- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi lilith2013
-
iyide arkadaşım birinle evleniyorsun adam bırakıp gidiyor .. böyle babalar yok mu ?varr .. şimdi dersiniz en azından babası belli . ama öyle babası belli demekle olmuyor işte .. .. sanki bütün babalar çocuklarına sahip çıkıyolar yapmayın yaa ..
bence bu empati gücünüzü birazda çocuk isteyen kadınlar için yapın ....
bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı cıkaramadı....
ya arkadaslar bız burda bosuna duruyoruz,rresmen dalga gecıyor adam bzıımle..
baksana ınanclarım musade etmez dıyor sonrada buldum bılmem ney derım dıyor..
senın ınancın ne kardeşimmmm???
aynen yaa adam kafa buluyor resmen..
ınsanların ıyınıyetını suıstımal edıyor...
Cidden bu fake ya da dalga olsun diye açılan konulara gıcıkk oluyurum arkadaşım. Şuraya ciddi bir durum arz etsen 100 kişiyi toplayamazsın. Bizle oynuyorlar akılları sıra. Mantıklı bir izahı olsa konu sahibinin tavsiyeler işe yarayacak ama...
Ha havaya konuş ha böyle konulara
sevgili ferida.. bu işi para karşılığı yapanlar var.. SINIRSIZ.. bak ne güzel, benim yaşarken öğrenemediğimi sen gezerken öğrenivermişsinbiraz daha araştır lütfen.. bak tekrar söylüyorum bu konuda sayısız film çekildi.. adlarını hatırlarsam ve bulursam veririm.. tezini neyde yaptığını bilemem ama sende konu fake çıkana kadar sağlam bir muhalefet etme ve konu sahibini destekleme potansiyeli var, yıpratma bu kadar kendini e mi
valla? hay maşallah...nasıl da zeki..nasıl da biliyor..
konusu sahibi bayanda ama bu konuyu dalga gecmek icinde acmis olabilir
sözleri tutarsiz cünkü
baskici bi ailesi var böyle birseye nasil müsade vercekler anlamis degilim
konu sahibi arkadasim ben tasiyayim desem ne yapacan simdi
burda bu lafi diyecek birinimi ariyorsun
bak paran var pulun var
dahiyane fikirlerin zaten ortada
baska isin yokmu bugun insanlari sacmaliklarinla sinir etmekten baska
modernlik cag atlama vs.............
baslarim ben boyle cag atlamaya
Bu mudur kurabildiğiniz cümleler? Hımm...
evlenip boşanan insanlar var hatta babalık yapmayan insanlar bile var tamam
ama annenin başına birşey geldiğinde en azından bi anneannesi babaannesi olmadı elbet birileri ilgenilir değil mi
peki bu durumda konu sahibinin başına bi iş gelse annesi bile ilgilenmez neden çünkü kendi kızından olduğunu bile bilmiyor
babası desen baba bile değil
bu durumda ne olacak peki olan yine çocuğa olacak
iyi niyetinizi suistimal edip neyinizi aldım elinizden? klavyeyle iki satır laf ebeliği yapıp egonu tatmin ettin işte..ne kaybettin?
iyi niyetinizi suistimal edip neyinizi aldım elinizden? klavyeyle iki satır laf ebeliği yapıp egonu tatmin ettin işte..ne kaybettin?
canım bende kıbrısta sperm bankasıyla goruscem ewlılık düşünmedığım için bu yolla bebek sahıbı olmayı düşünuyorum
Böyle yöntemler çocuğu metalaştırmaktan başka bir şey değil...
Hayır birde mutsuz evliliğine çocuk yapanlara kızıyoruz...
Burda dediğin gibi evlilik yok, baba donörlük yapmış, anne iki tane bir taşıyan bir de yumurtasını veren, karman çorman...
Evlilik dışı hamile kalmama inançlarım müsade etmiyor demiş.
Hangi inanç, evlilik dışı ilişkiyi yasaklayıp sperm donörü ve taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olmayı mübah kılıyor onu da merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?