• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdimiz bebek sanki...

Bir gün bebek sahibi olmak isteyip olamazsanız bu yorum gelsin aklınıza. Her ay adet olunca üzülürseniz, üst üste test yapıp şu gölge ikinci çizgi mi acaba derseniz, karnınızdaki bebeği kaybederseniz şu yorumu bir düşünüverin. Bunu beğenenlerden birinin gebe olmasıysa zaten inanılır gibi değil.

Morsever'den hoşlanmıyor olabilirsiniz, sizi daha önceki konularıyla çıldırtmış olabilir ama yok çok konu açıyorsun, yok neden bunu da sordun demeye hakkı yok kimsenin. Neticede forum size ait değil, belli kuralları var. Beğenmeyen yorum yapmasın. Sitede birileri günah keçisi ilan ediliyor, ona atış serbest sanki. Herkes üstüne gidiyor, konusuna asla yorum yapılmıyor ancak hakaret ediliyor. Birkaç üyeye daha yapıldı ve yapılıyor bu. Bırakın yorumsuz kalsın, mecbur değilsiniz bir şey yazmaya.
Umarım engellenmenize benim konum sebep olmamıştır yoksa üzülürüm bu formda yorum yapanların az çok niyetleri belli insanlar yarın ne hale düşerim ihtimalini birazcık düşünse zaten bu tür yorumları yapamazlar.Buradaki yuhalamalar beni etkilemiyor desteğiniz için çok çok teşekkür ediyorum ederim gerçekten çok iyisiniz.Üç,beş veya on kişi her ne kadarlarsa en iyi yöntem bu tür kişilere hiç yanıt vermemek görmezden gelmek çoğu zaman yaptığım şey bu benim lütfen sizde üzülmeyin herkes kendine yakışanı yapar ve söyler buna engel olamayız kötü sözün o kişiye ait olduğunu herkes bilir yeniden teşekkür ederim biliyorum sadece benim için yazmadınız ama yinede çok mutlu oldum.Allah razı olsun.

Ben sanmiyorum oyle bir durum oldugunu aslindq :)) Kimse evliligini 3. Kisilerin cikaracagi sorunlara bağli olarak yaşamak istemez. Kimse huzurlu evliligi, gozunun icine bakan kocasi varken(kendisi boyle oldugunu idda ediyor) durduk yere ailesiyle anlasamiyor diye yuvasini yikmak istemez. :)))
Bence zaten ortada bir tercih olacaksa eşi ailesini tercih edecek ki konu sahibide bunu bildiği icin guvenemiyor evliligine ama bunu kendi yönlendirmiş gibi davranmayi tercih ediyor.
Ayrica yeminden dönülebilir bunun dini yollari var ama kendi arastirsin o konulara girmeyeyim. :) Bosanmaya gerek yok yani ama ortada oyle bir durum oldugunu sanmiyorum
Benim huzurum mutluluğum bir eşimin varlığı sebebiyle bozuluyorsa o eşten vazgeçerim evet.Ben hiçbir zaman olmayan birşeyi öyle diye göstermedim eşimden bu sözü ne şekilde aldığımı görmediniz ne kadar uğraştığımız bilmediniz bu sebepten inanmaması gayet normal şaşırmıyorum. Ben eşime anne baba olamam ama o yeni bir eş bulabilir aynı şekilde bende kimse vazgeçilmez değildir konu o aileyse hiç umrumda bile olmaz hemde

Yıllarca oturup ya ailesi bir pislik yaparsa diye mi bekleyeceksin? Belli ki ilişkiler daha iyiye de gitmeyecek öncekilere konulara istinaden. Olan olmus zaten degismeyecek. Kv ozur bile dilemis ama sen unutmak ve önüne bakmak yerine kimsenin yüzünü görmek istemiyorsun.

Çocuk istemiyorsan yapma tabi ama bence bunu da artık aileye bağlama.
Uykun, uyanikligin, sevincin, üzüntün, yemen, içmen, barınman, ısınman herşeyi eşinin ailesine bağlıyorsun.
Soru şu aslında eşini seviyor musun? Senden bir parçayı büyütmeye hazır mısın her türlü sıkıntıya rağmen, sen olarak dünyada ki herkesten bagimsiz. Aile bugün iyi yarın kötü olur. Es değişir belki kötü olur. Olmayan sıkıntı var olur. Olur da olur. Çocuk senin, kimseye bağlı değil.
Sen hazır değilsen, değilim de eşine. Aile ne alaka.
Ailesi beni çok huzursuz ediyor çünkü kendi ailemde böyle bir sorunla karşılaşmadım evet bende hazır değilim bir çocuğa bakmaya ama bilmiyorum onu büyütmek birgün benim için zor olursa birde onun üstüne ailesiyle uğraşmak istemiyorum.

