- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.661
Normalde günde 2 kez içerdim ama artık Can'ım da istemiyor. Dr ım bana günde 1 Türk kahvesi ile 3 açık çay içebilirsin Dedi sen kendin için yine de sor istersentürk kahvesi her gün mü içiyorsun canım zararı varmı ben daha doktora soramadım
Allah yardımcın olsun, geçenlerde benim de olmuştu, 12 saat kadar dayandım ama sonunda pes edip parol aldım. Dr. um da iyi yapmışsın, bebeği etkilemez zaten dediBaşım sabahtan beri ağrıyor. Şakaklarım patlayacak gibi. Çok fenayım lütfen dua edin
Bende 1 saat önce minoset içtim ama hiç etkisi olmadı.Allah yardımcın olsun, geçenlerde benim de olmuştu, 12 saat kadar dayandım ama sonunda pes edip parol aldım. Dr. um da iyi yapmışsın, bebeği etkilemez zaten dedi
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile hamile kaldım şuan 12 günlük hatta daha çok yeni bugün test günümdü kan değerim 130 küsür çıktıBenim ki çok yeni daha 3 haftalık falan yani yumurtlamadan hesaplarsak 12 günlük falanHastanede çalıştığım için erkenden kan testiyle öğrenme fırsatım oldu, hcg değerim 47 çıktı perşembe cuma falan bidaha baktıracağım artış var mı yok mu diye,ama şimdilik değeri normal görünüyo, bundan sonrası da nasip rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik versin hepimize inşallah
Bende Yen'i katıldım aranıza kabul eder misiniz beni detakvime göre bir gün arayla doğum yapıcazçok heyecanlıyım. Kaçta çıkacak kan sonucun? bana da tekrar ver dedi doktor bugün yine verdim :)
Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin sana daBende Yen'i katıldım aranıza kabul eder misiniz beni de
Teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşHoşgeldin canım. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin sana da
Canım merhaba. Bence panikleme. Ben cuma gittim doktoruma yorulunca akıntımın rengi koyulaşıyor dedim. Rengi adet kırmızısı ya da lekelenme gibi koyu kahve olmadıkça sıkıntı yok dedi. Parçalı olması hakkında bir fikrim yok ama bu şekilde dediğine göre sorun olmayacağını düşünüyorum. Stres daha kötü etkiler stres yapmaSelam kizlar ya bugun cok ayakta kaldim akintimin rengi degisti sarimsi oldu bide az once beyaz parcali akinti geldi yarin kontrolum var ama korktum ya neden olabilir
Sorun değil canım biz de zamanla öğrendikTeşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
site nasıl kullanılıyor henüz tam öğrenemedim inş zamanla öğreneceğim
Sorun değil canım biz de zamanla öğrendikhoşgeldin tekrar.
Benimde 1 hafta geriden geliyor. Doktor geç döllenme olmuş dedi. 2 hafta önce 7. haftasındaydı bu hafta gittiğimde 9. haftasında dedi. Büyüyorsa sorun yokmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
30kasımda çatlatma iğnesi 10 aralıkta gebeliğimi öğrenişim 13 aralıkta tutunamadığımı öğrenişim 14 aralık sabahın 6 buçuğunda kıvranarak adet oluşumC CilekRecelim nasılsın cnm bu olay ne zaman oldu neden?
Neden oluyor acaba doktora gidene kadar icim rahat etmicek cnm ya normaldir diye kendimi teselli etmeye calisiyorum iltihapdan da supheleniyorum umarim oyledir bebisi cok merak ediyorum ins iyidirCanım merhaba. Bence panikleme. Ben cuma gittim doktoruma yorulunca akıntımın rengi koyulaşıyor dedim. Rengi adet kırmızısı ya da lekelenme gibi koyu kahve olmadıkça sıkıntı yok dedi. Parçalı olması hakkında bir fikrim yok ama bu şekilde dediğine göre sorun olmayacağını düşünüyorum. Stres daha kötü etkiler stres yapma
iyidir inş canım. içini ferah tut. haber ver bizlere de sonucu.Neden oluyor acaba doktora gidene kadar icim rahat etmicek cnm ya normaldir diye kendimi teselli etmeye calisiyorum iltihapdan da supheleniyorum umarim oyledir bebisi cok merak ediyorum ins iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?