- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi lilith2013
-
onları araştırmadım ama bu yaptığınızın DEMAGOJI oldugunu son derece iyi biliyorum.. şu google nelere kadir, 2 sayfa çeviren tez konusu yapıyor herşeyi.. siz amaçları- araçları çözmüşsünüz ne güzel, ne diyeyim
Acikcasi burda bile bosanan arkadaslardan okuyoruz
babalarin cocuklarini arayip sormadigini ...
Hatta en yakin ornek Didemin konusu var ...
Bu devirde babaligin hakkini yerine getirmeyen onca erkek musveddesi varken,
konu sahibinin konumunda olsaydim ben de boyle bir seyi dusunebilirdim
Varsin babasi belli olmasin en azindan arada hesap verecegim biri olmazdi
Ama tasiyici anne aramak yerine
cocugumu kendim tasirdim ...
Ben esimin yuzune de soylerim hep ,
eger ki babaligin hakkini vermeseydi asla 2.. cocugu yapmazdim
bu kadar da net ....
bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı cıkaramadı....
ya arkadaslar bız burda bosuna duruyoruz,rresmen dalga gecıyor adam bzıımle..
baksana ınanclarım musade etmez dıyor sonrada buldum bılmem ney derım dıyor..
senın ınancın ne kardeşimmmm???
Yani ben art niyetli birisi olsam size derdim bu kadar savunuyorsanız yardımcı olun diye.iyide arkadaşım birinle evleniyorsun adam bırakıp gidiyor .. böyle babalar yok mu ?varr .. şimdi dersiniz en azından babası belli . ama öyle babası belli demekle olmuyor işte .. .. sanki bütün babalar çocuklarına sahip çıkıyolar yapmayın yaa ..
bence bu empati gücünüzü birazda çocuk isteyen kadınlar için yapın ....
Şaka gibi ya, kaç yaşındasınız? Çevrenize açıklayamayacağınız için çocuk sahibi olamıyorsunuz, dini inançlarınız arada nikah olmadan bir çocuk Dünya'ya getirmenize karşı, ama sırf canınız kedi beslemek ister gibi çocuk beslemek istedi diye, annesi ve babasını tanıyamayacak, hatta annesiyle babası birbirini tanımayacak bir bebek yapma çabanız inançlarınıza uygun?
Onun yerine evlatlık edinme yollarını araştırın. Taşıyıcı annelik, ya da sperm bankası karşı olduğum şeyler değil ama bunlar biyolojik olarak çocukla arasında bir bağ olsun isteyen insanlar için var. Sizin için değil.
Ya erkek, ya ergen...
İki durum içinde sunu tavsiye ederim. Taşıyıcı anne yerine size bakacak biri lazım.
iyide arkadaşım birinle evleniyorsun adam bırakıp gidiyor .. böyle babalar yok mu ?varr .. şimdi dersiniz en azından babası belli . ama öyle babası belli demekle olmuyor işte .. .. sanki bütün babalar çocuklarına sahip çıkıyolar yapmayın yaa ..
bence bu empati gücünüzü birazda çocuk isteyen kadınlar için yapın ....
Arkadaşım o kadar doğru bir şey söyledin ki ......Böyle yöntemler çocuğu metalaştırmaktan başka bir şey değil...
hem çelişki
hem tutarsızlık var.
valla ben tezimi google çevirerek yapmamıştım okuldayken ...
dediğim gerçekler .. ister inanın ister inanmayın ... size kalmış .. bunlar zaten herkesin bildiği şeyler .. sizin konu hakkında bilginiz yok .. keşke fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olsak ...
benim dediğim birşeydeğil ki bu zaten avrupada bilinen birşey .avrupada yaşıyorsunuz ama bunları bilmemeniz tuhaf ....
nekadar basit anlatmışsınız yani bukadar kolay diyosunuz (buldum)
bir hayattan bahsediyoruz burda buldum demekte ne oluyo
hadi bunu çevrenizdekilere yutturdunuz peki o çocuğa nasıl açıklayacaksınız sebi buldum diemi
kendiniz hakında kaçamak cevaplar verip detay vermiyosunuz sorununz tam olarak nedir evlenmek istemeyişin nedir her sağlıklı kadının hayalidir
mutlu bir evlilik ve kendi çocuklarının olması sağlıklıdan kastımı anlamışsınızdır umarım :26:
bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı cıkaramadı....
ya arkadaslar bız burda bosuna duruyoruz,rresmen dalga gecıyor adam bzıımle..
baksana ınanclarım musade etmez dıyor sonrada buldum bılmem ney derım dıyor..
senın ınancın ne kardeşimmmm???
peki, yasal oldugunu düşünelim.. bu mantıkla o adamdan alınan spermlerle kaç kadın tarafından, kaç çocuk olacak belli mi? ileride birbirlerini tanımayan kardeşlerin birbirlerine aşık olup evlenme olasılığına ne dersiniz? sonuçta kimi babasını merak eder araştırır, kimi de araştırmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?