temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba arkadaşlar, bir süredir forumu takip eriyorum, benim ikinci hamileliğim, aslında düşünmüyordum ama sürpriz geldi O yüzden bu sefer hazırlıksız yakalandım. Hayırlısı...
Geçen hamileliğim bol öğürme ve mide bulantısıyla geçmişti, bunda çok fazla yok çok şükür ama bunda kabızlık beni mahvediyor

Kalp atışını duymadık daha doğrusu eşim tek bir ses duymuş. Doktorum kalp hareketini gördüğünü söyledi. Bu gelişme olduğunu gösteriyor dedi
Kalp atışı var sonuçta canım bir haftayı dert etme kendine. İnşallah guzel sonuçlar alirsin

Tebrik ederim kabızlık benim de sorunum ne yazık ki yürüyüş iyi geliyor bir de sabah kahvaltıdan sonra Türk kahvesi. Tavsiye ederim

Benim de 2. Hamilelik.ilki çok rahattı mide açısından.. Bunda berbat durumdayım.. Bulantı deli gibi çıkmakta bilmiyor. Sürekli bu durumdayım.. Kabızlık var aynı bende de.. İlk çocuğun cinsiyeti neydi senin? Farklılık gösteriyor mu acaba merak ediyorum

Bebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptılar
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Mart ayında ben de yaşamıştım aynini ama şimdi hatirlamiyorum bile. Inşallah vucudun hazir oldugu anda ve en kisa sürede tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın. Unutma canım her şey allahtan

İnşallah, çok teşekkür ederim desteğiniz için

Kızlar günaydın herkese. Bugün sabah uyandığımda alnımda üç yerde leke oluşmuş. Akşam yoktu. Sizce nedendir ve geçer mi? Huzursuz oldum inşallah kalıcı değildir

Kızlar günaydın herkese. Bugün sabah uyandığımda alnımda üç yerde leke oluşmuş. Akşam yoktu. Sizce nedendir ve geçer mi? Huzursuz oldum inşallah kalıcı değildir
Bilemedim ki canım. Hamilelikte bazı insanlar da leke olur derler öyle bisey mi acaba

Kızlar ben de uyku durumu azalmadan devam ediyor, hatta sanki daha çok uyuyorum :/ var mı sizlerde de bu durum ilk aylar için normal diye okuyorum ama sanki enerjim bitik gibi:/ heran heryerde uyuyabilirim

Kızlar ben de uyku durumu azalmadan devam ediyor, hatta sanki daha çok uyuyorum :/ var mı sizlerde de bu durum ilk aylar için normal diye okuyorum ama sanki enerjim bitik gibi:/ heran heryerde uyuyabilirim
Valla ben dün 2.30 ya kahvaltı yaptım düşün artık canım. Hala sabahları kalkamiyorum.

Valla ben dün 2.30 ya kahvaltı yaptım düşün artık canım. Hala sabahları kalkamiyorum.
Anladım canım sen 11. Haftanın içindesin demekki daha azalmıycak :) ya kalkıyorum az bişey yapıyorum hop tekrar yatıyorum. Ya sağlıklı olsun da bebekler yapıcak birşey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…