• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdimiz bebek sanki...

aslında hic anlasamıyomusuz da ben 20 yaaında farketmem,isin zevk aldıgıgımız seyler cok farklı ortak noktamız yok degil var ama yetisme tarzımız bile farklı sanki esim eski jenerasyon gibi tabi biraz degistirdim ama kafam net degil aileme güvensem yaparım aslında naslda bi daha evlenmem diye ama bizimkiler dicegi cümle belli o pice bizm, bakcaz der deli ederler beni
Canım yaaa böyle düşünme istersen özelden yaz konuşalım bir çare buluruz.

Ben eşime sana bir seçim sunularsa aileni seçeceksin diye yemin ettirdim ve onlarla iyi olmak için uğraşmayı düşünmüyorum onlarla iyi olmak gibi bir derdim yok.

Iyide hem ailesiyle anlasmak istemiyorsun hem esine aileni sec diye yemin ettiriyorsun sonra aile icin cocuk yapamiyorsun. Amacin ne onu anlamadim.
Yemin ne alaka? Kim hakliysa onu tercih eder insan ya da ortayi bulmaya calisir. Eşinde bu akla uyup yemin mi etti? Mantik konusunda birbirinizle yarisiyormuşsunuz valla. Bu kadar dram yapcak ne vardi bilmem.

Iyide hem ailesiyle anlasmak istemiyorsun hem esine aileni sec diye yemin ettiriyorsun sonra aile icin cocuk yapamiyorsun. Amacin ne onu anlamadim.
Yemin ne alaka? Kim hakliysa onu tercih eder insan ya da ortayi bulmaya calisir. Eşinde bu akla uyup yemin mi etti? Mantik konusunda birbirinizle yarisiyormuşsunuz valla. Bu kadar dram yapcak ne vardi bilmem.
Birgün bu evlilik biterse sebebi ailesi olacak bir amacım yok.

Yarınımız belli değil derken? Mutsuz bir evliliğiniz yok diye biliyorum ben.. Yani eşinizle bir sıkıntınız yoktu sanırım... Tek sorun yenge idi öyle değil mi? Çocuk yapıp yapmama kararınız sizi bağlar da yarınımız yok diyince bir sorayım dedim..
Yarınımız belli değil çünkü ailesinin bir pislik çıkaracağı belli değil.yiYengemle bu konunun ilgisi yok.

Seninki yine iyimş benimki 6 ay snra başımın etini yemeye başlamıştı :KK53:
Bak canm ben evliliğimde bi dünya sorun yaşadım ama hayatm boyunca pişmanlık duymadığım tek şey evlatlarım. Boşansam bile asla çocuk yaptğma pişman olmam. Öyle güzel bi duygu ki :KK68: bnce düşünmelisin
Birde bu yanı var neden daha erken olmadı diye üzülen gruptan olmak istemem

Yıllarca oturup ya ailesi bir pislik yaparsa diye mi bekleyeceksin? Belli ki ilişkiler daha iyiye de gitmeyecek öncekilere konulara istinaden. Olan olmus zaten degismeyecek. Kv ozur bile dilemis ama sen unutmak ve önüne bakmak yerine kimsenin yüzünü görmek istemiyorsun.

Çocuk istemiyorsan yapma tabi ama bence bunu da artık aileye bağlama.
Uykun, uyanikligin, sevincin, üzüntün, yemen, içmen, barınman, ısınman herşeyi eşinin ailesine bağlıyorsun.
Soru şu aslında eşini seviyor musun? Senden bir parçayı büyütmeye hazır mısın her türlü sıkıntıya rağmen, sen olarak dünyada ki herkesten bagimsiz. Aile bugün iyi yarın kötü olur. Es değişir belki kötü olur. Olmayan sıkıntı var olur. Olur da olur. Çocuk senin, kimseye bağlı değil.
Sen hazır değilsen, değilim de eşine. Aile ne alaka.

