Tembel koca

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
2 yıllık evliyim ve 9 aylık bir kızım var.eşim evde hiçbir iş yapmıyor sürekli otursun film izlesin at yarışı baksın bilgisyrda oyun oynasın ne temizliğe ne yemeğe yardım eder etmediği gibi ben yaparken de çocuğa bakmaz çok bunaliyrm bazen sinirlerim çok bozuk kac defa konustm iki gün duzeliyo sonra yine aynı herşeyi hazır bekliyooo IMDATTT

alistirmamak lazim kocalari rahatliga. anneleri bunca zaman kole gibi hizmet etmis, eslerinden de aynisini bekliyorlar
sen bebeginle ve kendinle ilgilen. kirlilerini yikama, utuleme, yemek yapma... bkalim napcak??

Sen de temizlik yapma.Şartlarınız eşit ama sen kölesin he mi ,yokk daha nelerr.Ben mi fazla cazgırım bilemedim,yapmak zorundasın sen de dedim.Perdeleri bile kendi çıkartıp yıkayıp astı.

Ben simdi evlenecek olanlara kesinlikle ev isleriyle ilgili konusun. Gerekirse yazili beyannameye dokun diyorum
Cunku nisanliyken yada sevgiliyken verilen sozler hep ucup gidiyor ;-(

Köyde adamın biri çok tembelmiş.Kadın her işi yaparmış,kocası yan gelip yatarmış.Bir yaz günü kadın dışarıda işlerini yapmış,yorgun argın eve gelmiş,bakmış ki adam köy sobasının yanındaki yatakta yatıyor.Kendi kendine sinirlenmiş,dur şunun rahatını bozayım demiş,sobayı içini iyice doldurmuş ve yakmış.Adam demiş ki;Oooohhh sıcak senin kışında kahrın çekiliyor,yazın da.

Bence madem esiniz anlamiyor. Evde gorev paylasimi yapin. Mesela yemegi yapmak sana ait olsun ama yemekten sonra bulasiklari yikamak ve mutfagi toplamak esine kalsin vs gibi?

Sevmeyen adam ev işi yapmıyor. Önce biraz yapıyorlarmış gibi yapıyorlar. Sonra kavga çıkarıyorlar. Sonra da siz iş deyince evden kaçıyorlar. Arkadaşlarıyla takılıyor falan. Bence kendini boşuna yorma bence. Kendin yapabildiğini yap. Ben şahsen söylemekten daha çok yoruluyorum.

Erkeklerin evlenme sebeplerinden biri de hiç ama hiç iş yapmamak. Babam ve abim de böyleydi. Eşim de öyle. Arada bir hak verir bir şeyin ucundan tutar, o zaman da kendini över :)

Çoğu kadınların iş yapmak zoruna giderken,sıkılırken erkeklerin yapmasını beklemek ne kadar mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…