Tahammülsüzlük

İnsanlar ve yaşantıları onların oluşumunu sağlıyor. Çevre de buna etkı eden faktörlerden.
Ne kadar sure nasıl yasadı bilemeyiz ama yetistırılmeylede alakalı oldugunu düşünuyorum.
Guzelce konuş karsına al uyar derim. Bir yol yordam göster eger degısıklık yoksa bıraz mesafe koy. Yabanada atma derim. Saf olmasından ötürü.

Yerinizde olsam yapardım. Zırlasın umurumda değil, kendisinden iğrenen Kişilerin olması zırlamasından çok daha kötü emin olun.

Ben olsam söylerdim saf diyorsunuz belki farkında değil..

İlk sene yurtta bi oda arkadaşımız vardı.Sadece temizlik kısmı sizinkine benziyor,haftada bir kez hep aynı gün banyo yapardı.Çamaşır yıkamasını gerektirmeyecek kadar çok eşyası vardı.Hayrlamıyorum çamaşır yıkadığını,bi giydiğini bi daha giymeZdi.Ama bütün eşyalarını kirli temiz aynı yerde tutardı.

Çarşaflarını da yıkamazdı.Odamız hep kokardı ve kışın dahi camımız hep açıktı.O memlekete gidince çarşaflarını yıkadığım oldu

Gene de severdik iyi anlaşırdık,arada yazışırız.Sonra başka yurda geçmişti orda kızlar şikayet etmiş kabul etmemişti öyle değilim vs demişti.

Oluyor hayatta ne diyeyim anılarım geldi aklıma :)

Diğer arkadaşlarından biriyle konuşup, sonra kıza manikure gidelim deseniz. Ama sen deme arkadaşın desin, neden bilmiyorum ama sen biraz sertsin gibi geldi:) yolda da konusursunuz tırnaklar çok önemli yaa falan diye. Bence 2 kere giderseniz anlar.

Psikolojisi bozuk mu değil bilemem ama bana bu kız çok ders çalışıyor kendiyle ya da eviyle ilgilenmeyi zaman kaybı gibi görüyor gibi geldi. Ama o tırnaklarla ve kokuyla iş bulmasi ve saygı görmesi de zor.

İyi niyetli dünyanın en ıyı ınsanı olabilir.Ama pis insanları sevemıorum.Midem buşanıyor.Rahatsız oluorum.Vücudum atıo hemen.Temizlik imandan gelir.

Arkadaşınızın yanında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, yapın :) mesela kızkıza otururken başka bir kız hakkında konuşun ve tırnaklarıda çok pis vs kötüleyin belki üstüne alınır :)

Psikolojik sorunları değil de üstün zekalı tipler olur ya hani bu tür şeyleri zaman kaybı görür , öyle bir tip canlandı gözümde.

Benim de buna benzer bir arkadaşım vardı göreve ilk başladığım okulda.Öğretmendi yani.Kılığı da saçı da hep çok kötü olurdu.Hatta kokardı da bazen.Ama çok iyi kalpli , insanlara ve dünyaya başka gözle bakan biriydi.Dolu bir insandı.Çok da iyi bir öğretmendi.Ne yapılır bilemedim.Ben sabrediyordum açıkçası.Kıyamıyordum arkadaşıma.

Ne yasadıgını bilemeyiz,belki psikolojik bir rahatsızlıgı var belki ailesiyle bir sorun yasıyor.Kimse yok diye onunla takılan sizsiniz,kimse sizi zorlamamış.Kendi cıkarınız icin onunla birliktesiniz,rahatsız oluyorsanız yalnız kalmayı göze alarak arkadaslıgınızı kesmelisiniz.Diğer arkadasınız rahatsız olmuyorsa belki siz abartıyorsunuzdur

alıngan olmasa uyarırdım kokan bikaç kişiye ufak stajlarda sürekli birlikteyken burnumun direği kırıldı şu sakalını bi kes yahu gibisinden tatlı sert uyarmışlığım olmuştur ama dediklerim alıngan olmayan baya gebeş kişilerdi yani.

ben pis insanların evine gitmeyi pek sevmiyorum pis insanlarla karşılıklı yiyemiyorum vs. sanırım biraz uzak dururdum. mesela bi arkadaşım gerçekten pisti evcil hayvan da alınca evi iyice ahıra döndü ve ben bir daha adım atmadım evine. en son gözünde keratit olmuştu pis pis lens takıyormuş bir daha lens takamadı.

yerinde olsam biraz uzaklaşırdım, diğer arkadaşlarımla da konuşurdum bu konuda. hepimiz bi toplumda yaşıyoruz biraz dikkat etmek lazım.

aklıma geldi de kursta bi kız vardı dehşet ayakları kokuyordu, kız da farkında terlikten çıkarıp ayaklarını uzatıyordu çevresinden herkes kaçıyordu resmen özellikle yapıyordu bi bakıyorum rahat rahat oturmuş herkes azaldığı için etrafından. çok garip insanlar var gerçekten. tırnağını kesmek ne kadar zor olabilir?