Merhabalar herkese...
Eşim malesef ki çevre baskısına yenik düşüyor artık...Bir buçuk senelik evliyiz çocuk diye tutturmaya başladı...Evimizle ilgili sorunları çözmeden,evliliğe alışmadan en önemlisi eşimin ailesinden hala emin olmadan çocuk falan istemiyorum ben.Gerçekten yarınımız belli değil birde onlarla çocuk gibi bir bağlantım olsun istemiyorum.Ne yapsam nasıl vazgeçirsem bilemiyorum lütfen birşeyler söyleyin.
sakın yapmayın insanlar yam yam gibi sonra olan çocuğa oluyor sizde çocukdan dolayı kopamadığınız için katlanıyorsunuz hap kullanın olmuyor diyin baskı falan siz bırakıp gidemeyesiniz mecbur kalasanız diye bunlar ben bu hikayedeki çocuk oluyorum ve emin olun berbat bir hayatım var annem sürekli depresyonda onada size yaptıklarının aynısını yapmışlar annemde benim için katlanmış sonuç ne mi baba denilen insan olmayan varlıktan nefret ediyorum tedavimi bile kaç senedir yaptıramadım zaten aile baskısıyla değil sizin isteğinizle olayların doğal gelişmesiyle olur bu tür şeyler lütfen yapmayın çocuk falan ikinizide yazık olmasın

Yarınımız belli değil çünkü ailesinin bir pislik çıkaracağı belli değil.yiYengemle bu konunun ilgisi yok.
Ailesi pisliği çıkaracaksa o zaman hiç çocuk yapmamanız gerek sizin mantığınıza göre.. Yani ne zaman ne yapacaklarını kestiremezsiniz ki.. 3 yıl sonra çocuk yapmaya karar verğinizde emin olabilecek misiniz pislik yapmayacaklarından? Çocuk istemiyor olmanızı anlıyorum.. Bu çok doğal bir şey ama bunu eşinizin ailesine bağlamanız biraz garip.. Bundan hiçbir zaman emin olamazsınız eğer öyle kötü karakterleri varsa.. Maddi manevi hazır değilseniz yapmayın..

E ne diye aileni seç diye dram filmi cevirdin? Ne alaka yani? Allah korusun, namus iftirasi atsalar da onlari mi secsin? Kim hakliysa onun yaninda olur insan.. Cok degisik bi düşünce yapın var..

Ben sanmiyorum oyle bir durum oldugunu aslindq :)) Kimse evliligini 3. Kisilerin cikaracagi sorunlara bağli olarak yaşamak istemez. Kimse huzurlu evliligi, gozunun icine bakan kocasi varken(kendisi boyle oldugunu idda ediyor) durduk yere ailesiyle anlasamiyor diye yuvasini yikmak istemez. :)))
Bence zaten ortada bir tercih olacaksa eşi ailesini tercih edecek ki konu sahibide bunu bildiği icin guvenemiyor evliligine ama bunu kendi yönlendirmiş gibi davranmayi tercih ediyor.
Ayrica yeminden dönülebilir bunun dini yollari var ama kendi arastirsin o konulara girmeyeyim. :) Bosanmaya gerek yok yani ama ortada oyle bir durum oldugunu sanmiyorum

Aman sen çoğalma ya. Tek kal numune olarak.

Bir gün bebek sahibi olmak isteyip olamazsanız bu yorum gelsin aklınıza. Her ay adet olunca üzülürseniz, üst üste test yapıp şu gölge ikinci çizgi mi acaba derseniz, karnınızdaki bebeği kaybederseniz şu yorumu bir düşünüverin. Bunu beğenenlerden birinin gebe olmasıysa zaten inanılır gibi değil.

Morsever'den hoşlanmıyor olabilirsiniz, sizi daha önceki konularıyla çıldırtmış olabilir ama yok çok konu açıyorsun, yok neden bunu da sordun demeye hakkı yok kimsenin. Neticede forum size ait değil, belli kuralları var. Beğenmeyen yorum yapmasın. Sitede birileri günah keçisi ilan ediliyor, ona atış serbest sanki. Herkes üstüne gidiyor, konusuna asla yorum yapılmıyor ancak hakaret ediliyor. Birkaç üyeye daha yapıldı ve yapılıyor bu. Bırakın yorumsuz kalsın, mecbur değilsiniz bir şey yazmaya.

Bir gün bebek sahibi olmak isteyip olamazsanız bu yorum gelsin aklınıza. Her ay adet olunca üzülürseniz, üst üste test yapıp şu gölge ikinci çizgi mi acaba derseniz, karnınızdaki bebeği kaybederseniz şu yorumu bir düşünüverin. Bunu beğenenlerden birinin gebe olmasıysa zaten inanılır gibi değil.

