- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.701
Hanımlar erken daha biliyorum ama merak ettim İsim düşündünüz mü hiç :)
ayy çok heyecanlı :) okurken bile heyecanlandım. biz daha hiç birşey belli olmayan videosunu izleyip duruyoruzbugün ikili test için hastaneye gittim. bebeğimi ultrasonda ilk defa gördüm :) inanamadım hareket ediyor ve tamamen bebeğe benziyor :) bu kadar kısa sürede büyümesine çok şaşırdım. Allaha binlerce şükür ense kalınlığı normal çıktı inşallah kan testeri de iyi çıkar. çok rahatladım. eşim cinsiyetini çok merak ediyor ama benim sormak aklıma bile gelmedi çünkü sadece doktorun herşey yolunda demesini bekliyordum. hayırlısıyla inşallah sizin de bebekleriniz sağ salim büyür. sabahtan beri çektiğim videoyu açıp açıp izliyorum onun hareket ettiğini görüp mutluluktan ağlıyorum .
biz daha evlenmeden karar vermiştik canımHanımlar erken daha biliyorum ama merak ettim İsim düşündünüz mü hiç :)
canım bende de aynı sorun var konuşunca bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıksam yoruluyorumCanım bende de aynı durum var. Tansiyonum düşük nabzım hep yüksek 120 leri görüyor nabzım. Yatakta sağdan sola dönsem nefes nefese kalıyorum. Kalp doktoruma gittim dün bunların hepsi normal dedi. Çok hayatını etkilemediği sürece gelmene gerek yok dedi. Dinlen bol bol dedi. @elmol canım senin de vardı bu sorunun bilgin olsun :)
baktırdım canım demirim düşük. benim gebelikten önce de aynı sıkıntım vardı. Doktor son kontrolde folik asidimi değiştirdi. femivit die bişey verdi. içinde hem vitamin falan varmış hem de mide bulantını azaltır bu dedi. bakalım işe yarayacak mı bir haftada iki kilo verdim. çok düştüm bu ara.canım bende de aynı sorun var konuşunca bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıksam yoruluyorumkansızlık da çok yorgunluk uyku yapabiliyomuş kan değerlerine baktırdın mı?
demir eksikliği bende de önce vardı ama test yaptırdım neyse ki normal cıktı benim folikasit b12 takviyeli mide bulantısı bende de ara ara oluyo ama neyse ki çok sık deil kuru incir yiyebilirsin veya pekmez sabah aç karnına iç canım çok faydasını görürsünbaktırdım canım demirim düşük. benim gebelikten önce de aynı sıkıntım vardı. Doktor son kontrolde folik asidimi değiştirdi. femivit die bişey verdi. içinde hem vitamin falan varmış hem de mide bulantını azaltır bu dedi. bakalım işe yarayacak mı bir haftada iki kilo verdim. çok düştüm bu ara.
evet canım iyi gelir ama tatlıyla aram çok kötü bu ara. çok sevmeme rağmen elma bile tatlı geliyor yiyemiyorum. bulantı yapıyor çokdemir eksikliği bende de önce vardı ama test yaptırdım neyse ki normal cıktı benim folikasit b12 takviyeli mide bulantısı bende de ara ara oluyo ama neyse ki çok sık deil kuru incir yiyebilirsin veya pekmez sabah aç karnına iç canım çok faydasını görürsün
tahlil dediğin kan ve idrar mı cnm bende bugün gittim ama sadece karından baktı. rapor verdi düşük tehlikesi var diye... ama kanama arttı sanki korkuyorumSelam kizlar bende geldim .
P.tesi lekelenme sonucu acile gittim hem alttan muayene hem ultrason hemde tahliller yapildi. Enfeksiyon cikti rapor aldim istirahat ettim Allaha sukur iyiyim yarın is başı.
Mide bulantilari bi an önce geçse keske
amin canım inşallahKıyamam ya canım benim annemle evimiz 5 dakikalık mesafede bu konuda gerçekten şanslıyım. Rabbim sana da dayanma gücü versin kimseye muhtaç etmesin gurbet ellerde
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Bal gibi hemilesin herşey de yolunda anlattıklarına göre. Sana tek tavsiyem kesinlikle Stres yapma. Bu iş hiç strese gelmiyor. Hamileliğinin keyfini çıkarkizlar selam,araniza yeni katiliyorum, bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu, son adet tarihim 1 kasim ama bende gec dollenme olmus, yurtdisinda yasiyorum oyuzden burdanda paylasmak ,sizlerinde yorumlarini almak istedim, gecen hafta ogrendigimde ilk hcg 488'di. doktor son adet tarihine gore daha yuksek olmasi lazim bu deger demisti sonra ucuncu gunu tekrarladik hcg 1333 cikti cuma gunu, vajinal ultrasonlada bakildi kese gorundu rahimin icinde 2mm kadar.bugun yani 2 gun sonra tekrar kan verdim hcg2980 cikti,sizce degerler ve yukselis nasil? persembe gunu tekrar ultrasonla bakilicak. hic kanamam akintim agrim sancim olmadi simdiye kadar. goguslerimde cok sertlik ve acaip agri var yatamiyorum birde karnimda hafif sislik. sizce hersey normal mi?
canım bende doktora gittim öğlen aldım ilacı önceden açık kahve leke vardı az önce damar gibi ince koyu kahve gelmiş inşallah bebeğim beni terketmezCanım merhaba. Bence panikleme. Ben cuma gittim doktoruma yorulunca akıntımın rengi koyulaşıyor dedim. Rengi adet kırmızısı ya da lekelenme gibi koyu kahve olmadıkça sıkıntı yok dedi. Parçalı olması hakkında bir fikrim yok ama bu şekilde dediğine göre sorun olmayacağını düşünüyorum. Stres daha kötü etkiler stres yapma
yaa cok tesekkur ederim insan boyle zamanlarda iyi birseyler duymaya o kadar cok ihtiyaci var kii anlatamam birde bu kadar uzakta yasayinca paylastikca mutlu oluyor insan. insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz hepimiz icin hayirli evlatlarimiz saglikla gelirler insallah hayatlarimizaCanım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Bal gibi hemilesin herşey de yolunda anlattıklarına göre. Sana tek tavsiyem kesinlikle Stres yapma. Bu iş hiç strese gelmiyor. Hamileliğinin keyfini çıkar
selam canim hayirli olsun oncelikle, eger degerin duzgun artis gosterirse 1000i gececektir , 1000'i gecerse vajinal ultrasonla keseyi gorebiliyor doktor. benim 1333 ken deger alttan ultrasonla gozukmustu keseKizlar bisey soracaktim benim cumartesi beta 153.5 cikti cuma gunu yeniden cagirdi doktor cuma gunu kesem gozukurmu acaba artisa gore cuma 1200lu degerler olmasi gerekiyor alttan gozukurmu dis gebelik falan olur diye cok korkuyorum
tahlil dediğin kan ve idrar mı cnm bende bugün gittim ama sadece karından baktı. rapor verdi düşük tehlikesi var diye... ama kanama arttı sanki korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?