- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.521
pazartesi gideceğim bende sen hemen mi gittin canım kaç gün sürdü ilaç kesiyor mu[/QUOTE]Tabi ki doktor verdi canım kafama göre kullanmam
İnşallah canım Rabbim hayırlısiyla evlat sahibi olmamızı nasip etsinKeşke gitmeme gerek kalmasada direk hamile olsam ya :) ama bilmiyorum. Hayrolsun sonumuz.
Banada öyşe diyo herkes inşllah olur yacanım düşükten sonra hemen hamile kalanlar var Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah imtihan bunlar bize ... bende kahve akıntı ve ağrı var korkmaya başladım
Benimde asermem tiksinti as ermek sadece canınin bişey istemesi değil tiksinme de as ermedir. Napcam bilmiyorum. En yakın zamanda geçer bu bulantılar. Canın bişey çekio sa halin varsa yap yada eşine tarif et yapsın benceBayanlar aşerdiğin şeyi yememenin bebeğe herhangi olumsuz etkisi yoktur değil mi?
Canım şimdi bişey çekti ama kalkıp pişirmem lazım ona da hiç halim yok
Benim de belim ve sirtim asiri derecede agriyor. Özellikle sirtim cok fena hele de ayakta zaman gecirirsem..Oturamiyorum bile sadece yatinca geciyor. Neden boyle oldu anlamadim :/Kizlar belim cok agriyo yaaaaa. Normal mi acabaaa :/
Benim de belim ve sirtim asiri derecede agriyor. Özellikle sirtim cok fena hele de ayakta zaman gecirirsem..Oturamiyorum bile sadece yatinca geciyor. Neden boyle oldu anlamadim :/
Tsh normal şimdilik dedi sanırım onu takip edecek dr. Öncesinde hiç bir sıkıntım yoktu inş sorun yaşamayızTsh kaç canim ben onlari kisa zamnda yaptiricam benimki 5.75
Allah yardımcın olsun canım inş hiç bir sorun yaşamazsınız. Bizim de ilk kalp atışları hiç duyulmamıştı hatta keseyi bile göremedi dr. Panik yaptı. Endişelenme sen içini ferah tut o nazlanıyordur annesi daha çok minikgünaydın kızlar nasılsınız dün doktora gittim bebeğimin kalp atışları var ama çok hafif çarşamba yine çağırdı inşallah düzelir bana dua edin lütfen
Benzer sorunları inan hepimiz yaşıyoruz yürüyüş yapabilirsen iyi gelir diye düşünüyorum özellikle gaz sancısına. Mide yanmasına karşı sabredemeyecek durumdaysan Bi şuruptan bahsetti arkadaşlarım Bi dr una sor istersenMidem yanıyor ekşiyor gaz bi yandan ne yapcam bilmiyorummm 8 haftalık bebişim
mide yanması hat safhada benim de. sürekli araba tutuyor modundayım:/Benzer sorunları inan hepimiz yaşıyoruz yürüyüş yapabilirsen iyi gelir diye düşünüyorum özellikle gaz sancısına. Mide yanmasına karşı sabredemeyecek durumdaysan Bi şuruptan bahsetti arkadaşlarım Bi dr una sor istersen
Eşim yumurta bile kıramıyor. Bu bulantı ile onu da ben doyuruyorum. Midesi hassas olduğu için dışarıdan yemekte yemiyor. Her gün mecbur kusa kusa pişiriyorumBenimde asermem tiksinti as ermek sadece canınin bişey istemesi değil tiksinme de as ermedir. Napcam bilmiyorum. En yakın zamanda geçer bu bulantılar. Canın bişey çekio sa halin varsa yap yada eşine tarif et yapsın bence
8+3 ken hareket ediyordu benim canimBebeğin kız mı erkek mi birde 10 haftalıkken ulrtasonda hareket ediyor muydu
VALLH kızlar bn dusuk tehlıkem var dr a da sordum bel agrısı kasık agrısı normal degıl kanama falan oldugunda artıyor bu agrılarım.o yüzden dikkat et kendine..Allah Allah neden boyle acaba,endiseleniyorum.. son aylar normalde ilk aylar da normal mi acaba. Yarin bi dr a goruneyim bn en iyisi.. is yapmadigim ve surekli yattigim halde boyle
Gercekten 8+3 DE nasıl hareket ediyor.hiç duymadım.8+3 ken hareket ediyordu benim canim
Valla ediyordu. Hatta doktor da bak hareket ediyor dedi. Onlar su an zaten hareket ediyorlar ki sadece biz hissetmiyoruz cok küçük oldukları için. ama ultrasonda belli oluyor.Gercekten 8+3 DE nasıl hareket ediyor.hiç duymadım.
Yok gelmiyor dışarda hiç bir şey yok ama içerde gözüküyorkanama akıntı olarakta geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?