- Konu Sahibi lilith2013
-
ay evet dünkü olay .nasıl gaza gelmiştim ...
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
emek ki durumu var bakabilecek biri bunları düşündüğüne göre ....
ınsanlar kendı cocuklarına bıle bazen tahammul edemıyoken bu arkadas baskasının canından kanından olan bı bebege ne kadar bakabılır
sağlık açısından testten geçiriliyorlarmış..sosyal hizmetler el koymaya kalkarsa dayarım dna testini..
ama babasi belli demi,cocuk büyüp babasini sordunda ne dicek ,git sperm bankasindan bulmu
ya yemin ederim siz uçmuşşunuz ha .ne taşıyıcı anneligi be .amerikan filmlerine fazla kaptırmayın yada fazla hayal kurmayın derim.daha evlenmemiş cocuk yapayım diyor bide cocugu başkası taşısın diyor .siz en iyisi leyleklere bi imail atın belki bebegi getirirler.bu konu ya bi erkek yada hayallerinin sınırını fazla zorlayan biri tarafından acıldı.yok yanii böle bi mantık olamaz
ay evet dünkü olay .nasıl gaza gelmiştim ...
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
emek ki durumu var bakabilecek biri bunları düşündüğüne göre ....
sağlık açısından testten geçiriliyorlarmış..sosyal hizmetler el koymaya kalkarsa dayarım dna testini..
canım ben çocuk hesap sorar demiyorum ki, bekkarken çocuk yapsam ailem parçalar diyor ailene bunu nasıl açıklayacaksın dediğimizde buldum derim diyor hadi ailesi bulduysan verelim yurda bize ne derse? taşıyıcı anneyle yaptım derse çok mu anlayışlı olacaklar hala ailesine hesap vermeye çalışan birisi o çocuğa nasıl bir gelecek hazırlayacak, yoksa bütün çocuklar ergenlikte o hesapları sorabiliyorlar annelerine onda bir şey yok
sperm bankasından alınınca zaten babası kim olduğu belli oluyor .hatta gidip özelliklerine göre seçiyorlar ... yani mesela sarışın olsun istiyorsa gidip sarışın bir erkekten alıyor vs vs ...
ben tekrar ediyorum ideali bu değil tabiki ama bir kadında anne olmak istiyorsa engellenmemeli ..hatta ülkemizde yasal olması gerekli .. ama bu zihniyetlerde asla olmayacak birşey tabi .... alınan spermin sahibi bellidir ayrıca ... sadece babası değildir çocuğun ama kim olduğu bellidir ....
sizin hayal dediğiniz şeyi yapan bir dünya insan var.merak etmeyin..
nüfusa kayıt için dna testi değil doğum belgesi gerekir doğumu yapan sen değilsin ama dna senin al sana kabak gibi yasa dışı iş...... bilmem anlatabildim mi....
ben başkasının çocuğuna bile severek bakıyorum..komşularım bir yere giderken bana bırakırlar..beslediğim hayvanlar için bile nasıl titizim..kaldı ki bebek benim kanımdan olacak..
kaç yaşındasınız
o da donör olacak..
ben de sprem bankasından hamile kalmanın neden yasaklandığını anlayamıyorum gerekçeleri soyu korumakmış sanki soy bir tek babadan yürüyor annenin hiç rolü yok asıl bu düşünce biçimi tüm kadınlara sadece taşıyıcıymış gibi muamele etmek bence
evet o taşıyıcı anne türkiyeye geldiğinde vazgeçip çocuğunu alabilir yasal hakkı senin burada hiç hakkın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?