taşıyıcı anne arıyorum..

Konu neden garipsendi ki?

Bir insan karsisina dogru insan cikmamis ve evlenmis olmak icin evlenmemek istiyor ama
anneligi de tatmak istiyor
Kendi genlerinden olacak bir cocuk istiyor

Olabilir herkesin kendi dusuncesi

Bunun neresinde yanlislik var???

veled_i zina çirkin bir tabir..meşruiyet insanların kendi ürettikleri kavramlardır..çocuk çocuktur..nikah bağı altında doğmayınca kanı mavi akmaz..

saldırıyorsunuz dıyen arkadaş
direk bana yorumlarıyla saldırıyor
farkındayım..

Starbuck filmindeki gibi olur adam bagısladıgı spermlerle 533 cocuk sahibi oldugunu goreniyor falan..yanibirde bu sıkıntı var cocugun belkide onlarca kardesi olucak ama bilmeyecek konu sahibi bu karar hayati cok iyi dusun tasın

ne zamandır bana ''siz '' demeye başladın? en son yorumlaştığımızda
sen ve ben diye hitap edıyorduk bırbırımıze..senın amacın belli kuzu
cevap vermeceğim sana, çünkü direk gelip bana yorumlarınla saldırdın.

erkekmiş sanırım adıda cengiz 1.55 boyunda bıdık dalga geçmiş millette yanlıs anlamadıysam eger

Muhtemelen bu konuda öyle çıkacak.
Sperm bankası ile çocuk sahibi olanı duyuyoruz...
Taşıyıcı anne yoluyla da...

Ama bu konuda her ikiside var....

Son düzenleme:
saldırıyorsunuz dıyen arkadaş
direk bana yorumlarıyla saldırıyor
farkındayım..

aaaa şaşırdım

ben hala yasal olmayan bir işlem için donör aramanın ve türkiyede anlaşma yapmanın da yasal olmadığını düşünüyorum, tabi ki herkesin bebek sahibi olmaya hakkı var fakat sırf şımarıklıktan böyle bir yol seçilmesi bence saçma

Avrupada kaç kişinin yanlışlıkla kardeşiyle evlendiğini biliyor musun sen? Al sana inanç...

Sağlık probleminiz mi varda taşıyıcı anne arıyorsunuz ki anlayamadım? Madem tek başına yanınızda büyüyecek çocuk, o kıbrıstan alacağınız donerle siz bebek sahibi olun. Sağlık koşulları uygun olmadığı için taşıyıcı anne arayanı duydumda,sağlık problemi olmadan ısmarlama taşıyıcı anneden donörle bebek sahibi olmak isteyeni ilk defa duyuyorum. İlginç çok ilginç.

veled_i zina çirkin bir tabir..meşruiyet insanların kendi ürettikleri kavramlardır..çocuk çocuktur..nikah bağı altında doğmayınca kanı mavi akmaz..
Mesele çocuğun evlilik dışı olduğun da uzaylı olacağı iddası değil.
Bir işin kolay ve doğru yolları varken dolaylı ve sıkıntılı bir yolu tercih etmeniz.

Ailenize evlatlık aldım diyeceksiniz , neresinden tutsak bilemedim .

İlaveten çocuk sahibi olmak zorunda değilsin ki...
Böyle bir kaide de yok ayrıca.
Tamam çocuk sevgin en üst düzeyde olabilir.
Ama herşeyin bir zamanı oluru vardır.
Evlenince de olur çocuğun..Olmazsa da evlat edinirsin..
Çocuk hariç başka birşeye odaklanmaya bak.

sevgilim yok,olsaydı elbet farklı olurdu..

tek taraflı düşünmemek gerek bence..o çocuğa ne olacak peki her kadının hamile kalma hakkı varsa her çocuğun da babasını tanımaya hakkı var..

tamam ideali evli olmak dedim zaten .. ama öyle bir durumm yoksa anne olmayı istemesi bencillik değil ..allahaşkına babası olup babalık yapmayan tonla insan var ..

hee siz parça pinçik olmayın diye çocuğun hayatı parça pinçik olsun deme

gerçekten çok mantıklı

bencillikten başka birşey değil

tamam ideali evli olmak dedim zaten .. ama öyle bir durumm yoksa anne olmayı istemesi bencillik değil ..allahaşkına babası olup babalık yapmayan tonla insan var ..

babanın varlığı bile yeter emin ol..hiç yoksa babası belli..

aslında amacım kısmen de farklı fikirleri,çözümleri görebilmek..merkezi de değerlendiriyorum tabii ki..

türk-musluman bır ulkede yasıyoruz.
farklı fıkırlerı gormek ıstıyorum dıyorsunuz...buradakı fıkırlerın cogu aynı ,sız farklsıınız.
ha tabı renkler ve zevkler tartısılmaz ama burdan sıze fayda yok.
sızın tercıhınız sızın hayatınız..boyle bır karar aldıysanız, basınıza geleceklerı bılecek kadar cesursunuzdur...
bır seyler yaparken sadece kendınızı degıl,cocugunuzunda ıstıkbalını dusunun.evlat sahıbı olayla baba olunmuyor...

kendileri evlenmiş çocuk sahibi olmuş öyle konuşuyolar .tok açın halinden ne anlar durumu.. anneliliği tadmak isteyen bir kadını neden bencillikle suçlar ki insanlar anlamadım ...
çocuğa bakıcak olan kadının kendisi zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…