tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

Yahu insanlar saka yapmış?? Ha yok o zihniyettelerse de arkadaşlık ediyor olmaniz ayrı sacma, evinize gelen misafiri kovmaniz apayrı saçma olmus. Cok ayıp ya.
tabi ya espri yapmış bizde gülüp geçmeliydik biz şaka yaptık sen ne anladın diyebilirlerdi konuyu uzatmazlardı sözüm meclisten dışarı savunması ne peki ayrıca sandığın gibi ben misafirini kovmayı hoş gören bi insan değilim usagi ve eşi bizi kovdu deseler kimse inanmaz 4 yıldır buradayım herkes beni yeterince tanıdı eşim desen zaten çocukluktan beri burda doğduğu günü bilirler

usagi91 ağzına sağlık.
ben olsam abartıp bel altı vururdum. kadına dönüp, kocanı sürekli affettiğine göre aldatılmaktan zevk alıyorsun, umarım birgün bu zevki kocana da yaşatırsın derdim.

yok ben o kadarını yapamam tepkim yerinde ve yeteri kadar oldu bence

kızz bu ne
espri bile olsa bir adabı vardır daha evine ilk defa gitmişsin ..
saflığını anlamadım yalnız bende safım galiba

kızz bu ne
espri bile olsa bir adabı vardır daha evine ilk defa gitmişsin ..
saflığını anlamadım yalnız bende safım galiba
evime ilk kez gelmediler çok sıkı fıkı değiliz bana kalsa meraba meraba ama eşimin akrabası ve çocukluk arkadaşı beraber büyümüşler ama bu falso yaptıkları ilk falso oldu

evime ilk kez gelmediler çok sıkı fıkı değiliz bana kalsa meraba meraba ama eşimin akrabası ve çocukluk arkadaşı beraber büyümüşler ama bu falso yaptıkları ilk falso oldu

haa ben yanlış anlamışım ..neyse yani sonuçta öyle bir sahneyi bile seyretmeye utanır insan elin adamıyla ..densiz bir tipmiş has olmuş..

gorusmemek lazım boyle insanlarla sakası bile olmayacak seyler vardır buda onlardan biri bende tepki gosterirdim boyle bir durumda

yok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi
bunu kadın mı dedi
oha yani.
ya ne biçim millet olduk biz böyle ya.
baktıkça duydukca içi kararıyor insanın.
yazıklar olsun

inş öyle bişey olmaz onlar reva görüyo ama ben ilerde olursa kızlarına dahi reva göremem zira anne -babamızı seçemiyoruz ama acırım yalan yok çocukları olursa
Tabi ki.. Allah herkesi korusun böyle iğrenç bişeyden. Zaten birilerine olması yanlı olsak biz de o pislik insanlardan olurduk. Allah düşmanımın başına bile vermesin.
Ama o cümleleri sarfederken burdan vurmak lazım böyle insanları. Lakin insan olduklarını unutmasınlar, herkesi kendi canlarından bilsinler diye..

Kesinlikle senin gibi açık yüreklilikle duygularımı söyleyemezdim. Eşim de, ben de susardık sonrasında da asla o kişilerle görüşmezdik.

Senin gibi olabilmeyi isterdim ama en önemlisi böyle insanlardan uzak durmak. Biz açıkcası evimize birilerini çağırırken herşeyi düşünüyoruz.

Bu tarz insan çok fazla... Sırf bu yüzden dibimdeki komşumu ki cocukluk arkadasım, cagırmıyorum sırf eşi garip, bize uygun bir arkadaş değil diye, arkadaşımdan da vazgeçtim.

haa ben yanlış anlamışım ..neyse yani sonuçta öyle bir sahneyi bile seyretmeye utanır insan elin adamıyla ..densiz bir tipmiş has olmuş..
yani o ayrı bi konu zaten bilmiyorum biliyolarmıydı ama sanmıyorum o kadarını zaten öyle sahne yoktu kadın adamın üstüne yürüyo kameranın açısı değişiyo bi tek kadın çığlık atarak yapma nolur diye yalvarıyo ha ama şurda haklısın benim için değil tecavüz sahnesi tecavüz mesajının verilmesi bile öyle bi ortamda aile ortamında yani travma sebebi yeterince kaldı ki ben eşimle bile izleyemem kabul bu yönden birez tutucu bi insanım eşime karşı

biz bu durumla ilkez karşılaştık eşim kaç yıldır tanıyo kırk yıl düşünsem böyle bi laf edeceği aklıma gelmezdi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…