temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kizlar ya bugun cok ayakta kaldim akintimin rengi degisti sarimsi oldu bide az once beyaz parcali akinti geldi yarin kontrolum var ama korktum ya neden olabilir

M
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile hamile kaldım şuan 12 günlük hatta daha çok yeni bugün test günümdü kan değerim 130 küsür çıktı

Selam kizlar ya bugun cok ayakta kaldim akintimin rengi degisti sarimsi oldu bide az once beyaz parcali akinti geldi yarin kontrolum var ama korktum ya neden olabilir
Canım merhaba. Bence panikleme. Ben cuma gittim doktoruma yorulunca akıntımın rengi koyulaşıyor dedim. Rengi adet kırmızısı ya da lekelenme gibi koyu kahve olmadıkça sıkıntı yok dedi. Parçalı olması hakkında bir fikrim yok ama bu şekilde dediğine göre sorun olmayacağını düşünüyorum. Stres daha kötü etkiler stres yapma

Benimde 1 hafta geriden geliyor. Doktor geç döllenme olmuş dedi. 2 hafta önce 7. haftasındaydı bu hafta gittiğimde 9. haftasında dedi. Büyüyorsa sorun yokmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Yarın sabah kontrole gideceğim ben de. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

Neden oluyor acaba doktora gidene kadar icim rahat etmicek cnm ya normaldir diye kendimi teselli etmeye calisiyorum iltihapdan da supheleniyorum umarim oyledir bebisi cok merak ediyorum ins iyidir

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var dün gece rüyamda cinsiyetini öğrendim kızdı ılk defa rüyama girdi daha çok var öğrenmeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…