- Konu Sahibi lilith2013
-
vakıt aldın, ınsanları bosuna oyaladın...ılk cumlelerınle su sonkı cumllelerıne baksana bı..
laf ebelıgı yapmakta bana dusmez...senın gıbı ne ıstedıgını bılmeyen sahsıyetlere duser..
sevgili ferida.. bu işi para karşılığı yapanlar var.. SINIRSIZ.. bak ne güzel, benim yaşarken öğrenemediğimi sen gezerken öğrenivermişsinbiraz daha araştır lütfen.. bak tekrar söylüyorum bu konuda sayısız film çekildi.. adlarını hatırlarsam ve bulursam veririm.. tezini neyde yaptığını bilemem ama sende konu fake çıkana kadar sağlam bir muhalefet etme ve konu sahibini destekleme potansiyeli var, yıpratma bu kadar kendini e mi
vaktini aldığım için özür dilerim..muhtemel bir bilimsel buluşu engelledim kimbilir? atom çekirdeklerini inceliyordun belki? yazık oldu..
hakaretinize karşılık bilimsel demeç mi bekliyordunuz..?iyiymiş..
Konu sahibinin önceki konusu "işyerinde arkadaşlam bana çirkin dedi..ben de hızımı alamadım ağlıyom şimdi..ühühühüh"
Eh bu konudan da ne olduğu anlaşılıyor sanırım..
evlenmeden çocuk sahibi olmaya inançlarım müsaade etmez..hem de anında kendimi parça pinçik bulurum..ama doğurmadığım çocuğu bir şekilde açıklayabilirim..evlatlık,gönüllü anne o da olmadı buldum :)))
evlatlık almak için evli olmak şart değil..onu da araştırmıştım bir ara..ama evliler dururken hem bekarlara kolayca sıra gelmiyor, hem de kendi bebeğimi isterim diye haklı bir bencillik kapladı içimi..
Konu sahibinin önceki konusu "işyerinde arkadaşlam bana çirkin dedi..ben de hızımı alamadım ağlıyom şimdi..ühühühüh"
Eh bu konudan da ne olduğu anlaşılıyor sanırım..
o gün çok ağlamış sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?