- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Normal zamanlarda hesap ödüyor ama hesap max 40 ya da 50 gelmiştir. Çok bulusamiyoruz da zaten. Adama masrafim ayda max 100liradir o da yanima gelirken yol parası verdiği için. Ben harcatan biri değilim. Şu da aklıma geldi. Bir gün makyaj mağazasındayız. Bir şeyler bakıyorum öylesine. Biliyor benim de ihtiyacım var. Sana şunu alayım mı demedi. (ihtiyacım olan şey 20 25 lira)Ki makyajdan iyi anlayan birisi bu aradaCimri biri midir peki genel olarak?
evli biri bu konuyu actiginde hak vermiyorum ben,
diyorum adami boyle sevmissin begenmissin evlenmissin, simdi neden sorun oldu ki bu durum diye.
ama siz daha sevgilisiniz, ve sizi mutlu edemeyen biri var karsinizda,
neden ayrilmiyorsunuz anlamiyorum gercekten?
herkesin iliskiden beklentisi farklidir, ben mesela bana pasta almayi dusunmemesini hic dert etmezdim ama ben ogrenci o calisan ise o kahveyi onun odemesini beklerdim. o yuzden bu yasadiklariniz sorun mu degil mi siz bileceksiniz.
Ama sakin sizi sevgiliyken mutlu edemeyen adamla evlilik dusunmeyin.
Birlikte kahve cesitimizi beğendik. Ben alman usulü yapalım dedim, yok falan dese de ikna oldu hemen. Herkes kendi parasını ödedi yaniçiçeğe bir şey diyemem.
ama şu tatlı konusu kafa karıştırıcı. birde kahveyi alırken sen kendi paranı o kendi parasını mı ödedi?
önce sen mi aldın?
Yok adam almadı hele de makyaj malzemesini. Ben maaşlı olsam gayet düşünürdüm alırdımmaddi durumu da iyiymiş bana garip geldi.. abartmıyorsunuz kesinlikle
maddi durumu olsun olmasın gönlü zengin insan o tatlıyı makyaj malzemelerinden en azında 1 2 tane almayı kendi çok heves eder
Yani bilemedim. Bir iki örnekten adam hakkında yorum yapmak haksızlık olur tabi ama kahveyi size ödetmesi rahatsız edici bence. Kendisi çalışıyor, siz öğrencisiniz. Pastayı düşünememiş olabilir. Kadınlar bazen erkeklerin birşeyleri ima ile anlamasını bekliyorlar, erkekler de tam aksine dümdüzler. Açık açık söylemeden anlamıyorlar.Normal zamanlarda hesap ödüyor ama hesap max 40 ya da 50 gelmiştir. Çok bulusamiyoruz da zaten. Adama masrafim ayda max 100liradir o da yanima gelirken yol parası verdiği için. Ben harcatan biri değilim. Şu da aklıma geldi. Bir gün makyaj mağazasındayız. Bir şeyler bakıyorum öylesine. Biliyor benim de ihtiyacım var. Sana şunu alayım mı demedi. (ihtiyacım olan şey 20 25 lira)Ki makyajdan iyi anlayan birisi bu arada
Birlikte kahve cesitimizi beğendik. Ben aan usulü yapalım dedim, yok falan dese de ikna oldu hemen. Herkes kendi parasını ödedi yani
ama çocukta bunu düşünmüş olamaz mı?
sen kahveyi ödüyorsun geçiyorsun kenara, o da insan benimkini de öder diye düşünmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?