temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Meraba bende tdmmuz annesi olucam nasipse 18 temmuz dedi doktor bendede migde bulantisi var fena halde hic yemem yapamiyorum yemek bile icimden gelmiyor halile sekerim dusuyor elim agayim titriyor iki gun once dr gittik ilk kalp atisini duyduk gayet iyi dedi

Birde bu aralar geceleri acikmayq basladim ha birde uykudan kafamı kaldiramiyorum bir tane oglum var 8 yasinda bizde baya ugrazstan sonra ikinci oldu baya arasi oldu ama sevindik allahima sukur oglumda bu belirtiler yoktu cok rahattim bu biraz daaha agir geciyor.

Ben yiyordum taa ki doktorum yeme diyene kadar.. Amip salgını var sakın yeme diyince korkudan yiyemiyorum. Tek yediğim simit onu da fırından alıyorum ona da dışarı yemeği denirse..
Amip salgını mı Ya ben evde yemek yapamıyorum ki çok geç geliyorum zaten akşam yemek yiyemiyorum da haftasonu yiyoruz dışarda

Akupunktura gitmeyi düşünüyorum mide bulantısı için yaşam standartim eksilerde .ama bunu da şükür Rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin . Tabi hepimizin bebisleride

Kızlar biraz gerginim bugün fazla ayakta kaldım sanırım öğleden sonradan beri acık kahve akıntım oldu ama çok az her wc ye gittiğimde 2-3 damla gibi ama kan gibi değil azda kasık ağrım var şu an dinleniyorum böyle bir durum yaşayan varmı doktora mı gitsem bilemedim.

Amip salgını mı Ya ben evde yemek yapamıyorum ki çok geç geliyorum zaten akşam yemek yiyemiyorum da haftasonu yiyoruz dışarda

Öyle dedi canım. Hatta gün dışarıda yemek yemeyi planlamıştım hayallerim suya düştü diyebilirim.. Canım da çok istiyordu ama yemedim evde yapmaya çalıştım becerebildiğim kadar. Belki burada bir salgındır bilemiyorum. Ama dikkat etmeli. Sebzeleri nasıl yıkıyorlar bilmiyoruz sonuçta. Yine de mecbursak yapacak bir şey yok

Aynı şeyi yaşadin progestan kullandim canım

Cumartesiden beri yoktu dünden beri işyerinde müthiş stresli ve yorucu 2 günün ardından bugün kahve akıntı gördüm ben de moralim bozuldu ama dinleniyorum şuanda.

Tebrik ederim benim ilk gebeliğim hafif bulantı bende de var direnmeye çalışıyorum ama normalde aşırı tatlı çikolata seven biriyken turşu canım istiyor ekmek ve turşu yemek istiyorum sürekliuyku hali de var bakalım ne kadar sürecek

Doktor muOTE="bibikatun, post: 49300762, member: 426843"]Aynı şeyi yaşadin progestan kullandim canım[/QUOTE]
Doktor mu verdi canım kafama göre de alnak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…