- Konu Sahibi lilith2013
-
Taşıyıcı annelik isteğini anlamak istiyorum ama bi yerde mantığım yetmiyor.
Önce evlatlık alabilmek için çaba göstersen. Kendine ve kimsesiz bir bebeğe şans versen.
Belki bu süre içinde evlenirsin. Evlenmeme sebeplerinde vardır.
Ama inançlarım diyorsun ya orda dumur oluyorum. Yani hangi dini inanç yüzünden?
Misal islama göre veled-i zina mı olur? Ama taşıyıcı anneden doğacak senin! Çocuğunda öyle olacak!!!
Başka sebep düşünüyorum. Bulamıyorum...
Kendini tam olarak ifade etsen sebepleri tam açıklasan belki bu kadar tepki çekmeyeceksin...
kimse kimseye saldırmıyor ki temelsiz şeyler söylüyor kıbrısta taşıyıcı anneyle bebek yapacağını ailesine bebeği bulduğunu söyleyeceğini anlatıyor hadi ailesi o bebeği çocuk esirgemeye verdi ne olacak, daha kendi hayatına sahip olamamışken o çocuğa nasıl bir gelecek hazırlayacak bu işler o kadar kolay mı gerçekten, bir doğsun düşünürüm diyebilecek kadar sorumsuzsa bence hiç yazık etmesin bebeğe
Ortada bir baba yok, sperm başkasından, yumurta konuyu açandan, karnında taşıyacak olan başkası...
Bu karmaşayı bir çocuğa yaşatmaya kimsenin hakkı yok...
Önce terbiyeli olun,ben SİZ diye hitap ediyorum,aynısınıda bekliyorum.
Hangi sıfatla SEN diyorsunuz?
Konu sahibinin yorumlarını takipteyim,sizinkilerle ilgilenmiyorum,sadece konu sahibine saldırmanızdan rahatsız oldum.
Konu sahibinin sorusu sadece taşıyıcı anne arıyorum.
Bebeği doğurtup,bakmaya geldik.
Vardır bir düşündüğü,bizi ilgilendirmez bana göre.
erkekmiş sanırım adıda cengiz 1.55 boyunda bıdık dalga geçmiş millette yanlıs anlamadıysam eger
saldırıyorsunuz dıyen arkadaş
direk bana yorumlarıyla saldırıyor
farkındayım..
Mesele çocuğun evlilik dışı olduğun da uzaylı olacağı iddası değil.veled_i zina çirkin bir tabir..meşruiyet insanların kendi ürettikleri kavramlardır..çocuk çocuktur..nikah bağı altında doğmayınca kanı mavi akmaz..
hasta olmayan,yani hamile kalabilen, bekar bir genç kız sevgiliside varken neden taşıyıcı anne arasın Allahaşkına.
kendi çocuğunu doğurma durumu varken.
neden ne..
canım istedi ben taşıyıcı anneyle bebek istiyorum.
bumu olay..
bakkaldan bir kilo şeker istiyorum der gibi.
tek taraflı düşünmemek gerek bence..o çocuğa ne olacak pekiher kadının hamile kalma hakkı varsa her çocuğun da babasını tanımaya hakkı var..
bir arkadaş yazmış. mesajlarınıza bakmış. sevgilisi var diye yazdı demin.sevgilim yok,olsaydı elbet farklı olurdu..
Avrupada kaç kişinin yanlışlıkla kardeşiyle evlendiğini biliyor musun sen? Al sana inanç...
tamam ideali evli olmak dedim zaten .. ama öyle bir durumm yoksa anne olmayı istemesi bencillik değil ..allahaşkına babası olup babalık yapmayan tonla insan var ..
aslında amacım kısmen de farklı fikirleri,çözümleri görebilmek..merkezi de değerlendiriyorum tabii ki..
Konu neden garipsendi ki?
Bir insan karsisina dogru insan cikmamis ve evlenmis olmak icin evlenmemek istiyor ama
anneligi de tatmak istiyor
Kendi genlerinden olacak bir cocuk istiyor
Olabilir herkesin kendi dusuncesi
Bunun neresinde yanlislik var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?