- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.621
Kalp atışı var sonuçta canım bir haftayı dert etme kendine. İnşallah guzel sonuçlar alirsinKalp atışını duymadık daha doğrusu eşim tek bir ses duymuş. Doktorum kalp hareketini gördüğünü söyledi. Bu gelişme olduğunu gösteriyor dedi
Bebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptılar
Tebrik ederimMerhaba arkadaşlar, bir süredir forumu takip eriyorum, benim ikinci hamileliğim, aslında düşünmüyordum ama sürpriz geldi O yüzden bu sefer hazırlıksız yakalandım. Hayırlısı...
Geçen hamileliğim bol öğürme ve mide bulantısıyla geçmişti, bunda çok fazla yok çok şükür ama bunda kabızlık beni mahvediyor
9Bebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptılar
Kalp atışı var sonuçta canım bir haftayı dert etme kendine. İnşallah guzel sonuçlar alirsin
Teşekkür ederim canım sağlıcakla kucağımıza akslım büyütelim inşallahPozitif canım hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar, bir süredir forumu takip eriyorum, benim ikinci hamileliğim, aslında düşünmüyordum ama sürpriz geldi O yüzden bu sefer hazırlıksız yakalandım. Hayırlısı...
Geçen hamileliğim bol öğürme ve mide bulantısıyla geçmişti, bunda çok fazla yok çok şükür ama bunda kabızlık beni mahvediyor
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Mart ayında ben de yaşamıştım aynini ama şimdi hatirlamiyorum bile. Inşallah vucudun hazir oldugu anda ve en kisa sürede tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın. Unutma canım her şey allahtanBebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptılar
İnşallah, çok sağ olun.Aynen hayırlısı olsun hiç üzülme inş sağlıklı sıhhatlice kucağına almak nasip olur bir sonrakini
İnşallah, çok teşekkür ederim desteğiniz içinÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Mart ayında ben de yaşamıştım aynini ama şimdi hatirlamiyorum bile. Inşallah vucudun hazir oldugu anda ve en kisa sürede tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın. Unutma canım her şey allahtan
Benim de 2. Hamilelik.ilki çok rahattı mide açısından.. Bunda berbat durumdayım.. Bulantı deli gibi çıkmakta bilmiyor. Sürekli bu durumdayım.. Kabızlık var aynı bende de.. İlk çocuğun cinsiyeti neydi senin? Farklılık gösteriyor mu acaba merak ediyorum
Bilemedim ki canım. Hamilelikte bazı insanlar da leke olur derler öyle bisey mi acabaKızlar günaydın herkese. Bugün sabah uyandığımda alnımda üç yerde leke oluşmuş. Akşam yoktu. Sizce nedendir ve geçer mi? Huzursuz oldum inşallah kalıcı değildir
Valla ben dün 2.30 ya kahvaltı yaptım düşün artık canım. Hala sabahları kalkamiyorum.Kızlar ben de uyku durumu azalmadan devam ediyor, hatta sanki daha çok uyuyorum :/ var mı sizlerde de bu durum ilk aylar için normal diye okuyorum ama sanki enerjim bitik gibi:/ heran heryerde uyuyabilirim
İlk çocuğum kız
Anladım canım sen 11. Haftanın içindesin demekki daha azalmıycak :) ya kalkıyorum az bişey yapıyorum hop tekrar yatıyorum. Ya sağlıklı olsun da bebekler yapıcak birşey YokValla ben dün 2.30 ya kahvaltı yaptım düşün artık canım. Hala sabahları kalkamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?