Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Amin gerçekten kötü olmuş. Yani tamam ayrılmayın ama o talep etseydi bari bunu. Babanız neden böyle bir şey yaptı acaba. Yine de karamsar olmayalım. Kalpleri evirip çeviren Allah, eşinizin de kalbini yumuşatsın, fark ettirsin inşaallah hatalarını

Ortalama demişsin ama hadi olsun maaşı 4bin..

Eşin 70bin ihtiyaç kredisi çekse 60 ay vade imkanı var şuan.
Aylık ödeme 1940 tl..
Vakıf ve Ziraat böyle..

Kalan 2bine, kira olmayacak gayet geçinilir.
Bankalar da kredi vermeye bayılır normalde diye düşünüyorum.

Arabayı sat 35bin. Oldu toplam 105 bin.
Bu durumda kardeşi onun için 50bin ihtiyaç kredisi çekse tapu yine sizin üzerinize olur.
Oradan kurtulursunuz.

Kardeşe borç yavaştan ödenir ''Kardeşmiş'' ya hani..

Madem kötü niyet yok böyle yapmaları gerekir.

Bilemiyorum niyet kısmını en iyi sen bilirsin elbette.

Hiç sanmıyorum.. dili çok keskin.. sözleri çok ağır bana karşı..
Çok kırıcı,çok incitici..
Ne güzel bir yaklaşımı,ne merhametli bir tavrı..
Bilmiyorum...

Malesef öyle bir durum yok sadece maaş müşterisine kredi notu iyiyse daha çabuk ve maaşına oranla daha çok kredi çıkar kişiye özel bir faiz oranı yok

Yukarda bir üyeye yazdım.. kendisine dedim 10 yılın sonunda ev kardeşinin üzerine olacak diye.. bana “ küçücük beynini kredi,ev planlaması işlerine yorma, Kardeşim hak iddia edecek değil diyor.. tabi benim hakkım yok hiçbir şekilde onu rahatsız etmez tabii..
Bizde ayrı gayrı yok diyor.. ben de sen anne babandan ayrıldın bir yuva kurdun artık bunu bi kavra dedim.. sen beni o evden çekip alma benim karımsan o eve dahil ol diyor bana .. laflara bakar mısknız ... ben ne yapayım ya????

Zaten dilekçeyi imzalayıp vermişti sana.
Git aç davayı, görsün küçük beyni.

Barıştığınıza sevinen biriyim beni konularınızdan tanırsınız.Siz ona nasıl tam bir güven duyamıyorsanız,eşinizde size tam bir güven duyamıyor sanırım.Biz olma aşamasına geçemediniz henüz.Yalnız,baskıcı tutumu hiç değişmemiş eşinizin ve kullandığı cümle çok kırıcı.Benim küçük beynimi beğenmiyorsan var git bildiğin gibi yap deyin ve gerçektende hiç karışmayın.Ev bakmaya falanda gitmeyin.Özür dilemeyi bilsin ve bir daha böyle hakaret edemeyeceğini anlasın biraz.Tamam belki elindeki imkanlarla iyi birşey yapmaya çalışıyor olabilir.Ama,acelesi ne ki?Sizde iş bulup çalışmaya başlarsanız ev işine belki daha rahat bakabilirsiniz.Şu anda ettiği laf üzerine kılınızı dahi kıpırdatmayın.Tartışmayın bile.Sizin onu bırakmakta tereddüt etmeyeceğinizin çok farkında ve bilerek böyle yapıyor bence.

Şu durumlardan sonra o arabadaki hakkımı almak isterim.. ama tabiki araba da gidecek..
Bu uğurda açılacaksa çekişmeli açılır dava şuanda..

Altınların yok mu?
Bence onları alsan yeter..
Evliliğinin başından beri çalışmadıysan eğer arabadaki hakkından vazgeçebilirsin.
Kısa yoldan boşanıp önüne bak yeter ki..
Yani ben olsam bunu tercih ederdim..

