- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.401
Çok sevindim canım :)kızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin
kızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin
Benim testlerim de bir sorun cikmadi ama tatliyi yasakladı bana doktor. Kilodan mi zararlı olduğu için mi bilmiyorum canım. 58 kiloyum bu aradaGebelik şekeri bende de vardı tatlı yiyormusun hiç doktor bana bişey demedi size dedimi
Ben çok yiyorum dışarıda.Kizlar hic dışarda yemek yemiyor musunuz ?
Kizlar hic dışarda yemek yemiyor musunuz ?
Amip salgını mı Ya ben evde yemek yapamıyorum ki çok geç geliyorum zaten akşam yemek yiyemiyorum da haftasonu yiyoruz dışardaBen yiyordum taa ki doktorum yeme diyene kadar.. Amip salgını var sakın yeme diyince korkudan yiyemiyorum. Tek yediğim simit onu da fırından alıyorum ona da dışarı yemeği denirse..
Kizlar hic dışarda yemek yemiyor musunuz ?
Amip salgını mı Ya ben evde yemek yapamıyorum ki çok geç geliyorum zaten akşam yemek yiyemiyorum da haftasonu yiyoruz dışarda
Kızlar biraz gerginim bugün fazla ayakta kaldım sanırım öğleden sonradan beri acık kahve akıntım oldu ama çok az her wc ye gittiğimde 2-3 damla gibi ama kan gibi değil azda kasık ağrım var şu an dinleniyorum böyle bir durum yaşayan varmı doktora mı gitsem bilemedim.
Hamburger tarzı mi? Ya zararlı ya yedim bikac defa ama bazen canım onları çekiyor bir tarafim yeme diyor falan. O yüzden size de sorayim dedimBen çok yiyorum dışarıda.
Benim canım bazen çok istiyor hamburger falanBen yiyordum taa ki doktorum yeme diyene kadar.. Amip salgını var sakın yeme diyince korkudan yiyemiyorum. Tek yediğim simit onu da fırından alıyorum ona da dışarı yemeği denirse..
Cumartesiden beri yoktu dünden beri işyerinde müthiş stresli ve yorucu 2 günün ardından bugün kahve akıntı gördüm ben de moralim bozuldu ama dinleniyorum şuanda.Kızlar biraz gerginim bugün fazla ayakta kaldım sanırım öğleden sonradan beri acık kahve akıntım oldu ama çok az her wc ye gittiğimde 2-3 damla gibi ama kan gibi değil azda kasık ağrım var şu an dinleniyorum böyle bir durum yaşayan varmı doktora mı gitsem bilemedim.
Tebrik ederimMeraba bende tdmmuz annesi olucam nasipse 18 temmuz dedi doktor bendede migde bulantisi var fena halde hic yemem yapamiyorum yemek bile icimden gelmiyor halile sekerim dusuyor elim agayim titriyor iki gun once dr gittik ilk kalp atisini duyduk gayet iyi dedi
Benim canım bazen çok istiyor hamburger falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?