- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.181
Canım 6+2 de attı ama bu haftaya kadar bebegi de gorememistik benim problemim bebeğin kalp atisi değildi bOS gebelik denmisti kurtaj olacaktım . 9.haftada atması lazım kalbin eğer yumurtlama yada adet döngusunde bir yanlışlik yoksa canım. Ama kadınların çoğu boş gebelik yaşıyor ben hamile kalmadan 9 ay önce boş gebelikten kurtaj olmuştum sonra tekrar hamile kaldımşimdi arkadaş alintilayinca sormak istedim. Bebeğinizin kalbi kaç haftada attı acaba. Arkadaşım pazartesi büyük ihtimal kürtaj olacak 9 haftalık su an. Belki bir ümit vardır
Evet gece nöbetinde bana eşlik edenleri görelim...
Hadi bakalım inşallah güzel pozlar verir annesiMide bulantısı ve heyecandan uyuyamıyorum ben de ..Yarın kontrol var yani bu sabah
Evet gece nöbetinde bana eşlik edenleri görelim...
Gözüm yollarda kaldı şekerim nerelerdesin senKambersiz düğün olmaz diymi... Tabiside her gece olduğu gibi yine buradayım.... Yalniz yarına kontrol var yatsam zibarsam diye cirpiniyorum resmen telefonu elime aldıkça daha çok açılıyor uykum ondan bi suredir ellemiyordum ama ciks gene uyku yok bana.. Zibariyim ben bi artik yaaa...
Gözüm yollarda kaldı şekerim nerelerdesin senben az çnce iş yerinden hamile bi arkadaşla yaklaşık yarım saat dedikodu yaptım eşim sesime uyanmış deli misiniz siz diye geldi aman sabahlar olmasın artık bize gece gündüz farkı yok kontrolün kaçta canım?
Kız sen baya baya iş yapıyorsun helal olsun sana ben süpürüp silme işlemlerini çoktan bıraktım ne yalan söyleyim. Sen cidden kafaya koydun doğurcan dursunlar diyorum işte bak ne güzel keyfince uyuyorsun uyanıyorsun işini yapıyorsunEhehe iyi bari bak konuscak birini bulmuşun..Bende kuzenle msjlasip duruyorum gece vardiyasindaydi bi haftadir bugun sonmus yarına bi basinayim dogurmassam... 1 de gel dedi ama erken kalkip bi evi süpürüp silmem lazim.. Gidipte dönmemek var diymi ama dogururum belki inşallah hazır gitmiskene umut dunyasi iste napcan...
Kız sen baya baya iş yapıyorsun helal olsun sana ben süpürüp silme işlemlerini çoktan bıraktım ne yalan söyleyim. Sen cidden kafaya koydun doğurcan dursunlar diyorum işte bak ne güzel keyfince uyuyorsun uyanıyorsun işini yapıyorsunbi de sen acele ettikçe seninki tınlamıyor gibime geliyor
I ImaginaryLife doğurmuştur sanırımArzustokrasi darısı sana canım ben biraz daha bekleyebilirim böyle iyiyim
Ya hanımlar hoş bi soru değl ama affınıza sığınark soruyorum. İdrar yaptğmz yerden akıntı gelme ihtimali var mı? Ben acı hissediyorum. Ve pedin üstün tarafına denk geliyor zaten baktığımda da idrar yaptığm yerin üstünde bişyler görüyorum. Bilemedim dr arasam mı? Yoksa ben mi oyle zannediyorum fikri olan yazabilir mi?
Baska bi belirti olmayinca bilemedm. Bi yandan da acaba sacma bsy mi ordan gelmesi diyorum. Isin kotusu haftasonuna girdik. Mecbur beklicm pztesiyiEnfeksiyon kapmış olmayasın canım.. Bi danis istersen yinede..
Bana da enfeksiyon gibi geldi geçmiş olsun canımYa hanımlar hoş bi soru değl ama affınıza sığınark soruyorum. İdrar yaptğmz yerden akıntı gelme ihtimali var mı? Ben acı hissediyorum. Ve pedin üstün tarafına denk geliyor zaten baktığımda da idrar yaptığm yerin üstünde bişyler görüyorum. Bilemedim dr arasam mı? Yoksa ben mi oyle zannediyorum fikri olan yazabilir mi?
Uyuyor muyum? Buyur...kız ölüyorum artik yorgunluktan uyku muyku yok bana dogurmadan... Bide belkim doğurunca acitasyonla azcik ev işinden yirtarim yoksa ben yapmasam kim yapcak hayatım mecbur tiris tiris yapıyorum acıyan yok bana.. Gecen benim camis salonumu süpürdü hala calisiyormu supurgem merak etmekteyim bildiğin söve söve is yaptı babasına kizdiydi ceremesini benim süpürge çekti yazık içim gitti valla kirilmadiysa bi yeri iyi.. en azından doğurunca ev kalabalık olur birine kakalarim isleri
Ama napayım canım doğurmaktan korkunca içinde tutmayı yeğliyorumAy çok merak ediyorum onu inşallah sağ salim almıştır kucağına da simdik koklasip duruyorlardır.. Ve inşallah bende yarin dogururum.. Ben ölüp gidiyorum gelsin diye ne sabir varmış anacim sende daha dursun diyor bak hele
YaşasııınnnnKizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogduhikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Bol su iç sıvı tüket canım ama ihmal de etme bence bi doktorunla görüşBaska bi belirti olmayinca bilemedm. Bi yandan da acaba sacma bsy mi ordan gelmesi diyorum. Isin kotusu haftasonuna girdik. Mecbur beklicm pztesiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?