- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
kız taktikler süper blog aç okuyalım :::)))Hem sırtında yük gibi olmiim diye kendiniz ödemek istiyorsunuz hem sadece kendi kahvenizi ödeyip onunkini bırakıyorsunuz hem sırada 'ay tatlı da güzelmiş' diye laf atıp almiyorsunuz hem de o tatlıyı almadı diye üzülüp adamı cimrilikle suçluyorsunuz.
Buradan bakınca gerçekten ne gibi duruyor biliyor musunuz?
Çok saçma.
Adama iyilik yaptığını sanmissin ama yemek yediğiniz bir yerden o hesabı isteyip 'iskenderi buradan alıyorsun abi' dese, Alman usulü odeseniz sen ne hissederdin?
Hoş birşey mi yani sevgililer arasında?
Bugüne kadar kimler geldi kimler geçti hayatımdan ne sevgililerime yıktım hesabı ne de Alman usulü ödedim. Bir o bir ben. Tiyatroya ben davet etmissem yemekler ondan, yemeği o odediyse ićkiler benden, o bir yere davet ettiyse yemekler ondan, ama gün içinde yapılan diğer birşey benden.
Bence olması gereken de budur.
Sizin yaptığınız davranış çok çiğ durmuş. Ayrıca canınız çektiyse alsaydiniz.
Ben de üniversitede köye atanmış bir adamla birlikteydim. Yani ben burs+part time işlerle geciniyordum, benim bir aylık gelirim onun maaşının beşte biri falandi. Yine de (uçak biletlerim hariç) hicbirsey kitlemezdim adama. Buraya gelmek için masraf yapıyorsa burada bir kuruş masraf yapmamasını sağlardim.
Maddi durum eşitsizligi hesaptan kaçmak için bir kıstas değil.
Çiçek meselesine gelince...
Benim bu konuda her zaman işleyen bir taktiğim var. Çiçek değil her konuda. Ama gerçekten işliyor yani, tavsiye ederim.
Ne istiyorsan sen ona aynısını yap, çook sasirip mutlu olunca zaten bunun güzel bir his olduğunu anlayacaktir.
Meselaaa yıllar önce Arap bir sevgilim vardı,4 erkek kardeş sahibi, benden önce hiç sevgilisi olmamış. Yani nasıl anlatayim bir kadınla güzel iletişim kurmayi bilmeyen biriydi. Çiçeği geç oturdugu yerden ayağa kalkarken benim dizimden destek alirdi
Bir gün kitap fuarına gidecektik, beni bekliyor... Köşe başından çiçek alıp, içine de sevgi dolu bir not yazip karşısına çıktım, kocaman caddenin önünde diz çöküp verdim 'gelirken harika bir koku duydum,sağa baktım yoksun,sola baktım yoksun! Meğer bu çiçeklerden geliyormus' diye. Hiç beklemiyordu böyle birşey. O kadar şaşırdı ve mutlu oldu ki bütün gün elinden bırakmadı çiçeği.
Bir çiçeğin insanı neden mutlu ettiğini bu olaydan sonra anlamış oldu. Yani esas olan çiçek değil düşünülmek. Sonraları o da çiçeklerle gelmeye başladı sık sık
Ayrıca oraya buraya cebine cüzdanına aşk notları yazardım,o da basladi.
Usudugum zaman verdiği ceketlerin kalp hizasına pembe kumaştan kalp dikerdim, oje ile brailla alfabesi mektubu yazardim falan.
Resmen aynası oldum adamın, bir de o bir şey yaptığında geribildirimini çok güzel verdim,sadec içimden mutlu olmadım bütün gün mutluluğumu belli ettim.
