- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
parfüm zaten sıkıyor, terli teninin üstüne.....İlk 5'i için yorum yapmayacağım,bir insanın sosyal konularda çekingen olması suç değil ama son 3'ü hoş değil evet.Yapabileceğiniz bir şey var aslında,kötü kokuyor demişsiniz mesela bir gün söyleyin ''x birlikte bir şeyler alalım bir gün alışverişe çıkalım'' deyin,bir parfüm hediye edin gittiğinizde de.Ya da bir parfümü ''ben bunu çok beğeniyorum bence sen de almalısın'' diye ısrar edin.Böyle şeyler özendirmeyle olur biraz da.Şimdiye kadar yakın arkadaşı olmamışsa saydıklarınız çok da anormal değil çünkü.
Zeka farkli psikolojik rahatsizlik farkli. Anlattiklariniz bir saglik sorunu varmis gibi geldi bana. Bu gozle bakmaya calisin. Bilerek yapmiyor bence. Kaldiramiyorsaniz mesafeli olun,evine gitmeyin. Ilac kullaniyor mu? Dikkatinizi cekti mi?aslında okuduğum okula çok iyi bir dereceyle girmiş yani aslında gerçekten çok çok zeki olması gerekiyor ama eleştirmek anlamında değil gerçekten anlatılan şeyleri anlamakta güçlük çekiyor. kız neredeyse iş hayatına atılacak bu saatten sonra ne yapılabilir pek emin değilim
evet her an obsesifliğe evrilebilecek bir temizlik takıntım var aslında ama günlük hayatımı etkilemesine izin vermemeye çalışıyorum ama temiz eller ve tırnaklar taa küçüklüğümden beri en çok dikkat ettiğim şeydir
bir gün eğer çekebilirsem size kızın elini çekip atacağım, inanın benim takıntımdan kaynaklanmıyor bu. tatlısını ısrar etseydi eğer ben de yerdim hani öyle asla ama asla dedirtecek bir takıntım yok ama mümkün mertebe yememeyi tercih ederim.. bir de mesela siz patatesi elinizle yedikten sonra muhtemelen yıkarsınız veya en kötü ihtimalle ıslak mendille silersiniz ya, o bunu yapmıyor. o gün bana dokunacak diye aklım çıkıyor vallabence siz de kendinizi bu takıntıdan kurtulmalısınız. ben de kendim titizim ama insanlara müdahale etmem hatta bazen kendi kendime alıştırma yapmaya çalışıyorum bence bu arkadaşınızla aranızı bozmayın bu sebepten. belki o arkadaşınız da size bu yönden iyi gelecek?
bir de şöyle düşünün. benim arkadaşlarım bana hep derdi "öyle yapınca ölünmüyor" cidden bak düşün arkadaşının elleri pis diğer arkadaşların tatlısını yedi mesela? sonuç? ne oldu? hiçbişey. (tabi ki temiz beslenmek önemli ama anladın umarım mentaliteyi)
ilaç sanıyorum kullanmıyor. ben bu konuda tabi pek bilgili değilim ama otizmin veya ona benzer bir sendromun fark edilmemiş hali olabileceğini düşünüyorum. tabi bu sadece benim tahminim. mesafeli olmak istiyorum ama kız da beni seviyor açıkçası biraz. yani okula gitmediğimde mesaj atıyor noldu niye gelmedin diye veya muhtemelen ben biraz daha soğuk davrandığımdandır belki masada bir şey anlatırken sürekli dönüp benden onay bekliyor 'öyle değil mi sence de, doğru değil mi' gibi. biraz vicdan azabı duymuyor değilimZeka farkli psikolojik rahatsizlik farkli. Anlattiklariniz bir saglik sorunu varmis gibi geldi bana. Bu gozle bakmaya calisin. Bilerek yapmiyor bence. Kaldiramiyorsaniz mesafeli olun,evine gitmeyin. Ilac kullaniyor mu? Dikkatinizi cekti mi?
