- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
İnşallah öyle değildir ya. Gerçi kin var ben de. Ben de ona aynısını yapacakmışım gibi hissediyorum. Artık ben de bir şey almıyorum ve almak istemiyorumsevgili olsaydınız belki bakış açım farklı olurdu ancak. evlilik yoluna girdiği kişiye böyle davranması üstelik durumu iyiyken böyle davranması çok itici. hele hele öğrenci olup harçlıkla geçinen nişanlıma ben kahvenin parasını ödetmem lafını bile ettirmem. tatlıyı da küçük bir süpriz yapmak adına alabilirmiş yani duymamazlıktan geldi bence. ya da kendin satın almanı bekledi. çok itici.
ama geliri olmayan birinden sevgilisi olmasan bile boyle bir beklentiye girmezsin,
bir de iliski yasiyorsun hatta sozlusun yani, evleneceksin bu kisiyle
kahveyi calisan kisinin ismarlamasi gerekir bence.
yoksa bu adama nasil guvenip evlenebilirsin ki? evlenince calismiyorsan babandan mi isticen para.
Girmeden değil tam hesap kısmında söyledim yok falan dese de tamam olduyok zaten kız alman usulü deyince atlamış hemen çocuk.
önceden konuşulması bile irite edici bence.
Haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, normalde iyi biri. Ama içime oturan şeyler de varNormalde bu konularda takılmayın derim ama sürekli olması insanı üzer gerçekten.10 liralık tatlıyı ben arkadaşıma bile alırım istese,sanırım düşünemiyor böyle ince şeyleri.
Normal zamanlarda hesap ödüyor ama hesap max 40 ya da 50 gelmiştir. Çok bulusamiyoruz da zaten. Adama masrafim ayda max 100liradir o da yanima gelirken yol parası verdiği için. Ben harcatan biri değilim. Şu da aklıma geldi. Bir gün makyaj mağazasındayız. Bir şeyler bakıyorum öylesine. Biliyor benim de ihtiyacım var. Sana şunu alayım mı demedi. (ihtiyacım olan şey 20 25 lira)Ki makyajdan iyi anlayan birisi bu arada
Tabi ki ödemek zorunda değil. Ben bu zamana kadar çok dert etmedim ama artık neden demeye başladım. Makyaj konusunda da kahve konusunda da elimin dar olduğunu biliyor. Kazancı 4bin. Kirası yok.Adamın işi nedir? Ne kadar kazanıyor?
Sonra makyaj malzemenizi neden adam ödesin anlamadım.
Tamam bir jest yapılır ama kişisel şeyleri de ödemeyiversin.
Diğer konularda maddiyat ön plana çıkar. 40-50 TL dediğiniz şey çok küçük paralar değildir. Klasik bir lafla "40-50 TL ye 1 kg kıyma alınır ve köfte yapılır".
Girmeden değil tam hesap kısmında söyledim yok falan dese de tamam oldu
O zamanlar elim simdikinden daha dardaydı, bu yüzden beklenti içinde olmuştum. Yoksa tabi ki rujumu rimelimi ona aldıracak değilim. Ama düşünmesini beklerdim. Sorunun kaynağı ailesinden görmemiş, babasıyla annesinin arası çok iyi olmamış. Ama bu çiçek meselesi yüzünden tartışmış uyarmıştım ama yine aynı yine aynıBu beklentiniz cok sacma , boyle seyler beklemeyin ve izin vermeyin zaten
Ama kendiliginden supriz yapmasini , ufak tefek hediyeler almasini beklemeniz normal
Bunu neden yapmadigini bulun oncelikle , cimri mi , dusuncesiz mi , ailesinde mi gormemis vs vs
Mesela benim esim ilk sene her aydonumumuzde bana gul aliyordu ve isyerime getiriyordu , benim beklentim yoktu tamamen adamin icinden geliyordu
Yada baslarda arabaya binerken mutlaka kapimi acardi , sigarami elime aldigimda hemen cakmaga uzanir sigarami yakardi cunku babasindan boyle gormus , tum nezaket kurallarini bilir , babasi cocukken ogretmis adama
Yani tum bunlar onemli ama dedigim gibi sizinki neden yapmiyor once bunu bi anlayin
Kesinlikle. Ben lisans okurken burslarim vardı. Arkadaşlarıma defalarca kahve, tatlı bazen yemek bile ismarlardimKahveyi ödetmesi bile acayip sonuçta sen öğrencisin o kendi parasını kazanıyor olur mu hiç öyle şey normal arkadaşım olsa aynı şekilde öğrenci ben ödetmem yani hele ki sevgili olacak.
25 yaşında ben 22 yaşındayımkaç yaşında bu çocuk? toy mu diyecem ama çalışıyormuşta.
insan arkadaşına bile ısmarlar kahve sözlü ile alman usulü enteresan.
Normal zamanlarda hesap ödüyor ama hesap max 40 ya da 50 gelmiştir. Çok bulusamiyoruz da zaten. Adama masrafim ayda max 100liradir o da yanima gelirken yol parası verdiği için. Ben harcatan biri değilim. Şu da aklıma geldi. Bir gün makyaj mağazasındayız. Bir şeyler bakıyorum öylesine. Biliyor benim de ihtiyacım var. Sana şunu alayım mı demedi. (ihtiyacım olan şey 20 25 lira)Ki makyajdan iyi anlayan birisi bu arada
O zamanlar elim simdikinden daha dardaydı, bu yüzden beklenti içinde olmuştum. Yoksa tabi ki rujumu rimelimi ona aldıracak değilim. Ama düşünmesini beklerdim. Sorunun kaynağı ailesinden görmemiş, babasıyla annesinin arası çok iyi olmamış. Ama bu çiçek meselesi yüzünden tartışmış uyarmıştım ama yine aynı yine aynı
25 yaşında ben 22 yaşındayım
Cimri mi diye aklıma düşüyor. Bazı zamanları düşünüyorum memleketinde falan çok da güzel harcıyor. Hadi harcamasın tamam da ben kinci biriyim. Maaşım olsun ona asla bir şey almam mesela. İçinden gelmez kendime yaptıramam.Aldığı şeyin fiyatı önemli değil, bir sakız bile alınacaksa sen istiyorsun diye jest yapsın bekliyorsun. Ki çok haklısın.
Bana cimri gibi geldi. Yoksa düşünmüyor olamaz herhalde bir pasta alıp seni mutlu etmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?