- Konu Sahibi lilith2013
-
senin maddiyatla bir sorunun mu var
hep maddiyati var istiyor yapiyor gibi bir iman var
bak tatlim cocuk paradan once sevgi
soy sop
ana bana ister
cocuk sormasada ilerde evlenecegi zaman ne diyecek
sey kem kum annem aslinda oda beni tasimamis babamdan gelen gende aslinda surdan mi
ya para hersey degil
belki sen maddiyati iyi bir ailede dogdum diye sormazdin ama inanki her cocuk soruyor
3 cocugum var hepsi birakin sorgulamayi
neler soruyor neler
mesela benim ikizler bana bir kere biz ask cocugumuyuz annne yoksa kazamiyiz dedi kanim donmustu
sen sormaz saniyorsan yaniliyorsun
cocuk okulda neler duyuyor neler ogrenip soruyorlar
sperm bankasından alınınca zaten babası kim olduğu belli oluyor .hatta gidip özelliklerine göre seçiyorlar ... yani mesela sarışın olsun istiyorsa gidip sarışın bir erkekten alıyor vs vs ...
ben tekrar ediyorum ideali bu değil tabiki ama bir kadında anne olmak istiyorsa engellenmemeli ..hatta ülkemizde yasal olması gerekli .. ama bu zihniyetlerde asla olmayacak birşey tabi .... alınan spermin sahibi bellidir ayrıca ... sadece babası değildir çocuğun ama kim olduğu bellidir ....
sperm bankasından alınınca zaten babası kim olduğu belli oluyor .hatta gidip özelliklerine göre seçiyorlar ... yani mesela sarışın olsun istiyorsa gidip sarışın bir erkekten alıyor vs vs ...
ben tekrar ediyorum ideali bu değil tabiki ama bir kadında anne olmak istiyorsa engellenmemeli ..hatta ülkemizde yasal olması gerekli .. ama bu zihniyetlerde asla olmayacak birşey tabi .... alınan spermin sahibi bellidir ayrıca ... sadece babası değildir çocuğun ama kim olduğu bellidir ....
Olma arkadaşım çocuk sahibi , ciddi anlam da bencillik bu.
Herkezin çocuğu olmak zorunda diye bir kural bir farz mı var.
Çocuk istiyorsan evlenmelisin .
Kızmamak elde değil , normal değil bu durum değil...Modern olucaz , anlayışlı olucaz , empati yapıcaz diye herşeye he he tamam demeye başladık .
Elalem ne der lafına kızıyoruz ama çokda etkilidir.
Bakkaldan çocuk alınıyor sanki.Taşıyıcı anne arıyorum .
peki, yasal oldugunu düşünelim.. bu mantıkla o adamdan alınan spermlerle kaç kadın tarafından, kaç çocuk olacak belli mi? ileride birbirlerini tanımayan kardeşlerin birbirlerine aşık olup evlenme olasılığına ne dersiniz? sonuçta kimi babasını merak eder araştırır, kimi de araştırmaz..
kimse kimseye saldırmıyor ki temelsiz şeyler söylüyor kıbrısta taşıyıcı anneyle bebek yapacağını ailesine bebeği bulduğunu söyleyeceğini anlatıyor hadi ailesi o bebeği çocuk esirgemeye verdi ne olacak, daha kendi hayatına sahip olamamışken o çocuğa nasıl bir gelecek hazırlayacak bu işler o kadar kolay mı gerçekten, bir doğsun düşünürüm diyebilecek kadar sorumsuzsa bence hiç yazık etmesin bebeğe
yani konuyu bilmeden yorum yaptğıınız ne kadar belli ... bir kişi belirli bir sayıdan sonra sperm veremez ...bunun ayarlamasını yapıyolar ...
İnancınızı bilmiyorum ama yasalaşırsa sayısı belli olmayan kardeşler doğacak... aynı erkekten sayısız çocuköbür dünyada bunu hesabı nasıl verilecek..
Evet,her kadın anne olma hakkına sahiptir ama hepsi anne olmak zorunda değil..bunun yolu yordamı vardır..
Konu sahibi sanki evine kedi alıyor...
bebek hakkında ki fikirleriniz tamam,üzerinde düşünmeye değer...ama kendi hayatıma sahip olamadığımı nerden çıkardın? nedir yani? hayatına sahip olmanın kriteri nedir?.
yani konuyu bilmeden yorum yaptğıınız ne kadar belli ... bir kişi belirli bir sayıdan sonra sperm veremez ...bunun ayarlamasını yapıyolar ...
hayır verebiliyor.. kaldı ki sayısız veremiyor diyelim, sadece 1 tane de vermeyeceğine göre.. ihtimal var mı yok mu onu söyleyin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?