Tecrübesizliğime verin

İşte bu bence erkeğin karşısındaki kadına verdiği değerle alakalı. Eşiniz maşallah size değer veriyor. Benimde konu sahibininki gibi bir erkek arkadaşım vardı eskiden. Bir kere hiç unutmam hava soğuktu çok usumustum adam üzerinde hırka olduğu halde çıkarıp vermek yerine bu kadar ince giyinirsen üşürsün demişti. Zaten hediye falan almazdı, ya yolda durup yerden eğilip bir taş alsan ve bunu senin için aldım desen mutlu olacağım maddi hiçbir beklentim yok derdim yine de aynı devam ederdi. Kafasına vura vura duzeltmistim ama bir yere kadar düzeliyor. Boşa vakit kaybı böyle erkekler.

Çok önemli şeyler değil, pastayı almamasına da çok takılmayın ben onun yerinde olsam, sizin için belki kilosuna, sağlığına dikkat ettiği için almamıştır şimdi ben alsam yemek zorunda kalır diye düşünebilirdim. Eğer aranızdaki tüm sorunlar bunlarsa kendinizi üzmeyin.

Hadi diyelim adam odun çiçek filan almıyor. Söylesen bile almıyor tamam. Bu bi yere kadar tolere edilebilir ama sizi mutlu etmek için bi çikolata bi pasta vs almak aklına gelmiyorsa ben bu adamın sevgisinden şüphe duyarım. Öyle insanlar var ki güzel bir şey yediğinde sevdiğim insan da keske olsaydı oda yeseydi diye ince düşünüyorlar. Sonra alıp o kişiyede götürüyorlar. Ogun o pastayı almayınca kendine bunu dert edip uykusu kaçabilen duyarlılıkta insanlarda var. Yemek çiçek vs hepsi bahane aslında ben bu çocukta sizi mutlu etmek için en ufak bi gayret görmedim. Hassas ince düşünen fıtratta birisiniz. Ruhunuza hitap eden biriyle olun derim.

Aman yük olmuş gibi olmiyim aman para harcatmiyim dediğimiz için erkekler nasılsa aza kanaat getiriyor masrafsız diye umursamıyorlar böyle. Baştan böyle alıştırmayacaktın ne yazık ki.

Yhu öğrencisin senin sözle nişanla ne işin olur, bir de cimrinin Tekini bulmuşsun yok çok geliri var diye. Cebinde üç kuruş paran yok ananın babanın parasıyla hediye alıcam diye uğraşıyorsun, paran da yok tatlı almadı bana diye hayıflanıyorsun.
Otur kızım çalış kpssye sen o sözlüden daha iyisini bulursun.
Acilen bırak adamı, önüne bak bir de okuldan mezun ol meslek edin kendi paranı kazan, sözlünün veya anne babanın parası ile ancak bu kadar çünkü! Hayatımda bilmem bir tatlıya camdan bakıp aman da Biri bana alsın diye sesli söylendiğimi ay ben senin için cidden de üzüldüm yazık sana.

Hiç boşuna bekleme bu tipler değişmez. Benim kocam da aynı nişanlıyken gelirdi hönk hönk bakardı yüzüme. Hala da öyle hatta sevgililer gününde koton dan 50 tllik kart almış al cebimdeki hediyeni dedi verme tenezülünde bile bulunmadı bu tipler evlenince daha da beter oluyor. Uzaklaş acilen

canım sana şöyle söyleyeyim insan evlenince bir süreden sonra herşey stabillesiyor zaten ama seninki daha seni sevgiliyken memnun edemiyorken sen evlenince iyice sogursun sevgilinden okurken yazmamissin ama sen kahve parasını odeyince neden oduyorsun diye kizmadi mi sana? Ne kadar da olsa bir erkeklik gururu diye birşey var

Senin beklentine uygun biri değil karşıdaki. Iyi düşün taşın, hayatında olmasını istiyor musun?
Bir ömür geçiremezsin gibi geldi bana.
Hakkında hayırlısı olur umarım.

Ben cok itici buldum bu cocugun davranisini...sozlusunun ustune titremesi gerekir...iyi degerlendir ve evlilik kararini detayli dusun...ilgisiz biri gibi geldi

Bide soyle dusun: belkide enisten teyzene o gulu cok buyuk bi ayip ettigi icin aldi. Ve bi cok kez gul getirdigini gormen, bi cok kez hata yaptigiyla alakali.
Teyzeni enisteni bilmem asla yanlis anlama ama bknz: aldatmayi hediyelerle affetmeye calisan agir ergen tipli erkekler".
Eger sen diyorsan ki " aramizda hic bi sorun yok bundan haric' o zmn yazik ediyosun iliskinize.
Sen disarda beni ve sevgilimi goruceksin belki koooocaman balonlar almis bana, bide kocaman ayicik hemde kar beyazi, bide pankart actirmis ' sapsik seni seviyorum" diye. Icinden gecireceksin ayyy ne romantik keske benim sozlumde boyle olsa. Ama hikayenin gercek yuzu: cok buyuk .oklar isledi, cok buyuk.. ve ben o pankartlara ragmen ben gelecegimiz oldugunu dusunmuyorum, ne kadar aci olsada.

