temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla ediyordu. Hatta doktor da bak hareket ediyor dedi. Onlar su an zaten hareket ediyorlar ki sadece biz hissetmiyoruz cok küçük oldukları için. ama ultrasonda belli oluyor.
Bn 8 haftalıktı gıttım basi olusmus demişti.bn hiç bilmiyordum sasirdim valla.

Kızlar sizin ağzımızda acılık oluyor mu bide agzim sulanıyor sürekli tatlı değilde tuzlu yiyesim geliyor sizde böyle olan var mi
Canım bnde senın gıbıym bir tatlı sever olarak eşim bu duruma şaşırıyor.

bende dünden beri var canım tedirginim biraz kaç haftalıksın bu arada.. hafifte kasık ağrısı var
6+4 benim. Bugün doktora gittim ama kendi doktoruma değil annemdeydim buraya en yakın doktora gittim. Şansıma berbat bir doktor ultrasonla bakarken dikkatli endişeli ekrana baktı bir sorun mu var diyorum izin verirsen bakayım diyor dedim ki farkındaysanız endişeliyim beni rahatlatmak adına bir şey söyleyin ya da gerçeği.. bebek burda yerinde kesesi de duruyor ama kalp atışı duyamadım deri yine korktum benim kendi doktorumda duymadı haftaya gel demişti dedim he o zaman normaldir yeni olduğu için duyamadım dedi. Ağrımı kahve lekeyi söyledim olabilir ilk zamanlarda endişe etme deri. Ultrason makinası kötü bir makinayı zaten elimde ki görüntü çok net değil çokta bastırdı bakarken. Ay biz ne ara böyle olduk? bu kadar umursamaz yardım etmeyi sevmeyen insanlar haline geldik kimse gülmüyor sokakta herkesin psikolojisi bozuk evime sağ Salim gidecek miyim korkusuyla bu kadar yaşanıyor demek ki. Allah yavrularımıza sağlık versin ama dün korktum açıkçası. Bide merdiven inip çıkmıştım o da yapmış olabilir kendinize dikkat edin kızlar

Merak etme 8.haftada duyanlar var.içini ferah tut

Yemekleri kaynanam yapıyor ben yatyrum dusuk tehlikm var diye o da biraz ağır yapıyı yemkleri
Yaaa benimde düşük tehlikem var cnm bnde basıt seyler yapıyorum kendıme uzanıyrum sonra.dıkkat et kendıne.soyle ama yıyemecegını.

Merak etme 8.haftada duyanlar var.içini ferah tut
Allah razı olsun ilk hamileliğim tecrübesizim herhangi birşey olduğunda kitap açıp internete bakıp rastlayabiliyorum. Kalp atışı olayı endişelendirdi beni ama evet araştırdığımda geç duyulan bebekler fazla o yüzden biraz rahatım. Allah yardımcımız olsun.

Amin canm benim de ilk sayılır rabbim kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.bnde 6+2 de duydum hastanede duyulmadı ultrason ıyı degıl dedı dr.özele gıttım orda duydum.inş ömrümün sonuna kadarda duyarım hayırlısıyla inş.korkularım var benımde.

Birebir adet belirtilerim var kızlar böyle olup hamile olan var mı üşüme var bacaklarıma iniyor üşüme karnımdada hislerim adet olucak gibi tek fark tatlı çikolata çok yerdim ilk kez onu istemiyor canım

Merhaba arkadaşlar aranıza benide alın 4 haftalık hamileyim rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Saü salim kucağına alırsın inşallah belirtilerin nasıldo canım bnm 24 de adetim ama şu an adet olucak gibiyim belirtiler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…