Tembel koca

yanı demek ıstedıgın o işte en azından tembel degıl(

valla bence gölge etmesin yeter bu koca.

hiç yardım etmese, çocuğa bakmasa bile kabul edin de, bari 9 aylık bebeğin olduğu evde tüm gün bilgisayar tv açıp, bir de at yarışı izletmesin miniğe.

Eşiniz neden evde ki ?
Adamın işi gücü yok mu !
Ne sinir bozucu ya at yarışı peşinde koşturmak ,içmek,yemek ve yatmak.
Kolaylıklar dilerim

valla hicte hepsi bende degil her erkek ayni degil. benim esim isten gelir gelmez nereye gidelim der cocuklsrla. bazen ben gitmem o cikarir yüzme sinema park .bunun anne kadin olmakla alakasi yok benin kocam yapiyor yemeklerife yediri benim isin varda altinida alir

İyi ne mutlu size. Ben sizin kocanız yapmıyor mu dedim?

Aradaki tek cümle her seyin sebebini açıklıyor aslında. "At yarısı oynuyor." çünkü Eşiniz bağımlı ya da bağımlı olma yolunda ilerliyor. Çünkü Eşiniz kendinde değil ve oyun dışında hiçbir sey düşünmüyor. Çünkü birkaç yıl sonra "bilmem ne kadar borç çıktı bosaniyorum" diyeceksiniz. Çözüm ne diyeceksiniz :) kumarın kesin tedavisi olmamakla birlikte çeşitli durdurma yöntemleri var. Bunları deneyeceksiniz. İş bu cümleleri delirmiş bir bağımlı eşi yazmaktadır :)

Başlık tam 1 yıl evvel açılmış . Ama yazmak istedim çok bunaldım çünkü . 27 yaşında yarın evliliğinin 2. Yılını dolduran 6 aylık bir çocuğa sahip olan bir kadınım. Çocuğuma şu an kendim bakıyorum , ücretsiz Doğum iznindeyim . Benim sorunum benzer fakat başka . Kocam tembel . Ev işlerinde , çocuk bakımında halkını yiyemem çok yardım ediyor. Ama adam her sabah 30 kere çağırmadan işe gitmiyor . Bıktım , bunaldım . Sırf işe gitmediği için 40 bin lira batırdı daha 2 ay evvel dükkanını kapattı . Şimdi desen bir yere başladı yine kendi mesleği 1 den önce işe gitmiyor . Haliyle yaptığı işin yüzdesini aldığından para da kazanamıyor. İşe dönmem Laz'ım ama bebeğimi bırakamıyorum kimseye . Yükü üzerime alınca iyice salıyor . Yarın evlilik yıldönümümüz ve bir çiçek alacak bile parası Yok cebinde biliyorum . Evim kira , çocuğum emmiyor . Ay yazarken bile bunaldım. Bana da yardım edin nolur , ben şimdi ne yapıcam ?

E isten ayrilin madem? Yetemiyorum ben aciz bir kadinim takdir edersin ki, evde oturmak bebisimize bakmak seni hergun kirmizi rujla karsilamak istiyorum, altin gunlerinde baklava borege doymak, sabah aksam lavabo silmek istiyorum kocisim diyin. Ama tabi bunlari sarkazm veya ignelemeden anlayacak biriyse diyin :) yok oyle yagma kadin calismiyorsa bile erkek yardim etmeli cocuk varsa ama hele ki calisiyor bir de. Bence bu duruma kadinlar getiriyor. Bizim evimizde 4 senedir birlikte yasiyoruz maksimum iki cesit yemek piser, haftada iki disarda yenir veya soylenir, temizlik yarim gun oldugu kadar yapilir. Ben supururum o siler. Silmezse silinmemis halde kalir.
Calisan kadin mukemmel anne mukemmel ev hanimi da olamaz ya, silmek lazim bunu bi kafadan. Kac parcaya boluneceksiniz. Yapmiyorsa siz de yapmayin ya da oldugu kadar yapin. Anlasin uc gun ayni donu giyince.

Böyle adamları kapının önüne koyacaksın, kuzu olup geri gelecekler.

Sonradan öğretilebilir bir durum! Yetişemedigin işleri yapma, bence eşin 'senin tüm işleri yapabileceğin düşüncesi' yüzünden yardım etmiyor. Çünkü aile buna alıştırmış.

Temizlik için kadın tut. Yemek yapamazsan sipariş ver. Ama bunları gıcıklık olsun diye yapma. Bütçenizi düşünüp yardıma başlayacaktır.

Sabırla, söylenmeden yapacaksın herşeyi. Yapmasını istediğin her işi yavaş yavaş yaptırabilirsin ama sabır lazım!

Durumunuz gerçekten çok ciddi Allah yardımcınız olsun bu mesele yapma yapsın etme etsinlerle çözülecek bir durum değil çünkü eşiniz bu şekilde düzelmez bence siz profesyonel bir yardım almalısınız eşinizin hem maddi olarak eksikliklerin farkında olmalı hem de sizin psikolojik olarak yiprandiginizi fark edip sözleri toparlama yoluna gitmeli. Duzeltilebilecek bir durum ama zorla değil sabırla olmalı kolay gelsin

Esimde boyleydi. Ben calismiyordum ustelik. Camasir ve utu isini kestim. Yemek tek cesit kendi sevdigimi yapmaya basladim. Kizim 2 bucuk yasinda hala sabah kalkip utusuni yapar oyle giyer. Camasirlari birikince atar makinaya. Yikaninca asar. Civi civiyi soker derler. Birak yikama onunkileri utuleme.
Hadi temizlik mecbur yapilacak cocuk var ama sizi ilgilendirmeyen sadece esinin kullandigi seylere elini surme

Benim eşim yardımcı olur ama bu sıralar çok yoğun birşey diyemiyorum. 4 gün tatildi evdeydik. Bende birşey yapmadım. Şimdi evi bir görsen. Ama napim tatilde güzel geldi. Bugün temizlerim belki

Gündüz işi çok mu yoğun ve yorucu peki? Benim eşimin işi hep yoğun ve yorucu olur o sebeple onun akşam istirahat etmesi beni daha çok mutlu eder sıkıntı olmaz ama ben calismadigim için durum epeyi farklı. ..anlattığınız durumda sadece at yarışı işine takilirdim herhâlde ki o bir sıkıntı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…