluma bi kere vurdu agliyo diye bana Sinirliydi ama hafif bi vurma kesinlikle yanlış zaten biliyorum belini sakatladiktan sonrada bi kere vurdu iki aydir bi sidddet yok yani böyle bi durumun içinde olduğum için utanıyorum kendimden sanki çok normal bişey gibi bana dayağı normal oldugunu empoze ettiler sanırım doğal karşılıyorum kaynanami da kayinbabam çok dövMuş bana diyo du ki annesi beyaz gelinliğine girdin beyaz kefeninle çıkarsın burdan
Suphelenmiyorum ama erkek milleti bilemezsin telefonu ortada şifresini de biliyorumAldatma olabilir
Evet haklısın heralde gözü dönüp beni oldurmesini bekliyorum tedavi olsa düzelir mi acaba ..?sittirsinler onlar...
bir tokat bile evlilik bitirir ,normal değil asla...bebeğe el bile kalkmaz asla..kadına el kalkamaz asla..kadına küfür edilmez asla..
git abinin yanına hiçbirşeyden de korkma.. ne oğlunu alırlar ne bişey..o belin sakatlandığında gidip darp raporu alsaydın görürlerdi dünya jkaç bucak..
annesi beyaz gelinliğine girdin beyaz kefeninle çıkarsın burdan
hayır düzelmez..dayak atana adamın düzeleceğine innamıyorum.Evet haklısın heralde gözü dönüp beni oldurmesini bekliyorum tedavi olsa düzelir mi acaba ..?
Aynen öyle bencede gücü bana yetiyor diyorum zaten senin iyi bi dayak Yemen lazım ben gucluyum diyo her zamn o Zaman aklı başına gelirHem dayak atıyo hem de öyle bisey yap ki beni kendine yeniden aşık et mi diyo??Şöyle adam tutup bi temiz dövdüreceksin böylesini.
Asla çocuğumun önüne geçemez sırf oğlum için duruyorum zaten oğlunu çok Seviyo gerçekten bana kızdıgi zamn oda agliyo bazen onada kiziyo sonra pişman oluyo vurmak derken yanlış anlaşılmasın hafif bi vurma haklı çıkamıyorum asla onu ama dövmek yok
Evet aynen öyle diyo sorun ben miyim diyorum sorun sensin diyo ben vazifemi yapıyorum para getiriyorum evime geliyorum size bakıyorum diyohayır düzelmez..dayak atana adamın düzeleceğine innamıyorum.
bir de zaten adam kendini yanlış görmüyor ki düzeltsin kendini..o senin çaban isteğin olarak kalır sadece..
snein yüzünden dövüyordur seni zaten değil mi,öylşe diyor,beni çileden çıkarmasan böyle olmazdı..aile içi şiddetle iligli epey makale psikiyatrik yazı okumuştum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?