- 31 Ekim 2016
- 27
- 5
- 1
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.641
2 haftalık nasıl öğrendin canım son adet tarihin be zamandı hayırlı uğurlu olsun canım benimIyi günler kizlar Bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim 2 haftalık hamileyim eylül annesi ama bel agrim çok normal mi acaba
Hiç halimde olmuyorki böyle hiç bişe yapasım gelmio nedense değişikBenzer sorunları inan hepimiz yaşıyoruz yürüyüş yapabilirsen iyi gelir diye düşünüyorum özellikle gaz sancısına. Mide yanmasına karşı sabredemeyecek durumdaysan Bi şuruptan bahsetti arkadaşlarım Bi dr una sor istersen
aynı durum bende de var bakalım eşim çok yapamıyor ama illa yemekte istemiyor hayırlısı hazırı da ben sevmiyorum çok fazlaEşim yumurta bile kıramıyor. Bu bulantı ile onu da ben doyuruyorum. Midesi hassas olduğu için dışarıdan yemekte yemiyor. Her gün mecbur kusa kusa pişiriyorum
O istemese de bizim yememiz lazım ama bana da annem evde pişirmiş yemek şimdi yollayacakmış babamlaaynı durum bende de var bakalım eşim çok yapamıyor ama illa yemekte istemiyor hayırlısı hazırı da ben sevmiyorum çok fazla
Acile gidip yazdırabilirsiniz ilacı pazartesiye gerek yok.[/QUOTE]pazartesi gideceğim bende sen hemen mi gittin canım kaç gün sürdü ilaç kesiyor mu
bende yarın özele gideceğim canım küçük il olunca çok seçenek yok maalesef ... devlete gittim kan ve idrar tahlili istedi yolladı o da 15 güne çıkıyormuş6+4 benim. Bugün doktora gittim ama kendi doktoruma değil annemdeydim buraya en yakın doktora gittim. Şansıma berbat bir doktor ultrasonla bakarken dikkatli endişeli ekrana baktı bir sorun mu var diyorum izin verirsen bakayım diyor dedim ki farkındaysanız endişeliyim beni rahatlatmak adına bir şey söyleyin ya da gerçeği.. bebek burda yerinde kesesi de duruyor ama kalp atışı duyamadım deri yine korktum benim kendi doktorumda duymadı haftaya gel demişti dedim he o zaman normaldir yeni olduğu için duyamadım dedi. Ağrımı kahve lekeyi söyledim olabilir ilk zamanlarda endişe etme deri. Ultrason makinası kötü bir makinayı zaten elimde ki görüntü çok net değil çokta bastırdı bakarken. Ay biz ne ara böyle olduk? bu kadar umursamaz yardım etmeyi sevmeyen insanlar haline geldik kimse gülmüyor sokakta herkesin psikolojisi bozuk evime sağ Salim gidecek miyim korkusuyla bu kadar yaşanıyor demek ki. Allah yavrularımıza sağlık versin ama dün korktum açıkçası. Bide merdiven inip çıkmıştım o da yapmış olabilir kendinize dikkat edin kızlar
canım ben de yarın gideceğim doktora ve çalışan biriyim bu süreç in belli bir zamanı var mıHamilelik cok.bambaska bir duygu tarifsiz
Ama dusuk tehlikesi varsa insan feci tedirgin yasiyor bu sureci
dua etmekten baska.bisey yok
ben hamileligimi ogrenmemle dusuk tehlikem oldugnu da ogrenmem.bir oldu
sevinemedim hep tedrginim
hem ozel hem devlet bicok.hastaneye gittim
durumun kritik dusuk tehliken var diyip ilacin dozunu her defasinda artirmalarina ragmen rapor.vermediler
Uzun ugraslarim sonucu cok tatli bi dr buldum halimden anlayan
suan olmasi gerektigi gibi raporluyum
istirahat ediorum
canım kanaman ne renkti ay tedirgin oldum biraz bende alttan baksın istemiyordumKanama sikayeti ile(tabi her kanama dusuk tehlikesi deilmis )
Kanamam var die gittigmde dr vajinal muayene yapicam dedi
Sartmi dedim (bana sakin vajinal muayene olma deislerdi dusuyo bebek denmisti .oyuzden tedrgin oldum)
Dr kanama neden oluo dusuk riskinmi var
Enfeksiyondanmi oluo onu anlamam icin alttan muayene etmem .lazim demisti
Kanama olmasi gebelikte dr a gdilecek kdr ciddi yani buyuk ihtimal dusuk tehdidi
Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.. kaç haftalıktı canımBebeğim gelişmediği için bugün kürtaj yaptı doktor. Beklesek de sağlıklı olmaz dedi. Hayırlısı dedim ben de
türk kahvesi her gün mü içiyorsun canım zararı varmı ben daha doktora soramadımTebrik ederimkabızlık benim de sorunum ne yazık ki yürüyüş iyi geliyor bir de sabah kahvaltıdan sonra Türk kahvesi. Tavsiye ederim
şanslısın canım benim ailemden kimse yok yanımda gurbetteyiz ve gelme durumu olan da yok maalesefO istemese de bizim yememiz lazım ama bana da annem evde pişirmiş yemek şimdi yollayacakmış babamla
Benimde 1 hafta geriden geliyor. Doktor geç döllenme olmuş dedi. 2 hafta önce 7. haftasındaydı bu hafta gittiğimde 9. haftasında dedi. Büyüyorsa sorun yokmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Merhaba hanımlar. Geçtiğimiz hafta dr kontrolüne gittiğimizde bebeğimin 8. haftada olması gerektiğini ancak 7 haftalık göründüğünü söyledi. Geç yumurtlamadan şüphe ettiğini söyledi. Pazartesi günü tekrar gideceğim. Ama içim içimi yiyor. Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Sıkıntılı bir durum mu?
Kıyamam ya canım benim annemle evimiz 5 dakikalık mesafede bu konuda gerçekten şanslıyım. Rabbim sana da dayanma gücü versin kimseye muhtaç etmesin gurbet ellerdeşanslısın canım benim ailemden kimse yok yanımda gurbetteyiz ve gelme durumu olan da yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?