taşıyıcı anne arıyorum..

ay bu yoruma çok güldüm .. neden kişiselleştiriyorsun senin yorumuna katılmak zorunda değilim ...
tabiki maddi gücü olması gerek dedim bir çocuğa bakmak için ... neden maddiyatla ilgili sorunum olsun ki allaha şükür ... görgüsüz gibi kendimi anlatmak istemiyorum bendeki bana yetiyor boşver ablacım sen kendine bak .. ..
tamam senin çocukların soruyor anladık .. iyi ideal mükemmel bir annesin .... anladık ...
anlamıyorsun dediklerimi bare yorum yapma bana ..
ben en ideali evlilikle çocuk sahibi olmak dedim ..
ama bir kadın anne olmak istiyorsa yargılanmamalı .. ne siz nede bir başkası ... ama kime anlatıyorum işte zihniyetler belli ..

Son düzenleme:
Bir kk klasiği daha hazin bir şekilde son bulacak.
Konuyu dağıtanlar konu dışı konuşanlar ceza alacak.
Konu da kapanacak

yazik ya
annelik gibi kutsal bir uyguyuda boyle ayaga aldiniz ya ne deyim ben
sinirlerimi bozdunuz aferimmmmmmmmm
anne olmadan once mantikli dusunen biri olmakisin
es kaza bir gun bir evlat sahibi olursan oyle yada boyle
dogru dusunup dogru davranman gerekecek
cunku cocugun seni ornek aliyor
buda sana bir abla tavsiyem olsun

cocuk babasini gidip sperm bankalarinda aricak,bi cocuk icin ne aci

iyiki ülkemizde yok

peki, yasal oldugunu düşünelim.. bu mantıkla o adamdan alınan spermlerle kaç kadın tarafından, kaç çocuk olacak belli mi? ileride birbirlerini tanımayan kardeşlerin birbirlerine aşık olup evlenme olasılığına ne dersiniz? sonuçta kimi babasını merak eder araştırır, kimi de araştırmaz..

konunun gıdısatı hıcte içacıcı gozukmuyor..
burda yorum yapıyorsak elestırılere acık olmak lazım..
zıhnıyet dıye ınsanları yargılamamk lazım..

içimde tuttugum sözleri okumak iyi geldi.

İnancınızı bilmiyorum ama yasalaşırsa sayısı belli olmayan kardeşler doğacak... aynı erkekten sayısız çocuk öbür dünyada bunu hesabı nasıl verilecek..

Evet,her kadın anne olma hakkına sahiptir ama hepsi anne olmak zorunda değil..bunun yolu yordamı vardır..

Konu sahibi sanki evine kedi alıyor...

valla ben kk den şikayetçiyim açılan konuları bi gözden geçirseler iyi olur yani .son günlerde iyice zıvanadan çıktı burası valla burdakı sacma sapan konular yüzünden o kadar sinirleniyorumki erken dogum yaparsam şaşırmam ..neymiş dünyada binlerce insan bunu yapıyormuş ..napalım dünyada binlerce it kopuk var onların izindenmi gidelim yani .her şeyi geçtik böle bişey ne örfümüzde var ne adetimizde var nede dinimizde var .bihzat kınıyorum bu konuyu

yani konuyu bilmeden yorum yaptğıınız ne kadar belli ... bir kişi belirli bir sayıdan sonra sperm veremez ...bunun ayarlamasını yapıyolar ...

madem çevreniz bu kadar katı kuralları olan bi düşünceye sahip o çocuğu nasıl açıklayacaksınız
yada yarın öbür gün öğrendiler size zarar verdiler o çocuğa ne olacak bunları hiç düşünmüyor musunuz
aman elimde olsun bi bebek sevmelik oynamalık agu bugu yapmalık diye mi düşünüyorsunuz anlamadım hiç

bebek hakkında ki fikirleriniz tamam,üzerinde düşünmeye değer...ama kendi hayatıma sahip olamadığımı nerden çıkardın? nedir yani? hayatına sahip olmanın kriteri nedir?.

yani konuyu bilmeden yorum yaptğıınız ne kadar belli ... bir kişi belirli bir sayıdan sonra sperm veremez ...bunun ayarlamasını yapıyolar ...

hayır verebiliyor.. kaldı ki sayısız veremiyor diyelim, sadece 1 tane de vermeyeceğine göre.. ihtimal var mı yok mu onu söyleyin yeter

arkadaşım biraz araştır .. öyle birşey olamıyor diyoruz sabahtan beri .. azcık girin okuyun yaa .... bir kişi birden fazla veremiyor spermini .. bir kereye mahsus kullanılıyor .. kardeş çıkma iihtimali olamaz ..

bebek hakkında ki fikirleriniz tamam,üzerinde düşünmeye değer...ama kendi hayatıma sahip olamadığımı nerden çıkardın? nedir yani? hayatına sahip olmanın kriteri nedir?.

ailenize vereceğiniz hesabı düşünüyorsunuz, beni parçalarlar diyerek istediğiniz bir şeyi yapamıyorsunuz kendi hayatınızda tam olarak söz sahibi değilsiniz bunu kastettim

belirli bi sayı demek birden fazla demek değil mi

ee yine kardeşi olmayacak mı bu durumda :26:

hadi sperm bankasında baba hazırda anneyi arıyoruz burda.

yahu.ben sinirliyim de buraya yansıtıyorum diyorumm ama yok.

bu konu acıldı tamam.ama amaç ne.

burdan birisi cıkıp bunu yapabilirim.kıbrısa ne zaman gidiyoruz mu dicek.

yani. istenen şey hayal degil evet ama taşıyıcı anne aranması gereken yer burası mı?

sperm bankasından cocuk sahibi olmak taşıyıcı anneyle bebek sahibi olmak türkiye için degil ama dünyada yaşanan bişidr belki.bilmiyorum.

ama buraya cıkıp taşıyıcı anne adayı arıyorum denince abes kaçtı biraz.sonuç ne,ne bekleniyo bu forumdan anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…