Kimse yok diye değil elbette benim de başka arkadaşlarım var ama en samimi olduklarım onlar. Benim anlattıklarım genel olarak objektif şeyler. Belki arkadaşlarım benden daha sabırlı insanlardır, bilmiyorum çünkü o kız hakkında kimseyle konuşmadım. Sanki bana gıcık olmuşsunuz gibi bi hava var yazdıklarınızda

İnanın çok rahatsız oluyorum onun ellerini görmekten ama bu biraz da benim temiz ele takıntılı olmamla alakalı. yani onun evine gittiğimizde diğer kızlar yaptığı tatlıyı yedi gözlerimin önünde, ufak çaplı bir şok geçirdim. söylemek istiyorum ama söylersem hem ağlar diye çekiniyorum hem de sanırım uğraşmak istemiyorum.

yol yordam göstermekle alakalı olarak şöyle bir örnek vereceğim;
mesela bir gün sigarasının külünü silkerken şalına gelmiş ve şalı yanmış. o zamandan beridir sigaranın külünü aşırı abartılı bir biçimde silkiyor böyle sallayarak ve sert sert vurarak. sanırım binlerce kez buna gerek olmadığını anlattık ama hala devam ediyor tutumuna. yani bu önemli bir örnek değil ama verilen şeyleri almakta pek başarılı değil

siz de titizsiniz biraz sanırım temizlik takıntısı mı var

kötü bi kombinasyon olmuş.

ben de ne yazık ki biraz rahat kişilerle samimi olamıyorum tabi arkadaşlığımı bu sebepten bitirmem ama evinde vs kalamıyorum dışarda görüşürüm en fazla.

Bence kız çok normal değil . Bir şeyi 3 kere 5 kere açıklamak zorunda kalıyorsa bir insan , saflıktan daha ileri bir durum söz konusu bence :/ bilemedim ...
aslında okuduğum okula çok iyi bir dereceyle girmiş yani aslında gerçekten çok çok zeki olması gerekiyor ama eleştirmek anlamında değil gerçekten anlatılan şeyleri anlamakta güçlük çekiyor. kız neredeyse iş hayatına atılacak bu saatten sonra ne yapılabilir pek emin değilim

evet her an obsesifliğe evrilebilecek bir temizlik takıntım var aslında ama günlük hayatımı etkilemesine izin vermemeye çalışıyorum ama temiz eller ve tırnaklar taa küçüklüğümden beri en çok dikkat ettiğim şeydir

İlk 5'i için yorum yapmayacağım,bir insanın sosyal konularda çekingen olması suç değil ama son 3'ü hoş değil evet.Yapabileceğiniz bir şey var aslında,kötü kokuyor demişsiniz mesela bir gün söyleyin ''x birlikte bir şeyler alalım bir gün alışverişe çıkalım'' deyin,bir parfüm hediye edin gittiğinizde de.Ya da bir parfümü ''ben bunu çok beğeniyorum bence sen de almalısın'' diye ısrar edin.Böyle şeyler özendirmeyle olur biraz da.Şimdiye kadar yakın arkadaşı olmamışsa saydıklarınız çok da anormal değil çünkü.

5-6 kişilik arkadaş grubunda sadece rahatsız olan sen misin? Yani diğerleri ne düşünüyor X'le ilgili?
kızlarla bunu hiç konuşmadım ama beden dillerinden onların da pek hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum yalnızca. Basit bir örnek vermem gerekirse, sırf vakit geçirmek için oynanan çok çok çok basit bir kart oyununu 10. oynayışında hala yanlış yapınca haliyle herkes oflayıp pofluyor. Sadece onunla daha öncesinden arkadaş olan bi kıza x hep mi böyleydi demiştim o da evet hep öyleydi ben artık uğraşmıyorum zaten sadece gülüyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…