- Konu Sahibi lilith2013
-
ailenize vereceğiniz hesabı düşünüyorsunuz, beni parçalarlar diyerek istediğiniz bir şeyi yapamıyorsunuz kendi hayatınızda tam olarak söz sahibi değilsiniz bunu kastettim
hiç okumadığı belli lütfen googla sperm bankası yaz ....
hiç endişeniz olmasın, ben bunun sık sık yapıldığı bir ülkede yaşıyorum.. 2 kıytırık web sayfasından ibaret değil benim bilgim.. hatta bundan kazanç sağlayan erkekler bile var, siz biraz!! daha detaylı araştırın
belirli bi sayı demek birden fazla demek değil mi
ee yine kardeşi olmayacak mı bu durumda :26:
evet bazi erkekler parasiz kalinca sperm satmaya basvuruyorlar,bunada baba deniliyor ,ne babasiysa artik
evet bazi erkekler parasiz kalinca sperm satmaya basvuruyorlar,bunada baba deniliyor ,ne babasiysa artik
iyi de o kadar parayı nerden bulacaksın
ben kıbrısta yaşıyorum işimiz otel.tüp bebekle anlaşmalıyız hastalar bizim burda kalırlar.yani az çok bilgim var o kadar parayı nasıl bulacaksın bu işlemler için
arkadaşım biraz araştır .. öyle birşey olamıyor diyoruz sabahtan beri .. azcık girin okuyun yaa .... bir kişi birden fazla veremiyor spermini .. bir kereye mahsus kullanılıyor .. kardeş çıkma iihtimali olamaz ..
30 -40.000 tl yetiyor diye biliyorum ama??
hiç endişeniz olmasın, ben bunun sık sık yapıldığı bir ülkede yaşıyorum.. 2 kıytırık web sayfasından ibaret değil benim bilgim.. hatta bundan kazanç sağlayan erkekler bile var, siz biraz!! daha detaylı araştırın
evlenmeden çocuk sahibi olmaya inançlarım müsaade etmez..hem de anında kendimi parça pinçik bulurum..ama doğurmadığım çocuğu bir şekilde açıklayabilirim..evlatlık,gönüllü anne o da olmadı buldum :)))
evlenmeden çocuk sahibi olmaya inançlarım müsaade etmez..hem de anında kendimi parça pinçik bulurum..ama doğurmadığım çocuğu bir şekilde açıklayabilirim..evlatlık,gönüllü anne o da olmadı buldum :)))
siz avrupa ülkesinde yaşıyorsunuz ama hiç birşey bilmiyorsunuz bu konuda ..o ülkede yaşamanız o ülkedeki herşeyi biliyorsunuz anlamına gelmez ... merkezleri araştırdınız mı ?hristiyan dünyasında eşcinsel evliliklerin azalması için ciddi bir baskı var .. o yüzden sürekli böyle şeyler ortaya atılır ... öyle bir yazıyorsunuz ki sanki böyle bir durumla karşılaştınız gibi .. avrupayı bilmeyen biri değilim .. bütün avrupa ülkelerini gördüm ...kimine göre etik kimine göre değil ama herkesin kendi fikri tabi ..
ben en idealinin evlilik olduğunu söyledim zaten ...
Sayıya bu kadar takılmayın.. Bir tane bile olsa o çocuğun babasının elinden tutarak okula gitme hakkını kin ne hakla elinden alabilir!!!!! annesinin bencilliği babasının para hırsı ve bencilliği için o çocuğa bunları yaşatmaya kimin hakkı var!!?? bunun yasal düzenlemesi mi olur!!
Lütfen birazcık empati yaa... Babası ölen çocuklar ilk hafta okula gitmezler biliyor musunuz,çünkü herkes anne babasıyla gülerek okula gelir... minicik çocuğa bencilce bunu yaşatmaya kimin hakkı var??!!
iyi ki de bizim ülkemizde böyle bir yozlaşma henüz yok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?