Tecrübesizliğime verin

Adam cimri düşüncesiz. Evlenince de sana bişey almaz bu ben söyliyim. Ona göre karar ver. 10lira 20liranın hesabını yapıyor adam.

Siz bu insanla sözlenmişsiniz artık bilmiyorum resmi bir söz mü ama bu zamana kadar nasıldı hiç mi birşey ödemiyor ki hesapları öder demişsiniz tuzlu bir yerden kahve almasaydınız o zaman bazı erkekler romantik değil işte olamıyorlar ama sözlenene kadar hiç mi sorun etmediniz kavgayla yaptırılacak şeyler değil yapısında yoksa yoktur ama bir kahve ısmarlamadı tatlı almadı diye de sorun yapılmaz

Cimrilikle alakası var mı bilemedim benim sevgilim oğlak burcu mesala genel de aşırı cimri olur oğlak burcu erkekleri ama özel gün olmasına bile gerek yok adam içinden geldikçe her ay bana çiçek gönderir daha 2 gün önce gönderdi asla elimi cebime attırmaz tartışır benimle bu konu da hatta sormuştum ben bide çünkü biz açık açık herşeyi konuşabiliyoruz çok şükür bana evet normal de cimri değil de tutumluyumdur ama konu aşık olduğum kadın olunca asla parayı dert etmem demişti bana yani bilemedim sevgi de bir eksiklik olabilir mi ? bence açık ve net konuşulmalı evlendikten sonra daha beter olmaması için önceden anlamaya çalışsan daha iyi gibi

Dümdüz bir kafası bence. Bunu almak isteseydi alırdı. Almak istemediği için benim de almama gerek yok diyor sanırım .
Ikinci bir ihtimalle cimri. Bu berbat bi durumdur.

Yani çok şey istemek deil. Nerdeyse hiçbir şey istemiyorsun. Kahveyi ödemeliydi. Ona düşer orda o parayı ödemek. Bu net bence. Sen kadın o erkek diye deil. Nezaket bunu böyle emrediyor. Sen ögrencisin.

Ben çalışmıyorum ama şu an öğrenci kuzenim filan varsa ben ödüyorum.

Bilemedim. Bana hoş gelmedi bu durum.

maddiyatci degil de dusunemiyordur. benim es kisisi de oyle sevgiliyken ilk yil donumumuzde kredi kartini masaya koyup istedigini al hediye olarak demisti sanirsin uber zengin. yeni mezun yeni is bulmus muhendis okuzdu kendisi... zamanla torpuleniyorlar merak etme.

Bence para ile ilgili bir durum değil düşünememiş yada jestten mestten anlamıyo sözlün. 12 tl kimseye koymaz ki. Eşimle sevgiliyken ünv de öğrenciyken belli harçlığı olmasına rağmen eşim böyle güzel jestler yapardı ki halen yapar.

Bence cok haklısınız, tehlikeli madde yaklaşmayınız

ben beğenmedim doğrusu
siz ogrencisiniz
bir tane hediyesi yok
bir tane fazladan odedigi yok
50 tllik hesabi insan kiz yada erkek arkadasina da oder
heycani yok
bu adam napio sizle anlamadim ben
yanlis anlamayın seven insan gösterir bi sekilde ama adam da hic ışık yok gibi

Tatlı konusunda size hak verdim, karşı taraf çalışıyor siz çalışmıyorsunuz ama makyaj kısmı gereksiz olmuş. Sonuçta yemek bir ihtiyaç, erkekler zaten makyaj yapmadığı için makyajı gereksiz görüyorlar. Mesela siz çalışıyo olsanız erkek arkadaşınızla ps store'a girseniz, o hayran hayran oyunlara baksa burada kaç kişi sevgilisine o oyunu alır? Çoğu kadına da oyunlar gereksiz geliyor mesela

bak canım içine sinmiyorsa uzatma. benim eşim dünyalar iyisidir .ama böyle ufak tefek şeyleri akil edemez ki Ben takmazdım nişanlıyken.. simdi evliyiz hiç düşünceli değil hala balayı bile yapmadik biz. iyi biri ama Ben her geçen gün daha da mutsuzum... yani nasıl desem ufak tefek am gün geçiyor ve büyüyor .. biz de insaniz hele ki kadının yükü çok ağır... sen de göreceksin..seni anlayan senin sıkıntını hissedebilen biriyle evlenmelisin.. sonra ne olur kadin yipraniyor ve kadinlar erken çöküyor diyenlerden biri de sen olursun..ki bence böyle biriyle evlenme bak Ben ettim sen etme zor cok zor

