- Emoji Skoru
- 2.164
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
Çok haklısınAkılsız başının cezasını çekeceksin o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınAkılsız başının cezasını çekeceksin o zaman.
Dimi hırsınız için çocuklar üst üste yatsın yaşasın. Hepiniz tek odada sürünün. Kafa zehirO adam asla anlaşmaya varılacak biri değil ki...15 bin kira ile bir artı bir evler var oraya çıksam da bundan nafaka alsam nasıl olur
Hayır yaşam giderlerimi kısıp para biriktirmek içinDimi hırsınız için çocuklar üst üste yatsın yaşasın. Hepiniz tek odada sürünün. Kafa zehir![]()
Cok problemli bir insan degilse , kendiside bosanmayi istiyor ve kafasina koyduysa cocuklari icin maddi imkanlari olcusunde nafaka vermeyecek veya cocuklarini ortada birakacak adam bence yoktur. Genelde zorluk cikaranlar bosanmak istemeyen veya gercekten sorunlu cocukla , esiyle bagi olmayan insanlardir.O adam asla anlaşmaya varılacak biri değil ki...15 bin kira ile bir artı bir evler var oraya çıksam da bundan nafaka alsam nasıl olur
Zeka fışkırıyor resmen.Dimi hırsınız için çocuklar üst üste yatsın yaşasın. Hepiniz tek odada sürünün. Kafa zehir![]()
oturduğun evi kiraya verir, kiranın yarısını sana verir kalan yarısı yine eski eşe kar. hırsınızdan düşünemiyorsunuz bile.O adam asla anlaşmaya varılacak biri değil ki...15 bin kira ile bir artı bir evler var oraya çıksam da bundan nafaka alsam nasıl olur
Yine dinlemeyip yapacak bu sefer bunla ilgili ağlayacakZeka fışkırıyor resmen.
çocuklarınız büyüdükçe 1+1 evde patlarsınızHayır yaşam giderlerimi kısıp para biriktirmek için
ben o konuları hiç bilmiyorumYine dinlemeyip yapacak bu sefer bunla ilgili ağlayacak
Adam aşk evliliği yapalım gel boşanalım dediğinde bunları söyledik dinlemedi şimdi de aynı gidiş![]()
Bi de bugün aldığı 20k nın alım değeri bugünden yarına yarıya iniyo Türkiyede. Her yıl kira artışı oranında bir artış oluyo mu nafakada otomatikçocuklarınız büyüdükçe 1+1 evde patlarsınız
biriktirecekseniz yine biriktirin, kısacak başka bir yer illa ki vardır
kaldı ki sizin kaldığınız ev zaten eşinizin üzerine değil
adamın öyle üstünde aman aman mal varlığı yok yani
+ ilk eşten çocuğa nafaka ödüyor, üstüne yarın bir de evlendi diyelim. mahkeme tüm bunları dikate alır nafaka belirlerken.
mahkeme size 20 bin nafaka bağlasa mesela ? ne yapacaksınız 15 bin 1+1 eve verdiniz
5 bini mi biriktireceksiniz ?
5 bin için değer mi? bu evin eşyası o eve sığmaz eşya pert olur, çocuklar sığmaz, taşınmak tümden masraf. attığınz taş ürküttüğünüz kuşa değmez.
olur da siz biraz peşinat biriktirip TOKİ'ye filan girerseniz kendi evinize çıkarsanız sizin nafaka talep etmeniz o zaman mantıklı olur.
ha bir de yapay zekaya sorarken evin tapusu eşimin üstünde değil diye belirtmediniz tabi, değil mi?
1 buçuk yıl evli kaldık o arada ev taksidi ödüyordu.ama ben boşanırken gururdan hbir şey istemedim.yapay zeka diyor ki hakim evden çıkarmaz çocukların üstün yararını gözetir diyor
Hayır ben kiraya çıkmıştımSiz boşanırken çocuklara tahsis edildi ev diye boşanma protokolüne yazıldı mı o evde oturacağınız?
Ev adamın üstüne değil, mahkeme evi çocuklara tahsis etmemiş, nafaka istiyorum dediğin an kapının önünde bulursun kendini netHayır ben kiraya çıkmıştım