- 21 Ekim 2015
- 82
- 87
- 88
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.601
Allahım korusun bizleri..Kanama sikayeti ile(tabi her kanama dusuk tehlikesi deilmis )
Kanamam var die gittigmde dr vajinal muayene yapicam dedi
Sartmi dedim (bana sakin vajinal muayene olma deislerdi dusuyo bebek denmisti .oyuzden tedrgin oldum)
Dr kanama neden oluo dusuk riskinmi var
Enfeksiyondanmi oluo onu anlamam icin alttan muayene etmem .lazim demisti
Kanama olmasi gebelikte dr a gdilecek kdr ciddi yani buyuk ihtimal dusuk tehdidi
Arada güzel dinlenme oluyo insana şuan herşey kokuyo midem bulanıyor şiddetle geldi geriBak aynı durum bnde de var.bu haftada oluyr demk
Bnde dün öyleydim.sakız at ağzına şimdi.rahatladığını hissetceksinArada güzel dinlenme oluyo insana şuan herşey kokuyo midem bulanıyor şiddetle geldi geri
Naneli sakız iyi geliyordu ama şimdi o da midemi yakıyor resmen daha da bulanıyor ayva iyiydi o da eksitti midemi soda içiyorum biraz iyi geliyo yanmaya bastırıyor ama bulantı baş dönmesi hiç geçmeyecek gibi şiddetliBnde dün öyleydim.sakız at ağzına şimdi.rahatladığını hissetceksin
Canim yaa seni baya yoruyor bebis peki ustunde agirlik varmi ??Naneli sakız iyi geliyordu ama şimdi o da midemi yakıyor resmen daha da bulanıyor ayva iyiydi o da eksitti midemi soda içiyorum biraz iyi geliyo yanmaya bastırıyor ama bulantı baş dönmesi hiç geçmeyecek gibi şiddetli
12. Haftada cinsiyeti ogrenebiliyormuyuz en azindan tahminde bulundu mu doktorun canim10. Haftadan sonra koku hassasiyeti azalıyor ama mide yanması devaöm ediyor en azından ben de öyle geçmiş olsun güzel sıkıntılar bunlar
Aç mısın acaba açsan patates haşla ye mideyi rahatlatr hiç olmadı iki yudum süt iç ama kalitelisinden iç.aklıma suanda bunlar geliyor.Naneli sakız iyi geliyordu ama şimdi o da midemi yakıyor resmen daha da bulanıyor ayva iyiydi o da eksitti midemi soda içiyorum biraz iyi geliyo yanmaya bastırıyor ama bulantı baş dönmesi hiç geçmeyecek gibi şiddetli
Teşekkür ederim inş hepimizinAllah yüreğine göre sağlıklı bir evlat versin canım
Bebiş beni bayağı yoruyor sorucam ona gelsin bi elime :)Canim yaa seni baya yoruyor bebis peki ustunde agirlik varmi ??
Yok canım aç bırakmıyorum gidenin yerine yiyorum sirkulasyon şeklinde zaten midem hep kaziniyo haşlanmış patates de yiyorum bazen kuru ekmek katı olunca midemi tutuyo biraz pazartesi rapor isticem doktorumdan çok yoruldum artık bide benim akşamları tavan yapıyoAç mısın acaba açsan patates haşla ye mideyi rahatlatr hiç olmadı iki yudum süt iç ama kalitelisinden iç.aklıma suanda bunlar geliyor.
Tamm kuzu dikkat etYok canım aç bırakmıyorum gidenin yerine yiyorum sirkulasyon şeklinde zaten midem hep kaziniyo haşlanmış patates de yiyorum bazen kuru ekmek katı olunca midemi tutuyo biraz pazartesi rapor isticem doktorumdan çok yoruldum artık bide benim akşamları tavan yapıyo
Sağol canım ya kimse böyle gecirmesinTamm kuzu dikkat et
Bize dinletti elbette hatta benim kayınvalideme bile dinletti6-7-8 haftalık hamile olan arkadaşlarım ; birşey sorucam siz kalp atışı icin gittiğinizde kendinizde duydunuz mu yoksa sadece doktor mu duydu?
Bebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptı doktor. Beklesek de sağlıklı olmaz dedi. Hayırlısı dedim ben decanım kanamaların nasıl oldu
Aynen hayırlısı olsun hiç üzülme inş sağlıklı sıhhatlice kucağına almak nasip olur bir sonrakiniBebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptı doktor. Beklesek de sağlıklı olmaz dedi. Hayırlısı dedim ben de
Canım ilk başlarda olabiliyor bir hafta geri yada ileri sonrasında haftasına yetişir inşallah.sen içini ferah tut kalp atışını duydun muMerhaba hanımlar. Geçtiğimiz hafta dr kontrolüne gittiğimizde bebeğimin 8. haftada olması gerektiğini ancak 7 haftalık göründüğünü söyledi. Geç yumurtlamadan şüphe ettiğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim. Ama içim içimi yiyor. Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Sıkıntılı bir durum mu?
Canım ilk başlarda olabiliyor bir hafta geri yada ileri sonrasında haftasına yetişir inşallah.sen içini ferah tut kalp atışını duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?