bir gün eğer çekebilirsem size kızın elini çekip atacağım, inanın benim takıntımdan kaynaklanmıyor bu. tatlısını ısrar etseydi eğer ben de yerdim hani öyle asla ama asla dedirtecek bir takıntım yok ama mümkün mertebe yememeyi tercih ederim.. bir de mesela siz patatesi elinizle yedikten sonra muhtemelen yıkarsınız veya en kötü ihtimalle ıslak mendille silersiniz ya, o bunu yapmıyor. o gün bana dokunacak diye aklım çıkıyor valla
benim bir ara otobüste şahit olduğum bir olaydan sonra obsesyonum vücuduma sirayet etmeye başlamıştı. otobüste miydi metroda mıydı bir adam hapşırırken eliyle ağzını kapadı sonra da o eliyle demiri tuttu. sonrasında toplu taşıma araçlarına biner binmez vücudumu ateş basmaya midem bulanmaya başladı. kendi kendimi tedavi ettim ama tıpkı sizin gibipeki dokunsa ne olur :)
bulaş obsesyonun var galiba. ama mesela patates yağında bir mikrop yok aslında. içeriğindeki yağ ne ise o bulaşır diyelim tenine, ben mesela hindistan cevizi yağını kullanmayı çok severim cildimde ikisinin bakarsan pek de farkı yok aslında :)
ben titizim ama mesela hastanede aşırı titizimdir (çünkü etraf antibiyotik dirençli mikrop kaynıyor) yere düşen şeylerde titizimdir, bir de çok kullanılan mekanların kapı kolları lavabo musluklarında vs titizimdir çünkü hepatit vs gibi değişik şeyler olabilir gibime geliyor.
ama benimki bile fazla sanırım bilemiyorum. mesela spor salonuna gittiğimde herkesi gördüm telefonlarını yere koyuyordu ufak bir şok geçirdim :) mesela kursa gittiğimde gözlük kaplarını yere koyan kitaplarını yere koyan insanlar gördüm bi ufak şok da buna geçiriyorum :) mesela o kitabı alıp ben yatağımda okuyamam bir daha.
ama bir gün mesela kahve içerken yere devrildi ve dehşet uykusuzdum pipeti sanırım yere değdi ve o kahveye ihtiyacım vardı o anda çok fazla ve kendimi zorlayıp o kahveyi içtim. pipetinden. ne oldu? ölmedim :)
benim ne yazık ki atopik bir cildim var sanırım ondan kaynaklı dikkatsiz olursam sivilce basıyor titiz olduğum sürece de hiçbir sorunum yok ama son seneler haricinde gayet de yerlerde yuvarlanan yere kalemi düşünce alıp kullanan biriydim ne oldu hiçbir şey!
benim en garibime giden şey psikiyatri sözlüm sırasında hocamın masasındaki kitapları yerlere atarak gruplama yapmasıydı herhalde atacak onları dedim yooo sonra aldı hopss masaya geri koydu yerden ben şok :)) hastane yaa yerler falan resmen bin çeşit mikrop kaynıyor :)) valla bilemiyorum hangimiz normaliz
benim bir ara otobüste şahit olduğum bir olaydan sonra obsesyonum vücuduma sirayet etmeye başlamıştı. otobüste miydi metroda mıydı bir adam hapşırırken eliyle ağzını kapadı sonra da o eliyle demiri tuttu. sonrasında toplu taşıma araçlarına biner binmez vücudumu ateş basmaya midem bulanmaya başladı. kendi kendimi tedavi ettim ama tıpkı sizin gibidemiri tuttum bak tutunca bir şey olmuyor ölmedin dedim kendimi zorladım. şimdi o kız da bana dokunursa ölmeyeceğimi biliyorum ama tercihen dokunmasın lütfen
spor salonuna ilk gittiğimde o ağırlıkları tutarken ben şimdi bunu tutuyorum ama allah bilir kimler terli avuçlarıyla tutuyodur diye bi düşünmedim değil ama yine ölmezsin ölmezsin tut hadi diyerek tuttum, ölmedim de :) ama şöyle o ağırlığı peçeteye sarıp tutsam kafam daha rahat biceps çalışırım
kızlarla bunu hiç konuşmadım ama beden dillerinden onların da pek hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum yalnızca. Basit bir örnek vermem gerekirse, sırf vakit geçirmek için oynanan çok çok çok basit bir kart oyununu 10. oynayışında hala yanlış yapınca haliyle herkes oflayıp pofluyor. Sadece onunla daha öncesinden arkadaş olan bi kıza x hep mi böyleydi demiştim o da evet hep öyleydi ben artık uğraşmıyorum zaten sadece gülüyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?