taşıyıcı anne arıyorum..

canım ben çocuk hesap sorar demiyorum ki, bekkarken çocuk yapsam ailem parçalar diyor ailene bunu nasıl açıklayacaksın dediğimizde buldum derim diyor hadi ailesi bulduysan verelim yurda bize ne derse? taşıyıcı anneyle yaptım derse çok mu anlayışlı olacaklar hala ailesine hesap vermeye çalışan birisi o çocuğa nasıl bir gelecek hazırlayacak, yoksa bütün çocuklar ergenlikte o hesapları sorabiliyorlar annelerine onda bir şey yok

ınsanlar kendı cocuklarına bıle bazen tahammul edemıyoken bu arkadas baskasının canından kanından olan bı bebege ne kadar bakabılır

ben başkasının çocuğuna bile severek bakıyorum..komşularım bir yere giderken bana bırakırlar..beslediğim hayvanlar için bile nasıl titizim..kaldı ki bebek benim kanımdan olacak..

ben bu taşıyıı anneyle çocuk sahibi olmak fikrini bir süre de olsa askıya almanızı tavsiye ediyorum çünkü

1. ailenize durumu açıklarken '' evlat edindim, buldum ' vs. gibi nedenler açıklasanız dahi ailenize inandırıcı gelmeyebilir gelse bile çevreye inandıramazsınız bir süre sonra da çevre baskısıyla aileniz de size karşı tutum geliştirmeye çocuğu yuvaya vermek vs. gibi çözüm yollarına sizi zorlayabilirler.

2. emzirme dönemi sırasında çocuğunuzdan ayrı kalmak sizi psikolojik olarak çok yıpratır bir yanınız onun anne sütünden mahrum kalmamasını isterken diğer yanınız özlemi kaldıramayabilir psikolojiniz bu durumu atlatmaya müsait midir bu yıpranma sürecini en az zararla kapatabilir misiniz ?

3. taşıyıcı annenin türkiyede olması ne kadar da protokollerle sözleşmelerle bağlayıcı bazı özellikleri olsa da oldukça istismara açık bir durum olur çok zor durumda kalabilirsiniz manevi olarak da hatta belki maddi olarak çöküntüye sebep olabilir.

ha bana kalsa bir annenin sağlıklı psikolojisi anne sütünden daha önemlidir bebek için ama annelik öyle bir duygu ki çok karmaşık hisler yaşatabilir size.

anlasıldı..konu sahııbı kafaya koymus yapcak dedıgını.

bız ne dersek dıyelım bır kulagından gırer oburunden cıkar..

bosuna cenemızı yoruyoruz..

ama babasi belli demi,cocuk büyüp babasini sordunda ne dicek ,git sperm bankasindan bulmu

sperm bankasından alınınca zaten babası kim olduğu belli oluyor .hatta gidip özelliklerine göre seçiyorlar ... yani mesela sarışın olsun istiyorsa gidip sarışın bir erkekten alıyor vs vs ...
ben tekrar ediyorum ideali bu değil tabiki ama bir kadında anne olmak istiyorsa engellenmemeli ..hatta ülkemizde yasal olması gerekli .. ama bu zihniyetlerde asla olmayacak birşey tabi .... alınan spermin sahibi bellidir ayrıca ... sadece babası değildir çocuğun ama kim olduğu bellidir ....

sizin hayal dediğiniz şeyi yapan bir dünya insan var.merak etmeyin..

senin maddiyatla bir sorunun mu var
hep maddiyati var istiyor yapiyor gibi bir iman var
bak tatlim cocuk paradan once sevgi
soy sop
ana bana ister
cocuk sormasada ilerde evlenecegi zaman ne diyecek
sey kem kum annem aslinda oda beni tasimamis babamdan gelen gende aslinda surdan mi
ya para hersey degil
belki sen maddiyati iyi bir ailede dogdum diye sormazdin ama inanki her cocuk soruyor
3 cocugum var hepsi birakin sorgulamayi
neler soruyor neler
mesela benim ikizler bana bir kere biz ask cocugumuyuz annne yoksa kazamiyiz dedi kanim donmustu
sen sormaz saniyorsan yaniliyorsun
cocuk okulda neler duyuyor neler ogrenip soruyorlar

sağlık açısından testten geçiriliyorlarmış..sosyal hizmetler el koymaya kalkarsa dayarım dna testini..

nüfusa kayıt için dna testi değil doğum belgesi gerekir doğumu yapan sen değilsin ama dna senin al sana kabak gibi yasa dışı iş...... bilmem anlatabildim mi....

