taşıyıcı anne arıyorum..

Arkadaşım,asla nasılsa babası belli demem..derdim bu değil o çocuk...babası bırakıp giderse o onun ş..sizliğidir..ayrıca çoluğunu çocuğunu bırakıp sevgilisiyle kaçan anne de var... Kötü örnek örnek değildir...

bu mantıkla gidersek katiller var ee biz de katil olabiliriz o zaman.. en azından çarpıp kaçanlardan olmayız...

Nasıl olsa bütün babalar iyi değil bu da olsun tam olsun mu diyelim...

yapmayın Allah aşkına..

konusu sahibi bayanda ama bu konuyu dalga gecmek icinde acmis olabilir

sözleri tutarsiz cünkü

baskici bi ailesi var böyle birseye nasil müsade vercekler anlamis degilim

aynen oyle...adamın ınancı umrunda olsa bu yola baskoymaz..

dınle ve bızımle dalga gecıyor..ınanclı bırı bu kelımeyı agzına bıle almaz..

modern olalım dedıkce ıyce zıvanadan cıktılar..bu konuyu destekleyen arkadaslarada pes dıyorum..

uzaktan davulun sesı hos gelıyor sanırım...

kisssssss sakin ferida vermis olmasin bu fikri
yoksa kimse bukadar siki savunucu olamaz

ben ''taşıyıcı anne'ye karşı değilim kızlar.
herkesin kendi seçimi ve düşüncesi.

ama burada söz konusu, konu sahibinin çelişkileri
evlenmek istemıyor, ama çocuk istiyor...
ailesinin haberı bıle yok bu düşünceden
bu sorumsuzluk resmen.

evli olan ve yıllardır çocuk özlemiyle yanan çiftlere hak verırım bu konuda...
ama konu sahibinin bu bencilliğine hak veremıyorum.
ben mutlu olayım da, varsın çocuk büyüdüğü zaman beynınde sorularla yaşasın.

Konuya gram inanmadığımı belirtmiştim zaten ama mhrcim bu nasıl bir çelişkidir ki,
''nikahsız çocuk dünyaya getirirsem ailem beni öldürür''diyorsun lakin aynı aile
''40.000 lira harcama nereye gitti''diye sormayacak,
ve yine aynı aile ''çocuğu sokaktan buldum,evlatlık aldım''dediğinde o çocuğun bekar olan kızlarına
''anne''demesine izin verecek???
Komiksin...
Evet gerçekte olabilitesi var bu durumun ama seni öldürecek bir aile ile zor be gülüm :)
Anne olma hayali,isteği ertelenemez,yok sayılamaz ama sağlıklı bir genç kızın
deli gibi anne olmak isterken ''olmuyor işte kimseyi sevemiyorum,aşık olamıyorum''gibi
son derece komik nedenler yüzünden donör ve taşıyıcı anne işine girişmek istemesini
ancak şımarıklık olarak nitelendiririm.
Çocuk sahibi olamayan,her yolu denemiş biri bu işe girişse anlarım.
Desteklerim de ama şımarık bir genç kızın eve evcil hayvan alma isteğinin bir tık ötesi gibi geliyor bu ruhsuz isteğin.
Kaldı ki seni öldürmeyi göze almış ailen dururken o çocuğa nasıl annelik etmeyi düşünüyorsun acaba?
Yineliyorum inanmıyorum sana ama bu farazi durum gerçek olsaydı yazacaklarım tam da bunlar olurdu...

konusu sahibi bayanda ama bu konuyu dalga gecmek icinde acmis olabilir

sözleri tutarsiz cünkü

baskici bi ailesi var böyle birseye nasil müsade vercekler anlamis degilim

aılesı umrunda degıl ya bu adamın..

umrunda olsa boyle bırsey yaparmı...

neden sinir oluyorsunuz ki? silah zoruyla sayfada tutulmuyorsunuz..bir tıka bakıyor ..

Hayır birde mutsuz evliliğine çocuk yapanlara kızıyoruz...

Burda dediğin gibi evlilik yok, baba donörlük yapmış, anne iki tane bir taşıyan bir de yumurtasını veren, karman çorman...

Evlilik dışı hamile kalmama inançlarım müsade etmiyor demiş.

Hangi inanç, evlilik dışı ilişkiyi yasaklayıp sperm donörü ve taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olmayı mübah kılıyor onu da merak ettim?

konu sahibi arkadasim canim benim
allah senden razi olsun
bugun boyle bir miskinlik vardi uzerimde spor felan yapmayacam demistim
sayende oyle bir sinir oldumki beni anca yurume bandi paklar

iyi niyetinizi suistimal edip neyinizi aldım elinizden? klavyeyle iki satır laf ebeliği yapıp egonu tatmin ettin işte..ne kaybettin?

vakıt aldın, ınsanları bosuna oyaladın...ılk cumlelerınle su sonkı cumllelerıne baksana bı..

laf ebelıgı yapmakta bana dusmez...senın gıbı ne ıstedıgını bılmeyen sahsıyetlere duser..

tm feridacım anladık .kk den istedigin nedir onu söyle.bu konuyu açmakta maksatın nedir bizden ne yapmamızı istiyorsun tam olarak anlamadım .bi gerginsin agresifsin laf sokmaya cslışır gbisin herkese ..uzun lafının kısasını söyle

iyi niyetinizi suistimal edip neyinizi aldım elinizden? klavyeyle iki satır laf ebeliği yapıp egonu tatmin ettin işte..ne kaybettin?

burda klavyeyle laf kalabiligi yapan sizsiniz,neden actin bu konuyu burdami ariyorsun tasiyici anneyi paran hazirmi ?

ailem tutucu diyorsun izin vermicekleri belli,olmayacak duaya amin dememizimi istiyorsun

canım bende kıbrısta sperm bankasıyla goruscem ewlılık düşünmedığım için bu yolla bebek sahıbı olmayı düşünuyorum

Bunu anlayabilirim mesela, evlilik düşünmüyorsundur, ya da hayatını birleştirmek istediğin birini bulamamışsındır, biyolojik saatin yaklaşmıştır. Uygun donör bulup bebeğini doğurursun. Çünkü kendi kanından canından bir çocuk istiyorsundur.

Ama kalkıp çevremden laf gelmesin, inançlarıma zeval gelmesin diye, parayı bastırıp yabancı bir erkekle yabancı bir kadına çocuk yaptırmayı düşünmek çok saçma. Bunun mantığını anlayamıyorum ben.

benım kadar çocuk seven var mıdır acaba?
mimiklerinden tut, konuşmasına kadar çocuklaşıyorum bir çocukla
yeğenim uzakta, her gün onu düşünüyorum
ve severken parçalayasım gelıyor;o derece sevıyorum yani.
bir öpücük yağmuruna tutarım, çocuk kaçacak delık arar

yolda birinin çocuğunu görsem hemen severım

ama gel gelelim, yeğenime 4 saatten fazla katlanamıyorum
ne demek istediğimi anlayan anlamıştır bence.

valla biraz önce çözdüğüm matematik soruları bile daha kolaydı :26:
birde çok rahat sanırsın eve yardımcı kadın arıyor

böyle bi aileye bu kadar hayali düşünceler çok saçma gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…