temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hiç halimde olmuyorki böyle hiç bişe yapasım gelmio nedense değişik

Geçen ay amelyat oldum histeroskopi ondan sonra hiç adet olmadım 1 gün leke gördüm evde test yaptım çıktı doktora gittim 1 haftalik gebesin dedi kaç senedir sorun yaşıyorum o yüzden bel ağrım var sıkıntı olmaz insallah

Eşim yumurta bile kıramıyor. Bu bulantı ile onu da ben doyuruyorum. Midesi hassas olduğu için dışarıdan yemekte yemiyor. Her gün mecbur kusa kusa pişiriyorum
aynı durum bende de var bakalım eşim çok yapamıyor ama illa yemekte istemiyor hayırlısı hazırı da ben sevmiyorum çok fazla

pazartesi gideceğim bende sen hemen mi gittin canım kaç gün sürdü ilaç kesiyor mu
Acile gidip yazdırabilirsiniz ilacı pazartesiye gerek yok.[/QUOTE]
Doktor önersin istiyorum canım zaten özelde hiç muayene olmadım devlete gittim birde tahlil isteyip yolladı beni o kadar

bende yarın özele gideceğim canım küçük il olunca çok seçenek yok maalesef ... devlete gittim kan ve idrar tahlili istedi yolladı o da 15 güne çıkıyormuş

canım ben de yarın gideceğim doktora ve çalışan biriyim bu süreç in belli bir zamanı var mı

canım kanaman ne renkti ay tedirgin oldum biraz bende alttan baksın istemiyordum

Selam kizlar bende geldim .
P.tesi lekelenme sonucu acile gittim hem alttan muayene hem ultrason hemde tahliller yapildi. Enfeksiyon cikti rapor aldim istirahat ettim Allaha sukur iyiyim yarın is başı.
Mide bulantilari bi an önce geçse keske

Kızlar ben haftaya yurtdışına çıkacağım iş seyehati için mutlaka gitmem gerekiyor 4 saate yakın bir uçuş olacak doktorum 1 gece önceden bebe aspirini al dedi bişey olmaz seyahate engel bir durum yok dedi, bol yere endişelenmiyeyim dimi

Benimde 1 hafta geriden geliyor. Doktor geç döllenme olmuş dedi. 2 hafta önce 7. haftasındaydı bu hafta gittiğimde 9. haftasında dedi. Büyüyorsa sorun yokmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…