- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.501
Anti tiriglobulin 850, Anti TPO 107 çıktıBende varim canim kac senin.
canım düşükten sonra hemen hamile kalanlar var Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah imtihan bunlar bize ... bende kahve akıntı ve ağrı var korkmaya başladımKaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...
canım akıntıyı sordun mu hiç doktorunakızlarr bende 6+6 oldum bgn, çok sukur şıkayetlerim yok sadece ara ara hafif kahverengi akıntılarım oluyor, doktor kontrol için 8 hafta da cagırdı, mecburenn kalp atısı için 8 haftayı heyecanla bekliyoruz
Benim oluyor ki düşük tehlikem var dikkatli oluyorumKızlar sizinde pembe bazen de hafif kahveye kaçan lekeleriniz oluyor mu? Kan rengi asla değil bazen çok açık pembe basende açık kahve çok afedersiniz midenizi bulandırmak istemem ama sormak istedim.
kanama akıntı olarakta geliyor mu15 gün sonra gitcm bebek iyi diye her haftaya gerek yok dedi benim 3.5 santim kanama alanım senin kanama dışarı çıktı benim çok az emmis öyle dediama baya buyudu bebek senin kaç hafta tam olarak
Vallh bn bat günümde şiddetli bir ağrım oldu yerlşme kanaması geldi.Ya bu belirti dediginiz şey, adet gününde adet sancısını cekip de kan gelmemesi mi oluyo ? Böyle mi oluyodu hamile hatunlar bi deyin hele.
Bugün batım. Normalde sancıyla kanamam gelirdi. Şimdi Agrım var ama gelen yok?
Ben o kadar sancı çekmedim sadece kasıklarımda biraz ağrı oldu hala da devam ediyor. En büyük belirti göğüs dolgunluğu ve Ağrı'sı. O da 3-4. Haftada başladı hala var. Son olarak mide bulantısı ve yanmasıYa bu belirti dediginiz şey, adet gününde adet sancısını cekip de kan gelmemesi mi oluyo ? Böyle mi oluyodu hamile hatunlar bi deyin hele.
Bugün batım. Normalde sancıyla kanamam gelirdi. Şimdi Agrım var ama gelen yok?
canım sen hamile olduğunu dediysen ondan incelemiştir bazen hemcinslerimiz daha acımasız olabiliyorKızlar bugün moralim çok bozuktu işyerinde müdürle biraz tartıştık daha doğrusu kendisi beni gozlemliyomus son zamanlarda işleri koyvermisim halbuki hiçbi işimi kimseye bırakmadım sanırım arada rahatsizlanip gidiyo olmam rahatsız etti geçen hafta da on dakika başımı koydum masaya diye olay olmuştu vatandaş gelip şikayet ederse memur yatiyo diye izahı olmazmış ki günde bize vatandaşın pek uğradığı olmaz üç belki beş kişi bişey danisir sadece halbuki kendisi de idare edeceğini yardımcı olacağını durumumu anladığını söylerdi hep buna rağmen ben işimi aksatmadim asla eksik yanlış evragim yok çok şükür ama ne olduysa catmaya yer arar gibiydi çattı da hazmedemedim nedenini sordukca genel konuştu sonra ben amirim benim gozlemlerimi mi sorguluyorsun sene döndü olay biraz da hormonlardan olsa gerek gerçi sinirlenince de ağlarım hala ağlayasım var hazmedemedim haksız yere olduğu için kafamı koyduğumda bile bişey dememiştim ne kadar olsa da doğruydu dediği ama bu defa çok saçma başladı uyarmaya dokundu canımı sıktı aklımdan atamıyorum
Bende de hasimato var benim tsh dan ziyade antikorlarım aşırı yüksek tpo antikor um 1000 normal değer 0-10 arası düşünun artikBende varim canim kac senin.
Vallh bn bat günümde şiddetli bir ağrım oldu yerlşme kanaması geldi.
Ben o kadar sancı çekmedim sadece kasıklarımda biraz ağrı oldu hala da devam ediyor. En büyük belirti göğüs dolgunluğu ve Ağrı'sı. O da 3-4. Haftada başladı hala var. Son olarak mide bulantısı ve yanması
Tabi ki doktor verdi canım kafama göre kullanmam[/QUOTE]Doktor mu verdi canım kafama göre de alnak istemiyorum
Bence Bi dr a gitmelisin. Belki basit hormonal bi durumdur için rahat etsin27 yaşındayım ilk kez böle bişey oluyor. Normalde adet sancım olurdu bazen aşrı bazen normal.. Şimdi öyle cok agır olmasada agrım var.. ama adet de olamıyorum. Nolcak bakalım. Pzrtsye kadar beklemek istyorum. Cok az kahverengi leke gelmiş.
Son 2 aydır, adetten önce leke geliyo ve lekenin 3. Günü adet oluyorum.
Pzrtsiye kadar durumum netleşir inş.
Bence Bi dr a gitmelisin. Belki basit hormonal bi durumdur için rahat etsin
Canım benim de bir ay leke oldu iki gün devam etti sonra adet oldum. İkinci ay leke geldi devam etmedi bir kez oldu sadece hamile kaldım. Stres yapıyorsan bekleme pztyi erken test al sabah ilk idrarınla yap mutlaka çıkar. Benim bata beş gün kala akşam normal testte bile çıkmıştı. Allah gönlüne göre versin canım :)27 yaşındayım ilk kez böle bişey oluyor. Normalde adet sancım olurdu bazen aşrı bazen normal.. Şimdi öyle cok agır olmasada agrım var.. ama adet de olamıyorum. Nolcak bakalım. Pzrtsye kadar beklemek istyorum. Cok az kahverengi leke gelmiş.
Son 2 aydır, adetten önce leke geliyo ve lekenin 3. Günü adet oluyorum.
Pzrtsiye kadar durumum netleşir inş.
bende dünden beri var canım tedirginim biraz kaç haftalıksın bu arada.. hafifte kasık ağrısı varKızlar sizinde pembe bazen de hafif kahveye kaçan lekeleriniz oluyor mu? Kan rengi asla değil bazen çok açık pembe basende açık kahve çok afedersiniz midenizi bulandırmak istemem ama sormak istedim.
Tsh kaç canim ben onlari kisa zamnda yaptiricam benimki 5.75Anti tiriglobulin 850, Anti TPO 107 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?