Böyle böyle pekiştire pekistire adamı cidden harika bir sevgili haline getirdim. (Sonraki kız arkadaşları,teşekkure gerek yok canım, benim icin zevkti)
Ve bu yöntemlerle, manipülasyonlarla karşı taraf farketmeden istenen her şeyi yapar hale geliyor
Yani sen 'cicek de cicek' demeden önce onun iş yerine çiçek ya da çikolata Sepeti falan gönder önce. Milletin içinde gelen çiçeğin verdiği hissi anlasın.
Mektup yazmıyor deme de tüm hislerini anlatan mektubu sen yaz, sürpriz yapmıyor deme, sen küçük suprizler oyunlar yap.
Boyle böyle yola gelmeyen erkek yok, sen güven bana
Hem sırtında yük gibi olmiim diye kendiniz ödemek istiyorsunuz hem sadece kendi kahvenizi ödeyip onunkini bırakıyorsunuz hem sırada 'ay tatlı da güzelmiş' diye laf atıp almiyorsunuz hem de o tatlıyı almadı diye üzülüp adamı cimrilikle suçluyorsunuz.
Buradan bakınca gerçekten ne gibi duruyor biliyor musunuz?
Çok saçma.
Adama iyilik yaptığını sanmissin ama yemek yediğiniz bir yerden o hesabı isteyip 'iskenderi buradan alıyorsun abi' dese, Alman usulü odeseniz sen ne hissederdin?
Hoş birşey mi yani sevgililer arasında?
Bugüne kadar kimler geldi kimler geçti hayatımdan ne sevgililerime yıktım hesabı ne de Alman usulü ödedim. Bir o bir ben. Tiyatroya ben davet etmissem yemekler ondan, yemeği o odediyse ićkiler benden, o bir yere davet ettiyse yemekler ondan, ama gün içinde yapılan diğer birşey benden.
Bence olması gereken de budur.
Sizin yaptığınız davranış çok çiğ durmuş. Ayrıca canınız çektiyse alsaydiniz.
Ben de üniversitede köye atanmış bir adamla birlikteydim. Yani ben burs+part time işlerle geciniyordum, benim bir aylık gelirim onun maaşının beşte biri falandi. Yine de (uçak biletlerim hariç) hicbirsey kitlemezdim adama. Buraya gelmek için masraf yapıyorsa burada bir kuruş masraf yapmamasını sağlardim.
Maddi durum eşitsizligi hesaptan kaçmak için bir kıstas değil.
Çiçek meselesine gelince...
Benim bu konuda her zaman işleyen bir taktiğim var. Çiçek değil her konuda. Ama gerçekten işliyor yani, tavsiye ederim.
Ne istiyorsan sen ona aynısını yap, çook sasirip mutlu olunca zaten bunun güzel bir his olduğunu anlayacaktir.
Meselaaa yıllar önce Arap bir sevgilim vardı,4 erkek kardeş sahibi, benden önce hiç sevgilisi olmamış. Yani nasıl anlatayim bir kadınla güzel iletişim kurmayi bilmeyen biriydi. Çiçeği geç oturdugu yerden ayağa kalkarken benim dizimden destek alirdi
Bir gün kitap fuarına gidecektik, beni bekliyor... Köşe başından çiçek alıp, içine de sevgi dolu bir not yazip karşısına çıktım, kocaman caddenin önünde diz çöküp verdim 'gelirken harika bir koku duydum,sağa baktım yoksun,sola baktım yoksun! Meğer bu çiçeklerden geliyormus' diye. Hiç beklemiyordu böyle birşey. O kadar şaşırdı ve mutlu oldu ki bütün gün elinden bırakmadı çiçeği.
Bir çiçeğin insanı neden mutlu ettiğini bu olaydan sonra anlamış oldu. Yani esas olan çiçek değil düşünülmek. Sonraları o da çiçeklerle gelmeye başladı sık sık
Ayrıca oraya buraya cebine cüzdanına aşk notları yazardım,o da basladi.
Usudugum zaman verdiği ceketlerin kalp hizasına pembe kumaştan kalp dikerdim, oje ile brailla alfabesi mektubu yazardim falan.