Morsever'den hoşlanmıyor olabilirsiniz, sizi daha önceki konularıyla çıldırtmış olabilir ama yok çok konu açıyorsun, yok neden bunu da sordun demeye hakkı yok kimsenin. Neticede forum size ait değil, belli kuralları var. Beğenmeyen yorum yapmasın. Sitede birileri günah keçisi ilan ediliyor, ona atış serbest sanki. Herkes üstüne gidiyor, konusuna asla yorum yapılmıyor ancak hakaret ediliyor. Birkaç üyeye daha yapıldı ve yapılıyor bu. Bırakın yorumsuz kalsın, mecbur değilsiniz bir şey yazmaya.
Ne alaka ya? Ne anne babalar var, kendi çocuklarına dünyanın en büyük kötülüklerini yapıyorlar. Herkes üremesin lütfen. Üremenin sınavı falan olsun.

Ne alaka ya? Ne anne babalar var, kendi çocuklarına dünyanın en büyük kötülüklerini yapıyorlar. Herkes üremesin lütfen. Üremenin sınavı falan olsun.

Üslubunuz çok yanlış bir kere, üreme kelimesini bile aşağılamak için kullanıyorsunuz. Bu kadının nasıl anne olacağını nereden biliyorsunuz? Sadece fikirleri hoşunuza gitmiyor diye siz mi karar vereceksiniz çocuk sahibi olup olamayacağına? Ne anne babalar var diye önümüze gelene "üreme" diyelim o zaman. Birisi reelde karşıma geçip üreme dese çok hoş şeyler olmazdı ama tabi klavye arkasından herkes her şeyi söylüyor rahatlıkla. Dünyadaki bütün kötülüğü, ensesti, çocuk tacizini, tecavüzü, açlığı, yoksulluğu, psikolojik şiddeti gelip morsevere bağlayalım oldu olacak. Dünyada bunlar olduğuna göre morsever üremesin. Neden? Çünkü hanımefendiler kendisini sevmiyor, ondan hoşlanmıyor o zaman üremesin. Ağız ishali olmuşsunuz siz.

Kk üreme konusunu daha önce de gördü. Daha önce de hadsiz biri buradan vurdu bebek sahibi olmak isteyip olamayan birini. O kadının gözyaşına, ağlamasına değdi mi değmedi ama onun kalbi kırıldı, gitti buralardan. Gerçekten içi kin, nefret dolu insanlar var bu forumda. Hele bir grup var kimse onlara sesini çıkartamıyor. Önüne geleni aşağılıyorlar, eziyorlar, konu açtığına pişman ediyorlar. Herkesi, her şeyi kendi yargılarına göre değerlendiriyorlar. Bir de kadın hakları savunucusu geçiniyorlar ya çok gülüyorum. Sen gel burada hemcinsini ez, aşağıla, ondan sonra da ben kadınları savunuyorum.

Bu forum beş sene önce böyle değildi. Böyle insanlar yoktu. Herkes derdini yanındaki insanla paylaşır gibi paylaşırdı. Şimdi birileri doluşmuş insanlarla alay ediyor, beğeni geliyor, oradan geyiğe vuruluyor, oradan en iyi benim savaşına dönüp egolar kasılıyor.

Yöneticiler memnun mu acaba sitenin bu durumundan? Her gelenin bir dayak yemediği kalmıyor.

Ama böyle yorum yapanları da biliyoruz. Geliyorlar bir konu açıyorlar sonra şaşırıyorsun. Hayatındaki zorluğu başkalarını ezerek çıkartıyor.

Kocası aldatanla alay ediyor, kendisi aldatan eşini affediyor, konu açana maddiyatçı deniyor, kendileri para için sevmediği adamı boşamıyor. Whatsapp'tan görüşüp görüşüp sonra özellerini burada ifşa ediyorlar.

Çok kötü insanlar var burada. Gurur duyuyorsunuzdur umarım kendinizle.

