tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

Hatan yok canım çok iyi cevaplar vermişsin. Eşini de tebrik ederim. Her erkek onun gibi olmuyor :)

sende adama bir tane patlatıp tokat kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin deseydin adam zihnindekileri dökmüş resmen ya kadına ne demeli

sende adama bir tane patlatıp tokat kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin deseydin adam zihnindekileri dökmüş resmen ya kadına ne demeli
tencere-kapaklar işte hayır merak ediyorum kocası velevki lafta bırakmadı da yaptı bigün napıcak bu kadın aferin mi diycek kocasına anlamadım ki

tencere-kapaklar işte hayır merak ediyorum kocası velevki lafta bırakmadı da yaptı bigün napıcak bu kadın aferin mi diycek kocasına anlamadım ki
tuhaflaştı insanlar ne yazık ki eşimin teyzesinin kocası dayısının gelinine laf atmış teyzesi eşinin arkasında duruyor kaynanam falanda gelini suçluyorlar yalan söylüyordur diye yahu bi kadın namusu söz konusuyken neden iftira etsin kadının düşmanı yine kadın malesef

Insanlik tamaman çağ atlamiş.
Yani garip, insanlarin böyle vahşi bir şeyi zevk olarak görmesi. Annesine, kardeşine, karisina yapilirsa namus davasina döner, baskasi birisine yapsa zevk almasini biliceksin olur. Böyle bir şeyin zevk ile ayni cumlede kurulmasi bile yanliş. Allah islah eylesin böyle insanlari...2 aylik kiz evlat yetistiriyorum ama işte bu zihniyetler yuzunden korkumdan ölüyorum !..

çok değil biraz empati olsa insanlarda böyle korkumuz kalmayacak

Ağzına sağlık bacım

yok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi
Ay tam bi gerizekalı.. eşim bile istemediğim zaman beni zorlasa ondan da zevk alınmaz ki.. iğrenç ya.. kaldı tanımadığın sapık yapıcak bunu sana biz de o ara zevk alıcaz.. de get şeytan kaçmış o koca beyinlilerin içine.. ağzınıza sağlık eşinizi de ayrıca tebrik ediyorum helal olsun valla sizi susturmaya da çalışabilirdi onlar misafir diye

Vallahi seni de eşini de alkışlıyorum. Ağzının payını vermişsiniz ohhhh.

İnsallah o ruh hastalari yarasi olan gocunur bu kadin neden hassas bu konuda diyip kendilerini hakli gormeye calismaz...o zihniyette insanlara benziyorlar. Ama agzina saglik cok iyi almislar derslerini

seçtikleri film. verdikleri tepki. ne değişik insanlarmış.

siz ve eşiniz iyi ki tepkisiz kalmamışsınız.

Tepkiniz için tebrik ederim. Ne oluyorsa bu anama bacıma olmasıncı cahil tayfa yüzünden oluyor zaten, kendi karısına toz kondurtmamış ama dışarıdaki herhangi bir kadına olunca ohhh. Demek ki fırsatını bulsa onu da yapar bu adam.
Bunların çocukları da vardır kesin, babadan oğula sağlıksız ve cahil nesil yetişiyor yazık.

Eşini de senide tebrik ederim. Çok düzgün bir ailesiniz. Böyle pisliklere ay misafir bilmem ne diye susmamış bide evden defetmişsiniz. Harikasınız

Bundan emin olarak söylemesi de manidar yani. Nasıl çirkin bir aile.
ya zaten kendimden şüphe edecektim bi an çok mu safım yada fesadım bunu dedi sözüm meclisten dışarı diye savunmasını da yaptı bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyeceğimizi sandılar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…