- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Yerinizde olsam yapardım. Zırlasın umurumda değil, kendisinden iğrenen Kişilerin olması zırlamasından çok daha kötü emin olun.Açıkçası ben kendimde git tırnaklarını bi kes diyecek haddi bulmuyorum, bulamıyorum. Çünkü bir keresinde salatadan marulu eliyle aldığında çatalla alsana demiştim ve gözleri dolmuştu. Biraz kötü kalpliyim belki bilmiyorum ama onun zırlamasıyla uğraşamam galiba
Ben olsam söylerdim saf diyorsunuz belki farkında değil..Şimdi hanımlar, sizden kendinizi tarif edeceğim durum içinde hissetmenizi ve ne yapmayı tercih edeceğini söylemenizi rica ediyorum.
Diyelim ki 5-6 kişilik bir arkadaş grubunuz var. Bu grupta bir kız var, adı X olsun. X’ten bahsetmemiz gerekirse;
1-çok saf çok temiz kalpli bir kız
2- fazla saf, her şeyi ona tekrar açıklamanız gerekiyor
3- anlatılan bir şeyi çok güç anlıyor. Örneğin bir şeyi tarif ettiğinizde bunu ancak 5. Seferinde anlıyor
4- çok tuhaf hareketleri var. Elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor anlamsız ve tuhaf hareketler sergiliyor. Bazen bu tuhaflıklar o kadar gözle görülür oluyor ki yan masadaki insanlar bile dönüp bakıyor.
5- Ona yöneltilen en ufak eleştiride gözleri dolu dolu oluyor
6- bu tamamen kişisel bir hoşnutsuzluğum; tırnakları hep çok kötü yani 3ü kırılmış 2si uzun tırnakları oluyor ve içi hep pislik dolu oluyor bi keresinde görünce öğürmüştüm resmen sigara dumanından midem bulandı diye geçiştirmiştim
7- her şeye elleriyle dokunuyor. Sigara izmaritlerine, masaya, yere düşen şeye, yemeğe.... ve asla ellerini yıkadığını düşünmüyorum. Yani bana ne ama düşüncesi beni çok rahatsız ediyor
8- genel olarak çok kötü kokuyor, sanırım duş almıyor pek sık.
Ama işte çok iyi niyetli bir kız. Bilmiyorum bazen kızın bu tuhaf hareketlerine tahammül edemiyorum, sinirleniyorum ama sonra kendimi çok çok kötü hissediyorum. Ve malesef devamlı aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum bir kişi. Hani belki anlattığım şeyler size ufak tefek gelebilir ama gözüme battıkları için artık sırf o kızı göreceğim diye okula gitmek istemiyorum. Siz napardınız?
Şimdi hanımlar, sizden kendinizi tarif edeceğim durum içinde hissetmenizi ve ne yapmayı tercih edeceğini söylemenizi rica ediyorum.
Diyelim ki 5-6 kişilik bir arkadaş grubunuz var. Bu grupta bir kız var, adı X olsun. X’ten bahsetmemiz gerekirse;
3- anlatılan bir şeyi çok güç anlıyor. Örneğin bir şeyi tarif ettiğinizde bunu ancak 5. Seferinde anlıyor
4- çok tuhaf hareketleri var. Elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor anlamsız ve tuhaf hareketler sergiliyor. Bazen bu tuhaflıklar o kadar gözle görülür oluyor ki yan masadaki insanlar bile dönüp bakıyor.
6- bu tamamen kişisel bir hoşnutsuzluğum; tırnakları hep çok kötü yani 3ü kırılmış 2si uzun tırnakları oluyor ve içi hep pislik dolu oluyor bi keresinde görünce öğürmüştüm resmen sigara dumanından midem bulandı diye geçiştirmiştim
7- her şeye elleriyle dokunuyor. Sigara izmaritlerine, masaya, yere düşen şeye, yemeğe.... ve asla ellerini yıkadığını düşünmüyorum. Yani bana ne ama düşüncesi beni çok rahatsız ediyor
Ama işte çok iyi niyetli bir kız. Bilmiyorum bazen kızın bu tuhaf hareketlerine tahammül edemiyorum, sinirleniyorum ama sonra kendimi çok çok kötü hissediyorum. Ve malesef devamlı aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum bir kişi. Hani belki anlattığım şeyler size ufak tefek gelebilir ama gözüme battıkları için artık sırf o kızı göreceğim diye okula gitmek istemiyorum. Siz napardınız?
İyi niyetli dünyanın en ıyı ınsanı olabilir.Ama pis insanları sevemıorum.Midem buşanıyor.Rahatsız oluorum.Vücudum atıo hemen.Temizlik imandan gelir.Şimdi hanımlar, sizden kendinizi tarif edeceğim durum içinde hissetmenizi ve ne yapmayı tercih edeceğini söylemenizi rica ediyorum.