Üslubunuz çok yanlış bir kere, üreme kelimesini bile aşağılamak için kullanıyorsunuz. Bu kadının nasıl anne olacağını nereden biliyorsunuz? Sadece fikirleri hoşunuza gitmiyor diye siz mi karar vereceksiniz çocuk sahibi olup olamayacağına? Ne anne babalar var diye önümüze gelene "üreme" diyelim o zaman. Birisi reelde karşıma geçip üreme dese çok hoş şeyler olmazdı ama tabi klavye arkasından herkes her şeyi söylüyor rahatlıkla. Dünyadaki bütün kötülüğü, ensesti, çocuk tacizini, tecavüzü, açlığı, yoksulluğu, psikolojik şiddeti gelip morsevere bağlayalım oldu olacak. Dünyada bunlar olduğuna göre morsever üremesin. Neden? Çünkü hanımefendiler kendisini sevmiyor, ondan hoşlanmıyor o zaman üremesin. Ağız ishali olmuşsunuz siz.

Kk üreme konusunu daha önce de gördü. Daha önce de hadsiz biri buradan vurdu bebek sahibi olmak isteyip olamayan birini. O kadının gözyaşına, ağlamasına değdi mi değmedi ama onun kalbi kırıldı, gitti buralardan. Gerçekten içi kin, nefret dolu insanlar var bu forumda. Hele bir grup var kimse onlara sesini çıkartamıyor. Önüne geleni aşağılıyorlar, eziyorlar, konu açtığına pişman ediyorlar. Herkesi, her şeyi kendi yargılarına göre değerlendiriyorlar. Bir de kadın hakları savunucusu geçiniyorlar ya çok gülüyorum. Sen gel burada hemcinsini ez, aşağıla, ondan sonra da ben kadınları savunuyorum.

Bu forum beş sene önce böyle değildi. Böyle insanlar yoktu. Herkes derdini yanındaki insanla paylaşır gibi paylaşırdı. Şimdi birileri doluşmuş insanlarla alay ediyor, beğeni geliyor, oradan geyiğe vuruluyor, oradan en iyi benim savaşına dönüp egolar kasılıyor.

Yöneticiler memnun mu acaba sitenin bu durumundan? Her gelenin bir dayak yemediği kalmıyor.

Ama böyle yorum yapanları da biliyoruz. Geliyorlar bir konu açıyorlar sonra şaşırıyorsun. Hayatındaki zorluğu başkalarını ezerek çıkartıyor.

Kocası aldatanla alay ediyor, kendisi aldatan eşini affediyor, konu açana maddiyatçı deniyor, kendileri para için sevmediği adamı boşamıyor. Whatsapp'tan görüşüp görüşüp sonra özellerini burada ifşa ediyorlar.

Çok kötü insanlar var burada. Gurur duyuyorsunuzdur umarım kendinizle.
Yazınızın çoğunu okumadım da, "üremek" kelimesini küfür gibi algılayıp "ağız ishali" demeniz ve ağzımdan çıkanları b.k yerine koymanız sizin seviyenizi epey bir belli etmiş.

Üremek bilimsel bir terimdir hanımefendi, canlılar hayatlarını devam ettirme içgüdüsüyle ÜRERLER. En temel ihtiyaçlarımızdan biri "üremek"tir. Sizin kulağınıza nasıl geliyor bu kelime bilmiyorum ama ben gayet bilimsel konuşuyorum.

Bütün içinizdekini de bana boşalttınız. Bu kadar rahatsızsanız buradaki insanlardan, zincirle bağlamadılar herhalde sizi? Gidiverin.

Belliki siz baska sebeblerden dolusunuz fakat bu konusunda olduğu gibi açtığı butun konularda hep güzel öneriler de bulunuldu konu sahibine kendisi hic birini dikkate almayip "siz öyle yapın ben bildiğimi yapacağım" tarzinda cevap veriyor.
Sizin tepkinizi çeken yorumların sebebi kendisi.
İsteyen yorum yazar hatali olanı sikayet ederseniz gereken yapılıyor.

Morsever, çok başka boyutlardasın, düşünce yapın çok değişik.

Çocuk yapmamak en doğru karar, ama ona buna hesap vermek zorunda değilsiniz.
Bu bizim özelimiz de geç, çok takma insanları.
Eşin de azıcık anlayışlı olsun bi zahmet.

Back
X