taşıyıcı anne arıyorum..

Her görüşe saygım varda kendi görüşünü beğenmeyenlere; zihniyet belli", " çağdaş olamamış" demeleri yok mu
Beni benden alıyor
Tartışmayı, fikirlerimizi nazikçe açıklamayı hiç öğrenemeyeceğiz biz
Varsa yoksa geri kalmış insanlar - ileri görüşlü insanlar ayrımı
Bir kere savunduğunuz şeyin doğru mu yanlış mı olduğunu ölçüp tartın

ailenize vereceğiniz hesabı düşünüyorsunuz, beni parçalarlar diyerek istediğiniz bir şeyi yapamıyorsunuz kendi hayatınızda tam olarak söz sahibi değilsiniz bunu kastettim

biri çıkıp dese ki, '' ben varım'' ne olacak merak edıyorum.
konu sahibi daha aile meselesını halletmeden gelmiş
taşıyıcı arıyor

hiç okumadığı belli lütfen googla sperm bankası yaz ....

hiç endişeniz olmasın, ben bunun sık sık yapıldığı bir ülkede yaşıyorum.. 2 kıytırık web sayfasından ibaret değil benim bilgim.. hatta bundan kazanç sağlayan erkekler bile var, siz biraz!! daha detaylı araştırın

Son düzenleme:
iyi de o kadar parayı nerden bulacaksın
ben kıbrısta yaşıyorum işimiz otel.tüp bebekle anlaşmalıyız hastalar bizim burda kalırlar.yani az çok bilgim var o kadar parayı nasıl bulacaksın bu işlemler için

hatta daha bundan bir hafta önce bu konuyu ele alan bir film vardı, aynı adamdan olan yüzlerce!!!! çocuğun hikayesini anlatan..

evet bazi erkekler parasiz kalinca sperm satmaya basvuruyorlar,bunada baba deniliyor ,ne babasiysa artik

belirli bi sayı demek birden fazla demek değil mi

ee yine kardeşi olmayacak mı bu durumda :26:

ya zaten belli ki babaları .bütün özellikleri biliyorlar .... öyle aldım bir yerden değil yani ..ciddi takibi yapılıyor .. hristiyan dünyasında yasak olduğu için sürekli yok kardeşler evleniyor yok bilmem ne deyip durulur ... bunlar politik şeylerdir ...amaç eşcinsel evliliklerin azalması ...

evet bazi erkekler parasiz kalinca sperm satmaya basvuruyorlar,bunada baba deniliyor ,ne babasiysa artik

aslını istersen konunun doğruluguna zerre kadar inanmıyorum.. özellikle dünkü faciadan sonra.. burada "ailem beni öldürür" diyen biri, gidip kıbrısta bütün bu işleri halledecek.. he canım he..

sadece konu çok dramatik olduğu için cevap yazmak istedim.. yine tutamadım kendimi iyi mi

30 -40.000 tl yetiyor diye biliyorum ama??

Sayıya bu kadar takılmayın.. Bir tane bile olsa o çocuğun babasının elinden tutarak okula gitme hakkını kin ne hakla elinden alabilir!!!!! annesinin bencilliği babasının para hırsı ve bencilliği için o çocuğa bunları yaşatmaya kimin hakkı var!!?? bunun yasal düzenlemesi mi olur!!

Lütfen birazcık empati yaa... Babası ölen çocuklar ilk hafta okula gitmezler biliyor musunuz,çünkü herkes anne babasıyla gülerek okula gelir... minicik çocuğa bencilce bunu yaşatmaya kimin hakkı var??!!

iyi ki de bizim ülkemizde böyle bir yozlaşma henüz yok......

Sizi yargılamak asla haddime değil. Hayat sizin, seçim sizin.

Sadece anlamaya çalışıyorum.

Anne olmak istiyorsunuz, tamam. Karşınıza güvenebileceğiniz kişi çıkmamış, tamam.
Anne olmak için kendinize bir yol seçmişsiniz ona da tamam sonuçta sizin hayatınız.

Ancak şu bakış açınızı gerçekten anlayamadım diyorsunuz ki; babası terk edip giden, çocuğunu görmek istemeyen bir sürü baba var, ya benimki de öyle olursa nereden bileceğim?

Peki sadece bu 'ihtimal' olduğu için;

Aşık olup evleneceğiniz bir adamla tanışmanız,
Ondan çocuk sahibi olmanız,
Eşinizin mükemmel bir baba olması,
Çocuğunuzun ilk kahramanı olarak babasını görmesi,
Babasının varlığıyla kendini güvende hissetmesi,
Baba-çocuk ilişkisini izleyip sizin de huzurlu olmanız 'ihtimal' lerini yok mu sayıyorsunuz?

