taşıyıcı anne arıyorum..

Ya erkek, ya ergen...

İki durum içinde sunu tavsiye ederim. Taşıyıcı anne yerine size bakacak biri lazım.

bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı cıkaramadı....
ya arkadaslar bız burda bosuna duruyoruz,rresmen dalga gecıyor adam bzıımle..

baksana ınanclarım musade etmez dıyor sonrada buldum bılmem ney derım dıyor..

senın ınancın ne kardeşimmmm???

Klavyeden ibaret bir sayfada alenen cinsiyet belirtilmemiş halde iken karşısındakinin cinsiyetine karar veren arkadaşlarım, bu işi neden paraya dökmüyorlar acaba?

En basitinden bir jinekolog olabilirsiniz, görmediğiniz birinin cinsi hakkında bu kadar net iken, önünüzde duran hamile bir bayanın göbişinde ne olduğunu da pekala bulabilirsiniz.

Hay maşallah diyorum hepinize.

valla ben tezimi google çevirerek yapmamıştım okuldayken ...
dediğim gerçekler .. ister inanın ister inanmayın ... size kalmış .. bunlar zaten herkesin bildiği şeyler .. sizin konu hakkında bilginiz yok .. keşke fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olsak ...
benim dediğim birşeydeğil ki bu zaten avrupada bilinen birşey .avrupada yaşıyorsunuz ama bunları bilmemeniz tuhaf ....

bence sorun babasız büyümesi değil gerçekten, hayatta her şey olabilir, ama daha çocuğu ailesine nasıl açıklayacağını bilemiyor buldum derim anlarlarsa beni parçalarlar diyor siz de cidden olsun sen yap diyebiliyor musunuz? bence anne ya da baba tek ebeveyn olsa da sorumluluk sahibi bir ebeveyn olmalı yoksa o bebeğe yazık

Son düzenleme:

hem çelişki
hem tutarsızlık var.

Yani ben art niyetli birisi olsam size derdim bu kadar savunuyorsanız yardımcı olun diye.
Savunduğunuz şeye bir bakın allah aşkına .
Normal mi bu ?

canım bende kıbrısta sperm bankasıyla goruscem ewlılık düşünmedığım için bu yolla bebek sahıbı olmayı düşünuyorum

evlenip boşanan insanlar var hatta babalık yapmayan insanlar bile var tamam
ama annenin başına birşey geldiğinde en azından bi anneannesi babaannesi olmadı elbet birileri ilgenilir değil mi

peki bu durumda konu sahibinin başına bi iş gelse annesi bile ilgilenmez neden çünkü kendi kızından olduğunu bile bilmiyor
babası desen baba bile değil
bu durumda ne olacak peki olan yine çocuğa olacak

sende empatini çocuk için yapsan diyorum! gerçekten senin agresif tutumun canımı sıkmaya başladı! susayım diyorum ama sen herkese sataşıp duruyorsun! herkes senin gibi düşünmek zorunda değil! bizim zihniyetimiz böyle senin zihniyetin öyle! saygı duy biraz, uslubunu da düzelt! yeter ya! sizin bu babalarla ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum..bak kardeşim babalık annelik kadar kutsaldır anla artık!

Bir düşünceyi tasvip etmeyebilirsiniz, ama SAYGI DUYMAK zorundasınız. Fikrinize uymuyor diye ortalığı talan etmenin anlamı yok.

sevgili ferida.. bu işi para karşılığı yapanlar var.. SINIRSIZ.. bak ne güzel, benim yaşarken öğrenemediğimi sen gezerken öğrenivermişsin biraz daha araştır lütfen.. bak tekrar söylüyorum bu konuda sayısız film çekildi.. adlarını hatırlarsam ve bulursam veririm.. tezini neyde yaptığını bilemem ama sende konu fake çıkana kadar sağlam bir muhalefet etme ve konu sahibini destekleme potansiyeli var, yıpratma bu kadar kendini e mi

bende aynı soruyu sordum ama cımbızla bir kelimeyi çekip cevapladı
nedenlerini mantıklı bir biçimde yazsa bu kadar debdebe olmayacak zaten

Cidden bu fake ya da dalga olsun diye açılan konulara gıcıkk oluyurum arkadaşım. Şuraya ciddi bir durum arz etsen 100 kişiyi toplayamazsın. Bizle oynuyorlar akılları sıra. Mantıklı bir izahı olsa konu sahibinin tavsiyeler işe yarayacak ama...

Ha havaya konuş ha böyle konulara

gerçekten bende konuyu okuyunca bunu düşündüm
bence mantığa akla uygun değil
böyle bir yola girilicekse bile yumurta ve sperm bağışında sadece bir kere bağış yapabilmeli bağışçı
en azından ilerde daha kötü olaylar yaşanmaz

konu sahibi arkadasim ben tasiyayim desem ne yapacan simdi
burda bu lafi diyecek birinimi ariyorsun
bak paran var pulun var
dahiyane fikirlerin zaten ortada
baska isin yokmu bugun insanlari sacmaliklarinla sinir etmekten baska
modernlik cag atlama vs.............
baslarim ben boyle cag atlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…