Tembel koca

Sevgili Türk Erkeği ;
lütfen şu rahat poponu yerinden kaldır da Kadınına biraz yardım et.

Ölmezsin ya !!

inanın sonu yok... soyle dusunun 45 50 yasına da gelsenız 4- 5 cocugunuz da olsa tüm iş yine sizin üstünüze kalacak. canı cıkar belkı de huyu cıkmaz !
kendınızı kesınlıkle yormayın temızlıgıgı ev duzenı mukemmel olacak dıye de takılmayın oyle adamın yanında boswermeyı bılmezsenız hem butun ısı yapmaktan bedenınız hem de adamın tutumunuzdan ruhunuz çökecek..
cocugunuz ve kendınız ıcın kullanın butun zamanınızı..
temızlıgı 15-20 gunde kadın cagırın nasıl oluyorsa oyle olsun..
yemek canınızın ıstedıgını cocugunuza gerekenı yapın yıyın..
vücüdunuzu saglıgınızı da korumayı ıhmal etmeyın zıraa ılerde destekcınız yok onu bılerek yasayın..

bekar halımle tüm bunları nerden mı bılıyorum ? 30 yıllık evlı ruhu vucudu çökmüş annemden..
benım içinse bile bu kadar fedakarlık yapmanı ıstemıyorum desemde nafıle tum ısı ustune vazıfe bılmıs..
ve ben erkeklerın bosvermıslıklerınden karakterlerınden korkuyorum. gittikce evlilik konusundan uzaklaşıyorum..
evlılık yasamı daha tatlı hale getırmeyecekse ne gerek var kı evlenmeye..

Benim kocayı anlatmışsın. 8 yıldır evliyim daha birşeye yardım ettiğini görmedim çok şükür. Hatta mutfaktan gelir odaya, benden su ister. Hem tembel hem de pasaklı benim ki. Üstünede iki çocuk. Sen düşün gerisini.

nasil evlendin bu adamla dicem de korkyorum sormaya altindan drama cikacak diye.

Sinir bozucu ama o değişmez öyle gider sen ev işi yapmasan ne olacak biz kadınlar eninde sonunda mecbur yapıyoruz

amaaaan ne yaparsan yap değişmez.benimki de aynı,zor oluyor ama alışacaksın.bu hep oğullarına hazıra alıştıran anaların suçu.adam ömrü boyunca herşeyin önüne gelmesine alışmış.

siz çalışıyomusunuz peki? yoksa ev hanımımı sınız?

oh valla ne ala hem siz çalışın eve para getirin hem de ev işlerini yapın eşiniz hiçbişeye dokunamasın evde.. ne biçim koca bu ya kızmakta sonuna kadar haklısınız! ona diyin ki eğer ev işlerine yardım etmeceksen ben hem işe hem eve yetişemiyorum işten çıkıcam diyin bakın ozaman nasıl paçaları tutuşur para gelmicek diye yardım eder size..

Yok bi drama fln yok ama evlenmedem önce aynı evde yaşamadık hiç sadece

at yarisi ve bilgisayar oyunu oynadigini bilmeniz icin ayni evde yasamaniz gerekmiyor. Kendi onceki evinde odasini kiyafetlerini dahi toplamiyorsa onu da bilebilirdiniz, yani herseyini annesi mi yapiyordu azicik ucundada mi bir ise yardim etmiyordu belli eder insanlar kendini, illa birlikte yasamak gerekmiyor.

Yarına giyecek gömleği yok. Ütü yapmadım yetısemiyorum artık. Bir söylensin o zaman ben nasıl kazanıp eve para getiriyorsam senin gibi, bende erkeğim ne yapcam ütü temizlik dicem.

En nefret ettiğim erkek modelidir bu anlattığın, hiç çekemem böyle adamı.İkinizde çalışıyorsunuz şartlarınız eşit bu anlamda ve üstelik bir bebeğin var yükün fazla.Bu durumda bu adam yan gelip yatıyorsa herşeyi devletten bekliyorsa ki öyle yapıyor diyorsun sende hiç evi falan ellemiyceksin kendinle ve bebeğinle ilgileniceksin bir iki yap gör bak değişimi.Yıldırma politikası uygula canım anca böyle yola gelir ama istikrarlı olmalısın.

Sizde calisiyor musunuz?
Simdi gordum calistiginizi.
Allah kolaylik versin biraz olsun ipin ucundan tutmali.Bebekde varmis hangi birisine yatiseceksiniz.
Sinirlenmedennufak isler verip yapmasini isteyin.Kizip,ofkeyle soylerseniz hepten vurdumduymaz olabilir.

cocuklari nasil yapmis bu tembelikle)(

cocuklari nasil yapmis bu tembelikle)(
Çocuk yapımındaki etkisi babaların nasıl oluor biliyorsundur. Gerisi bize kalıyor. 9 ay hamilelik. Sonra lohusalık. Buyutme. Hastane işi okul işi parka götürmek falan hep biz annelerde. Sonuçta bi embriyo bırakıcak bunda da tembel olmasın bari. Hoş adamlar için zevk.

Yardimci kadin tutun.Parasini da esinizden alin.Paralari gitmeye baslayinca hareket etmeye baslayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…