Eşinizi ailesini tanımadan mı evlendiniz Allah aşkına anlamyıorum ki emin olmadan çocuk yapmak istemiyorum diyorsunuz. Oturduğunuz yerden emin olmaya çalışmak yerine düzeltmek için çaba harcayın çünkü eşinizin karakteri zaten değişmeyecek ve ailesi de olduğu yerde duracak bir yere gitmeyecek eşinizle iletişiminizi yükseltip ailesini de olduğu gibi kabul edip mesafe koyarak başlayabilirsiniz. Ama nereye kadar çocuk yapmayacaksınız siz bir ailesiniz ve bu tek başınıza alabileceğiniz bir karar değil ve sonunda illa isteyecek ne kadar ertelerseniz erteleyin. Boşanacak mısınız o zaman.

Ailesi beni çok huzursuz ediyor çünkü kendi ailemde böyle bir sorunla karşılaşmadım evet bende hazır değilim bir çocuğa bakmaya ama bilmiyorum onu büyütmek birgün benim için zor olursa birde onun üstüne ailesiyle uğraşmak istemiyorum.
Morsever ailesinin seni huzursuz etmesinin tek sebebi maddiyat hadi kabul et ;)
Adamlar evin yalıtımını daha yapmadı
yarın birgün çocuk olur destek olmazlar biz tek maaşla nasıl idare ederiz diye düşünüyorsun.

Eşinizi ailesini tanımadan mı evlendiniz Allah aşkına anlamyıorum ki emin olmadan çocuk yapmak istemiyorum diyorsunuz. Oturduğunuz yerden emin olmaya çalışmak yerine düzeltmek için çaba harcayın çünkü eşinizin karakteri zaten değişmeyecek ve ailesi de olduğu yerde duracak bir yere gitmeyecek eşinizle iletişiminizi yükseltip ailesini de olduğu gibi kabul edip mesafe koyarak başlayabilirsiniz. Ama nereye kadar çocuk yapmayacaksınız siz bir ailesiniz ve bu tek başınıza alabileceğiniz bir karar değil ve sonunda illa isteyecek ne kadar ertelerseniz erteleyin. Boşanacak mısınız o zaman.
Evet eşimin ailesini tanımadan evlendim evimize içine karışmayı kararlarımıza müdehale etmeyi bıraktıkları gün çocuğum olur inşallah.

Morsever ailesinin seni huzursuz etmesinin tek sebebi maddiyat hadi kabul et :KK66:
Adamlar evin yalıtımını daha yapmadı
yarın birgün çocuk olur destek olmazlar biz tek maaşla nasıl idare ederiz diye düşünüyorsun.
Hayır maddiyat değil bize müdehale etmeleri bu kış babası yapmazsa gelecek yıl sobayı kuracağım çünkü iki senedir oyalanıyoruz hem ne yaparsanız yapın diyorlar hem siz malzemeyi alın biz yaparız çocuk gibi oynuyorlar bizimle ve bunun tek sebebi evin eşimin üstüne olmaması.Ben onların parasına muhtaç olsam bayramda eşime söyledikleri harçlığıda koşa koşa almaya karar giderdim ziyarete gittiğimde bir lokma yemeyen insanım böyle biri olsam bunu burada itiraf ederim emin olun.

Morsever sizin evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı, er ya da geç eşin bir yerden patlak verebilir çünkü sen ve ailesi arasında kalıyor.
Maddi olarak da bebek için durumunuz uygun değil sanırım.
Bu nedenle korunma işini sadece eşinize bırakmayın, yarın birgün kazara hamile kalabilirsiniz.
Kadın doğum uzmanına gidin spiral taktırın ya da 3 aylık doğum kontrol iğneleri var onlardan yaptırın banabenigeriver banabenigeriver

Evet eşimin ailesini tanımadan evlendim evimize içine karışmayı kararlarımıza müdehale etmeyi bıraktıkları gün çocuğum olur inşallah.
Emin olun ki eşinizin ailesi böyle bir yapıdaysa çocuk olduktan sonra evinizin içerisine daha şiddetli şekilde karışmaya çalışacaklardır,bence önce bu problemi çözün ve kendinizi garantiye alın dk iğnesiyle falan korunun.

Back
X