temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bayanlar aşerdiğin şeyi yememenin bebeğe herhangi olumsuz etkisi yoktur değil mi?
Canım şimdi bişey çekti ama kalkıp pişirmem lazım ona da hiç halim yok
Benimde asermem tiksinti as ermek sadece canınin bişey istemesi değil tiksinme de as ermedir. Napcam bilmiyorum. En yakın zamanda geçer bu bulantılar. Canın bişey çekio sa halin varsa yap yada eşine tarif et yapsın bence

Benim de belim ve sirtim asiri derecede agriyor. Özellikle sirtim cok fena hele de ayakta zaman gecirirsem..Oturamiyorum bile sadece yatinca geciyor. Neden boyle oldu anlamadim :/

Allah Allah neden boyle acaba,endiseleniyorum.. son aylar normalde ilk aylar da normal mi acaba. Yarin bi dr a goruneyim bn en iyisi.. is yapmadigim ve surekli yattigim halde boyle

günaydın kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin kalp atışları var ama çok hafif çarşamba yine çağırdı inşallah düzelir bana dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun canım inş hiç bir sorun yaşamazsınız. Bizim de ilk kalp atışları hiç duyulmamıştı hatta keseyi bile göremedi dr. Panik yaptı. Endişelenme sen içini ferah tut o nazlanıyordur annesi daha çok minik

Midem yanıyor ekşiyor gaz bi yandan ne yapcam bilmiyorummm 8 haftalık bebişim
Benzer sorunları inan hepimiz yaşıyoruz yürüyüş yapabilirsen iyi gelir diye düşünüyorum özellikle gaz sancısına. Mide yanmasına karşı sabredemeyecek durumdaysan Bi şuruptan bahsetti arkadaşlarım Bi dr una sor istersen

mide yanması hat safhada benim de. sürekli araba tutuyor modundayım:/

Eşim yumurta bile kıramıyor. Bu bulantı ile onu da ben doyuruyorum. Midesi hassas olduğu için dışarıdan yemekte yemiyor. Her gün mecbur kusa kusa pişiriyorum

Allah Allah neden boyle acaba,endiseleniyorum.. son aylar normalde ilk aylar da normal mi acaba. Yarin bi dr a goruneyim bn en iyisi.. is yapmadigim ve surekli yattigim halde boyle
VALLH kızlar bn dusuk tehlıkem var dr a da sordum bel agrısı kasık agrısı normal degıl kanama falan oldugunda artıyor bu agrılarım.o yüzden dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…