taşıyıcı anne arıyorum..

Bir şöyle 60 kişinin birden yüklendiği konum olmadı..
Galiba anladım ilginç, çekici bir başlık seçimi yapmak gerek..

Evlenip kendin doğursan daha zahmetsiz olmaz mı?:26:

şiş karnımı nasıl açıklayayım? öldürteyim mi kendimi?

Bu konu gerçek ve ciddiyse şöyle bir önerim var illa ki aklınıza gelmiştir.
Dondurttun yumurtalarınızı , bu sizin gerçekten iyi niyetinizi gösterir.
Biyolojik saatim geçiyor diye endişeleniyorsanız , bu şekilde koruyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bir şöyle 60 kişinin birden yüklendiği konum olmadı..
Galiba anladım ilginç, çekici bir başlık seçimi yapmak gerek..

Evlenip kendin doğursan daha zahmetsiz olmaz mı?:26:

evlenmek isteyeceğim kimse olmadı..sevemedim kimseyi...

benim çocuğum yok henüz olmasını da çok istiyorum hem de deli gibi, alakası yok sadece bencil isteklerle çocuk sahibi olunmaz önce o çocuğu yetiştirebileceği ortamı hazırlamalı diyorum, ya kıbrıstan getirip aileme buldum diyeceğim diyor hala olsun diyorsunuz hiç mi o bebeğe acımıyorsunuz gerçekten

bir de kusura bakma ama sen savunuyorsun ya ben iyice konunun fake olduğunu düşünüyorum :) yanlış anlama senle ilgisi yok

O spermlerin sahibi kalıtsal bir hastalık taşıyor mu? sigara alkol içiyormu?? uyuşturucu kullandı mı?? sağlıklı besleniyor mu....bu yola kaç tane çocuğu olmuş??

yasal olarak suç,kanunen kılıfını nasıl uyduracaksın..neye dayanarak senin nüfusun olacak??? sonra sosyal hizmetler bebeğe el koyarsa görürsünüz hakkı........

dondurtulan yumurtalarda başarı oranı çok çok düşük..işlem esnasında çatlıyormuş..sperm gibi değil yani..

ınsanlar kendı cocuklarına bıle bazen tahammul edemıyoken bu arkadas baskasının canından kanından olan bı bebege ne kadar bakabılır

ay evet dünkü olay .nasıl gaza gelmiştim ...
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
emek ki durumu var bakabilecek biri bunları düşündüğüne göre ....

veled_i zina çirkin bir tabir..meşruiyet insanların kendi ürettikleri kavramlardır..çocuk çocuktur..nikah bağı altında doğmayınca kanı mavi akmaz..

madem kanı mavi akmaz o zaman niye donör spermiylede olsa sen doğurmuyorsun!
Transseksüelim yada eşcinselim de başımla beraber!
Ama hem nikah bağı şart değil deyip hemde taşıyıcı anne arıyorum deme!
Seni hangi koşulda olursa olsun yargılamak haddim değil...
Ben sadece durumunu tam anlamak istemiştim :26:

Annesi siz değilsiniz, babası siz değilsiniz; ee o zaman neden bu yolla çocuk sahibi olmak istiyorsunuz ?
Dininiz diğer yolla çocuk sahibi olmanızı engelliyorda başka haram bir yol mu seçiyorsunuz sizde ?

Siz sahte, konunuz sahte olabilir ama bunu yapmak isteyen çok kişi var; nesil karışması buna derler işte.

ya yemin ederim siz uçmuşşunuz ha .ne taşıyıcı anneligi be .amerikan filmlerine fazla kaptırmayın yada fazla hayal kurmayın derim.daha evlenmemiş cocuk yapayım diyor bide cocugu başkası taşısın diyor .siz en iyisi leyleklere bi imail atın belki bebegi getirirler.bu konu ya bi erkek yada hayallerinin sınırını fazla zorlayan biri tarafından acıldı.yok yanii böle bi mantık olamaz

tamam ideali evli olmak dedim zaten .. ama öyle bir durumm yoksa anne olmayı istemesi bencillik değil ..allahaşkına babası olup babalık yapmayan tonla insan var ..

ama babasi belli demi,cocuk büyüp babasini sordunda ne dicek ,git sperm bankasindan bulmu

Ortada bir çocuk olacak Cudanam ona bu karmaşayı yaşatmanın kimin hakkı var?

Sırf anne olmak istiyor diye...

O çocuk babam nerede demeyecek mi? üzerine birde onu karnında büyüten kişinin, spermini veren kişinin bu işi meslek edinmiş kişiler olduğunu öğrenince ne hissedecek o çocuk?

Neden bu yollara başvuruyor, sırf geni benden olsun diye...

Bana bencilliğin dik alası geliyor.

sağlık açısından testten geçiriliyorlarmış..sosyal hizmetler el koymaya kalkarsa dayarım dna testini..

alla alla babanın varlığını bilmek ne demek ?
babalık sperm vermekle olmaz haa oluyorsa zaten cinsel ilişki dışında dünyaya gelen çocuklarında babası var sonuçta ...

ben ne dersem deyim siz beni anlamayacaksınız o yüzden susmayı tercih ediyorum..

hatta kadının biri babasıyla evlenmiş...öldükten sonra
,kocasının babası olduğu çıkmış ortaya

Konu sahibinin derdi inançları değil bence çevre. İslamda nesebin bilinmesi diye bişey var çünkü. Hoş, rahat yaşayanların bile oldukça marjinal buldukları bir düşünceye sahip hanımefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…