Tanıyorum evet.
Ben şuanda babam yüzünden bu aşamadayım..
kendisi kendisinde doğru olanı yaptı..
Ama siz de biliyorsunuz burda kaç kişi bana yaz et ,konuş yüz yüze bitirin dedi,hatta siz de dediniz senin üstüne yıkamasın,boşanmanın sorumluluğunu o da hissetsin son bir defa konuş diye hatırlıyor musunuz..
Ama ben herkese hayır dedim, benim içimden onunla hiçbir şekilde konuşmak geçmiyor,karşılaşmak istemiyorum onunla diye..
Ben blöf yapmıyordum ..gerçekten kararlıydım..
Ama aynı noktaya geldik yine..
Evet hala aynı hala eleştirel tavırları,hakaretvari sözleri devam..
Bilmiyorum.. niyetleri benden mal kaçırmaksa Allah yukarda diyebiliyorum sadece... canım yine çok dar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Altınlarımdan kendileri 3 bilezik taktı ve eşyaların borcuna gitti onlar da zaten.. bizim tarafımızdan takılanlar benim ailemde..
Ben de aynen dediğiniz gibi diyordum önceki boşanma konumda rast geldiniz mi bilmiyorum.. ödemesi 1 sene daha devam edecek,o yüzden talepte bulunmak istemiyorum diye..
Ama şuanki davranışları beni hiçe sayışı beni hırslandırdı... o yüzden böyle yapsam dedim..

O zaman ha kardeşinin evi ha senin babanın evi. Adam kendine ev alamıyor kiralayamiyor maddi gücü yok. Böyle olduğunu çok mu yüzüne vurdunuz acaba size hirslaniyor. Veya ailesi mi gagaliyor bunu. Babası kredisine yardım etmeye gönüllü olmus

Allah yukarda demek istemiştim, Allah dördüncü demişim tövbe tövbe..

Affetmenizden yüz buldu *ıctı birde sıvıyor kendisi yüzsüz anne baban aramızı buldu bide lütuf etti evinde oturtuyor ya beyefendinin biti kanlandi bütün sayfaları okumadım ilk mesajinizdan bu aklıma geldi direk sinir oldum nedense sogukmus mesafeliymis ya kendini ne zannediyorsa

Krediyi kardeşi çekecek güya ziraat kendisine 120 bin gibi bir kredi vermiyormuş ..
Kardeşi çekecek ama eş kişisi ödeyecek .. babası da yağlıyor onu yardım ederim diye..
Bir iki defa evliliğin ilk yılında dile getirdin ama son 2 yıldır anmadım böyle bir şeyi..
Bilmiyorum amaçlarını..

Tamam bir şekilde konuştunuz bir araya geldiniz.Sizi sevdiğini,ayrılmak istemediğini,çocuk konusunu şartlar uygun olana kadar rafa kaldırdığını söyledi ve sizde öyle barıştınız zaten.Kendinizi suçlayıp pişmanlık duymayın bence.Daha evliliğiniz hiç oturmamış.Eşinizde olgun düşünüp davranabilen biri değil.Ben olsam sormuştum şimdiye direk.Peki sen bana güvenmediğin,beni ailen olarak görmediğin için mi böyle yapıyorsun diye.Bakalım ne diyecek beyefendi.

Bilmiyorum yaa.. ben babamı tanıyorum kötü niyetle yaklaşmadı.. beni Ona yamamaya da çalışmadı. Söyledi söyleyeceklerini ben sen söyledim, o kendisi hür iradesiyle devam edelim dedi.. kimse ona bunu şart koşmadı.. yok ben istemiyorum deyip çekip gitseydi yakasına yapışacak değildik.. babam da işte babalık görevini yaptı kendince..
Bilmiyorum bana karşı davranışları hiç hoşuma gitmiyor.. iyi bir davranışı olmadığı gibi eleştirel,hakarete varan sözleri beni zorluyor yine bir şeylere..

Az önce yazdıklarımı söyledi söyledi gitti yattı.. o şimdi uyuyor.. ama ben.....
Ben de kur Allah kur kafada..
Hep kendime zarar hep bana zarar..
Abla adam şunu kabul etmiyor ya.. sen evlendin ailenden ayrıldın artık biz 2 kişilik küçük bir aileyiz diyorum, sen beni ailemden çekip alamazsın diyor.. sen oraya dahil ol diyor.. bunu kabul etmiyor daha..
Ben neyi sorup sorgulayayım..
Benle değil başka kimle evli olursa olsun babamın malı benim malım,benim malım babamın malı anlayışını kim kabul eder..
İyi ben 10 yıl neys esıkıntı çekip ödeyeyim kp nin de evi olsun o ohh iyiymiş..
Kim gelir buna???
Ben mi anormalim yaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…