Bu saydığım şeylerin gerçekleşmesi ihtimali, sizin düşündüğünüz 'kötü' baba ihtimalinden daha yüksek değil mi sizce de?
Daha yaşınız da büyük değil.

Ne olursa olsun, baba sevgisini güvenini hissetmek bambaşkadır. Evet, dediğiniz gibi, baba çocuğu hiç görmek istemeyebilir, ilgilenmeyebilir.
Ama bu onun seçimidir. Siz sadece bir 'ihtimal' üzerine yoğunlaşarak, bir bebeğin sizin tercihiniz sonucu babasını bilmeden büyümesini göze alabiliyor musunuz?

Dediğim gibi, asla yargılamıyorum. Sadece farklı bir bakış açısıyla bakmanızı istedim. Çünkü isteklerimiz çok kuvvetli olduğunda, sağlıklı karar veremeyebiliyoruz.

siz avrupa ülkesinde yaşıyorsunuz ama hiç birşey bilmiyorsunuz bu konuda ..o ülkede yaşamanız o ülkedeki herşeyi biliyorsunuz anlamına gelmez ... merkezleri araştırdınız mı ?hristiyan dünyasında eşcinsel evliliklerin azalması için ciddi bir baskı var .. o yüzden sürekli böyle şeyler ortaya atılır ... öyle bir yazıyorsunuz ki sanki böyle bir durumla karşılaştınız gibi .. avrupayı bilmeyen biri değilim .. bütün avrupa ülkelerini gördüm ...kimine göre etik kimine göre değil ama herkesin kendi fikri tabi ..
ben en idealinin evlilik olduğunu söyledim zaten ...

nekadar basit anlatmışsınız yani bukadar kolay diyosunuz (buldum)

bir hayattan bahsediyoruz burda buldum demekte ne oluyo

hadi bunu çevrenizdekilere yutturdunuz peki o çocuğa nasıl açıklayacaksınız sebi buldum diemi

kendiniz hakında kaçamak cevaplar verip detay vermiyosunuz sorununz tam olarak nedir evlenmek istemeyişin nedir her sağlıklı kadının hayalidir

mutlu bir evlilik ve kendi çocuklarının olması sağlıklıdan kastımı anlamışsınızdır umarım :26:

Şaka gibi ya, kaç yaşındasınız? Çevrenize açıklayamayacağınız için çocuk sahibi olamıyorsunuz, dini inançlarınız arada nikah olmadan bir çocuk Dünya'ya getirmenize karşı, ama sırf canınız kedi beslemek ister gibi çocuk beslemek istedi diye, annesi ve babasını tanıyamayacak, hatta annesiyle babası birbirini tanımayacak bir bebek yapma çabanız inançlarınıza uygun?

Onun yerine evlatlık edinme yollarını araştırın. Taşıyıcı annelik, ya da sperm bankası karşı olduğum şeyler değil ama bunlar biyolojik olarak çocukla arasında bir bağ olsun isteyen insanlar için var. Sizin için değil.

onları araştırmadım ama bu yaptığınızın DEMAGOJI oldugunu son derece iyi biliyorum.. şu google nelere kadir, 2 sayfa çeviren tez konusu yapıyor herşeyi.. siz amaçları- araçları çözmüşsünüz ne güzel, ne diyeyim

iyide arkadaşım birinle evleniyorsun adam bırakıp gidiyor .. böyle babalar yok mu ?varr .. şimdi dersiniz en azından babası belli . ama öyle babası belli demekle olmuyor işte .. .. sanki bütün babalar çocuklarına sahip çıkıyolar yapmayın yaa ..
bence bu empati gücünüzü birazda çocuk isteyen kadınlar için yapın ....

Bunu normal karşılayan hanımlar, siz taşıyın o çocuğu ozaman?!?
Madem çağdaşsınız zihniyetiniz nuna müsait.
Konu sahibine bi iyilik yapmış olursunuz size göre çok doğal ya. Taşıyıverin ozaman

Acikcasi burda bile bosanan arkadaslardan okuyoruz
babalarin cocuklarini arayip sormadigini ...
Hatta en yakin ornek Didemin konusu var ...

Bu devirde babaligin hakkini yerine getirmeyen onca erkek musveddesi varken,
konu sahibinin konumunda olsaydim ben de boyle bir seyi dusunebilirdim
Varsin babasi belli olmasin en azindan arada hesap verecegim biri olmazdi

Ama tasiyici anne aramak yerine
cocugumu kendim tasirdim ...

Ben esimin yuzune de soylerim hep ,
eger ki babaligin hakkini vermeseydi asla 2.. cocugu yapmazdim

bu kadar da net ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…