temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allahım korusun bizleri..

Bnde dün öyleydim.sakız at ağzına şimdi.rahatladığını hissetceksin
Naneli sakız iyi geliyordu ama şimdi o da midemi yakıyor resmen daha da bulanıyor ayva iyiydi o da eksitti midemi soda içiyorum biraz iyi geliyo yanmaya bastırıyor ama bulantı baş dönmesi hiç geçmeyecek gibi şiddetli

Canim yaa seni baya yoruyor bebis peki ustunde agirlik varmi ??

Aç mısın acaba açsan patates haşla ye mideyi rahatlatr hiç olmadı iki yudum süt iç ama kalitelisinden iç.aklıma suanda bunlar geliyor.

Aç mısın acaba açsan patates haşla ye mideyi rahatlatr hiç olmadı iki yudum süt iç ama kalitelisinden iç.aklıma suanda bunlar geliyor.
Yok canım aç bırakmıyorum gidenin yerine yiyorum sirkulasyon şeklinde zaten midem hep kaziniyo haşlanmış patates de yiyorum bazen kuru ekmek katı olunca midemi tutuyo biraz pazartesi rapor isticem doktorumdan çok yoruldum artık bide benim akşamları tavan yapıyo

Tamm kuzu dikkat et

Merhaba hanımlar. Geçtiğimiz hafta dr kontrolüne gittiğimizde bebeğimin 8. haftada olması gerektiğini ancak 7 haftalık göründüğünü söyledi. Geç yumurtlamadan şüphe ettiğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim. Ama içim içimi yiyor. Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Sıkıntılı bir durum mu?

Kizlar iyi geceler bugun pek giremedim yarin kalabalik misafirlerim gelicek hazirlik yaptim bu insanlarimiz niye hic anlayisli deyil öluyorum diyorum yinede geliyorlar bide pasta borek siparisi veriyolar ahh ahh isin kotu tarafi kac gundur iyiydim bugun feciyim girip olmaya basladim eyvah eyvay.

Canım ilk başlarda olabiliyor bir hafta geri yada ileri sonrasında haftasına yetişir inşallah.sen içini ferah tut kalp atışını duydun mu

Canım ilk başlarda olabiliyor bir hafta geri yada ileri sonrasında haftasına yetişir inşallah.sen içini ferah tut kalp atışını duydun mu

Kalp atışını duymadık daha doğrusu eşim tek bir ses duymuş. Doktorum kalp hareketini gördüğünü söyledi. Bu gelişme olduğunu gösteriyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…