Resmen aynası oldum adamın, bir de o bir şey yaptığında geribildirimini çok güzel verdim,sadec içimden mutlu olmadım bütün gün mutluluğumu belli ettim.
Böyle böyle pekiştire pekistire adamı cidden harika bir sevgili haline getirdim. (Sonraki kız arkadaşları,teşekkure gerek yok canım, benim icin zevkti)
Ve bu yöntemlerle, manipülasyonlarla karşı taraf farketmeden istenen her şeyi yapar hale geliyor
Yani sen 'cicek de cicek' demeden önce onun iş yerine çiçek ya da çikolata Sepeti falan gönder önce. Milletin içinde gelen çiçeğin verdiği hissi anlasın.
Mektup yazmıyor deme de tüm hislerini anlatan mektubu sen yaz, sürpriz yapmıyor deme, sen küçük suprizler oyunlar yap.
Boyle böyle yola gelmeyen erkek yok, sen güven bana
Aslında bu yöntem de aklima geldi uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederimBen de ona romantik değil ama düşünceli hediyeler aldım, paramı denklestirip aldım. Karşılığını göremeyince artık içimden yapmak gelmedi. Mesela sizin dediğinizi ben de düşündüm acaba ben yapsam anlar mı diye. Sonra o da yapmadıkça içimden gelmemeye kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Hediye aldım sonra ne yapiyorsun sen lonely adam hâlâ ayni dedim. Sanırım bu konuda sabırlı olmak gerekiyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım. Mesela buraya konu açarlardı "sosyal medya hayatımızı mahvetti" gibisinden. Güler geçerdim benim de başıma geldi. Facebookta milletin çiçeklerine bakıp üzülür hale geldim. Paramı denklestirip çiçek göndereceğim ama içimden gelmiyor artık
Ben de eşime benzer aktiviteler yaptım ama ıııh.kız taktikler süper blog aç okuyalım :::)))
Valla ben hayattan şunu öğrendim, mutlu olmak istiyorsan hesap kitap yapma,kimseden de birşey bekleme.Aslında bu yöntem de aklima geldi uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederimBen de ona romantik değil ama düşünceli hediyeler aldım, paramı denklestirip aldım. Karşılığını göremeyince artık içimden yapmak gelmedi. Mesela sizin dediğinizi ben de düşündüm acaba ben yapsam anlar mı diye. Sonra o da yapmadıkça içimden gelmemeye kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Hediye aldım sonra ne yapiyorsun sen lonely adam hâlâ ayni dedim. Sanırım bu konuda sabırlı olmak gerekiyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım. Mesela buraya konu açarlardı "sosyal medya hayatımızı mahvetti" gibisinden. Güler geçerdim benim de başıma geldi. Facebookta milletin çiçeklerine bakıp üzülür hale geldim. Paramı denklestirip çiçek göndereceğim ama içimden gelmiyor artık
Yaa çokteşekkur ederim. Bloğum da vardı geçmiş zamanda ama KK'yi daha çok seviyorum.kız taktikler süper blog aç okuyalım :::)))
Bilemeyeceğim B Began , bende hep ise işe yarıyor. Ama şu da var, ilişkilerimi coook uzun tutamıyorum. Kısa vadede çabuk öğreniyorlar ama uzun uzun suren bir iliski ya da evlilik olsa ayni şekilde devam eder ki? Elimde o konuda done yokBen de eşime benzer aktiviteler yaptım ama ıııh.
Adam sevmiyor böyle şeyleri.
Seni seviyorum, ne gerek var böyle alengirli işlere diyor.
Sadece bir kere çiçek aldı o da zorla.
Evet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
Her neyse bugün yine bir arkadaşımın facebook paylaşımını gördüm yıldönümlerinde sevgilisi yine güller almış. Benimkinden asla umudum yok bu konuda.
