Tecrübesizliğime verin

İnşallah öyle değildir ya. Gerçi kin var ben de. Ben de ona aynısını yapacakmışım gibi hissediyorum. Artık ben de bir şey almıyorum ve almak istemiyorum

yok zaten kız alman usulü deyince atlamış hemen çocuk.
önceden konuşulması bile irite edici bence.

Normalde bu konularda takılmayın derim ama sürekli olması insanı üzer gerçekten.10 liralık tatlıyı ben arkadaşıma bile alırım istese,sanırım düşünemiyor böyle ince şeyleri.

Adamın işi nedir? Ne kadar kazanıyor?
Sonra makyaj malzemenizi neden adam ödesin anlamadım.
Tamam bir jest yapılır ama kişisel şeyleri de ödemeyiversin.
Diğer konularda maddiyat ön plana çıkar. 40-50 TL dediğiniz şey çok küçük paralar değildir. Klasik bir lafla "40-50 TL ye 1 kg kıyma alınır ve köfte yapılır".

Normalde bu konularda takılmayın derim ama sürekli olması insanı üzer gerçekten.10 liralık tatlıyı ben arkadaşıma bile alırım istese,sanırım düşünemiyor böyle ince şeyleri.
Haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, normalde iyi biri. Ama içime oturan şeyler de var

Bu beklentiniz cok sacma , boyle seyler beklemeyin ve izin vermeyin zaten

Ama kendiliginden supriz yapmasini , ufak tefek hediyeler almasini beklemeniz normal

Bunu neden yapmadigini bulun oncelikle , cimri mi , dusuncesiz mi , ailesinde mi gormemis vs vs

Mesela benim esim ilk sene her aydonumumuzde bana gul aliyordu ve isyerime getiriyordu , benim beklentim yoktu tamamen adamin icinden geliyordu
Yada baslarda arabaya binerken mutlaka kapimi acardi , sigarami elime aldigimda hemen cakmaga uzanir sigarami yakardi cunku babasindan boyle gormus , tum nezaket kurallarini bilir , babasi cocukken ogretmis adama

Yani tum bunlar onemli ama dedigim gibi sizinki neden yapmiyor once bunu bi anlayin

Tabi ki ödemek zorunda değil. Ben bu zamana kadar çok dert etmedim ama artık neden demeye başladım. Makyaj konusunda da kahve konusunda da elimin dar olduğunu biliyor. Kazancı 4bin. Kirası yok.

O zamanlar elim simdikinden daha dardaydı, bu yüzden beklenti içinde olmuştum. Yoksa tabi ki rujumu rimelimi ona aldıracak değilim. Ama düşünmesini beklerdim. Sorunun kaynağı ailesinden görmemiş, babasıyla annesinin arası çok iyi olmamış. Ama bu çiçek meselesi yüzünden tartışmış uyarmıştım ama yine aynı yine aynı

Kahveyi ödetmesi bile acayip sonuçta sen öğrencisin o kendi parasını kazanıyor olur mu hiç öyle şey normal arkadaşım olsa aynı şekilde öğrenci ben ödetmem yani hele ki sevgili olacak.
Kesinlikle. Ben lisans okurken burslarim vardı. Arkadaşlarıma defalarca kahve, tatlı bazen yemek bile ismarlardim

Makyaj malzemesi almasını beklemek biraz garip olmuş. Hatta neden sevgiliniz ile kozmetik dükkanındasınız onu hiç anlamadım :)
benim eşim kaçar oralardan :)

Ama kahveyi ödemesini beklemek, 1 yıldi içinde bir kaç kere hediye alsaydı iyi olurdu diye düşünmek normal..
Adam ya düşüncesiz ya cimri.
İkisi ile de mutlu olmak zor.

Bu beklentiniz cok sacma , boyle seyler beklemeyin ve izin vermeyin zaten

Ama kendiliginden supriz yapmasini , ufak tefek hediyeler almasini beklemeniz normal

Bunu neden yapmadigini bulun oncelikle , cimri mi , dusuncesiz mi , ailesinde mi gormemis vs vs

Mesela benim esim ilk sene her aydonumumuzde bana gul aliyordu ve isyerime getiriyordu , benim beklentim yoktu tamamen adamin icinden geliyordu
Yada baslarda arabaya binerken mutlaka kapimi acardi , sigarami elime aldigimda hemen cakmaga uzanir sigarami yakardi cunku babasindan boyle gormus , tum nezaket kurallarini bilir , babasi cocukken ogretmis adama

Yani tum bunlar onemli ama dedigim gibi sizinki neden yapmiyor once bunu bi anlayin

Iste aile cok onemli , uyarmaniza ragmen yapmamasi ise com enteresan , insan sirf sevdigini mutlu etmek icin bile bi gul alir yani

Cimri mi diye aklıma düşüyor. Bazı zamanları düşünüyorum memleketinde falan çok da güzel harcıyor. Hadi harcamasın tamam da ben kinci biriyim. Maaşım olsun ona asla bir şey almam mesela. İçinden gelmez kendime yaptıramam.

aklıma gelen “cebinde akrep var eli gitmiyor lonely döktürüyor dönüp bakmıyor”
Erkeklerin kafa farklı basıyor, şu tatlıyı bana alır mısın, kahveyi öder misin, bu ruju istiyorum diye direk söylemek gerekiyor. Söyleyin, anlamasını beklemeyin, mutluluğun kapısını aralayın. Geliriniz olsa hadi neyse yani ama gelir yokken böyle davranmamalı.
Eğer söyleyince surat yaparsa da yolları ayırın, Perşembe’nin gelişi çarşambadan bellidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…