Tayin... Gitmek İstemiyorum

Bana bu kadar kolay ayrılalım, babanın hastalığı umrumda değil diyen adamı iplemezdim. Sorun başka yerde yaşamak değil bence eşinizin tavrı. Önceki konularınızı bilmiyorum eğer başka sorunlarınız yoksa evliliğinizde bu konuda bu şekilde ortak karar almadan tek başına bencilce hareket eden bir adamla ben mutlu olamazdım. Kendi ailesinin başına gelse bu durum napardı eşiniz acaba. En azından 1 yıl falan babanız toparlanana kadar bekleyebilirdi.

zorla gelmeni istemiyorum deyip çözüm yolları aramaktansa önünüze boşanmayı koyuyorsa bence boşanmak için bahane arıyor gibi

Bence haklı, ama üslubu çok yanlış. Ömür boyu kira ödeyip hayatta hiç bir şey edinemeyip göçüp gitmek istemiyor insan.
Bunu güzellikle anlatmak varken "ya boşanırız ya da gelirsin" ne demek?
"Baban hasta biliyorum ama kendi ailemizi -ikimizi ve bebeğimizi- düşünmek zorundayız" demek varken "babanın hastalığı umrumda değil ne demek?
Çok mu bunaldı acaba ondan mı böyle? Yoksa hep mi saygısız ve kaba bir insan?
Balıkesir merkez küçük, alışana dek sıkılabilirsiniz, ama yaşanmayacak bir yer değil. Balya, Sındırgı, Dursunbey, İvrindi falan gibi ilçeler olmadığı sürece İstanbulun bir çok yerinden daha modern. Ancak merkez dışındaki modern yerler hep turistik, maddi anlamda İstanbuldan pek farkı yoktur.

O kafaya koymuş sanki boşanıp hayatını yaşamayı

Evet babam hastaydı o zaman da. 4. Safha nazofarenks kanseri. O yuzden zaten konustuk anlaştık bu sekılde. Güya...
O zaman hasta oldugu icin soz vermisse buyuk hata yapiyor.kendi ailesi uzakta mi.onlara birsey olsa o da gitmek ister eminim.isin kotusu bosanmayi tercih etseniz babaniz dah cok uzulur.allah kolay bir yol verir insallah

Kayınpeder olmasını geçtim o insanın hayata tutunması yaşaması herşeyden önemli olan ve de bu küçük bir çocuğa bağlı ise ondan esirgememelisiniz Ayrıca anlamadım ne demek yani hadi ben gidiyorum gelmezsen boşan..bu nasıl bir mantık evlilik kurumu bu kadar ayaklar altına ne ara alındı bu kulübe üye oldum olalı ağzım açık okuyorum yazıları...boşanmak boşanmak ağızlardan başka çıkan laf yok çok yazık...

Aileni de yanında götüremez misin.. çok zor bir durum..Balıkesir de size yakın bir eve geçer onlarda..tabi eşin ne der bilemiyorum..sanki ailenden kaçıyor gibi.. buna da hayır derse ben aileni birakanam dersin..birşey daha var tek çocuk musun.. bu arada bende Balıkesir deyim..Balıkesir de ki doğa güzelliği çok zor bulunur..sahil kesimi deyim ben.. edremit mesela hem çok güzel hem de gelişmiş bir yerdir..

Blof yapiyor esiniz. Inanmayin. Eger ayrilmak istiyorsan ayrilalim diyin. Nasil olsa yola gelecektir
Daha once de ben tayin istedim Deyıp benı denemıstı bır kac hafta. Bayağı kotu olunca aramız ıstememıstım ama ısteyecegım demıstı. Ikıncı kere aynı denemeyi yapacağını sanmıyorum.

Dik duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum. Vazgeçme. Eşin seviyorsa geri adım atar diye düşünüyorum.
Tesekkur ederım ama kızım olmasa daha kolay olurdu her sey.

Amın Allah razı olsun. Tek basına bakıldığında evet tayın ıcın bosanılmaz normalde. Ama hasta babam olunca işin içinde...... Esım bosanalım dedıgıne gore bosanabılırmıs ınsanlar tayın ıcın demek kı. Onun ıcın oyle...

Kızım var mınıcık. Gulunce gözlerinın ıcı guluyor. Onun gözlerindeki ışığı sondurmek ıstemıyorum ;( kıyamıyorum yavruma. Oyle guzel kı ;(

Her ıstedıgımde gitmeme arıza cıkarır gıbıme gelıyor. Ya da benım memlekete de gıdılecek dıye sart kosabılır bılmıyorum. Tek gondermez. Bende her onun uygun olacagı zamanı ayarlayamsm bekleyemem. Devlette calısıyor sonucta. Izınler bellı.

İşte ben bunu dıyorum. Vicdanı azabı yasamayacak mıyız dıyorum. Benım vicdanım rahat dıyor. Ben basına kakmayacak mıyım dıyorum. Iste bunu yapma dıye bosanıyoruz zaten dıyor. Delirmemek elde degıl.

Kendı aılesıne olsa asla dınlemezmıs gecınemıyorsa gıdermıs babası felç de olsa. Yersen tabı
Ya ne bunalacak. Cebine kira verdikten sonra net 2400 lira kalıyor. Her ıstedıgını alıyor yapıyor. Derdı daha fazlasında daha luksunde daha markasında.

O zaman hasta oldugu icin soz vermisse buyuk hata yapiyor.kendi ailesi uzakta mi.onlara birsey olsa o da gitmek ister eminim.isin kotusu bosanmayi tercih etseniz babaniz dah cok uzulur.allah kolay bir yol verir insallah
Her turlu uzulecek olmaları benı kahrediyor. Neden yasasınlar kı ıkı turlu fe sıkıntı. Neden uzulsunler. Beyefendi daha lüks yasamak ıstedıgı ıcın mı? Bunu yaşatmaya ne hakkı var

Maalesef bu durumda... Umrunda degıl kı. Ayırmak ıstemıyorsan babandan babanlarla kal pazartesi anlaşmalı bosanalım dıyor. Delı...

