temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben ömrüm boyunca genelde balıketli oldum o yüzden zayıfları çok severimsen boşver milleti. Zayıf olsan hasta mısın der kilo alsan şişman derzayıfken hamile kalmak süper ayrıcalıklı Bi durum bence
Aynen canım iki kilo verdim yüzüm süzüldü hemen. Her gören hasta mısın diyor :)

Herkese iyi akşamlar, bende 54le hamile kaldım yani iki hafta önce öyleydi şimdi ne alemde bilmiyorum ptesi kontrol var o zaman görcem bi değişiklik var mı. Herkes istediği kadar kilo alır inşallah bu süreçte :)

Kızlar sizinde pembe bazen de hafif kahveye kaçan lekeleriniz oluyor mu? Kan rengi asla değil bazen çok açık pembe basende açık kahve çok afedersiniz midenizi bulandırmak istemem ama sormak istedim.

Goguslerde siskinlik olunca ne belirtisi oluyor ben suan 9 haftaligim abartisiz 7 8 haftaya kadar gogus agrisi cektim buyudu sisti yatamadim neredeyse
Biseyon belirtisi deyil sadece gebeligin saglikli ilerledigi ve bu sadece bir gebelik belirtisi.kusmak gibi duşun.

Kızlar sizinde pembe bazen de hafif kahveye kaçan lekeleriniz oluyor mu? Kan rengi asla değil bazen çok açık pembe basende açık kahve çok afedersiniz midenizi bulandırmak istemem ama sormak istedim.
Bende hiç olmadı canım korkutmak istemem seni ama öyle olan bir kaç arkadaşıma dr dinlenmesini tavsiye etti. Bolca dinlen yüksekten bişey almak için uzanma dikkat et kendine

canım kanamaların nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…