- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
tabi ya espri yapmış bizde gülüp geçmeliydik biz şaka yaptık sen ne anladın diyebilirlerdi konuyu uzatmazlardı sözüm meclisten dışarı savunması ne peki ayrıca sandığın gibi ben misafirini kovmayı hoş gören bi insan değilim usagi ve eşi bizi kovdu deseler kimse inanmaz 4 yıldır buradayım herkes beni yeterince tanıdı eşim desen zaten çocukluktan beri burda doğduğu günü bilirlerYahu insanlar saka yapmış?? Ha yok o zihniyettelerse de arkadaşlık ediyor olmaniz ayrı sacma, evinize gelen misafiri kovmaniz apayrı saçma olmus. Cok ayıp ya.
yok ben o kadarını yapamamusagi91 ağzına sağlık.
ben olsam abartıp bel altı vururdum. kadına dönüp, kocanı sürekli affettiğine göre aldatılmaktan zevk alıyorsun, umarım birgün bu zevki kocana da yaşatırsın derdim.
elbette tepkiniz yeterli.yok ben o kadarını yapamamtepkim yerinde ve yeteri kadar oldu bence
evime ilk kez gelmediler çok sıkı fıkı değiliz bana kalsa meraba meraba ama eşimin akrabası ve çocukluk arkadaşı beraber büyümüşler ama bu falso yaptıkları ilk falso oldukızz bu ne
espri bile olsa bir adabı vardır daha evine ilk defa gitmişsin ..
saflığını anlamadım yalnız bende safım galiba
evime ilk kez gelmediler çok sıkı fıkı değiliz bana kalsa meraba meraba ama eşimin akrabası ve çocukluk arkadaşı beraber büyümüşler ama bu falso yaptıkları ilk falso oldu
bunu kadın mı dediyok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi
Tabi ki.. Allah herkesi korusun böyle iğrenç bişeyden. Zaten birilerine olması yanlı olsak biz de o pislik insanlardan olurduk. Allah düşmanımın başına bile vermesin.inş öyle bişey olmaz onlar reva görüyo ama ben ilerde olursa kızlarına dahi reva göremem zira anne -babamızı seçemiyoruz ama acırım yalan yok çocukları olursa
yani o ayrı bi konu zaten bilmiyorum biliyolarmıydı ama sanmıyorum o kadarını zaten öyle sahne yoktu kadın adamın üstüne yürüyo kameranın açısı değişiyo bi tek kadın çığlık atarak yapma nolur diye yalvarıyo ha ama şurda haklısın benim için değil tecavüz sahnesi tecavüz mesajının verilmesi bile öyle bi ortamda aile ortamında yani travma sebebi yeterince kaldı ki ben eşimle bile izleyemem kabul bu yönden birez tutucu bi insanımhaa ben yanlış anlamışım ..neyse yani sonuçta öyle bir sahneyi bile seyretmeye utanır insan elin adamıyla ..densiz bir tipmiş has olmuş..
ne görüşücez artık yakında taşınacaklarmış zaten allah verede tez gitselerBen bir daha gorusmezdim..
biz bu durumla ilkez karşılaştık eşim kaç yıldır tanıyo kırk yıl düşünsem böyle bi laf edeceği aklıma gelmezdi dediKesinlikle senin gibi açık yüreklilikle duygularımı söyleyemezdim. Eşim de, ben de susardık sonrasında da asla o kişilerle görüşmezdik.
Senin gibi olabilmeyi isterdim ama en önemlisi böyle insanlardan uzak durmak. Biz açıkcası evimize birilerini çağırırken herşeyi düşünüyoruz.
Bu tarz insan çok fazla... Sırf bu yüzden dibimdeki komşumu ki cocukluk arkadasım, cagırmıyorum sırf eşi garip, bize uygun bir arkadaş değil diye, arkadaşımdan da vazgeçtim.
başımıza taş yağacak yakında böyle fitne fesatlar yüzündenBunları konusmak bile iğrenc ! Evlerden ırak Allahım
ne görüşücez artık yakında taşınacaklarmış zaten allah verede tez gitseler
amin canımEn azindan karakterlerini anlamis oldunuz her serde bi hayir var.. Allah boyle insanlari iyilerden uzak eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?