- 26 Ağustos 2018
- 190
- 255
- 18
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
İşte bu bence erkeğin karşısındaki kadına verdiği değerle alakalı. Eşiniz maşallah size değer veriyor. Benimde konu sahibininki gibi bir erkek arkadaşım vardı eskiden. Bir kere hiç unutmam hava soğuktu çok usumustum adam üzerinde hırka olduğu halde çıkarıp vermek yerine bu kadar ince giyinirsen üşürsün demişti. Zaten hediye falan almazdı, ya yolda durup yerden eğilip bir taş alsan ve bunu senin için aldım desen mutlu olacağım maddi hiçbir beklentim yok derdim yine de aynı devam ederdi. Kafasına vura vura duzeltmistim ama bir yere kadar düzeliyor. Boşa vakit kaybı böyle erkekler.Maddiyatçı değilsiniz, önemsenmek ve ilgi kadını mutlu eden şeyler, boyutları kişiden kişiye değişir. Birtane gül koparıp gelse diyen biride küçük şeylerle mutlu oluyor anlamını yükledim .
Aranızda bir sorun olmadığını söylüyorsunuz bu konu ile alakalı tartışma olmuş aranızda kaba tabirle eşek bile aynı çukura iki kere düşmez derler ya , tsrtistigin bit konuda yine aynısını yaşamamak adına formalitede olsa inşa bir gül koparır verir gerçekten. Şuan sözlü durumdasınız aynı evi ayni hayatı paylasmiyorsunuz . Ileride evlenince sirf bu bile catirdamalara sebeb olabilir. Tabiki bir gül alıp vermedi diye değil, bir tabak tatlıyı düşünemeyen birinin ilerki hali korkunç.
Kendimden örnek vereyim ben o tatlıya sadece baksam bile sesli bisey demeden eşim onu alır, zorla yedirir . Almazsam inatlasip gün kavgayla biter sonuç olarak yine alır evde yedirir . Sevdiğini düşünmek böyle bisey bence . Suani boş verin ileriyi düşünün bence
Çok önemli şeyler değil, pastayı almamasına da çok takılmayın ben onun yerinde olsam, sizin için belki kilosuna, sağlığına dikkat ettiği için almamıştır şimdi ben alsam yemek zorunda kalır diye düşünebilirdim. Eğer aranızdaki tüm sorunlar bunlarsa kendinizi üzmeyin.Evet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
Her neyse bugün yine bir arkadaşımın facebook paylaşımını gördüm yıldönümlerinde sevgilisi yine güller almış. Benimkinden asla umudum yok bu konuda.
Artık kendimi maddiyatçı görmeye başladım. Bazen "saçmalama lonely" diyorum. Her erkek düşünemez diyorum. Bazen de "ama defalarca bunun için kavga ettim sonuç aynı yine bir şey yapmıyor yine yapmıyor" diyorum. Bu arada ben öğrenci halimle ona güzel şeyler almaya çalışırım, aldım da. Ama onun surpriz anlayışı yok. Hediye karşılık için alınmaz ama bekliyor insan. 1 yıldır bana hiç çiçek almadı. Yemin ediyorum gül koparıp gelse sevinirim. Ne olur sanki. Onun haricinde aramız iyi kendime dert aramıyorum ama üzülüyorum da. Artık benim de içimden gelmiyor emekli teyze-amca gibi olduk. Benim teyzemle eniştem 30 yıllık evli adamı elinde çiçekle görüyorum ne güzel. Söyleyin önemsiz mi bunlar? Cahilliğime tecrübesizliğime verin. Ben mi abartıyorum?