Ha evet dogrusu bende uzulurdum o tatliyi almadigina. Orda haklisin bence.
Ama bos bi anina geldi belkide. Ama belkide degil.
Demem oki " mevzu ne cicek nede tatli, sevildigini hissediyormusun?( digerleriyle kiyaslama yapmadan)

Siz birlikteyken kahveni kendin alman çok itici. Bazen tüm hesabı kadın oder de Beraberken herkesin kendi kahvesini alması cidden üzücü.
Ayrıca bil ki asla değişmez hep böyle davranir

bi tane de bende vardi. asla degismez. bence dusuncesizlikten de degil dupeduz cimrilik. sirf tatli kozmetik olayi degildir buyuk ihtimalle. 1 senede bir cicek almak o kadar da matah bi sey degil bildiginiz fakir edebiyati aslen. ama iste citayi o kadar dusurmus ki adam bu bile cok goruluyo. hadi bunlari gectim ben de.

o zaman deneyimsizim iliskilerde, aydinlanmam soyle oldu: kucuk kiz kardesim bizimleydi. 11 yasinda o zaman. yanimda 5 lira var. kardesime dondurma aldim. bizim okuz de yemek aldi kendine. allahtan kardesim ac degildi. hic teklif bile etmedi kiza bi seyler alalim. o gun yuzune vurdum, ben sok. meger aklina gelmis. ama teklif etmek istememis (yuh). dedim cimrisin sen xD kabul etmedi yine

Yani heralde bir tek farklı düşünen benim. Bence sizin kendinize kahve alıp geçmeniz hoş olmamış. Siz arkadaş değilsiniz sonuçta. Açıkçası ben de yanımda kendine kahve alan ve bana teklif etmeyen biri için "kahvesini kendi aldıysa kekini de kendi alır." diye düşünürüm. Bir de şöyle düşünün pahalı kahveciye gidiyorsunuz kendinize fiyati size gore tuzlu olan bir kahve soyluyorsunuz ama ona almiyorsunuz. Bu olayda daha çok kendinizi düşünmüşsünüz gibi geldi bana.Her zaman sorulur hatta bazen sormadan alınır. Tabi ki onun da bu gibi şeyleri düşünmesi lazım. Bugün siz yarın o. Bilmiyorsa siz cömertliğin ne olduğunu öğretebilirsiniz.

Maddi durumu iyiyse sana o tatliyi ismarlamaliydi.
Dusunemedi neyse diyelim
Ama verdigim diger orneklere bakarsak biraz cimri.

Evlenince de degismeyecek boyleyse ..

Ben "Aman da erkek öder çünkü o erkek taam mı" kafasında değilim; elimden geldiğince ilişkilerde cinsiyetçi bakmamaya çalışırım. Ödetmek istememeniz, bir yandan özerkliğinizi de ilan eden düşünceli bir davranış, güzel ama erkek arkadaşınız bunu kullanıyor. İnsan nezaketen de olsa teklif edebilir ödemese bile, ben hoş bulmadım açıkçası. Bunlar ilişkinin sonrası için mesaj veren hareketler.

iki sebepten dolayi boyle yapar

1. cimri degildir ama dusuncesizdir, romantik olmayabilir, o tatliyi da pahali gormustur gerek duymamistir, boyle erkekler var mesela benim esim, cok hesaplidir, asla bosuna para harcamaz, ama ne istersem alir, harcadigima karismaz. surpriz falan yapmaz ozel gunlerde ne istiyorsun tatile nereye gidelim diye sorar, ilk zamanlar tuhaf gelse de artik alistim ve sorun etmiyorum.ben ona yaparim surpriz.hediye de alirim.

2. cimridir, cimri bir insani aslinda taniyabilirsin sonucta sozlenmissiniz gelecege yonelik konusuyorsunuz, anlasilir, ayrica bu iki ornekten biz cimri diyemeyiz siz daha cok taniyorsunuz hesaplilikla cimrilik arasinda fark var gelecege dair konustugunuzda senin isteklerini onemsiyorsa cimri degildir.en basitinden sozlenirken alisveris yapmissinizdir, cimri adam alisveris yaparken can veriyormus gibi olur:)

sonuc hesapliysa omur gecer ama cimriyle yasamak zordur.

Çok mu aradınız bu herifi ?
Normal değil odun gibi takılması. Insan sevdiği için en ufak bir jest olsun yapar.

Sevgiliniz odunun onde gideni kusura bakmayin.!
Calisan ve zengin tiplerin,universite ogrencisi sevgililerini bol hediyeler alarak etkilemeye calismasini da yadirgiyorum.
Ama anlattiginiz durum hic normal degil ssimdi boyleyse evlendikten sonra istediginiz sizi mutlu eden hicbirsey yapmaz.Seven erkek neler yapmaz ki mutlu etmek icin .Hani tek hediye de degil anladigim kadariyla sizin gozunuze girmek icin hicbirsey de yapmiyor.
Bunlar belki kucuk seyler ama ileride beklentileriniz oldugunda buyuyecek seyler .size deger veren ,belki parasi daha az olan,ama sizi mutlu etmek icin cirpinan birini bulun.
Terk edin su odunu.Bundan sonra kiz arkadaslarina cicek almanin guzel birsey oldugunu bir zahmet anlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…