- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.581
Kızlar adetime 4 gün var sizce pozitif mi
Yüzde yüz pozitifKızlar adetime 4 gün var sizce pozitif mi
Ben gördüm 2. Çizgiyi... Pozitif :) sağlıkla al kucağına canım inşallah...
Aynen cnm bnde ogrendgm hafta dusuk tehlıkemıde ogrendım.şimdi yatyrum.bişi sorcam ya ben dün cok kötuydm bugun ise iyi.bi iyi bi kötü oluyrum normal miHamilelik cok.bambaska bir duygu tarifsiz
Ama dusuk tehlikesi varsa insan feci tedirgin yasiyor bu sureci
dua etmekten baska.bisey yok
ben hamileligimi ogrenmemle dusuk tehlikem oldugnu da ogrenmem.bir oldu
sevinemedim hep tedrginim
hem ozel hem devlet bicok.hastaneye gittim
durumun kritik dusuk tehliken var diyip ilacin dozunu her defasinda artirmalarina ragmen rapor.vermediler
Uzun ugraslarim sonucu cok tatli bi dr buldum halimden anlayan
suan olmasi gerektigi gibi raporluyum
istirahat ediorum
Yüzde yüz pozitif
Amin inş allahım şu kullarının sesini duy.Yorumun için teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alırız :)
...Aynen cnm bnde ogrendgm hafta dusuk tehlıkemıde ogrendım.şimdi yatyrum.bişi sorcam ya ben dün cok kötuydm bugun ise iyi.bi iyi bi kötü oluyrum normal mi
Hayır cnm mide bulantısı aşırı koku hassasiyeti.dün çokkn bugun iyi....
Bahsettigin kanama baslayip bitmesimi yoksa agri falanmi canim
Seninkinin cinsiyeti belli mi...
Bahsettigin kanama baslayip bitmesimi yoksa agri falanmi canim
Pozitif canım hayırlı olsunKızlar adetime 4 gün var sizce pozitif mi
10. Haftadan sonra koku hassasiyeti azalıyor ama mide yanması devaöm ediyor en azından ben de öyle geçmiş olsun güzel sıkıntılar bunlarHayır cnm mide bulantısı aşırı koku hassasiyeti.dün çokkn bugun iyi.
Tabi tabi hergun ayni olmayabilioHayır cnm mide bulantısı aşırı koku hassasiyeti.dün çokkn bugun iyi.
Aaa değişik seninki hımm iyi bari içim rahatladı..Tabi tabi hergun ayni olmayabilio
Deiskenlik oluyo
Ben bigun iyi bigun cok kotuyum mesela
Ve benim bulantilarim yeni basladi
Normalde bitmesi gerekirdi yavas yavas
Ama bnm yeni basladi :)
Yok daha belli deilSeninkinin cinsiyeti belli mi
Bak aynı durum bnde de var.bu haftada oluyr demkKızlar kendime nazar ettim yine ya demekki arada bir iyi olabiliyormuş insan bulantım geçiyo sanarken şiddetli şekilde geri geliyor böyle böyle azalmasını umuyorum baş dönmem de arttı şu ekrana bakarken bile dönüyor bikaç hafta daha geçsin azalacak inşallah
Kanama sikayeti ile(tabi her kanama dusuk tehlikesi deilmis )Düşük tehlikesi olduğu nasıl anlaşılıyor ultrasonda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?