- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 40
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.681
İnşallah canımGünaydın güzel hamişler
Hepimiz için hayırlı bi hafta olsun inşallah
Canım banada oluyor arada. Karnımı ovalayarak evin içinde turlamak bana iyi geliyo, böyle oluncada başka bi yöntem denemedim hiç.Birde aşırı gaz sancısı çekiyorum napcam şaştım kaldım
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var dün gece rüyamda cinsiyetini öğrendim kızdı ılk defa rüyama girdi daha çok var öğrenmeye :)
Canim ben ilk gebeliğimde 60la hamile kaldım 33 kilo almıştım. Yani bu sefer irademe hakim olmayı düşünüyorum. Ekmekten çok tiksiniyorum inşallah 7 ay daha devam eder.Çok Şanslısınız kızlar 50 60 lı kilolarla hamile kalmışsınız.. Ben 72 kiloyla kaldım yandım yaniDiyetisyene gidicem anne değil bebeğe kilo aldıran sağlıklı bir takip ile devametmek istiyorum hamileliğime tabi sağlık açısından uygunsam.. 90 ları görürüm yoksa (((
Canım doktorum iki haftada bir çağırmıştı şimdi üç hafta sonra gel dedi tekrar o ne zaman gün verirse gidiyorum sanırım bundan sonra da ayda bir çağıracakSen ne kadar da bir kontrole gidiosun canım . Sık gidiosun sanırım. Doktorun ne kadar zamanda cagiriyor.
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim :) Sağlıkla kavuşursun inşallah. rapor alabildin mi?Kızlar bebeğimi gördüm tekrar özlüyorum artık iyice belirginlesmis kalbi de pıtır pıtır maşallah dinletmedi yine ama gördüm çok netti Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Beni de 1 ay sonra çağırdı ama dayanamiyorum 28 de gel demişti. Bazen bulantim gecio gibi oluo bebege bişey oldu diye korkuyorum sonra sabah kalkıyorum midem bulanio rahatlıyorum. Bazende canım nescafe istio düşün kahveyi ŞEKERsiz iverim ama canım bu nescafe 3u bir Arada lardan çekio yanında da sigara 1 tane ama vicdanen rahatsız oluyorum belki yaksam icemeyecegim sigarayı ama insan alışkanlıklarıni yapamadığında mutsuz oluyorCanım doktorum iki haftada bir çağırmıştı şimdi üç hafta sonra gel dedi tekrar o ne zaman gün verirse gidiyorum sanırım bundan sonra da ayda bir çağıracak
Sigara tabiki zararlı ama yumurtlama ve sperm kalitesine etkisi kanitli ancak bebeğe direk etkisi net değil böyle okumuştum hatta icemediginin verdiği stres de bebeğe zararliymis sigara baştan aşağı zararlı bişey zaten sana dediğim o sigaradan al istersen zaten icemiceksin bulantin varsa tiksinirsin kurtulursun da ben 35 metreden kokusunu alıyorum felaket bişey artık benim içinBeni de 1 ay sonra çağırdı ama dayanamiyorum 28 de gel demişti. Bazen bulantim gecio gibi oluo bebege bişey oldu diye korkuyorum sonra sabah kalkıyorum midem bulanio rahatlıyorum. Bazende canım nescafe istio düşün kahveyi ŞEKERsiz iverim ama canım bu nescafe 3u bir Arada lardan çekio yanında da sigara 1 tane ama vicdanen rahatsız oluyorum belki yaksam icemeyecegim sigarayı ama insan alışkanlıklarıni yapamadığında mutsuz oluyor
Sigara tabiki zararlı ama yumurtlama ve sperm kalitesine etkisi kanitli ancak bebeğe direk etkisi net değil böyle okumuştum hatta icemediginin verdiği stres de bebeğe zararliymis sigara baştan aşağı zararlı bişey zaten sana dediğim o sigaradan al istersen zaten icemiceksin bulantin varsa tiksinirsin kurtulursun da ben 35 metreden kokusunu alıyorum felaket bişey artık
Teşekkürler rahatlatan sözlerin için. Bu arada bebisin bayağı büyümüş hayırlı olsun canım . Ne kadar olmuş bebis kaç cm. Acaba günde ne kadar büyüyor merak ediyorum ondan sordum canim
Sigara tabiki zararlı ama yumurtlama ve sperm kalitesine etkisi kanitli ancak bebeğe direk etkisi net değil böyle okumuştum hatta icemediginin verdiği stres de bebeğe zararliymis sigara baştan aşağı zararlı bişey zaten sana dediğim o sigaradan al istersen zaten icemiceksin bulantin varsa tiksinirsin kurtulursun da ben 35 metreden kokusunu alıyorum felaket bişey artık benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?