Kardeslerim var okuyan. Babam hasta. Tedavisi burda bı hastanede. Oraya nasıl taşırım onları. Hepsının duzenını paşa hazretlerinin daha rahat yasaması ugruna nasıl bozulsun. ;(

Nedem boşanmak! Çevremde farklı illerde olam eşler var. Bisüre idare edebiliyorlar o süreçte babanızda alışabilir eşiniz gelir gider siz gidee gelirsiniz. Belki sevmeyecek orayı geri dönmek isteyecek? Kimseyle anlaşamayacak belki...önden gidip 1-2 ay denemeden aile komple taşınır mı hiç..

Haklı olduğu taraflar var birde aranızdaki ilişkiye de bağlı bende aynı durumda eşime aynı şeyi söylerdim sanırım banane derdim tabi ben ailesine sürekli verdiğim ve eşimde bende sömürüldüğümüz için onlar için birkez daha rahatlıktan vazgeçemeyeceğim için banane"derdim. Doğrumu elbette değil ama bu dolup taşmakla alakalı.

Neden direkt boşanmayı dile getirdiğinin bilmek için sebepleri bilmek lazım. Çözüm bulmak içinde o sebepleri ortadan kaldırmak lazım

Eşiniz fazla bencil yani babanızın durumunu bilmiyor mu dedesi torun sevecek diye sıkıntıya gelemezmişmiş. Vicdansız herif kendi babası aynı durumda olsa görürdük.Aman böyle manyaktan boşanmak en iyisi daha fazla vicdansızlığını görmemek için böyle vicdansız benciller evlenmesin be!

O gitmekte kararlıymıs, bende gıtmek ıstememekte. Bunun ortası yokmus. Bosanıp herkes ıstedıgı hayatı ıstedıgı ınsanlara gecırebılırmıs. Zorla Degılmıs.

;( kendı babası gecen sene öldü. Beraber Gecıremedıgı bayramlar ıcın cok pısman oldugunu sureklı soyleyen adamın benden ıstedıgıne bakın. Umrunda da degılmıs. Vicdanı da rahatmıs.

Aminnnn. O kadar zor durumdayım kı anlatamam. Delirmek üzereyim. hayal edemiyorum evımı taşıdığım veda ettıgımızı gunu aıleme. Nefesim kesılıyor

Bence ayrılırsanız da babanıza söylemeyin, morali bozulmasın, hastalığı kötüleşmesin. Bence en mantıklısı sizin ailenizle kalmanız ve "eşim geçici süre gitti, para biriktirip gelecek, biz de arada gidip geliriz" vs demeniz. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Aslında dava açıp, size bunları yaşattığı için, sözünde durmayıp aile birliğinin bozulmasına sebep olduğu için maddi manevi tazminat da alabilirsiniz.

Reactions: anu
kızına nasıl kıyıyor lüks için?

Çok zor olur ınanmazlar, neden aramıyor ne zaman gelecek ne zaman gıdeceksın bılmem ne bır suru soru sorarlar. Surdurebılecegım bır sey degıl bu.
Tazminatı napayım kızımın boynu bukuldukten sonra ;(

Malesef hayatın gercekleeinden biri de bu .Evlenince kadinin yeri kocasinin yani oluyor.Hayat neler gösterir bilemiyoruz evlenmeden önce. VE bunları göze alarak evleniyoruz.
Sensde çocuğunla beraber eşinin yanında olmalısın. Anne babanlada mümkün olduğunca sık görüşmeye çalışacaksın.
Boşanmanın adı kolay geliyor çoğu zaman sonra yasananlari çevremde görünce zor çok zor

;( kendı babası gecen sene öldü. Beraber Gecıremedıgı bayramlar ıcın cok pısman oldugunu sureklı soyleyen adamın benden ıstedıgıne bakın. Umrunda da degılmıs. Vicdanı da rahatmıs.
Sen de boşan bence bu adam düzelmez vicdanım rahat diyor duygusuz bencil...

O gitmekte kararlıymıs, bende gıtmek ıstememekte. Bunun ortası yokmus. Bosanıp herkes ıstedıgı hayatı ıstedıgı ınsanlara gecırebılırmıs. Zorla Degılmıs.

Yani aranızdaki ilişki bu mevzulardan önce nasıldı bilmiyorum ama üzücü konuşmuş
Düz mantık bakınca evlendiğiniz zaman aileyr yakın olunmalı diye bir kural yok ama evlenildiği zamam eşle aynı evde yaşamak diye bi kural var öyle değil mi? Mantıken haklı aslında ama benimde babam hasta bırakıp gitmeye vicdanım el vermezdi. Ama boşanırsanız hele ki bu sebepten babanızı kaybedersiniz açıkça söylüyorum Allah gecinden versin kanserde üzüntü çok tehlikeli bütün tedaviyi siler atar. O sebeple eşinizle konuşun o önden gitsin 1-2 ay babanızı bu duruma alıştırın çok acı vermeden eşinizin yanına gidersiniz. Boşanırsanız babanızın kahrı bitmez. Eğer buna da olmaz derse boşanırsınız çünkü babanıza bişey olursa vicdan azabı boşanmaktan daha büyük acı verir size.

Boşandığınızı aile büyüklerine farklı şekilde yansıtın yalnız sebebi bilmesinler hatta saklayabiliyorsanız boşanmayı bile saklayın dicem de o biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…