temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Saü salim kucağına alırsın inşallah belirtilerin nasıldo canım bnm 24 de adetim ama şu an adet olucak gibiyim belirtiler başladı
Benim tüp. Bebekle oldu canım kaşık ağrısı dışında hiç bir belirtim olmadı ilk çocuğumdada hamileliğim boyunca hiç bir belirtim olmamıştı bence belirti almayın inşallah vardır

Belki kız olacak bakalım hangimizinki tutcak
Biz aslında erkek istiyoruz ama düşününce büyük çocuğun kız olması daha mantıklı geliyor. Ben de tek kızım 2 erkek kardeşim var Aslan'lar gibi Allah hepsini esirgesin korusun. Oğullarım olsun dayılarına benzesin istiyorum çünkü onlar benim sağ ve sol yanlarım. Kız olursa annesi gibi olsun ailesine kardeşlerine insanlara düşkün olsun kıymet versin. Herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsunlar inş hepimizinki

Allah yüreğine göre sağlıklı bir evlat versin canım

Agzim zehir gibi hep midem bulanıyor kızlar yemek yemek işkence her bitisten sonra geyirme ne kötü bişey ya sizde nsl durumlar ilk haftalar çok iyiydim

6-7-8 haftalık hamile olan arkadaşlarım ; birşey sorucam siz kalp atışı icin gittiğinizde kendinizde duydunuz mu yoksa sadece doktor mu duydu?

6-7-8 haftalık hamile olan arkadaşlarım ; birşey sorucam siz kalp atışı icin gittiğinizde kendinizde duydunuz mu yoksa sadece doktor mu duydu?
Canım biz 8 de duyduk 6 da da gördük ama duyamadık. Duyduğumuzda da çok kısa duyduk kaçtı hemen sıpa :)

Biz duymadık gördük atışını. 2 kere gittim ikisinde de sadece gördüm.. Belki 26sında gittiğimde dinletir bilemiyorum huyunu doktorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…