- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
- Konu Sahibi Pelinaycik
-
2 yıllık evliyim ve 9 aylık bir kızım var.eşim evde hiçbir iş yapmıyor sürekli otursun film izlesin at yarışı baksın bilgisyrda oyun oynasın ne temizliğe ne yemeğe yardım eder etmediği gibi ben yaparken de çocuğa bakmaz çok bunaliyrm bazen sinirlerim çok bozuk kac defa konustm iki gün duzeliyo sonra yine aynı herşeyi hazır bekliyooo IMDATTT
Yardımcı tutun siz de sadece bebeginizle ilgilenin.Ikimizde calisiyoruz
2 yıllık evliyim ve 9 aylık bir kızım var.eşim evde hiçbir iş yapmıyor sürekli otursun film izlesin at yarışı baksın bilgisyrda oyun oynasın ne temizliğe ne yemeğe yardım eder etmediği gibi ben yaparken de çocuğa bakmaz çok bunaliyrm bazen sinirlerim çok bozuk kac defa konustm iki gün duzeliyo sonra yine aynı herşeyi hazır bekliyooo IMDATTT
Ya bekarsin ya da kir içinde bir evde yasamak seni rahatsız etmiyor galibasen de yapma. hizmetci misin sen
siz çalışıyomusunuz peki? yoksa ev hanımımı sınız?2 yıllık evliyim ve 9 aylık bir kızım var.eşim evde hiçbir iş yapmıyor sürekli otursun film izlesin at yarışı baksın bilgisyrda oyun oynasın ne temizliğe ne yemeğe yardım eder etmediği gibi ben yaparken de çocuğa bakmaz çok bunaliyrm bazen sinirlerim çok bozuk kac defa konustm iki gün duzeliyo sonra yine aynı herşeyi hazır bekliyooo IMDATTT
Yok bi drama fln yok ama evlenmedem önce aynı evde yaşamadık hiç sadecenasil evlendin bu adamla dicem de korkyorum sormaya altindan drama cikacak diye.
Çalışıyorumsiz çalışıyomusunuz peki? yoksa ev hanımımı sınız?
oh valla ne ala hem siz çalışın eve para getirin hem de ev işlerini yapın eşiniz hiçbişeye dokunamasın evde.. ne biçim koca bu ya kızmakta sonuna kadar haklısınız! ona diyin ki eğer ev işlerine yardım etmeceksen ben hem işe hem eve yetişemiyorum işten çıkıcam diyin bakın ozaman nasıl paçaları tutuşur para gelmicek diye yardım eder size..Çalışıyorum
Yok bi drama fln yok ama evlenmedem önce aynı evde yaşamadık hiç sadece
cocuklari nasil yapmis bu tembelikleBenim kocayı anlatmışsın. 8 yıldır evliyim daha birşeye yardım ettiğini görmedim çok şükür. Hatta mutfaktan gelir odaya, benden su ister. Hem tembel hem de pasaklı benim ki. Üstünede iki çocuk. Sen düşün gerisini.
Çocuk yapımındaki etkisi babaların nasıl oluor biliyorsundur. Gerisi bize kalıyor. 9 ay hamilelik. Sonra lohusalık. Buyutme. Hastane işi okul işi parka götürmek falan hep biz annelerde. Sonuçta bi embriyo bırakıcak bunda da tembel olmasın bari. Hoş adamlar için zevk.cocuklari nasil yapmis bu tembelikle)(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?