Maddiyatçı değilsiniz, önemsenmek ve ilgi kadını mutlu eden şeyler, boyutları kişiden kişiye değişir. Birtane gül koparıp gelse diyen biride küçük şeylerle mutlu oluyor anlamını yükledim .
Aranızda bir sorun olmadığını söylüyorsunuz bu konu ile alakalı tartışma olmuş aranızda kaba tabirle eşek bile aynı çukura iki kere düşmez derler ya , tsrtistigin bit konuda yine aynısını yaşamamak adına formalitede olsa inşa bir gül koparır verir gerçekten. Şuan sözlü durumdasınız aynı evi ayni hayatı paylasmiyorsunuz . Ileride evlenince sirf bu bile catirdamalara sebeb olabilir. Tabiki bir gül alıp vermedi diye değil, bir tabak tatlıyı düşünemeyen birinin ilerki hali korkunç.
Kendimden örnek vereyim ben o tatlıya sadece baksam bile sesli bisey demeden eşim onu alır, zorla yedirir . Almazsam inatlasip gün kavgayla biter sonuç olarak yine alır evde yedirir . Sevdiğini düşünmek böyle bisey bence . Suani boş verin ileriyi düşünün bence

Üzücu bir durum. Bence fazlasiyla cimri. Üç kuruşluk kahveyi ödeyemeyen adam kaldi ki siz öğrencisiniz o çalisan ,bir evin geçimini nasil üstlenebilecek merak ediyorum. Sanirim sizin kasalar ayri bu senin paran bu benim param usülü olacak. Self servis gecinirsiniz artik.
Cimri insan çok iticidir.

Herkes farklıdır bu konuda. Ben mesela d.gunu hediyesi bile istemem esimden hicbir gunu kutlamam falan. Çünkü mecburi bir kutlama her yil sacma geliyor. Aniden beni dusunmesi ve mutlu etmesi gerekir diye dusunuyorum. Tabi sen sevgiline belirttiysen bu durumu kavga dahil olduysa simdi yapmaması onun sorunu. Çünkü iliskiler karsilikli özveri gerektirir. Sana bunla ilgili guzel bir aciklama yaparsa gidip pahali birsey beklemeyeceğini tahmin ediyorum. Konusmak herseyi çözer

Baya dolmuşsunuz siz bunun tek çözümü var gerçekten seviyor onsuz yapamam diyorsanız kendisiyle bu konuyu konuşun ve yüzüne vurun değişirse ne ala ama değişmezse cimri bir insan sizi mutlu edemez her yerde sorun çıkar hem yarım mutlu olursunuz

Sözlü iseniz Alman hesabı ödemek garip geldi. Benim eşim hayatta odetmezdi bana , ödersem de çok kizardi.. çiçek almayı bilemem her erkek romantik ince dusunceli olmuyor yani parasından değil ama akıl edememis olabilir. Tatlıyı istediğinizi gerçekten farketti mı? Belki de boş baktı o an anlamadı istediğinizi

Lonely 'cigim ben mesela konuda senin maddiyatciligini falan görmedim.
Nisanli cimri geldi.
Cicek almak ne yalan söyleyeyim benimde asiri hoşuma gidiyor.
Özel günlerde hediye alinmayip cicek gonderilse ben yine mutlu oluyorum.
Kahve meselesinde de ayıp etmis bence. Diger konununuzu okuyunca nasıl yapacak kiz diye düşündüm e nişanlı bunların farkinda degil mi?
Insan bir kahvesini ismarliyim bu kiz öğrenci hala demez mi...
Benimde hoşuma gitmedi.

Bir de hiç Alman usulü falan teklif etmeden alıp kenara çekilin bence bakalım ne yapacak? Hem alissin madem evleneceksiniz

ya düşünemiyor yada cimri.

şu zamanlarda çiçek vs almazsa evlendikten sonra hiç bekleme

Kesinlikle cimri olduğunu düşünüyorum
Evliyken tamam hesabı sen öde , istersen hep öde
Kese zaten ortak
Ama şimdi sözlüsünüz ve kahve meselesi, tatlı, kozmetik ürünü ... hepsinde ayıp etmiş
Hiç hoşuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…