Üslubunuz çok yanlış bir kere, üreme kelimesini bile aşağılamak için kullanıyorsunuz. Bu kadının nasıl anne olacağını nereden biliyorsunuz? Sadece fikirleri hoşunuza gitmiyor diye siz mi karar vereceksiniz çocuk sahibi olup olamayacağına? Ne anne babalar var diye önümüze gelene "üreme" diyelim o zaman. Birisi reelde karşıma geçip üreme dese çok hoş şeyler olmazdı ama tabi klavye arkasından herkes her şeyi söylüyor rahatlıkla. Dünyadaki bütün kötülüğü, ensesti, çocuk tacizini, tecavüzü, açlığı, yoksulluğu, psikolojik şiddeti gelip morsevere bağlayalım oldu olacak. Dünyada bunlar olduğuna göre morsever üremesin. Neden? Çünkü hanımefendiler kendisini sevmiyor, ondan hoşlanmıyor o zaman üremesin. Ağız ishali olmuşsunuz siz.
Kk üreme konusunu daha önce de gördü. Daha önce de hadsiz biri buradan vurdu bebek sahibi olmak isteyip olamayan birini. O kadının gözyaşına, ağlamasına değdi mi değmedi ama onun kalbi kırıldı, gitti buralardan. Gerçekten içi kin, nefret dolu insanlar var bu forumda. Hele bir grup var kimse onlara sesini çıkartamıyor. Önüne geleni aşağılıyorlar, eziyorlar, konu açtığına pişman ediyorlar. Herkesi, her şeyi kendi yargılarına göre değerlendiriyorlar. Bir de kadın hakları savunucusu geçiniyorlar ya çok gülüyorum. Sen gel burada hemcinsini ez, aşağıla, ondan sonra da ben kadınları savunuyorum.
Bu forum beş sene önce böyle değildi. Böyle insanlar yoktu. Herkes derdini yanındaki insanla paylaşır gibi paylaşırdı. Şimdi birileri doluşmuş insanlarla alay ediyor, beğeni geliyor, oradan geyiğe vuruluyor, oradan en iyi benim savaşına dönüp egolar kasılıyor.
Yöneticiler memnun mu acaba sitenin bu durumundan? Her gelenin bir dayak yemediği kalmıyor.
Ama böyle yorum yapanları da biliyoruz. Geliyorlar bir konu açıyorlar sonra şaşırıyorsun. Hayatındaki zorluğu başkalarını ezerek çıkartıyor.
Kocası aldatanla alay ediyor, kendisi aldatan eşini affediyor, konu açana maddiyatçı deniyor, kendileri para için sevmediği adamı boşamıyor. Whatsapp'tan görüşüp görüşüp sonra özellerini burada ifşa ediyorlar.
Çok kötü insanlar var burada. Gurur duyuyorsunuzdur umarım kendinizle.