taşıyıcı anne arıyorum..

vakıt aldın, ınsanları bosuna oyaladın...ılk cumlelerınle su sonkı cumllelerıne baksana bı..

laf ebelıgı yapmakta bana dusmez...senın gıbı ne ıstedıgını bılmeyen sahsıyetlere duser..

vaktini aldığım için özür dilerim..muhtemel bir bilimsel buluşu engelledim kimbilir? atom çekirdeklerini inceliyordun belki? yazık oldu..

Konu sahibi resmen bizimle kafa buluyor Zaten şu ana dek hiç düzgün cümle de kurmadı. Kardeşim sen daha cümle bile kuramıyorsun bebek senin neyine?

Taşıyıcı anne bulunacak gidip bankadan elin adamının spermi alınacak sonrada birbirini tanımayan kadın ve erkekten bir çocuk olacak işin garip tarafı siz bekarken çocuk sahibi olamam günah diyorsunuz bu şekilde saçma bir olayı sevap sanıyorsunuz .Yazık o doğacak masum yavruya kendi egolarınız için 40 bin tl gibi bir parayla resmen çocuk satın almaya kalkıyorsunuz.Bana göre rezillikten başka bişey değil.O işte hiç bir payın yok yumurta yok sperm yok ne ana var ortada ne baba madem öyle bişey istiyorsun git esirgemeye al bir çocuk (sonuçta günaha önem veriyorsun değil mi? ).40 bin tlyi havaya saçacağına yetimi öksüzü sevindir sevabın kralı senin olur....

ya konu fakde yada değil benim yıllarca üzüldüğüm bir konudur bu ...
sınırsız değil arkadaşım sınırlı ve kime ait olduğunu bilirler alıcılar ....
siz avrupada yaşıyorsunuz anladım ama ordaki merkezlere gittiniz mi araştırdınız mı bir merkezle bağlantı kurdunuz mu ?
yani avrupada yaşayıp oturduğu ülkenin dilini bile doğru düzgün konuşamayan insanlar var .. ben burda yaşıyorum biliyorum demek çok saçma .. ben gzerek öğrenmedim .ama bir sürü yabancı arkadaşım var . bu konuyu araştıran arkadaşlarım var onlardan biliyorum ... belkide bir tanesi bu yöntemle hamile kalıcak ...
sınırsız olmadığını kesinlikle biliyorum .bunu yapan üniveriste öğrencileri var tıp fakültesi öğrencileri veriyor ... yani onların para sıkıntısı olduğunu sanmıyorum ...
ben konuyla ilgili yorum yapıyorum konu sahibi için değil ...
size uyar uymaz orasını bilemem ... ters bir fikir çıkınca neden huraaa yükleniliyor anlamıyorum .. herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ... istediğim konuya istediğim yorumu yaparım sizi ilgilendirmez .. lütfen alıntılamayın .. çünkü beni anlamınızı beklemiyorum ...

Konu sahibinin önceki konusu "işyerinde arkadaşlam bana çirkin dedi..ben de hızımı alamadım ağlıyom şimdi..ühühühüh "

Eh bu konudan da ne olduğu anlaşılıyor sanırım..

vaktini aldığım için özür dilerim..muhtemel bir bilimsel buluşu engelledim kimbilir? atom çekirdeklerini inceliyordun belki? yazık oldu..

bız sana ıyı nıyetle yaklasıp yorumlarımızı yazdık..sonra sen ınanclıyım ne dedın

sonra cocugu buldum bılmem ney derım dıye uydururum dedın

sonrada ben vakıtmı aldım dıyorsunn..

arkadas buraya yorum yaptıysann elestırılere acık olucan...

ınsanlarla dalga gecmeyemı geldın buraya???

hakaretinize karşılık bilimsel demeç mi bekliyordunuz..?iyiymiş..

Konuyla ilgili bir problemim yok. Problemim şu, bazı konular açılıyor ve kkdaki hassasiyetlere vurgu yapılıyor. Konu sahipleri genelde düzgün izahlar yapmıyor ve ortaya, Nikah dışı, yasak, dini vs gibi hasssa kelimeler yerleştirip içi boş konular açıyorlar ki sizin konu gibi. Bu konuların sonunda da %99.9 ya ergen ya erkek üye çıkıyor hatta ikisi birden çıkıyor.

Duygularınızı ve düşüncelerinizi net ifade ederek yazsaydınız böyle tepki almazdınız!

annelik duygusunu yeterince hissedemiyeceksiniz.çocuğa yazık evlenin bence en iyisi.tabi erkek değilsen bu dediklerim

ayrıca sen ılk once öz iradenı elıne al.sonra cocuk dusun...

Taşıyıcı anne bulmaya inançların müsade ediyor mu ?
Neden evlenip çocuk sahibi olmayı düşünmüyosun .
Birileri yine kafa buluyor sanki

Bende burada en çok "ferida"'ya şaşırdım. O kadar emin bir biçimde savunuyor ki.
Ferida bu bankalar hakkındaki eminliğin nerden geliyor? Hani diyorsun ya 1 donör 1 kere diye. 2 ml menide 150 milyon sperm bulunabiliyorken; nasıl 1 kere oluyor? Bu bankalar babasının hayrına mı iş yapıyor? Hadi 50 milyon iş görmez, 25 milyon hareketsiz vs. diyerek 100 milyon spermi elesek, kalan 50 milyondan 1 spermle yumurtayı dölletip 49.999.999unu çöpe mi atıyorlar?
Eğer evetse cevap , inanmıyorum ben buna

evlatlık almak için evli olmak şart değil..onu da araştırmıştım bir ara..ama evliler dururken hem bekarlara kolayca sıra gelmiyor, hem de kendi bebeğimi isterim diye haklı bir bencillik kapladı içimi..

çok mu cahilsin kafa mı buluyosun inan çözemedim

nasıl kendi bebeğin olacak söyle de biz de bilelim yani eşinin spermi olsa tamam diyeceğim de

neresinden tutarsan tut seninle hiçbir bağlantısı olmayacak ki

mhr bizle dalga geçiyor. Hadi hep beraber ağlayalım ühühühühü.
Mamamızı da yiyemeyiz şimdi üzüntüden

aslında işin içinden çıkamıyorum.nereye dönsem çıkış yok..çocuk sahibi olmak istiyorum..ama sevmediğim biriyle de evlenmek istemiyorum..evlat edinsem,e benim değil?benim olsa ,beni ölümsüzlüğe mi taşıyacak? gerçi hangimiz genlerimizi ölümün elinden almak için çocuk sahibi olmuyoruz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…