Artık kendimi maddiyatçı görmeye başladım. Bazen "saçmalama lonely" diyorum. Her erkek düşünemez diyorum. Bazen de "ama defalarca bunun için kavga ettim sonuç aynı yine bir şey yapmıyor yine yapmıyor" diyorum. Bu arada ben öğrenci halimle ona güzel şeyler almaya çalışırım, aldım da. Ama onun surpriz anlayışı yok. Hediye karşılık için alınmaz ama bekliyor insan. 1 yıldır bana hiç çiçek almadı. Yemin ediyorum gül koparıp gelse sevinirim. Ne olur sanki. Onun haricinde aramız iyi kendime dert aramıyorum ama üzülüyorum da. Artık benim de içimden gelmiyor emekli teyze-amca gibi olduk. Benim teyzemle eniştem 30 yıllık evli adamı elinde çiçekle görüyorum ne güzel. Söyleyin önemsiz mi bunlar? Cahilliğime tecrübesizliğime verin. Ben mi abartıyorum?
Evet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
Her neyse bugün yine bir arkadaşımın facebook paylaşımını gördüm yıldönümlerinde sevgilisi yine güller almış. Benimkinden asla umudum yok bu konuda.
Artık kendimi maddiyatçı görmeye başladım. Bazen "saçmalama lonely" diyorum. Her erkek düşünemez diyorum. Bazen de "ama defalarca bunun için kavga ettim sonuç aynı yine bir şey yapmıyor yine yapmıyor" diyorum. Bu arada ben öğrenci halimle ona güzel şeyler almaya çalışırım, aldım da. Ama onun surpriz anlayışı yok. Hediye karşılık için alınmaz ama bekliyor insan. 1 yıldır bana hiç çiçek almadı. Yemin ediyorum gül koparıp gelse sevinirim. Ne olur sanki. Onun haricinde aramız iyi kendime dert aramıyorum ama üzülüyorum da. Artık benim de içimden gelmiyor emekli teyze-amca gibi olduk. Benim teyzemle eniştem 30 yıllık evli adamı elinde çiçekle görüyorum ne güzel. Söyleyin önemsiz mi bunlar? Cahilliğime tecrübesizliğime verin. Ben mi abartıyorum?
Normal zamanlarda hesap ödüyor ama hesap max 40 ya da 50 gelmiştir. Çok bulusamiyoruz da zaten. Adama masrafim ayda max 100liradir o da yanima gelirken yol parası verdiği için. Ben harcatan biri değilim. Şu da aklıma geldi. Bir gün makyaj mağazasındayız. Bir şeyler bakıyorum öylesine. Biliyor benim de ihtiyacım var. Sana şunu alayım mı demedi. (ihtiyacım olan şey 20 25 lira)Ki makyajdan iyi anlayan birisi bu arada
Normal zamanlarda hesap ödüyor ama hesap max 40 ya da 50 gelmiştir. Çok bulusamiyoruz da zaten. Adama masrafim ayda max 100liradir o da yanima gelirken yol parası verdiği için. Ben harcatan biri değilim. Şu da aklıma geldi. Bir gün makyaj mağazasındayız. Bir şeyler bakıyorum öylesine. Biliyor benim de ihtiyacım var. Sana şunu alayım mı demedi. (ihtiyacım olan şey 20 25 lira)Ki makyajdan iyi anlayan birisi bu arada
Parayla alakası yok. Milyoner de olsa düşünemez o. Bende de vardı bu tipten. Kendim ağzımla istiyordum en fazla beraber gidip alıyorduk o saatten sonra da parayı kimin verdiği hiç bir anlam ifade etmiyor bana göre. O kadar zaman beraberdik insan bir çikolata alayım da sevinsin demez mi demiyor yani. Sonuç olarak ben bıraktım kurtuldum. Düşünceli, insan gibi birini buldum çok mutluyum. Diğer özelliklerini bilmiyorum ama sana da öneririm. Olayın gerçekten maddiyatla hiç alakası yokEvet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?