Hadi diyelim adam odun çiçek filan almıyor. Söylesen bile almıyor tamam. Bu bi yere kadar tolere edilebilir ama sizi mutlu etmek için bi çikolata bi pasta vs almak aklına gelmiyorsa ben bu adamın sevgisinden şüphe duyarım. Öyle insanlar var ki güzel bir şey yediğinde sevdiğim insan da keske olsaydı oda yeseydi diye ince düşünüyorlar. Sonra alıp o kişiyede götürüyorlar. Ogun o pastayı almayınca kendine bunu dert edip uykusu kaçabilen duyarlılıkta insanlarda var. Yemek çiçek vs hepsi bahane aslında ben bu çocukta sizi mutlu etmek için en ufak bi gayret görmedim. Hassas ince düşünen fıtratta birisiniz. Ruhunuza hitap eden biriyle olun derim.Evet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
Her neyse bugün yine bir arkadaşımın facebook paylaşımını gördüm yıldönümlerinde sevgilisi yine güller almış. Benimkinden asla umudum yok bu konuda.
Artık kendimi maddiyatçı görmeye başladım. Bazen "saçmalama lonely" diyorum. Her erkek düşünemez diyorum. Bazen de "ama defalarca bunun için kavga ettim sonuç aynı yine bir şey yapmıyor yine yapmıyor" diyorum. Bu arada ben öğrenci halimle ona güzel şeyler almaya çalışırım, aldım da. Ama onun surpriz anlayışı yok. Hediye karşılık için alınmaz ama bekliyor insan. 1 yıldır bana hiç çiçek almadı. Yemin ediyorum gül koparıp gelse sevinirim. Ne olur sanki. Onun haricinde aramız iyi kendime dert aramıyorum ama üzülüyorum da. Artık benim de içimden gelmiyor emekli teyze-amca gibi olduk. Benim teyzemle eniştem 30 yıllık evli adamı elinde çiçekle görüyorum ne güzel. Söyleyin önemsiz mi bunlar? Cahilliğime tecrübesizliğime verin. Ben mi abartıyorum?
Evet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
Yhu öğrencisin senin sözle nişanla ne işin olur, bir de cimrinin Tekini bulmuşsun yok çok geliri var diye. Cebinde üç kuruş paran yok ananın babanın parasıyla hediye alıcam diye uğraşıyorsun, paran da yok tatlı almadı bana diye hayıflanıyorsun.Evet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
canım sana şöyle söyleyeyim insan evlenince bir süreden sonra herşey stabillesiyor zaten ama seninki daha seni sevgiliyken memnun edemiyorken sen evlenince iyice sogursun sevgilinden okurken yazmamissin ama sen kahve parasını odeyince neden oduyorsun diye kizmadi mi sana? Ne kadar da olsa bir erkeklik gururu diye birşey varEvet hanımlar konu sözlümle ilgili. Kendisinin işi geliri gayet iyi bunu belirteyim önce. Ben öğrenciyim gelirim yok daha burs başvuruları bile başlamadı. Her neyse bir gün cafedeyiz. Oradan kahve aldık (self servis). Ben ödetmek istemedim çünkü kahve azıcık tuzluydu kendi kahvemi kendim aldım. Ses çıkarmadı. Her neyse orda vitrinde yeni bir tatlı gördüm hiç yemediğim. Alsam mı ki diye kararsız kaldım. Düşündüm yanındayken neyse ya deyip kahvemi alıp geçip oturdum. Ben de sanıyorum ki bana o tatlıyı alır gelir. 12 lira bir şeydi kendim de alabilirdim ama biraz da ne yapacağını merak ettim. İçime çok oturdu neden bilmiyorum ama. Ben olsam alırdım kesin alırdım. Dikkatimden kaçmazdı. Gördü düşündüğümü hatta sesli düşündüm ama almadı. Çok içime oturdu.
Hiç boşuna bekleme bu tipler değişmez. Benim kocam da aynı nişanlıyken gelirdi hönk hönk bakardı yüzüme. Hala da öyle hatta sevgililer gününde koton dan 50 tllik kart almış al cebimdeki hediyeni dedi verme tenezülünde bile bulunmadı bu tipler evlenince daha da beter oluyor. Uzaklaş acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?