Tembel koca

Erkeklerin evlenme sebeplerinden biri de hiç ama hiç iş yapmamak. Babam ve abim de böyleydi. Eşim de öyle. Arada bir hak verir bir şeyin ucundan tutar, o zaman da kendini över :)
en sinir olduğum bu:) herşey bizden bekliyor bekarken abim orkide bana su getir.. bende git kendin al alla alla dedim gittim başka yere oda kendi aldi içti benden mi beklesin!!!

maşall
ah 8 yıl nasıl sabrettin?? o kocaya dövülmüycek degil!!

İyi ki varsınız her biriniz . Çok teşekkür ederim . Dün gece herşeyi açık açık söyledim. Dayanamadım sanırım artık ve iyi oldu gibi . Bu sabah 8 de evde yoktu şimdi de bana mesaj atmış hayatım akşama hazırlan oğlanı da hazırla diye . Dilerim ki bu kez vazgeçmesin istikrarından . Yoksa işler sarpa saracak . Beni anlamış olduğunuza çok çok sevindim . Hepinize teker teker teşekkür ederim . Durum bildiririm

Ya ALLAH aşkına erkek çocuk yetiştirenler her açıklarını örtmeye alıştırmasınlar . Sonra anam babam arkamda diye güvenip sorumluluktan kaçıyorlar . Yapmayın , etmeyin . Kocaların da suçu var elbette ama en büyük sorun ailelerin . Çünkü alıştırıyorlar .

Çalışıyormusun merak ettim. Benim ikinci evliliğim bu. İlk eşimde aynı senin anlattığın gibi hiç bir şeye yardım etmez, kendi dağınıklığını bile toplamazdı. Çok zor ve gıcık bir durum çok iyi anlıyorum seni. Misilleme yap, yemek yapma, evi toplama vs. diyecem ama o zaman nolacak. Eşin değişecek mi hayır. Huy meselesi bu takma kafanı fazla olduğu gibi kabul et napcan. Benim şimdiki eşim çok iyi bu konuda, ilk eşimin tam tersi. Her şeyi yapar yemek hariç. Evi süpürür, ütü yapar, wc. temizler, kendi dağınıklığı zaten olmaz, işten gelir gelmez kıyafetlerini toplar kaldırır, çamaşır katlar. Neyse ilkinde çektim ama şimdi rahatım çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…