öyle bir durum varsa tabiki almasın ... kendi ayakları üzerindeyse gücü varsa dedim ben normal .... mesela bir manken vardı bu şekilde hamile kalan ailesi reddetti ..kendisi bakıyor çocuğuna büyüttü bile yani .bunu başaran insanlar var yok değil ..

ben de sprem bankasından hamile kalmanın neden yasaklandığını anlayamıyorum gerekçeleri soyu korumakmış sanki soy bir tek babadan yürüyor annenin hiç rolü yok asıl bu düşünce biçimi tüm kadınlara sadece taşıyıcıymış gibi muamele etmek bence

nüfusa kayıt için dna testi değil doğum belgesi gerekir doğumu yapan sen değilsin ama dna senin al sana kabak gibi yasa dışı iş...... bilmem anlatabildim mi....

evet o taşıyıcı anne türkiyeye geldiğinde vazgeçip çocuğunu alabilir yasal hakkı senin burada hiç hakkın yok

ben başkasının çocuğuna bile severek bakıyorum..komşularım bir yere giderken bana bırakırlar..beslediğim hayvanlar için bile nasıl titizim..kaldı ki bebek benim kanımdan olacak..

Konuda birşey mi kaçırdım ben, nasıl sizin kanınızdan oluyor bebek ?

yorumları okumadım ama neden tasıyıcı anneyle ugrasıyorsunuz kı ?

gıdın evlat edının en saglıklısı .ayrıca tasıyıcı anneye nasıl sonsuz

guvenebılırsınız ? yarın bırgun o kadın o cocugu dogurdugunda

vermekte ıstemeyebılır .hersey olabılır .sonucta kendı kanından canından

bırısı olacak .o yuzden tasıyıcı anne fıkrı hıc mantıklı degıl .

Anladığım kadarıyla , yumurtayı sen vereceksin ,senin yumurtanla başka bir erkeğin spermi birleşecek değil mi ?
Taşıyıcı anne de taşıyacak .
Madem siz ihtimaller üzerine kararlar veriyorsunuz , ya doğacak bebek size tıpa tıp benzerse. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi ?

o da donör olacak..

Babasız çocuk sahibi olmaya inançlarım yüzünden yapamıyorum demişsiniz. İyi de arkadaşım, senin yumurtanla, donörün spermi evli olmayacak ki, çocuk yine nikahsız dünyaya gelmiş olacak, bence uç bir noktadasın, evlat edinmek için biraz sıra beklemek bu yoldan daha kolaydır.

Çocuk sahibi olmayı istemeni anlıyorum, menapozu başlamış bir kadınım ve evli değilim bazen bu konuda bir telaş kaplıyor içimi ama sonuçta ortada bir bebek olacak ve bu konunun en masumu da o. Büyüdüğünde ona sen tanımadığım bir donörün çocuğusun demek ne kadar kolay ? Tanımadığın o sprem vericisi fiziken sağlıklı da olsa ruhunun ne olduğunu, çocuğa aktarabileceği genetik özellikleri nereden bileceksin ?

Dedim ya uç bir noktadasın, senin durumunda en temizi evlat edinmek, hem bir masumu kurtarmış olursun hem de ilerde sorun yaşamazsın. Şu açıdan bak, evlat edinilecek onca çocuğun genetik birer anne ve babası var, peki bu neyi değiştiriyor, anne - baba olmalarına yetmiyor ki çocuklar evlatlık. İnsan tek başına bir çocuk büyütebilir buna sözüm yok, zaman zaman bende düşünüyorum bunu ama yapmak istediğin şey bana çok mantıklı gelmedi. Etrafındaki insanları düşünüyorsan eğer, orta yerden çıkıp gelmiş bir bebek için her şeyi söyleyebilirler, insanlara göre evlat sahibi olamazsın.

Aynı spremden olan ya da aynı yumurtadan olan çocukların kardeş olduğu için olmasın bu yasaklama durumu ?
Taşıyıcı annelerde de aynı şey söz konusu, bu yüzden o da yasak.
Dediğiniz ayrım yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…