temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ayy çok heyecanlı :) okurken bile heyecanlandım. biz daha hiç birşey belli olmayan videosunu izleyip duruyoruz Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah :)

Kızlar bisey sorucam ya sizin goguslerinizdede sert beze gibi biseler varmi,goguslerim agriyodu bugunde elime bole sertlikler geldi normalmi acaba süt bezeleri sertlesiyomu oyle o olabilirmi.

canım bende de aynı sorun var konuşunca bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıksam yoruluyorum kansızlık da çok yorgunluk uyku yapabiliyomuş kan değerlerine baktırdın mı?

canım bende de aynı sorun var konuşunca bile nefes nefese kalıyorum merdiven çıksam yoruluyorum kansızlık da çok yorgunluk uyku yapabiliyomuş kan değerlerine baktırdın mı?
baktırdım canım demirim düşük. benim gebelikten önce de aynı sıkıntım vardı. Doktor son kontrolde folik asidimi değiştirdi. femivit die bişey verdi. içinde hem vitamin falan varmış hem de mide bulantını azaltır bu dedi. bakalım işe yarayacak mı bir haftada iki kilo verdim. çok düştüm bu ara.

demir eksikliği bende de önce vardı ama test yaptırdım neyse ki normal cıktı benim folikasit b12 takviyeli mide bulantısı bende de ara ara oluyo ama neyse ki çok sık deil kuru incir yiyebilirsin veya pekmez sabah aç karnına iç canım çok faydasını görürsün

evet canım iyi gelir ama tatlıyla aram çok kötü bu ara. çok sevmeme rağmen elma bile tatlı geliyor yiyemiyorum. bulantı yapıyor çok şu üç ayı bir atlatalım inşallah başlıycam pekmeze falan

Kızlar bu haftalarda uçak yolculuğu yaptınız mı? Ya da bi bilginiz var mı? Ailem istanbul'da yanlarına gitmeyi düşünüyorum ama ilk aylar dr ne der bilemiyorum

kizlar selam,araniza yeni katiliyorum, bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu, son adet tarihim 1 kasim ama bende gec dollenme olmus, yurtdisinda yasiyorum oyuzden burdanda paylasmak ,sizlerinde yorumlarini almak istedim, gecen hafta ogrendigimde ilk hcg 488'di. doktor son adet tarihine gore daha yuksek olmasi lazim bu deger demisti sonra ucuncu gunu tekrarladik hcg 1333 cikti cuma gunu, vajinal ultrasonlada bakildi kese gorundu rahimin icinde 2mm kadar.bugun yani 2 gun sonra tekrar kan verdim hcg2980 cikti,sizce degerler ve yukselis nasil? persembe gunu tekrar ultrasonla bakilicak. hic kanamam akintim agrim sancim olmadi simdiye kadar. goguslerimde cok sertlik ve acaip agri var yatamiyorum birde karnimda hafif sislik. sizce hersey normal mi?

tahlil dediğin kan ve idrar mı cnm bende bugün gittim ama sadece karından baktı. rapor verdi düşük tehlikesi var diye... ama kanama arttı sanki korkuyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Bal gibi hemilesin herşey de yolunda anlattıklarına göre. Sana tek tavsiyem kesinlikle Stres yapma. Bu iş hiç strese gelmiyor. Hamileliğinin keyfini çıkar

canım bende doktora gittim öğlen aldım ilacı önceden açık kahve leke vardı az önce damar gibi ince koyu kahve gelmiş inşallah bebeğim beni terketmez

yaa cok tesekkur ederim insan boyle zamanlarda iyi birseyler duymaya o kadar cok ihtiyaci var kii anlatamam birde bu kadar uzakta yasayinca paylastikca mutlu oluyor insan. insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz hepimiz icin hayirli evlatlarimiz saglikla gelirler insallah hayatlarimiza

Kizlar bisey soracaktim benim cumartesi beta 153.5 cikti cuma gunu yeniden cagirdi doktor cuma gunu kesem gozukurmu acaba artisa gore cuma 1200lu degerler olmasi gerekiyor alttan gozukurmu dis gebelik falan olur diye cok korkuyorum

Kizlar bisey soracaktim benim cumartesi beta 153.5 cikti cuma gunu yeniden cagirdi doktor cuma gunu kesem gozukurmu acaba artisa gore cuma 1200lu degerler olmasi gerekiyor alttan gozukurmu dis gebelik falan olur diye cok korkuyorum
selam canim hayirli olsun oncelikle, eger degerin duzgun artis gosterirse 1000i gececektir , 1000'i gecerse vajinal ultrasonla keseyi gorebiliyor doktor. benim 1333 ken deger alttan ultrasonla gozukmustu kese

Arkadaşlar bu aralar inanılmaz içim sıkılıyor hamilelik sendromuna girdin doktor bitkisel bir ilaç verdi isim verilemediginden yazamıyorum. Sakıncası yokmuş gebelik suresince.insallah bu durumu en kısa zamanda atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…