- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.818
- 798
- Konu Sahibi lilith2013
-
Sağlık probleminiz mi varda taşıyıcı anne arıyorsunuz ki anlayamadım? Madem tek başına yanınızda büyüyecek çocuk, o kıbrıstan alacağınız donerle siz bebek sahibi olun. Sağlık koşulları uygun olmadığı için taşıyıcı anne arayanı duydumda,sağlık problemi olmadan ısmarlama taşıyıcı anneden donörle bebek sahibi olmak isteyeni ilk defa duyuyorum. İlginç çok ilginç.
babanın varlığı bile yeter emin ol..hiç yoksa babası belli..
Bir şöyle 60 kişinin birden yüklendiği konum olmadı..
Galiba anladım ilginç, çekici bir başlık seçimi yapmak gerek..
Evlenip kendin doğursan daha zahmetsiz olmaz mı?:26:
kendileri evlenmiş çocuk sahibi olmuş öyle konuşuyolar .tok açın halinden ne anlar durumu.. anneliliği tadmak isteyen bir kadını neden bencillikle suçlar ki insanlar anlamadım ...
çocuğa bakıcak olan kadının kendisi zaten ...
Bu konu gerçek ve ciddiyse şöyle bir önerim var illa ki aklınıza gelmiştir.
Dondurttun yumurtalarınızı , bu sizin gerçekten iyi niyetinizi gösterir.
Biyolojik saatim geçiyor diye endişeleniyorsanız , bu şekilde koruyabilirsiniz.
evlenmek isteyeceğim kimse olmadı..sevemedim kimseyi...
benim çocuğum yok henüz olmasını da çok istiyorum hem de deli gibi, alakası yok sadece bencil isteklerle çocuk sahibi olunmaz önce o çocuğu yetiştirebileceği ortamı hazırlamalı diyorum, ya kıbrıstan getirip aileme buldum diyeceğim diyor hala olsun diyorsunuz hiç mi o bebeğe acımıyorsunuz gerçekten
bir de kusura bakma ama sen savunuyorsun ya ben iyice konunun fake olduğunu düşünüyorum :) yanlış anlama senle ilgisi yok
veled_i zina çirkin bir tabir..meşruiyet insanların kendi ürettikleri kavramlardır..çocuk çocuktur..nikah bağı altında doğmayınca kanı mavi akmaz..
tamam ideali evli olmak dedim zaten .. ama öyle bir durumm yoksa anne olmayı istemesi bencillik değil ..allahaşkına babası olup babalık yapmayan tonla insan var ..
Konu neden garipsendi ki?
Bir insan karsisina dogru insan cikmamis ve evlenmis olmak icin evlenmemek istiyor ama
anneligi de tatmak istiyor
Kendi genlerinden olacak bir cocuk istiyor
Olabilir herkesin kendi dusuncesi
Bunun neresinde yanlislik var???
O spermlerin sahibi kalıtsal bir hastalık taşıyor mu? sigara alkol içiyormu?? uyuşturucu kullandı mı?? sağlıklı besleniyor mu....bu yola kaç tane çocuğu olmuş??
yasal olarak suç,kanunen kılıfını nasıl uyduracaksın..neye dayanarak senin nüfusun olacak??? sonra sosyal hizmetler bebeğe el koyarsa görürsünüz hakkı........
alla alla babanın varlığını bilmek ne demek ?
babalık sperm vermekle olmaz haa oluyorsa zaten cinsel ilişki dışında dünyaya gelen çocuklarında babası var sonuçta ...
hatta kadının biri babasıyla evlenmiş...öldükten sonra
,kocasının babası olduğu çıkmış ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?