temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar sizinde pembe bazen de hafif kahveye kaçan lekeleriniz oluyor mu? Kan rengi asla değil bazen çok açık pembe basende açık kahve çok afedersiniz midenizi bulandırmak istemem ama sormak istedim.
Benim oluyor ki düşük tehlikem var dikkatli oluyorum

Ya bu belirti dediginiz şey, adet gününde adet sancısını cekip de kan gelmemesi mi oluyo ? Böyle mi oluyodu hamile hatunlar bi deyin hele.

Bugün batım. Normalde sancıyla kanamam gelirdi. Şimdi Agrım var ama gelen yok?

Vallh bn bat günümde şiddetli bir ağrım oldu yerlşme kanaması geldi.

Ben o kadar sancı çekmedim sadece kasıklarımda biraz ağrı oldu hala da devam ediyor. En büyük belirti göğüs dolgunluğu ve Ağrı'sı. O da 3-4. Haftada başladı hala var. Son olarak mide bulantısı ve yanması

canım sen hamile olduğunu dediysen ondan incelemiştir bazen hemcinslerimiz daha acımasız olabiliyor

Vallh bn bat günümde şiddetli bir ağrım oldu yerlşme kanaması geldi.

27 yaşındayım ilk kez böle bişey oluyor. Normalde adet sancım olurdu bazen aşrı bazen normal.. Şimdi öyle cok agır olmasada agrım var.. ama adet de olamıyorum. Nolcak bakalım. Pzrtsye kadar beklemek istyorum. Cok az kahverengi leke gelmiş.

Son 2 aydır, adetten önce leke geliyo ve lekenin 3. Günü adet oluyorum.
Pzrtsiye kadar durumum netleşir inş.

Bence Bi dr a gitmelisin. Belki basit hormonal bi durumdur için rahat etsin

Canım benim de bir ay leke oldu iki gün devam etti sonra adet oldum. İkinci ay leke geldi devam etmedi bir kez oldu sadece hamile kaldım. Stres yapıyorsan bekleme pztyi erken test al sabah ilk idrarınla yap mutlaka çıkar. Benim bata beş gün kala akşam normal testte bile çıkmıştı. Allah gönlüne göre versin canım :)

Bayanlar aşerdiğin şeyi yememenin bebeğe herhangi olumsuz etkisi yoktur değil mi?
Canım şimdi bişey çekti ama kalkıp pişirmem lazım ona da hiç halim yok

Kızlar sizinde pembe bazen de hafif kahveye kaçan lekeleriniz oluyor mu? Kan rengi asla değil bazen çok açık pembe basende açık kahve çok afedersiniz midenizi bulandırmak istemem ama sormak istedim.
bende dünden beri var canım tedirginim biraz kaç haftalıksın bu arada.. hafifte kasık ağrısı var

Benim midem çok kötü kızlar ne olur dua edin bana saframda zaten problem vardı hamilelikte zirve yaptı sırtıma vuruyor agrisi sanki bıçak darbeleri hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…