Kimse yok diye değil elbette benim de başka arkadaşlarım var ama en samimi olduklarım onlar. Benim anlattıklarım genel olarak objektif şeyler. Belki arkadaşlarım benden daha sabırlı insanlardır, bilmiyorum çünkü o kız hakkında kimseyle konuşmadım. Sanki bana gıcık olmuşsunuz gibi bi hava var yazdıklarınızdaNe yasadıgını bilemeyiz,belki psikolojik bir rahatsızlıgı var belki ailesiyle bir sorun yasıyor.Kimse yok diye onunla takılan sizsiniz,kimse sizi zorlamamış.Kendi cıkarınız icin onunla birliktesiniz,rahatsız oluyorsanız yalnız kalmayı göze alarak arkadaslıgınızı kesmelisiniz.Diğer arkadasınız rahatsız olmuyorsa belki siz abartıyorsunuzdur
İnanın çok rahatsız oluyorum onun ellerini görmekten ama bu biraz da benim temiz ele takıntılı olmamla alakalı. yani onun evine gittiğimizde diğer kızlar yaptığı tatlıyı yedi gözlerimin önünde, ufak çaplı bir şok geçirdim. söylemek istiyorum ama söylersem hem ağlar diye çekiniyorum hem de sanırım uğraşmak istemiyorum.alıngan olmasa uyarırdım kokan bikaç kişiye ufak stajlarda sürekli birlikteyken burnumun direği kırıldı şu sakalını bi kes yahu gibisinden tatlı sert uyarmışlığım olmuştur ama dediklerim alıngan olmayan baya gebeş kişilerdi yani.
ben pis insanların evine gitmeyi pek sevmiyorum pis insanlarla karşılıklı yiyemiyorum vs. sanırım biraz uzak dururdum. mesela bi arkadaşım gerçekten pisti evcil hayvan da alınca evi iyice ahıra döndü ve ben bir daha adım atmadım evine. en son gözünde keratit olmuştu pis pis lens takıyormuş bir daha lens takamadı.
yerinde olsam biraz uzaklaşırdım, diğer arkadaşlarımla da konuşurdum bu konuda. hepimiz bi toplumda yaşıyoruz biraz dikkat etmek lazım.
aklıma geldi de kursta bi kız vardı dehşet ayakları kokuyordu, kız da farkında terlikten çıkarıp ayaklarını uzatıyordu çevresinden herkes kaçıyordu resmen özellikle yapıyordu bi bakıyorum rahat rahat oturmuş herkes azaldığı için etrafından. çok garip insanlar var gerçekten. tırnağını kesmek ne kadar zor olabilir?
yol yordam göstermekle alakalı olarak şöyle bir örnek vereceğim;İnsanlar ve yaşantıları onların oluşumunu sağlıyor. Çevre de buna etkı eden faktörlerden.
Ne kadar sure nasıl yasadı bilemeyiz ama yetistırılmeylede alakalı oldugunu düşünuyorum.
Guzelce konuş karsına al uyar derim. Bir yol yordam göster eger degısıklık yoksa bıraz mesafe koy. Yabanada atma derim. Saf olmasından ötürü.
İnanın çok rahatsız oluyorum onun ellerini görmekten ama bu biraz da benim temiz ele takıntılı olmamla alakalı. yani onun evine gittiğimizde diğer kızlar yaptığı tatlıyı yedi gözlerimin önünde, ufak çaplı bir şok geçirdim. söylemek istiyorum ama söylersem hem ağlar diye çekiniyorum hem de sanırım uğraşmak istemiyorum.
aslında okuduğum okula çok iyi bir dereceyle girmiş yani aslında gerçekten çok çok zeki olması gerekiyor ama eleştirmek anlamında değil gerçekten anlatılan şeyleri anlamakta güçlük çekiyor. kız neredeyse iş hayatına atılacak bu saatten sonra ne yapılabilir pek emin değilimBence kız çok normal değil . Bir şeyi 3 kere 5 kere açıklamak zorunda kalıyorsa bir insan , saflıktan daha ileri bir durum söz konusu bence :/ bilemedim ...
evet her an obsesifliğe evrilebilecek bir temizlik takıntım var aslında ama günlük hayatımı etkilemesine izin vermemeye çalışıyorum ama temiz eller ve tırnaklar taa küçüklüğümden beri en çok dikkat ettiğim şeydirsiz de titizsiniz biraz sanırım temizlik takıntısı mı var
kötü bi kombinasyon olmuş.
ben de ne yazık ki biraz rahat kişilerle samimi olamıyorum tabi arkadaşlığımı bu sebepten bitirmem ama evinde vs kalamıyorum dışarda görüşürüm en fazla.
kızlarla bunu hiç konuşmadım ama beden dillerinden onların da pek hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum yalnızca. Basit bir örnek vermem gerekirse, sırf vakit geçirmek için oynanan çok çok çok basit bir kart oyununu 10. oynayışında hala yanlış yapınca haliyle herkes oflayıp pofluyor. Sadece onunla daha öncesinden arkadaş olan bi kıza x hep mi böyleydi demiştim o da evet hep öyleydi ben artık uğraşmıyorum zaten sadece gülüyorum dedi.5-6 kişilik arkadaş grubunda sadece rahatsız olan sen misin? Yani diğerleri ne düşünüyor X'le ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?