temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar günaydın dün iyi gibiydim bugün yine sabah mide bulantısıyla uyandım. Ama eskisi gibi olmuyor artık . Hala iştahım kapalı 2 kilo verdim .57 den 55 e düştüm .hoş zayıflamak işime geliyorda neyse

Çok Şanslısınız kızlar 50 60 lı kilolarla hamile kalmışsınız.. Ben 72 kiloyla kaldım yandım yani Diyetisyene gidicem anne değil bebeğe kilo aldıran sağlıklı bir takip ile devametmek istiyorum hamileliğime tabi sağlık açısından uygunsam.. 90 ları görürüm yoksa (((

Kızlar merhaba hepinize, ben de cumartesi doktora gittim de yoğunluktan yazamadım. Çok şükür büyümüş minnakım :)) doktorum her şeyin yolunda gittiğini söyledi. İçimi rahatlattı. 3 hafta sonraya randevu verdi. Bulantı konusunda şanslıyım diyordum da dün çok kötü oldum gece 2-3 e kadar çıkardım. Şimdi de hala bulantım var. Bebişim sağlıcakla büyüsün de katlanacaz artık napalım. Hepinize selamlar ve sağlıklı beklemeler. :)

Canim ben ilk gebeliğimde 60la hamile kaldım 33 kilo almıştım. Yani bu sefer irademe hakim olmayı düşünüyorum. Ekmekten çok tiksiniyorum inşallah 7 ay daha devam eder.

Sen ne kadar da bir kontrole gidiosun canım . Sık gidiosun sanırım. Doktorun ne kadar zamanda cagiriyor.
Canım doktorum iki haftada bir çağırmıştı şimdi üç hafta sonra gel dedi tekrar o ne zaman gün verirse gidiyorum sanırım bundan sonra da ayda bir çağıracak

Kızlar bebeğimi gördüm tekrar özlüyorum artık iyice belirginlesmis kalbi de pıtır pıtır maşallah dinletmedi yine ama gördüm çok netti Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMAG1113_1.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 61
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim :) Sağlıkla kavuşursun inşallah. rapor alabildin mi?

Canım doktorum iki haftada bir çağırmıştı şimdi üç hafta sonra gel dedi tekrar o ne zaman gün verirse gidiyorum sanırım bundan sonra da ayda bir çağıracak
Beni de 1 ay sonra çağırdı ama dayanamiyorum 28 de gel demişti. Bazen bulantim gecio gibi oluo bebege bişey oldu diye korkuyorum sonra sabah kalkıyorum midem bulanio rahatlıyorum. Bazende canım nescafe istio düşün kahveyi ŞEKERsiz iverim ama canım bu nescafe 3u bir Arada lardan çekio yanında da sigara 1 tane ama vicdanen rahatsız oluyorum belki yaksam icemeyecegim sigarayı ama insan alışkanlıklarıni yapamadığında mutsuz oluyor

Sigara tabiki zararlı ama yumurtlama ve sperm kalitesine etkisi kanitli ancak bebeğe direk etkisi net değil böyle okumuştum hatta icemediginin verdiği stres de bebeğe zararliymis sigara baştan aşağı zararlı bişey zaten sana dediğim o sigaradan al istersen zaten icemiceksin bulantin varsa tiksinirsin kurtulursun da ben 35 metreden kokusunu alıyorum felaket bişey artık benim için

8+3 görünüyor sat a göre 8+5 olması gerekiyor ama karından usg olduğu için o fark çıkması normal dedi doktorum 18,71 mm olmus 6+5 de 5.71 mm idi

Biz de bugün gittik kontrole 8+4 haftasıyla uyumlu çok şükür simdilik guzel gidiyor herşey 20.11 mm bizimki de 3 hafta sonra tarama testine çağırdı.

Teşekkürler rahatlatan sözlerin için. Bu arada bebisin bayağı büyümüş hayırlı olsun canım . Ne kadar olmuş bebis kaç cm. Acaba günde ne kadar büyüyor merak ediyorum ondan sordum canim

bugün ikili test için hastaneye gittim. bebeğimi ultrasonda ilk defa gördüm :) inanamadım hareket ediyor ve tamamen bebeğe benziyor :) bu kadar kısa sürede büyümesine çok şaşırdım. Allaha binlerce şükür ense kalınlığı normal çıktı inşallah kan testeri de iyi çıkar. çok rahatladım. eşim cinsiyetini çok merak ediyor ama benim sormak aklıma bile gelmedi çünkü sadece doktorun herşey yolunda demesini bekliyordum. hayırlısıyla inşallah sizin de bebekleriniz sağ salim büyür. sabahtan beri çektiğim videoyu açıp açıp izliyorum onun hareket ettiğini görüp mutluluktan ağlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…